Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
super_didi
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Lewisa Hamiltona

Re: LEWIS HAMILTON

Post Postao/la super_didi »

Voze iste bolide,pa prema prikazanim u sezoni smatram da je Lewis ipak malo bolji vozač od Heikkija(bez obzira što je imao i dosta pehova)!
Intervju s Lewisom o pripremama za trke općenito i sl.:
:arrow: http://www.formula1.com/news/interviews ... /8575.html
˝Demokracija je stalna sumnja da je više od polovice ljudi u pravu više od polovice vremena!˝
- E. B. WHITE
Kimi the best
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la Kimi the best »

Verovatno da je neko u ovih 150 strana podsetio koliko su slicne karijere Jacques Villeneuve i Hamiltona, daleko od toga da uporedjujem njih dvojicu vec samo navodim da cesto stvari u formuli 1 ne moraju da se odvijaju onako kako bi na prvi pogled izgledalo da ce da se odvijaju... Tacno je da od aktuelnih vozaca Hamilton ima najvece sanse da se priblizi rekordu Schumahera iz jednostavnog razloga sto pored toga sto zna da vozi ima i ceo tim iza sebe, koji radi za njega i ima neograniceno poverenje u njega.

To je po meni jako bitan preduslov ,imati iza sebe tim koji ce stati iza vozaca i zastititi ga i kad mu ide dobro i kad mu ide lose. Jos malo pa ce Hamilton postati sinonim za McM kao sto je Clark bio sinonim za Lotus, pa Senna za Meclaren, Schumaher za Ferrari....

Medjutim secam se jednog njegovog odgovora, cini mi se posle prve njegove pobede u Kanadi, na pitanje da svi vide u njemu coveka koji ce oboriti rekorde Schumahera, odgovorio je da je to malo verovatno jer na prvom mestu on uopste ne planira da vozi toliko dugo kao Schumaher, jer planira da zavrsi karijeru oko 30-te godine.
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

mclaren 07 je napisao/la:znam da će ovo izazvati smjeh navijača ferrarija ali hamilton je novi michael schumacher. on i mercedes će godinama vladati nakon ovogodišnje titule.
Teško. Rekao bi prije da bi mogao slijedeće godine biti raspashoj zbog novih pravila; premda, najbolji će se najbolje snaći, ali više je kvaka/pitanje, kako će se sami vozači (s)naći u tim novim "kutijama" - fakat su ružni....

P.S. F1 vozači slove za najbolje vozače svijeta, pa njima ne bi trebao biti problem uhodati se u te nove "škatulje" - ružne..... #-o
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Dobra je stvar za Hamiltona sto sljedece sezone se ide vise na mhanicki grip vise prema kartingu. Bit ce teze drzat bolid u zavojima i tu je on majstor.
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Adriana Lima fan je napisao/la:Dobra je stvar za Hamiltona sto sljedece sezone se ide vise na mhanicki grip vise prema kartingu. Bit ce teze drzat bolid u zavojima i tu je on majstor.
Mislim da ti ta opaska bas ne stoji jer su svi vozaci morali odguliti svoje u kartingu da bi se uopce probili do jacih formula. Ti svoju tvrdnju vjerojatno temeljis na ovoj sezoni u kojoj McLaren ima najbolji mehanicki grip, ali iduce sezone ce i ostale momcadi usmjeriti razvoj svog bolida u tom smjeru posto ce vise manje svi imati jednak aerodinamicki grip.
Osim toga, ne zaboravi da je od svih danasnjih vozaca F1 jedino Trulli bio svjetski prvak u kartingu. ;-)

p.s. ne kazem da ce Hamilton biti losiji...
slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Ja znam da je Heikki bio puno bliže Hamiltonu u prvom dijelu sezone (govorim o pace-u), a s Ferrarijima je u gotovo istom odnosu čitavu godinu.
Očito je da je Heikki polako zaostajao za vodećima kako je sezona odmicala. Jedino logično objašnjenje mi je da ne dobiva isto auto ko i Lewis. Ili je možda s druge strane upao u neku krizu, auto mu ne odgovara i sl. baš kao i Kimi.
Nemojte me pogrešno shvatiti, ali ponekad mi se čini da su u McM-u i tražili vozača kojem će bit dovoljna i sama činjenica da vozi za vrhunski tim. Znači bez nekih velikih ambicija. Heikki nije imao baš impresivnu prošlu sezonu, a Alonso je dobio sporazumni raskid ugovora. Znači nisu se vukli neki repovi pa da moraju zaposlit Heikkija. Po meni je McM trebao pružiti priliku nekom drugom, ambicioznijem vozaču, ali možda su se previše opekli prošle sezone, pa je bolje imati čvrsto definisane pozicije prvog i drugog vozača. Ferrari je tako najbolje dominirao.
@Lucky:
2000: Schumy 1. 108 bodova, Rubens 4. 62 boda
2001: Schumy 1. 123 boda, Rubens 3. 56 bodova
2002: Schumy 1. 144 boda, Rubens 2. 77 bodova
2003: Schumy 1. 93 boda, Rubens 4. 65 bodova
2004: Schumy 1. 148 bodova, Rubens 2. 114 bodova
2005: Schumy 3. 62 boda, Rubens 8. 38 bodova

Vidiš da su razlike između njih dvojice bile ogromne (s bodovne strane). Mislim da ne bi bile toliko razlike da Rubens nije dobivao slabije pripremljen bolid od Schumachera. S tim da tada nije bilo više od jedong tima koji je mogao konkurisati Ferrariju, kao što danas imamo BMW, ili Renault koji pred kraj sezone je jako dobar. Da je tada bilo više konkurentnih timova, mislim da bi Rubens imao i slabije plasmane (osim vjerovatno 2004.).
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
super_didi

Par Lewisovih riječi o predstojećoj trci s njegove službene stranice:
:arrow: http://www.lewishamilton.com/news
˝Demokracija je stalna sumnja da je više od polovice ljudi u pravu više od polovice vremena!˝
- E. B. WHITE
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

One and only je napisao/la:Ja znam da je Heikki bio puno bliže Hamiltonu u prvom dijelu sezone (govorim o pace-u), a s Ferrarijima je u gotovo istom odnosu čitavu godinu.
Očito je da je Heikki polako zaostajao za vodećima kako je sezona odmicala. Jedino logično objašnjenje mi je da ne dobiva isto auto ko i Lewis. Ili je možda s druge strane upao u neku krizu, auto mu ne odgovara i sl. baš kao i Kimi.
Mislim da to nije točno, imaju identične automobile, dokaz su treninzi i kvalifikacije, na dosta treninga i kvalifikacija heiki je bio brži od hamiltona, što govori da imaju iste aute
Heiki ima problem koji se zove utrka. On nije trkač, dok treba voziti krugove po praznoj stazi onda uopće ne zaostaje ni za hamiltonom ni massom ni kimijem, ali kad pogledate utrku, onda je to druga priča. Izgleda da mentalno nije spreman na takav pritisak i prelako "puca"
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Piquet20 je napisao/la: Mislim da ti ta opaska bas ne stoji jer su svi vozaci morali odguliti svoje u kartingu da bi se uopce probili do jacih formula. Ti svoju tvrdnju vjerojatno temeljis na ovoj sezoni u kojoj McLaren ima najbolji mehanicki grip, ali iduce sezone ce i ostale momcadi usmjeriti razvoj svog bolida u tom smjeru posto ce vise manje svi imati jednak aerodinamicki grip.
Osim toga, ne zaboravi da je od svih danasnjih vozaca F1 jedino Trulli bio svjetski prvak u kartingu. ;-)

p.s. ne kazem da ce Hamilton biti losiji...
Govorim o stilu voznje. Kao sto je bilo spominanjo Kimi,a to znam jel sam navijao za njega i pratio je u McLarenu vozio ko na sinama i takav mu je stil te mu ova promjena za sljedecu sezonu nece pogodovat al on je klasa koja moze to nadoknadit i prilagodit se.... al u sustini mu nepasu te promjene.
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

Lewis pri ulasku u box stavlja auto u neutral, međutim kada vidi Alonsa prebacuje u prvu i daje gas...
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

FICHO je napisao/la: Lewis pri ulasku u box stavlja auto u neutral, međutim kada vidi Alonsa prebacuje u prvu i daje gas...
#-o #-o
A nek se veseli, možda bude iduće godine obratno!!
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Voditelj veli da su Senna,šumaher.Prost svi gostovali svojevremeno u toj emisiji,ali niti jedan od F1 voača nije uspio pogodii 4 pua.
Ova snimka gdje Hamilton ide u box i dodaje gas je cool! Samo da ne plaši Alonsa nego se moral dokoturat do "parking mjesta" jer da nije dal gas bi se zaustavil prije.
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

FICHO je napisao/la: youtube

Lewis pri ulasku u box stavlja auto u neutral, međutim kada vidi Alonsa prebacuje u prvu i daje gas...
Tako se to radi... treba pokazati plačljivku tko je najbolji... =D> =D> =D>
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

ova sezona je Hamiltonova
sve je stabilniji i stabilniji vozac i zasluzio je titulu
bez obzira na sve :D :D :D
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

Lucky je napisao/la:
FICHO je napisao/la: Lewis pri ulasku u box stavlja auto u neutral, međutim kada vidi Alonsa prebacuje u prvu i daje gas...
Sorry,ali imam pitanje?
Kako si ti siguran da je on to napravio ''baš'' zbog Alonsa ili se veseli svojoj pobjedi.A to što se Alonso tamo našao baš u tom trenutku ne mora značiti da je to zbog njega.
Nisam siguran i nitko to ne može sigurno reći osim Hamiltona...
Pretpostavljam da je zbog njega jer to nije napravio dok je prolazio pored onih 5-6 sparkiranih bolida nego kad je prolazio pored Alonsa, vjerojatno u stilu "ovo je auto, Fernando".
Bilo kako bilo, čudno da je to išao raditi iz bilo kojeg razloga jer će to biti druga utrka njegovom motoru u Brazilu, a ne može više iskoristiti jocker za promjenu...ne znam koliko direktno šteti motoru, ali ne pomaže sigurno.
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Evo neka snimka mladog Hamiltona (ne znam jel je već netko stavio prije) Super mi je kad kaže; moj auto (kart) je snažan, a zamislite kakva je F1... :D

slika
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

FICHO je napisao/la:
Lucky je napisao/la:
Sorry,ali imam pitanje?
Kako si ti siguran da je on to napravio ''baš'' zbog Alonsa ili se veseli svojoj pobjedi.A to što se Alonso tamo našao baš u tom trenutku ne mora značiti da je to zbog njega.
Nisam siguran i nitko to ne može sigurno reći osim Hamiltona...
Pretpostavljam da je zbog njega jer to nije napravio dok je prolazio pored onih 5-6 sparkiranih bolida nego kad je prolazio pored Alonsa, vjerojatno u stilu "ovo je auto, Fernando".
Bilo kako bilo, čudno da je to išao raditi iz bilo kojeg razloga jer će to biti druga utrka njegovom motoru u Brazilu, a ne može više iskoristiti jocker za promjenu...ne znam koliko direktno šteti motoru, ali ne pomaže sigurno.
to sto si napisao je tacno po mom misljenju 100%
ovo mu je zadnji motor ove sezone i ne treba mu takva glupost
a pogotovo da dokazuje nekom tamo vozacu da je mclaren jedan od najbolji
bolida danasnjice (alonzo je sam napravio glupost prosle godine)
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

MP4don je napisao/la:
FICHO je napisao/la:youtube

Nije mi jasno ovo. Ako se ne varam na bolidu su intermediate gume. Kada je to bilo?
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

majstor iz maranella je napisao/la:
MP4don je napisao/la:
FICHO je napisao/la:youtube

Nije mi jasno ovo. Ako se ne varam na bolidu su intermediate gume. Kada je to bilo?
To je VN Kine 2008... ;)

Gume su mekše, one s bijelom crtom... :biggrin:
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

neki postovi su uređeni,zadnji put ponavljam,nemojte citirat slike i clipove,uvijek su to isti članovi i sljedeći put neće biti toliko milosti
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

U eto sezurni hamiltonobriznici da cujem komentar na to kako Sumacher smatra da Ham moze biti veci od njega(to se moze i ne dogodit i tesko da ce tolko osvojit titula) ali sta je i on neobjektivan ili?
XTRage
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la XTRage »

Adriana Lima fan je napisao/la:U eto sezurni hamiltonobriznici da cujem komentar na to kako Sumacher smatra da Ham moze biti veci od njega(to se moze i ne dogodit i tesko da ce tolko osvojit titula) ali sta je i on neobjektivan ili?
Kako Britanci "lijepo" izvuku iz konteksta :x

Evo intervju citav: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsport/7661652.stm

Novinar ko majmun navalio a Michael ga kulturno skine sa vrata :D
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Ma nema od tog rušenja rekorda ništa, onakav niz od pet sezona 2000. - 2004. osvajanja naslova se neće ponoviti.
slika
adde
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la adde »

Sad sam odgledao intervju. Stvarno smesno kako novinar sve vreme pokusava da ga navede da kaze da postoje paralele izmedju njega i Hamiltona.
super_didi

Nakon što je prošle sezone u posljednje dvije utrke prosuo nevjerojatnih 17 bodova viška, mnogi navijači Lewisa Hamiltona strahuju kako će njihov idol reagirati u posljednjem ovogodišnjem dvoboju koji se 2. studenoga vozi za VN Brazila. Istina, mladi Britanac ima velikih 7 bodova prednosti nad Felipeom Massom, ali brine što je i ove sezone pokazao da zna forsirati kada ne treba. Međutim, veliki McLarenov adut je obećao da u nedjelju sigurno neće pogriješiti: 'Sjećam se prošlogodišnjeg brazilskog Grand Prixa, kada nisam znao za sebe. Na mojim je ramenima ležao toliki pritisak da je riječima to nemoguće opisati... Osjećao sam da cijela država, zapravo da cijele svijet od mene očekuje naslov. Onda je krenula utrka, ubrzo sam napravio nekoliko pogrešaka zbog kojih sam pao na začelje kolone i sve je bilo gotovo. Međutim, ono što sam naučio iz te situacije, sada mi puno pomaže. Ove sam godine iskusniji i zato sam pripremljeniji. Pogotovo sam jači nakon onoga što mi se dogodilo u Kanadi, kada sam konačno shvatio da ne trebam uvijek srljati i preuzimati nepotreban rizik. Sada znam da je dovoljno davati 100 posto od sebe, a ne baš uvijek 110 posto.' Hoće li Lewis Hamilton pretočiti riječi u djela, vidjet ćemo već krajem ovog tjedna…
- E. B. WHITE
Odgovori