Nisam zagrijao gume. (Ferrari-BiH je napisao/la: A vidio sam kako te Mansell opali na startupa sta cu morao sam uzeti stvar u svoje ruke... bit ce bolje u Maleziji
![]()
Cestitke pobjedniku

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Nisam zagrijao gume. (Ferrari-BiH je napisao/la: A vidio sam kako te Mansell opali na startupa sta cu morao sam uzeti stvar u svoje ruke... bit ce bolje u Maleziji
![]()
Cestitke pobjedniku
Neće potvrditi jer niste drugi.Scuderia je napisao/la:Nisam zagrijao gume. (Ferrari-BiH je napisao/la: A vidio sam kako te Mansell opali na startupa sta cu morao sam uzeti stvar u svoje ruke... bit ce bolje u Maleziji
![]()
Cestitke pobjedniku). Mislim da smo 2 u konstruktorima.
![]()
Neka potvrdi to netko od voditelja.
Hmmmm otkako je otkrio "Calculator" u Windowsu, samo nesto racuna i zbraja...luka_kimi je napisao/la:Neće potvrditi jer niste drugi.Scuderia je napisao/la:Nisam zagrijao gume. (Ferrari-BiH je napisao/la: A vidio sam kako te Mansell opali na startupa sta cu morao sam uzeti stvar u svoje ruke... bit ce bolje u Maleziji
![]()
Cestitke pobjedniku). Mislim da smo 2 u konstruktorima.
![]()
![]()
![]()
![]()
Treći ste, prema mojim kalkulacijama.![]()
Izračunaj sam...Ferrari-BiH je napisao/la:Hmmmm otkako je otkrio "Calculator" u Windowsu, samo nesto racuna i zbraja...luka_kimi je napisao/la:Neće potvrditi jer niste drugi.Scuderia je napisao/la:
Nisam zagrijao gume. (). Mislim da smo 2 u konstruktorima.
![]()
![]()
![]()
![]()
Treći ste, prema mojim kalkulacijama.![]()
![]()
Cekam da K1M1 kaze, tebi ne vjerujem
Samo ti zagrij gume prije, postaj listic pa izbrisi, i tako par puta i ima da temperatura bude optimalnaScuderia je napisao/la:Opa, razlike su minimalne. Samo tri boda. Da stvar bude bolja, jos nismo pobjedili, a treci smo u konstruktorima. Sta ce tek biti, kada budemo pobjedjivali...........
Bojim se i pomisliti.
Sta teki reci za nas. Nismo pobijedili niti jednu, imamo jedno postolje i prvi smo.Scuderia je napisao/la:Opa, razlike su minimalne. Samo tri boda. Da stvar bude bolja, jos nismo pobjedili, a treci smo u konstruktorima. Sta ce tek biti, kada budemo pobjedjivali...........
Bojim se i pomisliti.
Njie bila, ovo je isključivo moja samovolja.Krscho je napisao/la:Sta je bila anketa? Trebo bi češće ovdje pratiti forum
luka_kimi je napisao/la:Njie bila, ovo je isključivo moja samovolja.Krscho je napisao/la:Sta je bila anketa? Trebo bi češće ovdje pratiti forum
Pogreška pri upisivanju.Sherpa je napisao/la:Mali prigovor na zbrajanje, ili samo molba za objašnjenje istog.
Zašto je mom timu (227 GP) krivo brojen ukupan broj bodova u poretku konstruktora
Unaprijed hvala
Znaci koliko sam ja shvatio sljedece sezone nece biti ekipa sa dva clana nego sa cetiri ili?Ako ce biti tako onda mi je ovo glupa ideja,ali to je samo moje misljenje nemora znacit da ce tako biti.luka_kimi je napisao/la:Ja imam jedan prijedlog, za kojeg vjerujem da bi mogao pridonijeti zanimljivosti natjecanja.
Moj je prijedlog sljedeći: da uz ovo ozbiljno natjecanje, koje se boduje, dakle vozači i konstruktori, uvedemo jedno natjecanje koje sa ostalima nema veze, a bilo bi prezanimljivo da ga imamo. Naime, moj je prijedlog da uvedemo još jednu tablicu koju bi činili ekipe, ali ekipe sa četiri člana.
Znači sve bi ostalo isto kao i do sada, dakle vozački poredak i konstruktorski (sa po dva vozača u timovima), ali bi samo uveli još jednu tablicu koju bi činile ekipe sa po četiri člana. Ako prihvatite ovaj prijedlog, onda odmah možemo početi sa udruživanjem, a prijedlog je da se početkom iduće sezone umjesto ekipa sa dva člana ovede ekipa sa četiri člana.
Što kažete?
Ne mora biti da će tako biti iduće sezone, to je samo prijedlog za budućnost, prijedlog za sadašnjost je da uvedemo ovo zafrkancije radi.bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Znaci koliko sam ja shvatio sljedece sezone nece biti ekipa sa dva clana nego sa cetiri ili?Ako ce biti tako onda mi je ovo glupa ideja,ali to je samo moje misljenje nemora znacit da ce tako biti.luka_kimi je napisao/la:Ja imam jedan prijedlog, za kojeg vjerujem da bi mogao pridonijeti zanimljivosti natjecanja.
Moj je prijedlog sljedeći: da uz ovo ozbiljno natjecanje, koje se boduje, dakle vozači i konstruktori, uvedemo jedno natjecanje koje sa ostalima nema veze, a bilo bi prezanimljivo da ga imamo. Naime, moj je prijedlog da uvedemo još jednu tablicu koju bi činili ekipe, ali ekipe sa četiri člana.
Znači sve bi ostalo isto kao i do sada, dakle vozački poredak i konstruktorski (sa po dva vozača u timovima), ali bi samo uveli još jednu tablicu koju bi činile ekipe sa po četiri člana. Ako prihvatite ovaj prijedlog, onda odmah možemo početi sa udruživanjem, a prijedlog je da se početkom iduće sezone umjesto ekipa sa dva člana ovede ekipa sa četiri člana.
Što kažete?