Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
- Ja sam: Vozač
Re: Formula 1 team - McLaren
pa upravo sam to i napisao - dzaba iskustvo ako to rezultati ne pokazuju
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Znam, ali očito mora više nas to reći da NEKIMA dođe iz guzice u glavu.kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:pa upravo sam to i napisao - dzaba iskustvo ako to rezultati ne pokazuju

E sad čudna vijest; ni Button ni Hamilton neće sudjelovati na testiranju Pirellijevih guma?! Link
Iz Buttonove izjave se vidi da je imao želju (logično) testirati, a momčad je rekla: "'we don't think it is really the best time for you to be testing the tyre because it is going to change a lot."

- darky
- Profesionalni vozač
pa djelomično su u pravu jer zamisli da im se gume dopadnu i onda na osnovu tih dojmova naprave novi auto, a pireli promijeni smjesu guma....
- ostoja
Pa nekome nebi pomoglo ni da Sena pokojni dodje u McLaren,bio bi slabiji od Hamiltona jer je to jednostavno recept da neki ljudi koji su godinama ulagali u Hamiltona dobiju pare nazad.Ili kako objasniti da dva svjetska prvaka budu losiji od Hamiltona u McLarenu a evo Alonso u ne bas nesto mnogo boljem Ferrariju i sa vise pehova ove godine je bolji od Hamiltona.Kako to da on u McLarenu od jednog rukija bude slabiji.Bas me intreresuje objasnjenje.A ja navijam za McLaren i zato pisem kontra Hamiltona jer mislim da im je upropastio dvije sezone i navukao veliku ljagu na ekipu kao niko do sada.

-
hahaha... Kako to i ko oce vratit pare? Koliko ja znam pare bi digli da su osvojili konstruktorsko prvenstvo, al oni su namjerno buttona sabotirali da dokazu tebi da je hamilton bolji, al ti si pametan pa si ih prokuzia! Haha!
Kako me dobro nasmijes svaki put!
Kako me dobro nasmijes svaki put!
- ostoja
Pa zna se ko je finansirao Hamiltona kroz cijelu karijeru-Denis,isti onaj strucnjak koji je na McLaren navukao etiketu spijuna i prevaranata.A zasto je sve to uradio?

-
nisi odgovoria na pitanje kako to dize lovu? Moze dic lovu jedino ako ga proda? Il ima neki drugi nacin?
I molim te da odgovoris na pitanje nekim argumentom, a ne provokacijom...
I molim te da odgovoris na pitanje nekim argumentom, a ne provokacijom...
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Isti stručnjak koji je od McLarena stvorio ovo šta je danas, jedna od dvije najjače momčadi u povijesti F1.ostoja je napisao/la:Pa zna se ko je finansirao Hamiltona kroz cijelu karijeru-Denis,isti onaj strucnjak koji je na McLaren navukao etiketu spijuna i prevaranata.A zasto je sve to uradio?

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Ne vrijedi kolega..... nemoj trosii zivce i vrijeme130R je napisao/la:Isti stručnjak koji je od McLarena stvorio ovo šta je danas, jedna od dvije najjače momčadi u povijesti F1.ostoja je napisao/la:Pa zna se ko je finansirao Hamiltona kroz cijelu karijeru-Denis,isti onaj strucnjak koji je na McLaren navukao etiketu spijuna i prevaranata.A zasto je sve to uradio?
P.S. Sretan rodjendan sa zakasnjenjem
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Dobro su se zabavljali ove godine.

- gringo73
Sutra se iskreno nadam, i očekujem, naš dvojac na postolju! Red Bull je ipak bio ove godine znatno bolji od nas, i drugo mjesto u konstruktorskom poretku...ah, samo utjeha.

- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Dvostruku pobjedu mclarena bih odmah potpisogringo73 je napisao/la:Sutra se iskreno nadam, i očekujem, naš dvojac na postolju! Red Bull je ipak bio ove godine znatno bolji od nas, i drugo mjesto u konstruktorskom poretku...ah, samo utjeha.

- gringo73
Hahaha, ajd nek i mi navijamo za istu stvar!majstor iz maranella je napisao/la:Dvostruku pobjedu mclarena bih odmah potpisogringo73 je napisao/la:Sutra se iskreno nadam, i očekujem, naš dvojac na postolju! Red Bull je ipak bio ove godine znatno bolji od nas, i drugo mjesto u konstruktorskom poretku...ah, samo utjeha.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Evo šta momci vele:
LEWIS HAMILTON
“We’ve ended this year on a high – to get both of us onto the podium and to clinch runner-up spot in the constructors’ world championship represent a great achievement for the whole Vodafone McLaren Mercedes team.
“I was able to match Sebastian’s [Vettel] pace in the early part of the race – but, after my pitstop, I was stuck behind Robert [Kubica]. It was just impossible to get past him – he made no mistakes – so it wasn’t possible to resume my attack on Sebastian. But that’s the way motor racing goes sometimes.
“The team has been pushing so hard for the whole season – I’m so proud of everyone. Now, though, I’m already looking ahead to next year, when I hope our car will be even better, so that we can do battle at the very front from the first race of the season.
“There are 15 weeks to go until the 2011 season starts – it can’t come soon enough!”
JENSON BUTTON
“It’s been an exciting year for Formula 1. We’ve all had our ups and downs, including the new world champion Sebastian. But he’s a very talented driver and he thoroughly deserves his success.
“It was nice to be on the podium with the new world champion, and with Lewis, who was of course the 2008 world champion. Our main aim today was to clinch second place in the constructors’ world championship, and we did that comfortably.
“During the year I’ve had some very good Sundays but some difficult Saturdays – and that’s something I’m going to work on over the winter. Overall, however, I’m very happy with my first season at Vodafone McLaren Mercedes.
“I want to say thank you to the entire team. It didn’t turn out quite as we’d hoped, but there have been a lot of good days and a lot of good experiences that we can use to benefit our 2011 campaign.”
Neka se bolid za sljedeću godinu dobro pripremi i morali bi biti u stanju uzet naslove nazad.
LEWIS HAMILTON
“We’ve ended this year on a high – to get both of us onto the podium and to clinch runner-up spot in the constructors’ world championship represent a great achievement for the whole Vodafone McLaren Mercedes team.
“I was able to match Sebastian’s [Vettel] pace in the early part of the race – but, after my pitstop, I was stuck behind Robert [Kubica]. It was just impossible to get past him – he made no mistakes – so it wasn’t possible to resume my attack on Sebastian. But that’s the way motor racing goes sometimes.
“The team has been pushing so hard for the whole season – I’m so proud of everyone. Now, though, I’m already looking ahead to next year, when I hope our car will be even better, so that we can do battle at the very front from the first race of the season.
“There are 15 weeks to go until the 2011 season starts – it can’t come soon enough!”
JENSON BUTTON
“It’s been an exciting year for Formula 1. We’ve all had our ups and downs, including the new world champion Sebastian. But he’s a very talented driver and he thoroughly deserves his success.
“It was nice to be on the podium with the new world champion, and with Lewis, who was of course the 2008 world champion. Our main aim today was to clinch second place in the constructors’ world championship, and we did that comfortably.
“During the year I’ve had some very good Sundays but some difficult Saturdays – and that’s something I’m going to work on over the winter. Overall, however, I’m very happy with my first season at Vodafone McLaren Mercedes.
“I want to say thank you to the entire team. It didn’t turn out quite as we’d hoped, but there have been a lot of good days and a lot of good experiences that we can use to benefit our 2011 campaign.”
Neka se bolid za sljedeću godinu dobro pripremi i morali bi biti u stanju uzet naslove nazad.
-
e da je vise ovakvih trka bilo za mclaren... (mislim na konkurentnost)
- gringo73
Da...nekako sam malo ostao "prazan" u drugom dijelu sezone. McLaren je uvijek jak u završnici, uvijek su vidljiva poboljšanja, a ove godine smo se nekako koprcali kao u živom blatu. Ne znam ima li to ikakve veze s odlaskom Pat Frya u Ferrari... Red Bull nam je jednostavno bio neuhvatljiv.
Ah, ništa...još 118 dana pa sljedeća pobjeda.
Ah, ništa...još 118 dana pa sljedeća pobjeda.

- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Pa dobar je bio McLaren, da su sredili update ranije bila bi još veča zabava
McM dvojac Button-Hamilton je odlična kombinacija za sljedeču godinu 

-
istina...
Mislim da su njih dvoje trenutno najbolji vozacki par, i jedina su momcad sa dva prvaka.
A mclaren nije davno davno slavia na prvoj utrci, ni ne sjecam se... A ni u bahreinu...
Mislim da su njih dvoje trenutno najbolji vozacki par, i jedina su momcad sa dva prvaka.
A mclaren nije davno davno slavia na prvoj utrci, ni ne sjecam se... A ni u bahreinu...
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Kako ne 2008. u Australijinered je napisao/la:istina...

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Ode Santander. LINK
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Neka, doći će drugi sponzor.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Hamilton impresioniran novim bolidom.
eurosport
eurosport
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
U simulatoru je bolid dobar samo još sad to treba prenjeti na stazu.Dani je napisao/la:Hamilton impresioniran novim bolidom.
eurosport

- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team