Novi Logo
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Mogao bi i ti doći na susret za promjenu.red_devil je napisao/la:A da jednostavno napravite bijele majice sa logom F1-HR To je dovoljno i svi sretni
btw. jel te majice na kraju mogu kupiti samo oni koji dolaze na skup ili svi
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- Scorpyo
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Dobre utrke
- Magic Alonso
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernanda
- Senna
- Veteran
- Navijam za: Minardi _ Alonso
- Kontakt:
Pa svi ćemo i imati font istog tipa, kod svih će sve biti isto, mijenjati će se samo boja majice i boja štampe (font, F1-hr logo, logo momčadi) koja može biti samo jednobojna i naravno mijenja se logo momčadi (po želji)Magic Alonso je napisao/la:A ne znam, ali meni bi izgledalo uskladenije da svi imamo isti font...Senna je napisao/la:
Dobro neka i otpadnu one moje ideje za originalne boje loga momčadi, povećat će to i cijenu (slažem se) dapače nemam ništa protiv da sve ostane i ovako kako je. Uopće nije loše.
Samo velim neka si svatko bira i boju majice i boju (fontova, loga i loga momčadi) pritom ne mislim da to sve bude u više boja, nego jednobojno, pa će majica u konačnici biti samo dvobojna i pritom nećemo biti prešareni.
Ovako ce samo logo foruma biti zajednički!
istina da malo kompliciramo dobro, bar ćemo vidjeti što će od svega toga ispast.
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Šta se mene tiče neka se naprave 3 vrste majica: crvene, crne i plave i samo sa logom f1-hr na sredini majice ili na leđima bez ikakvih drugih obilježja! I onda kome koja boja paše, neka si uzme takvu majicu! Tako bi bilo relativno jeftino, a ne bi bila zbrka sa bojama, nickovima i sl.
To je moj prijedlog!
To je moj prijedlog!
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Mislio sam 'jednu za po doma', tipfeler
i šta fali ako je samo Konjić, Ferrari je Ferrari, kako god okreneš. A dal ima malo žutog oko konjića, meni apsolutno nije važno!!
I ja mislim da ne bi trebali komplicirati! još će na kraju bit najbolje samo logo u nekoliko boja
Ako netko zna, bilo bi lijepo da vidimo cijene, znači za individualnu majicu sa f1-hr logom, nadimkom i logom tima! Hamiltongirl, možeš li ti doći do te informacije??
i šta fali ako je samo Konjić, Ferrari je Ferrari, kako god okreneš. A dal ima malo žutog oko konjića, meni apsolutno nije važno!!
I ja mislim da ne bi trebali komplicirati! još će na kraju bit najbolje samo logo u nekoliko boja
Ako netko zna, bilo bi lijepo da vidimo cijene, znači za individualnu majicu sa f1-hr logom, nadimkom i logom tima! Hamiltongirl, možeš li ti doći do te informacije??
- LeoZGB
- Rezervni vozač
- Navijam za: Nikoga
Nisam ni vidio ovu temu prije i ugodno sam iznenadzen inicijativom koja se pojavila, a svaka čast Scorpyu na trudu.
E sad pošto noseći te majice predstavljamo i ovaj forum pa da ne ispadne da osim što smo nepismeni da smo i modno neosvješteni možda bi bilo dobro da sale kao gazda veli kakve bi majice trebale biti, dal bi svaka momčad imala svoju boju ili bi bilo po slobodnoj procjeni.
A sto se tiče tiskanja dal bi netko dao tiskat sve majice po naruđbi ili bi se sami snalazili.
Ja tu u kvartu imam print studio u koji se može doć sa bilo kakvom slikom da ti ju stave na majicu, takodzer se moze birat dal hoces mušku, žensku ili polo majicu pa mogu ić pitat dal bi bilo kakvog popusta na količinu. Inace imam par majici iz tog studia i moram reć da na njima nema greške a majice su fruit of the loomb (il kak se već piše)
E sad pošto noseći te majice predstavljamo i ovaj forum pa da ne ispadne da osim što smo nepismeni da smo i modno neosvješteni možda bi bilo dobro da sale kao gazda veli kakve bi majice trebale biti, dal bi svaka momčad imala svoju boju ili bi bilo po slobodnoj procjeni.
A sto se tiče tiskanja dal bi netko dao tiskat sve majice po naruđbi ili bi se sami snalazili.
Ja tu u kvartu imam print studio u koji se može doć sa bilo kakvom slikom da ti ju stave na majicu, takodzer se moze birat dal hoces mušku, žensku ili polo majicu pa mogu ić pitat dal bi bilo kakvog popusta na količinu. Inace imam par majici iz tog studia i moram reć da na njima nema greške a majice su fruit of the loomb (il kak se već piše)
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind
Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
- ferrari-fan
- Rezervni vozač
- Navijam za: ferrari
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt: