Mark Webber

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
tomidix
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Re: Mark Webber

Post Postao/la tomidix »

Arai je napisao/la:Gledaj ga što je sretan, smrad...
[ http://cdn.images.autosport.com/editori ... 513145.jpg ]
Nakon Hamiltona i Buttona, najsretniji bi bio kad bi Webber osvojio naslov. Ali u ovom trenutku bi mi bilo draže da ih Alonso osvoji još 9.
Hahahahahah... A ja se slazem nekako s ovom zadnjom recenicom... Potpisujem to odmah \:D/
Isto tako misljenja sam da je Webber pokazao zube, Hamilton nastradao i Webber zasluzio kaznu... Jer nije pokazao samo zube... Pokazao je i dosta veliku dozu nerazmisljanja, kao i prilikom sudara s Vettelom u Turskoj... I u oba slucaja je odlicno prosao... Sad sto je tu je... Nadam se da je Ferrari dovoljno jak kod Alonsa s motorima da izdrzi sve napore... Cini se da je Alonso pronasao sebe u tom autu i izgleda da je prvenstvo u njegovim rukama...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Arai je napisao/la:Gledaj ga što je sretan, smrad...
[ http://cdn.images.autosport.com/editori ... 513145.jpg ]
Nakon Hamiltona i Buttona, najsretniji bi bio kad bi Webber osvojio naslov. Ali u ovom trenutku bi mi bilo draže da ih Alonso osvoji još 9.
Hahaha, upravo tako, na ljestvici omrazenih vozaca sad dijeli prvo mjesto zajedno sa Vettelom.
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Direktor razvoja u Bridgestonu kaže da je čudo kako je Webber uopće uspio završiti utrku.

http://www.autosport.com/news/report.php/id/87023" onclick="window.open(this.href);return false;
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

I čak takav bolid Button nije uspio dostići, a kamoli prestići. Katastrofa.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

kowalski je napisao/la:Direktor razvoja u Bridgestonu kaže da je čudo kako je Webber uopće uspio završiti utrku.

http://www.autosport.com/news/report.php/id/87023" onclick="window.open(this.href);return false;
slika

slika

Volio bih da je morao u boks! :)
slika
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

ajme pa ovo felga ispala van gume :D pa kak se nije ispuhala? to mi uopće sada nije jasno kad vidim ovu sliku... Inače ja mislim da kod onog sudara nije niko kriv, webber stvarno nije imao kud, a lewis je odvozio zavoj i eto dogodilo se
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Dani je napisao/la:I čak takav bolid Button nije uspio dostići, a kamoli prestići. Katastrofa.
Ne razumiješ. To ga nije ni najmanje usporilo. Da je guma pustila tlak, usporio bi. Tlak je ostao isti
Samo neka se trkaju.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Webber o utrci.
KLIK
slika
Mika_bar
Početnik
Početnik

Post Postao/la Mika_bar »

Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
fankiđoe
Početnik
Početnik
Navijam za: KR SV

Post Postao/la fankiđoe »

Sigurno ga je poprilično utješilo Vettelovo odustajanje. Sad ima priliku postati broj 1 i ispuniti Kubicino proračanstvo.
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

Đizs, ko da je vozil Paris - Dakar.

slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Svako zlo za jedno dobro, a to je da kaša koja se kuha u loncu tokom cijele sezone još uvijek nije skuhana i neka tako ostane do zadnje utrke u sezoni. Barem će biti zanimljivije. ;)
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Berger misli da Webber nije namjerno kočio jer je želio izbaciti Alonsa ili Hamiltona.
http://www.motorsport.com/news/article. ... 2407&FS=F1" onclick="window.open(this.href);return false;
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

F2004_the_best_ever je napisao/la:Berger misli da Webber nije namjerno kočio jer je želio izbaciti Alonsa ili Hamiltona.
http://www.motorsport.com/news/article. ... 2407&FS=F1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako smo več kot toga :biggrin:

Nico Rosberg: "Don’t understand why Webber didn’t hit the brakes. Was crazy (evidently) to roll back over the track."
slikaslikaslika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Forza je napisao/la:
F2004_the_best_ever je napisao/la:Berger misli da Webber nije namjerno kočio jer je želio izbaciti Alonsa ili Hamiltona.
Ako smo več kot toga :biggrin:

Nico Rosberg: "Don’t understand why Webber didn’t hit the brakes. Was crazy (evidently) to roll back over the track."
To i je i meni palo na pamet da je htio nekog pokupiti ko mu je dolazio. Znao je on dobro ko je iza i izgledalo bi savršeno prikriveno da je pokupio Hamiltona ili Alonsa. Istina da se vjerojatno teško snać kam i kud ideš u takvom trenutku, ali takvi vozači sigurno poimaju kud i kamo, a nije njegovo izvrtavanje ništa posebno. Sumnjam da se takav vozač može smutiti od 180 stupnjeva nekakvog spina. Reklo bi se da je ciljao Alonsa.

Eventualno mu se na prvu udarac u zid nije činio tako jak pa se možda htio čim prije vratiti u pravi smjer vožnje i nastaviti dalje voziti.
Zadnja izmjena: Vuksa_KC, dana/u 26 lis 2010, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...hrabra ili glupa tvrdnja - samo Webber zna istinu...no potezi u kojima se sudarima "dobijaju" naslovi bili su česti u F1 - ...ovdje bi se Webber ipak samo puno lakše mogao izvući da nije namjerno....
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Ma ne vjerujem da bi iko od njih razmisljo o tome u tom trenutku nego samo da izvuče živu glavu iz tog bolida!
Al dobro to je moje misljenje valjda Berger zna puno vise od mene i ostalih na forumu!
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Toon Army je napisao/la:
...hrabra ili glupa tvrdnja - samo Webber zna istinu...no potezi u kojima se sudarima "dobijaju" naslovi bili su česti u F1 - ...ovdje bi se Webber ipak samo puno lakše mogao izvući da nije namjerno....
Da,to stoji da bi se mogao izvući lakše i izvukao se,ajmo reći,no da telemetrija pokaže ne znam kaj,kamera isto,on neće biti kažnjen,schumi je bio u monacu kažnjen,eh,nažalost koliko god bili oni svjetska klasa ja tvrdim da u tako kratkom momentu oni nemogu reagirati,refleks je jedno ali misao da se nekaj napravi pa to napraviti je malo složenije
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Ovako sa snimke izgleda kao da je namjerno išao da pogodi nekoga. No onda se zapitaš pa nije luđak da ide riskirat svoj i tuđi život, postavit bolid da se neko sa 200 km/h zabije u tebe.
Mislim da je to jednostavno posljedica karatkotrajnog šoka i možda frustracije, zabio se u zid ispao iz utrke i to se sve odigralo jako brzo vjerovatno tih par sekundi nije stigao razmišljat i već je na njega naletio rosberg. Ili je možda htio da sa bolidom nekako ode van staze pa da ovi iza mogu normalno proćii nastaviti utrku... ko zna, ali vjerujem da nije namjerno išao nekog pogodit jer to je suludo i mislim da Mark, a niti bilo tko od vozača nebi namjerno tako nešto napravio.
Možda bi se mogla povući usporedba sa onim potezom Schumachera u Mađarskoj, kad je stisnuo Rubensa. Većina ljudi govorila je kako ga ne namjerno htio zabit. Da je to htio mogo je bez problema, ali oni su svi vozači, Schumacher je tamo išao do ruba, taman tolko kolko je mogao ali ne i preko njega. Nitko od njih ne želi da se nešto dogodi bilo njima, bilo vozačima s kojima se utrkuju.
Još jedna stvar, da je umjesto Webbera u bolidu bio Schumi. Dam se kladit u sve što imam da bi nakon ovog bilo paljbe, pljuvanja, vrijeđanja i ne znam šta sve nebi prema Schumacheru (iz svijeta F1) i siguran sam da bi bilo 10 mjesta kazne za sljedeću utrku :D
Michael is faster than you!!
homersimpson
Početnik
Početnik

Post Postao/la homersimpson »

MS je tamo išao malo previše i ovo nikako nije za usporediti. Ako si htio usporediti MS-a s ovim, a da ostane u kontekstu kao pokušaj utjecaja na prvenstvo, trebao si uzeti u obzir Adelaide 94, Jerez '97.
No ja ne mislim da je Webber imao ikakve namjere, dogodilo se u sekundi i to je to. Da Rosberg nije onako naletio na njega vjerovatno bi i sam Webber nastavio utrku jer se nakon prvog udara u zid nije ništa polomilo, barem nije bilo vidljivo.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Nebi mogo nastavit, pogledaj ovaj video iznad, od 30 sec vidi se kako je bolid nagnut i stoji na 3 kotača. Nema šanse za nastavak. Stražnjim lijevim kotačem gadno je udario u zid i sigurno je puklo nešto .

Ma nisam htio ići u prošlost, htio sam se samo osvrnut malo na primjere iz ove sezone. Jer ovaj potez mogao bi se "razmatrati" jer bi se mogao kad bi se baš htjelo, okarakterizirati kao pokušaj namjernog izbacivanja protivnika iz igre. Šta da npr.Rosberg nije prošao Hamiltona i da je Hami naletio? Ko zna dali je Webber uopće znao da je Rosberg prošao Hamiltona!?
Šta bi onda FIA odlučila?
Kažem, da je tu bio Schumi 100% da bi bio kažnjen, i popljuvan. I to mi smeta (ne zbog navijanja za schumija) nego zbog "kriterija".
Ovaj Jerez 97... da je pokupio Hamija, misliš li da bi se Fia odlučila oduzeti sve bodove Webberu, isključit ga iz prvenstva?
Michael is faster than you!!
fankiđoe
Početnik
Početnik
Navijam za: KR SV

Post Postao/la fankiđoe »

Baš pogledao snimku i stvarno se sve odigralo brzo.
Odmah je bio out iz utrke jer je uništio zadnji lijevi kraj, a ako je i išao nekoga nekoga
izbaciti iz utrke, sigurno to nije bio Rosberg. I ponavljam, pošto mu već nakon prvog udara
bolid nije bio u voznom stanju, teško da mu netko može dokazati ikakvu namjeru.
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/g ... prvak.html" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Dok je dobro vozio i bio prvi u poretku svi su bili ponosni na njega. Jedna greška i eto pljuvača opet na djelu.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

One and only je napisao/la:Dok je dobro vozio i bio prvi u poretku svi su bili ponosni na njega. Jedna greška i eto pljuvača opet na djelu.
Brabham je dao dobar intervju, problem je u senzacionalistickim naslovima. ;)
slika
Odgovori