Povijest
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- schuey
- Počasni član
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
hmmm? bome teško, bome ne znam,nije fer da idem googlat pa se k***im. možda neka pomoć,godina il nekaj? od kad ja pratim nije mi ostao u glavi nijedan podatak,tak da vjerujem da je od prije sredine 90-ih??? uglavnom svaka čast na pitanju,samo ko će dočekat odgovor!!!SA face je napisao/la:Jose Verstapen. a bilo je dosta gorih od Zonte...
Evo jedno za tisucu kuna bez Jokera, koja je jedina privatna momcad u F1 ucestvovala u reliju Paris - Dakar
još nekaj:a bilo je i neprivatnih koji su se natjecali?
mislim da znam ko bi na forumu sve znao dat odgovor,bumo vidili
a za zontu,meni osobno najgori,realno ima puno gorih ali ovo je 100%subjektivno
da,da,to je bila njegova uzrečica navijačkared_devil je napisao/la:Najjače mi je bilo ono "Jos is the boss"
@schuey, točno
A moderator nije p@rtibrejkerčina
mislil sam p@rty jer on ima bebu,nego koji nebuš valjda
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- sepulctor
- Rezervni vozač
- Piquet20
- Svjetski prvak
Moram priznati da nemam pojma.SA face je napisao/la:Jose Verstapen. a bilo je dosta gorih od Zonte...
Evo jedno za tisucu kuna bez Jokera, koja je jedina privatna momcad u F1 ucestvovala u reliju Paris - Dakar
Znam da su nastupali Renault, Mercedes, itd. Vjerojatno je vecina tvornickih momcadi koje su danas u F1 svojevremeno nastupala.
Ali od privatnih momcad...hm...vuce me na Ligier (ako sam pogodio cu objasniti zasto ), ali moram priznati da neznam.
I ja jedva cekam odgovor.
p.s. haha...mogli bi napravit kviz...ako netko ima vremena i volje...ja se prijavljujem za nastup
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ma ja nisam mogo doček pa sam izgooglo odgovor,naravno sad ne smijem sudjelovat,a za kviz,ja sam to već pital,i iskreno ne znam koji je odgovor bio zakaj ne! trebalobi,ali nekak treba smislit način obrane od varanja ili ćemo ić na povjerenje? ugl.ja sam zaPiquet20 je napisao/la:
Moram priznati da nemam pojma.
Znam da su nastupali Renault, Mercedes, itd. Vjerojatno je vecina tvornickih momcadi koje su danas u F1 svojevremeno nastupala.
Ali od privatnih momcad...hm...vuce me na Ligier (ako sam pogodio cu objasniti zasto ), ali moram priznati da neznam.
I ja jedva cekam odgovor.
p.s. haha...mogli bi napravit kviz...ako netko ima vremena i volje...ja se prijavljujem za nastup
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- red_devil
- Veteran
- Navijam za: Schumacher - Ferrari
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
hehe,krivog si citiro al po mojem kaj sam našo nije prost (ne garantiram da je 100% istina)Maestro je napisao/la:Prost možda...schuey je napisao/la:Evo jedno za tisucu kuna bez Jokera, koja je jedina privatna momcad u F1 ucestvovala u reliju Paris - Dakar
- SA face
- Navijam za: Nikoga
Nazalost jos nema tacnog odgovora. Momcad je nastupala na reliju otprilike '86, cinimi se s nekim kamionom.Za tu momcad u F1 vozili su i svjetski prvaci, a prodana je prije samo par godina. Iako nikad nisu imali veceg uspjeha u F1, za sve prave ljubitelje ovog sporta njihovim odlaskom F1 je izgubio ono nesto ...
neprijatelj nikad nespava
- Piquet20
- Svjetski prvak
Ovo me asocira na Minardi.SA face je napisao/la:Iako nikad nisu imali veceg uspjeha u F1, za sve prave ljubitelje ovog sporta njihovim odlaskom F1 je izgubio ono nesto ...
Inace, ja sam pretrazio cijeli net i nisam prakticki nista nasao...treba nabaviti entry listu od svake godine kad se vozilo.
EDIT:
Vidim da kasnim (Kenny je bio brzi). A ja sam ionako ispucao svoje pokusaje sa Ligier-om.
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- SA face
Bravo, u pitanju je Minardi. 1986 - zuti kamion...Kenny je napisao/la:Da nije Minardi?
Evo, jos jedna zanimljivost ako vam se da odgovarati.
Koja je jedina tvornicka momcad u F1 (osvajali su i naslove prvaka), dakle proizvodjac cestovnih serijskih automobila, nikad nije proizvodila motore za vlastitu ekipu. Dakle proizvode serijeske automobile, imaju momcad a nemaju svoje motore, da budem jasniji npr. kad bi Toyota F1 koristila Hondine motore, a da su jos osvojili sve sto se osvojiti moze.
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
mene isto vuče na lotus,a ima istine u ovom za McLarenred_devil je napisao/la:Lotus?
EDIT: McLaren isto nije imao motore.
- SA face
Tako je, Lotus... Za McLaren i Spyker se nebi bas moglo rei da su serijski odnosno toliko masovni kao Lotus.
A da li znate kojoj je ekipi u F1 prije nekih 20-30 godina, obitelj Osama bila jedan od glavnih sponzora. I to bas ona obitelj najtrazenijeg covjeka na svijetu danas.
A da li znate kojoj je ekipi u F1 prije nekih 20-30 godina, obitelj Osama bila jedan od glavnih sponzora. I to bas ona obitelj najtrazenijeg covjeka na svijetu danas.
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Hm, misliš na Jordan i March koji su sa strane imali natpis "OSAMA" ili na Williams koji je sa strane imao natpis "BIN LADEN"?SA face je napisao/la:Tako je, Lotus... Za McLaren i Spyker se nebi bas moglo rei da su serijski odnosno toliko masovni kao Lotus.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
taj podatak nisam znao,daj još neko ovak pitanje nabaci,bar naučim ponekaj pametnog ak već neznamSA face je napisao/la:Mislio sam na Williams
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- SA face