McLewis je napisao/la:a sta onda sa podnicom???
jesu je mijenjali ili?
oštećene djelove se smije mijenjati
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
McLewis je napisao/la:a sta onda sa podnicom???
jesu je mijenjali ili?
Vettelu su lani sredili bolid za pretjecanje, uz ogromnu maximalnu brzinu. Kimi budući da ne starta iz boxa, ima bolid koji je 2. najsporiji na speed trapu i to je veliki problem i ni malo slična situacija.August je napisao/la:S DRS-om mislim da ipak ne bi trebao dugo vremena gubiti iza tih manjih momčadi slično kao i Vettel lani. .
Domi je napisao/la:Vettelu su lani sredili bolid za pretjecanje, uz ogromnu maximalnu brzinu. Kimi budući da ne starta iz boxa, ima bolid koji je 2. najsporiji na speed trapu i to je veliki problem i ni malo slična situacija.August je napisao/la:S DRS-om mislim da ipak ne bi trebao dugo vremena gubiti iza tih manjih momčadi slično kao i Vettel lani. .
Cuky je napisao/la:kakve stvari? on se zabio u Caterhama, ne Caterham u njega. Čista Kimijeva greška
Možda i neće. Ima sigurno puno vozača koji bi dali cijelo bogatstvo da odvoze ove dvije utrke za lotus. A ovima ce super doc taj novac za isplatit ta dugovanja kimiju. Tako da mislim da je i pay driver jedna od mogućnosti. Ili pak možda budu dali priliku nekom mladom super talentu poput Frijnsa ili Magnussena, to je najmanje vjerojatno al bi bilo super. A možda i hulk odmah sad predje u lotus (pogotovo ako su sve dogovorili za sljedecu sezonu, onda mi se to čak čini i vrlo izgledna opcija, jer je hulk ionako vec raskinuo ugovor s sauberom i ne prima plaću)...speedy56 je napisao/la:Drago mi je da će Valsecchu i dobiti šasnu.