Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Da super utrka a ni slučajno nemoj spomenuti da je imao sreću da mu je pola grida i glavnih konkurenata izbacio Grosjean.Plus tome dodamo dvojac Torra Rossa koji se njemu odmah sklanjao a konkurenciju zadržavao,i plus toga momčad koja mu skloni Webbeera s puta s različitom i lošijom taktikomDomi je napisao/la:Svaka čast, super utrka i vjerujem da je nadmašio i svoja očekivanja.
ajde, nisam ja ovo morao reci pa da me ne pljuju hahah ali slazem se skrozChuck Norris je napisao/la:Da super utrka a ni slučajno nemoj spomenuti da je imao sreću da mu je pola grida i glavnih konkurenata izbacio Grosjean.Plus tome dodamo dvojac Torra Rossa koji se njemu odmah sklanjao a konkurenciju zadržavao,i plus toga momčad koja mu skloni Webbeera s puta s različitom i lošijom taktikomDomi je napisao/la:Svaka čast, super utrka i vjerujem da je nadmašio i svoja očekivanja.
Grosjean, Hamilton, Alonso, Maldonado, Perez, Kobayashi.. Svi su oni "sklonjeni" u 1. zavoju ispred Seba.. Ako uzmes da je startao 10. to ga baca vec na 4. poziciju.. Da, odlicna voznja, odlican rezultat za njega ali ne zaboravi da mu se vise od polovice ljudi koji su bili ispred njega sklonilo na startu.. Plus je imao drugaciju (i odlicnu) strategiju koja mu je omogucila da prede Kimija i Hulkenberga bez borbe.. Anyway, preticanja koja je odradio, odradio ih je odlicno.. Moje cestitke za to!Kenny je napisao/la:Da čujem danas kao nezna prestizat i kako je odvezao lošu utrku
Zar nije nakon SCa bio na 9 mjestu?tomidix je napisao/la:Grosjean, Hamilton, Alonso, Maldonado, Perez, Kobayashi.. Svi su oni "sklonjeni" u 1. zavoju ispred Seba.. Ako uzmes da je startao 10. to ga baca vec na 4. poziciju.. Da, odlicna voznja, odlican rezultat za njega ali ne zaboravi da mu se vise od polovice ljudi koji su bili ispred njega sklonilo na startu.. Plus je imao drugaciju (i odlicnu) strategiju koja mu je omogucila da prede Kimija i Hulkenberga bez borbe.. Anyway, preticanja koja je odradio, odradio ih je odlicno.. Moje cestitke za to!Kenny je napisao/la:Da čujem danas kao nezna prestizat i kako je odvezao lošu utrku
Usporedivat, webbera kojeg su mu sklonili kako je netko i rekao, massu, force indie i heikkija sa alonsom, hamiltonom i ovaj vikend cudesno brzim sauberima je non-sense...wolfman je napisao/la:al je u tom prvom zavoju dobio par ljudi ispred sebe,webber,massa,force indie,pa i heikki,toro rosso neću spominjat jer je to pomalo već smiješno...jedino što mi je ok kod RB je njihova sposobnost da srede taktiku,inače jedva čekam da promjeni momčad![]()
Samim time što stavljaš Valenciju i mogucnost pretjecanja na toj stazi u isti rang sa Spa gdje se povjesno gledano dogodilo najviše pobjeda izvan top 5 kvalifikacijskih plasmana dovoljno govori..Domi je napisao/la: ALi ipak je to svemoćni Alonso napravio u Stojadinu pa su njegova pretjecanja vrednija, haha koje licemjerje ovdje na forumu.
Licemjerje je spominjati Alonsovu sreću a danas čestitati Vettelu na dobroj vožnji ne spominjući srećuDomi je napisao/la:Valencija 2012., ispred Alonsa su bili: Di Resta, Hulkenberg, Rosberg, Maldonado, Kobayashi, a odustali su Grosjean i Vettel i prepustili mu pobjedu.
ALi ipak je to svemoćni Alonso napravio u Stojadinu pa su njegova pretjecanja vrednija, haha koje licemjerje ovdje na forumu.
Nisu se svi micali,samo dvojica iz TR i ako tome dodamo da mu je Grosjean osim sebe počistio još Alonsa,Hamilona,Pereza,Kobayashia pa i odustajanje Maldonada,a i da mu je momčad sklonila Webbera...Ipak je lakše kad ti se sklone 8 vozača i od toga 4,5 velikih favorita za postoljeMatt_77 je napisao/la:Ljudi nemojte pilit...ja sam sklon kritiziranju Vettela, ali danas mu se stvarno nema kaj prigovoriti...odradio je nekoliko sjajnih pretjecanja i nije bas da su mu se svi micali...
A koga briga za njih, i Seb je puuuno puta bio srećković (ko i svi drugi; neki manje neki više)Chuck Norris je napisao/la:Nisu se svi micali,samo dvojica iz TR i ako tome dodamo da mu je Grosjean osim sebe počistio još Alonsa,Hamilona,Pereza,Kobayashia pa i odustajanje Maldonada,a i da mu je momčad sklonila Webbera...Ipak je lakše kad ti se sklone 8 vozača i od toga 4,5 velikih favorita za postoljeMatt_77 je napisao/la:Ljudi nemojte pilit...ja sam sklon kritiziranju Vettela, ali danas mu se stvarno nema kaj prigovoriti...odradio je nekoliko sjajnih pretjecanja i nije bas da su mu se svi micali...
Niko ne kaže da nije dobro vozio(vozio je dobro a imao je bolid iza Buttona najbrži) ali naglašavam da oni Vettelovi navijači što svako malo upadaju u Alonsovu temu nazivajući ga srećkovićem sada šute
Pa nebih rekao baš da uvijek profitiraju. Evo primjer danas. Nikako mi nije jasno kako su vettel i button išli na samo jedan ulazak i nisu imali ni najmanjih problema s gumama, čak su završili dosta ispred ostalih (vettel 15-ak sec ispred kimija), dok npr. senna i rosberg koji su također išli na strategiju jednog ulaska, gume su im otišle 6,7 krugova prije kraja i morali su uć neplanirano drugi put u boks jer su im gume bile tolko istrošene da je bilo nevozljivo..Barry je napisao/la:sklanja li se ili ne, danas je definitivno bio najbolji vozac na gridu. i opet mi nikako nije jasno kako ljudi sa jednim stopom napreduju uvijek po 10tak pozicija. rizik ili losa procjena ostalih. sve u svemu, 5+ danas
o tome ti pricam upravo. seb je sa gumama od 20 krugova vrtio brza vremena nego li neki koji su frisko izasli iz boxa. totalno anblivbl. bez ikakvih problema vozi 22 kruga na jednim i 22 na drugim dok ostali razmisljaju i da treci put mijenjao.K1M1 je napisao/la:Pa nebih rekao baš da uvijek profitiraju. Evo primjer danas. Nikako mi nije jasno kako su vettel i button išli na samo jedan ulazak i nisu imali ni najmanjih problema s gumama, čak su završili dosta ispred ostalih (vettel 15-ak sec ispred kimija), dok npr. senna i rosberg koji su također išli na strategiju jednog ulaska, gume su im otišle 6,7 krugova prije kraja i morali su uć neplanirano drugi put u boks jer su im gume bile tolko istrošene da je bilo nevozljivo..Barry je napisao/la:sklanja li se ili ne, danas je definitivno bio najbolji vozac na gridu. i opet mi nikako nije jasno kako ljudi sa jednim stopom napreduju uvijek po 10tak pozicija. rizik ili losa procjena ostalih. sve u svemu, 5+ danasNzm dal je to lutrija ili sposobnost čuvanja guma nekih vozača, al prije ovo prvo, ove godine je bilo takvih primjera kolko hoćeš..