Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- kowalski
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
Re: Michael Schumacher
Daj primjer za dvoje kolega koje voze "zajednički protiv svih". Tvoja dva poluamatera se sigurno drže za rukice vozeći, i nježno se gledaju.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- pantera
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Schumacher Ferrari
dobro je odvozio, ako nešto ove godine ide to je start, nisu fulali sa taktikom, mali trn u oku je rosbergov prolazak šteta šta ga nismo vidjeli, ali progledat ćemo kroz prste. ja zadovoljna
pa normalno je da ako se ukaže prilika da ce i jedan i drugi pokušat proć, ali sigurno s više opreza. još se nisu izbacili sa staze.
pa normalno je da ako se ukaže prilika da ce i jedan i drugi pokušat proć, ali sigurno s više opreza. još se nisu izbacili sa staze.
'cause everything is possible for those who believe..
- FERRARI-MAN
- Navijam za: FERARRI i NANDA
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Dobra utrka za Michaela i jako sretan zbog njegove vožnje danas. Na utrci Merc i nije tako loš ali u kvalama nema dovoljno brzine. Sve u svemu ova utrka u Spa je podsjetila na neka stara vremena. I ako postoji dio u utrci gdje je Schumacher bolji od Rosberga onda je to start, tu se još uvjek vidi ko ima 7 naslova...
Forza Schumacher
Forza Schumacher

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
e jebi ga,navedi mi tim u kojem vozači kao što kažeš voze skupa protiv svih a ne svatko za sebeĆale od Lewisa je napisao/la:meni se čini da Schumaher vozi kao i Webber utrku protiv svog kolege umjesto zajednički protiv svih.
- FERRARI-MAN
- Navijam za: FERARRI i NANDA
mkrajaci je napisao/la:
Šumijevo vrijeme (vrhunskih rezultata) je već odavno prošlo mislim da je svima jasno nakon ove utrke.
Ti stvarno ko da nisi gledao utrku mislim stvarno šumijevo vrijeme je proslo jer je doso s 21 mjesta samo na 7.
Šumijevo vrijeme (vrhunskih rezultata) je već odavno prošlo mislim da je svima jasno nakon ove utrke.
Ti stvarno ko da nisi gledao utrku mislim stvarno šumijevo vrijeme je proslo jer je doso s 21 mjesta samo na 7.

- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Jako dobar posao MSC svaka cast
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
utrka u kojoj je postigao maksimalno kolko se moglo, vožnja na razini i vrlo dobar rezultat s obzirom na loš starti poredak 
forza Schumi !

forza Schumi !
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Odvezao je majstorski utrku... Malo je podsjetio na stare dane,ali bolid mu nije dozvoljavao da se priblizi vodecima.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
nije još to ni blizu starim danima, nekad su ga jedva prešli vozači kalibra: Montoya, Kimi, Hakkinen... a sad da ne nabrajam, pa čak i Rosberg u istom autu.Felipe Massa je napisao/la:Odvezao je majstorski utrku... Malo je podsjetio na stare dane,ali bolid mu nije dozvoljavao da se priblizi vodecima.
Ostvario je dobar rezultat s obzirom na start i mnogi oko njega ali ima istine i da im je svima Vettel poklonio dvije pozicije.

- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Rosberg je, nakon restarta za zadnja 4 kruga, iskoristio slipstream na Kemmel pravcu i u Les Combes ušao poravnat sa Schumacherom (desni zavoj) te ga na izlazu (lijevi zavoj) stisnuo na pasicu = nema trakcije. Ima sreće što Michael nema isti pristup prema timskom kolegi kao prema ostalima jer bi u tom slučaju Nico završio na vanjskoj pasici ... šta god pričali odvezao je odlično i možda prvi puta ove sezone je izvukao sve za šta je bolid sposoban.
@ Ćale - za stare dane ipak treba pravi alat ...
@ Ćale - za stare dane ipak treba pravi alat ...
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Pa da... kazem samo me je malo podsjetio.Daleko je to od onog prije ,ali ni bolid nije F2004Ćale od Lewisa je napisao/la:nije još to ni blizu starim danima, nekad su ga jedva prešli vozači kalibra: Montoya, Kimi, Hakkinen... a sad da ne nabrajam, pa čak i Rosberg u istom autu.Felipe Massa je napisao/la:Odvezao je majstorski utrku... Malo je podsjetio na stare dane,ali bolid mu nije dozvoljavao da se priblizi vodecima.
Ostvario je dobar rezultat s obzirom na start i mnogi oko njega ali ima istine i da im je svima Vettel poklonio dvije pozicije.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- kowalski
- Rezervni vozač
Vožnja je bila vrlo dobra, bez vidljivih grešaka. Ali, nije to (još) ni blizu njegove razine.
@Felipe Massa, vidim nerviraš neke ljude po forumu. Simpatičan ti potpis
@Felipe Massa, vidim nerviraš neke ljude po forumu. Simpatičan ti potpis

"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- kowalski
- Rezervni vozač
Zasto majstor kasni pola sec. za kolegom? Postoje li kakvi problemčići?
- Igor18
- Veteran
Podešavaju još neke stvari al čitam da nisu baš preoptimistični. po izjavama očekuju borbu tamo za mjesta od 7-10 pozicije. ne očekujem blistave kvale. top speed im je slab cijele sezone. ak uđu oba u 10, a sumnjam u to. bit ce to uspjeh.
Michael is faster than you!!
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Evo jedan transparent upućen Schumacheru.....

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
e to je to.. hvala 

jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Schumacheru je sad zbilja vrijeme da ode u penziju 

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...ma neka ga - da si malo gušta damo i mi kojima je "život zagorčavao"...majstor iz maranella je napisao/la:Schumacheru je sad zbilja vrijeme da ode u penziju

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- kowalski
- Rezervni vozač
http://www.autosport.com/news/report.php/id/86602" onclick="window.open(this.href);return false;
Legenda kaže da je 12-o danas bilo maksimum.
Legenda kaže da je 12-o danas bilo maksimum.
- Bravo
Očekivao sam da če biti ispred Rosberga danas..Veselio sam se povratku shumia a sad ga uopće ni ne doživljavam, zapravo bi bolje bilo reć neprimječujem 

- kowalski
- Rezervni vozač
Sljedeće godine će se moći ocjeniti uspješnost njegova povratka. Novi auto će se slagati po njegovim potrebama, željama, naputcima.
Ovo govno se radilo prema Buttonovim inputima, pa nije čudo što ne valja ( i odgovara više Rosbergu ). Iduće godine očekujem "nevozljiv" auto za Rosberga koji će kaskati 3-4 desetinke po krugu za boljim od sebe.
Ovo govno se radilo prema Buttonovim inputima, pa nije čudo što ne valja ( i odgovara više Rosbergu ). Iduće godine očekujem "nevozljiv" auto za Rosberga koji će kaskati 3-4 desetinke po krugu za boljim od sebe.
-
- Navijam za: Sumija naravno
i ja bi rekao da mu baš taj bolid ne odgovara!!!nemožemo ništa više nego cekati slijedecu sezonu koja ce nam šumija prikazati u stvarnom izdanju ja vjerujem da ce on opet doci u vrh di mu je i mjesto