Koliko ovdje ima dvoličnosti, čudo jedno...MP4don je napisao/la:Za McLaren... Vozači se mijenjaju, a momčad ostaje...
Sad ste svi Mclarenovci...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Koliko ovdje ima dvoličnosti, čudo jedno...MP4don je napisao/la:Za McLaren... Vozači se mijenjaju, a momčad ostaje...
Taj lik se itekako može javljati jer ima više pobjeda od Lewisa 'sa poklonjenom krunom' cara.MP4don je napisao/la:hahaha, izjava desetljeća... koliko je ono puta masni bio u poretku prvenstva ispred Lewisa? i onda se lik još ima obraza javljati... najmanje 10 bodova mu je poklonjeno...SiNO22 je napisao/la:Dobro je Massa izjavio...fer i korektno čestitao Lewisu al mu je napomenuo da se do prvaka dolazi u 18 utrka a ne u zadnjem zavoju....sad bi na kraju on htio odnjeti pobjedu na čisto, e nećeš masni, nećeš... vozi tako kao Lewis od prve utrke, a ne da čekaš milostinju od FIA-e...
EOD
Lewis Car...![]()
![]()
Ko je to sad o objektivnosti počeo pričatalmeida je napisao/la:King iCool je napisao/la:Lewis je zadnju utrku odvozio perfektno.
perfektno kukavički to da i ti sebe smatraš objektivnim fanom lewisa hamiltona
Kad govorimo o poklonima, puno je toga više poklonjeno Massi...Vuksa_KC je napisao/la:Taj lik se itekako može javljati jer ima više pobjeda od Lewisa 'sa poklonjenom krunom' cara.MP4don je napisao/la:hahaha, izjava desetljeća... koliko je ono puta masni bio u poretku prvenstva ispred Lewisa? i onda se lik još ima obraza javljati... najmanje 10 bodova mu je poklonjeno...SiNO22 je napisao/la:Dobro je Massa izjavio...fer i korektno čestitao Lewisu al mu je napomenuo da se do prvaka dolazi u 18 utrka a ne u zadnjem zavoju....sad bi na kraju on htio odnjeti pobjedu na čisto, e nećeš masni, nećeš... vozi tako kao Lewis od prve utrke, a ne da čekaš milostinju od FIA-e...
EOD
Lewis Car...![]()
![]()
King iCool je napisao/la:Ko je to sad o objektivnosti počeo pričatalmeida je napisao/la:King iCool je napisao/la:Lewis je zadnju utrku odvozio perfektno.
perfektno kukavički to da i ti sebe smatraš objektivnim fanom lewisa hamiltonadobro zaboravimo....
Aha,znači po tvom mišljenju je Lewis morao napadati cijelu utrku vozit ko lud i pokušati pobijediti pa ako ispadne hebi ga peh....da pa tebi bi to pasalo jer bi se šanse da se mu nešto desi jako povećale i Massa bi bio prvak. Nije napravio ni jednu grešku držao se od bilo kakvih dvoboja čim dalje i fino završio tamo gdje je trebao i šta je na tome kukaviči?! Taktiči perfektna utrka. I Alonso je 2006 tako odvozio pa su svi šutjeli samo da je on završio na postolju pa je sve to malo lijepše izgledalo.
Tješi se s tim da je bilo kukavički,ali ta "kukavička" vožnja mu je donijela titulu.
Da, Massi su sve pobjede ove sezone poklonjene.MP4don je napisao/la:Kad govorimo o poklonima, puno je toga više poklonjeno Massi...
1. VN Francuske - 1 mjesto, hvala Kimi
2. VN Belgije - 1 mjesto, FIA poklon
3. VN Kine - 1 mjesto, namjerno propuštanje, hvala Kimi
Massa ima 6 pobjeda, toliko su ih u McLarenu sakupili ukupno.FICHO je napisao/la:Da, Massi su sve pobjede ove sezone poklonjene.MP4don je napisao/la:Kad govorimo o poklonima, puno je toga više poklonjeno Massi...
1. VN Francuske - 1 mjesto, hvala Kimi
2. VN Belgije - 1 mjesto, FIA poklon
3. VN Kine - 1 mjesto, namjerno propuštanje, hvala Kimi
U Francuskoj se kod Kimia odlomio auspuh i bilo je pitanje da li će uopće završiti utrku tako da je "propuštanje" Masse bila normalna stvar.
A u Kini je Lewis pobjedio, a Massa završio drugi, šta ne?
hoćeš reći : "hvala hamilton"Adriana Lima fan je napisao/la:Btw. Belgija pobjeda Masse hvala FIA......
Za ono prošle godine je sam kriv!Zweki je napisao/la: Na sve to mogu samo reći da mi je veoma drago što je Lewis postao prvak sa bodom prednosti, to je za ono od prošle godine.
Pa već se opet ponovilo da prvak nema najviše pobjeda u sezoni, to malo zvuči apsurdno, ali je naravno moguće. Bernijeva zamisao sa medaljama definitivno bi slabije momčadi udaljila još više od nekakvog uspjeha. Da, trebalo bi vratiti stari način bodovanja ili bilo kakav drugi, ali samo da je veća razlika između pobjednika i drugog mjesta. Alonso je također zahvaljujući ziheraškoj vožnji osvojio prvenstva, ali dobro, pokazao se on itekako protiv Schumachera. Mislim da će nažalost u slijedećoj sezoni ziheraštva biti još više jer motori duraju tri utrke, a Ferrari ziheraštvo ne prihvaća, u biti ne želi kompromise i želi vrh pod svaku cijenu, riskira se i zato se griješi. Ron Denis je toga svjestan, svjestan je da nema Rossa Brawna i njegove genijalnosti, stoga nije čudo da Hamiltona stavi u 'stand by' način vožnje i čeka da protivnik pogrješi. Hamilton mu je unatoč tome 'bježao s lanca' i to se isplatilo, ali Ronova je zadnja i mogla je biti katastrofalna u Brazilu, Hamilton je sigurno htio ići na pobjedu.garx je napisao/la:@ vuksa - ferrari je bez sumnje bio brzi bolid ove godine, i osim Hockenheima i Kine, i "uskog prozora" funkcioniranja, problem im je bio povratak stare, slavne atmosfere slavne talijanske momcadi pune temperamenta, tamo negdje iz pocetka devedesetih...kvarovi, lapsusi...i tako su izgubili prvenstvo...ili, mozda mislis da je i bodovni sustav marketinska urota kako bi malog razmazenog netalentiranog crnca doveli do naslova prvaka? samo, zajebano je s tim urotnicima, oni smisljaju svoje akcije godinama unaprijed...
zapravo, problem bodovanja na principu samo pobjeda igra ulogu je taj da ce timovi koji ocjene da nemaju sanse za pobjedu na nekoj utrci nakon x odvezenih krugova jednostavno pozvati aute u boks, da se stedi motor...sto znaci da ce rizik od takvog scenarija biti cca 2 od 3 utrke...
dakle, bodovni sustav treba zadzati, ali sustav bodovanja vratiti na staro (10,6,4,3,2,1)
ako hočemo da sezona bude zanimljiva kako ova onda bi se definitivno trebao ostaviti ovaj sustav bodovanja,jel su zadnje dvije tri sezone bile izuzetno zanimljive,a hamiltonov naslov je apsolutno zaslužen,a ovo da nije osvojen sa stilom , šta bi ondakimi trebao reći čije je slavlje ostalo u sjeni špijunske afere,naslov je naslov i nije bitan način kako je osvojen, a za sljedeču sezonu se samo nadam dače McLaren Hamiltonu napraviti konkurentan auto.i nemojmo zaboravit da je Hamilton osvojio naslov vozeći bolid koji je slabiji od FerrarijaVuksa_KC je napisao/la:Pa već se opet ponovilo da prvak nema najviše pobjeda u sezoni, to malo zvuči apsurdno, ali je naravno moguće. Bernijeva zamisao sa medaljama definitivno bi slabije momčadi udaljila još više od nekakvog uspjeha. Da, trebalo bi vratiti stari način bodovanja ili bilo kakav drugi, ali samo da je veća razlika između pobjednika i drugog mjesta. Alonso je također zahvaljujući ziheraškoj vožnji osvojio prvenstva, ali dobro, pokazao se on itekako protiv Schumachera. Mislim da će nažalost u slijedećoj sezoni ziheraštva biti još više jer motori duraju tri utrke, a Ferrari ziheraštvo ne prihvaća, u biti ne želi kompromise i želi vrh pod svaku cijenu, riskira se i zato se griješi. Ron Denis je toga svjestan, svjestan je da nema Rossa Brawna i njegove genijalnosti, stoga nije čudo da Hamiltona stavi u 'stand by' način vožnje i čeka da protivnik pogrješi. Hamilton mu je unatoč tome 'bježao s lanca' i to se isplatilo, ali Ronova je zadnja i mogla je biti katastrofalna u Brazilu, Hamilton je sigurno htio ići na pobjedu.garx je napisao/la:@ vuksa - ferrari je bez sumnje bio brzi bolid ove godine, i osim Hockenheima i Kine, i "uskog prozora" funkcioniranja, problem im je bio povratak stare, slavne atmosfere slavne talijanske momcadi pune temperamenta, tamo negdje iz pocetka devedesetih...kvarovi, lapsusi...i tako su izgubili prvenstvo...ili, mozda mislis da je i bodovni sustav marketinska urota kako bi malog razmazenog netalentiranog crnca doveli do naslova prvaka? samo, zajebano je s tim urotnicima, oni smisljaju svoje akcije godinama unaprijed...
zapravo, problem bodovanja na principu samo pobjeda igra ulogu je taj da ce timovi koji ocjene da nemaju sanse za pobjedu na nekoj utrci nakon x odvezenih krugova jednostavno pozvati aute u boks, da se stedi motor...sto znaci da ce rizik od takvog scenarija biti cca 2 od 3 utrke...
dakle, bodovni sustav treba zadzati, ali sustav bodovanja vratiti na staro (10,6,4,3,2,1)
U Belgiji je najviše profitirala Formula, kompletno organizacija i čelnici. Mislim da su oni već onda vidli da se Hamiltona može teško zaustaviti, pa su izrežirali da se prvenstvo nastavi što napetije. Riskirali su maksimalno i maksimalno profitirali ako su to već napravili, jer pošto je Hamilton prvak, Belgija više nije tako važna, jer sad je svejedno, ali ta kazna i cirkus u Brazilu itekako su Formuli povećali rejting na tv-u i jedva se čeka slijedeća sezona. Znam, zvuči kao velika zavjera, po meni je Hamilton previše skratio zaostatak, da je tamo izletna zona sa pijeskom ili ogradom sigurno ne bi tako ušao u zavoj, ali to je još jedna od teorija, jer ipak se radi o lovi.
Ako mi je barem malo žao Hamiltona, to je zato jer naslov nije osvojio sa stilom, onako poput Kimija prošle godine koji je dostigao nemoguće ili Alonso prestigao Schumachera u Japanu, Schumacher sa svojim rasturanjem 2000-2004. On je nakon Kine trebao pobjediti i u Brazilu i reći onako sa smiješkom: 'Zar je naslov prvaka uopće bio upitan?' Nažalost, zbog onakve vožnje u Brazilu će se sa tim naslovom provlačiti kukavička vožnja u zadnjoj i tamo neki Timo Glock koji mu ga je kao poklonio.
da te podsjetim McLaren nije krao podatke nego je jednom djelatniku McLaren (nemogu mu se sada sjetiti imena )Ferrarijev injžinjer Stephni ili tako nekako poslao,i ajde mi reci di je tu McLaren nešto loše napravio jel tim ukro podatke nije ,i ja mislim danije bilo te afere Hamilton nebi izgubio naslovVuksa_KC je napisao/la:Lewis McM - afera od prošle godine je išla McLarenu na štetu, a ne Kimiju, nije Ferrari krao tuđe dokumentacije i Mclaren si je priuštio loš publictet.
btw. Hamilton je u elementu dok padne kiša, a toga je bilo ove godine.
Ma ni slučajno nije napravio ništa loše... Kao da oni nisu znali otkud ti podaci.LEWIS HAMILTON McM je napisao/la: i ajde mi reci di je tu McLaren nešto loše napravio jel tim ukro podatke nije ,i ja mislim danije bilo te afere Hamilton nebi izgubio naslov
baš se pitam zašto onda renault nije kažnjen kad se dokazalo da je posjedovao podatke od mclarena,ali bitno da se je kaznilo mclarena BEZ DOKAZA,i da nije bilo te kazne momćad bi se još borila i za konstruktorski naslov,a ovako su vozili samo za sebe,i onda bi se donjele momčadske odluke da se pomogene lewisu u borbi za naslov,zato mislim da lewis nebi u tom slučaju izgubio naslovSchumy.d je napisao/la:Ma ni slučajno nije napravio ništa loše... Kao da oni nisu znali otkud ti podaci.LEWIS HAMILTON McM je napisao/la: i ajde mi reci di je tu McLaren nešto loše napravio jel tim ukro podatke nije ,i ja mislim danije bilo te afere Hamilton nebi izgubio naslov![]()
I da, stvarno je ta afera bila itekako kriva kad je u zadnjoj utrci Lewis stisnuo gumb NEUTRAL... To je baš zbog tih nacrta jer na originalnim McM nacrtima je tu trebao bit gumb za nitro, a ovako je bio NEUTRAL pa se je Hami zeznuo, tj. nije znao da je tu ler.
![]()
LEWIS HAMILTON McM je napisao/la: baš se pitam zašto onda renault nije kažnjen kad se dokazalo da je posjedovao podatke od mclarena,ali bitno da se je kaznilo mclarena BEZ DOKAZA,i da nije bilo te kazne momćad bi se još borila i za konstruktorski naslov,a ovako su vozili samo za sebe,i onda bi se donjele momčadske odluke da se pomogene lewisu u borbi za naslov,zato mislim da lewis nebi u tom slučaju izgubio naslov
možda nebi pomogli alonsu jer je tada Lewis bio ispred njega u prvenstvu,i ja nisam reko da je McM kriv neznam od kuda si to zaključio,ali nije bitnoSchumy.d je napisao/la:LEWIS HAMILTON McM je napisao/la: baš se pitam zašto onda renault nije kažnjen kad se dokazalo da je posjedovao podatke od mclarena,ali bitno da se je kaznilo mclarena BEZ DOKAZA,i da nije bilo te kazne momćad bi se još borila i za konstruktorski naslov,a ovako su vozili samo za sebe,i onda bi se donjele momčadske odluke da se pomogene lewisu u borbi za naslov,zato mislim da lewis nebi u tom slučaju izgubio naslov![]()
![]()
![]()
Znači sad je McM samo kriv šta je Hami izgubio naslov??
A zašto ne bi donijeli odluku da se pomogne Alonsu u borbi za naslov??
Pomiri se s tim da je sam uprskao svoj mogući naslov.