Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren Mercedes
Re: Lewis Hamilton
Ako se neki vozač inferiornog bolida pokazao na stazi ove sezone onde je to upravo - Hamilton.
U obe trke je napredovao 10ak mjesta i kažete da je to srećom i odustajanjem ostalih vozača ? Utrke ste gledali ili vam ih je prepričao netko sličnog razmišljanja ?
Ako ću bit zločest onda mogu spomenut da je recimo netko tko 'čeka na sreću' upravo Massa,ili upravo Kimi taj 'kojeg više nitko ne spominje'.
U obe trke je napredovao 10ak mjesta i kažete da je to srećom i odustajanjem ostalih vozača ? Utrke ste gledali ili vam ih je prepričao netko sličnog razmišljanja ?
Ako ću bit zločest onda mogu spomenut da je recimo netko tko 'čeka na sreću' upravo Massa,ili upravo Kimi taj 'kojeg više nitko ne spominje'.
- garx
- Početnik
@ piquet 20
nazalost ekipa na forumu je jos na mentalno emotivnom nivou predskolske djece, kod koje je moj tata uvijek jaci od tvojeg, koji je zadnja papcina...
i da stvar bude ironicna, predtavljaju se kao obozavatelji F1, iako vise lice na vesele pripadnike neke huliganbske grupe tipe bbb, torcida, qurac palac....
nego, nazad na topic:
@kimi#1
potpuno si u pravu!
sve sto si napisao stoji...jer, i u kvalama, i u utrci, i po rezultatima testiranja svi dobro znamo koliko je Mclaren ove godine brzi od Ferrarija!
i onda, podmuklo, kako samo mali crnac moze, abgasa u kvalama, da bi onda kruzio stazom do cilja...
uz to, tv prijenos, taj vrazji izum, govori nam pored tvojih zdravih objektivnih ociju, naravno tendeciozno i lazno, da je lewis preticao na stazi u australiji, a i u maleziji, ali drago mi je, iskreno, sto si mi otvorio oci
samo tako, nastavi s objektivnim postovima, fale nam takvi
nazalost ekipa na forumu je jos na mentalno emotivnom nivou predskolske djece, kod koje je moj tata uvijek jaci od tvojeg, koji je zadnja papcina...
i da stvar bude ironicna, predtavljaju se kao obozavatelji F1, iako vise lice na vesele pripadnike neke huliganbske grupe tipe bbb, torcida, qurac palac....
nego, nazad na topic:
@kimi#1
potpuno si u pravu!
sve sto si napisao stoji...jer, i u kvalama, i u utrci, i po rezultatima testiranja svi dobro znamo koliko je Mclaren ove godine brzi od Ferrarija!
i onda, podmuklo, kako samo mali crnac moze, abgasa u kvalama, da bi onda kruzio stazom do cilja...
uz to, tv prijenos, taj vrazji izum, govori nam pored tvojih zdravih objektivnih ociju, naravno tendeciozno i lazno, da je lewis preticao na stazi u australiji, a i u maleziji, ali drago mi je, iskreno, sto si mi otvorio oci
samo tako, nastavi s objektivnim postovima, fale nam takvi
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Daj ljudi pustite se suplje price, sto se mene tice Hamilton je odlican i u ovoj sezoni. sa onakvim bolidom bio je u bodovima u obje utrke, a do njih nije dosao samo kruzeci stazom, napadao ja , branio se....
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Bez obzira dali ga volis ili mrzis, Lewis je jedan od najboljih vozaca trenutacno... Kovalainen je prosle godine bio daleko sporiji od Lewisa, hoce li se to promjeniti treba vidjeti... Ja osobno mislim da nece... U prve dvije utrke Lewis je napravil dobar posao, dapace i vise nego sto se mislilo da s tim bolidom moze... A kaj se tice Buttona, drago mi je da konacno ima bolid pa da pokaze koliko je dobar...kimi#1 je napisao/la:Gdje vam je sad svjetski prvak,tzv. čudo od vozača?Mislim da je ovo neki drugi Englez koji vodi u prvenstvu,jer ako Button ovako nastavi,ode naš prvak u zaborav......koliko ste ono rekli da on nadoknađuje u brzini auta ne mogu se sjetiti.....al neće ni Kovalainen uvik odustati pa ćemo vidit kolko je prvak brži,on nema veze s vožnjom i natjecateljskom žari,isto kao i većina vozača,nevalja auto,nema ni njih gore..........
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
ja sam nakon brazila rekao da je ovo sezona afirmacije za lewisa, za sada se solidno bori sa lošim mclarenom, ali obzirom da heiki nije dogurao dalje od prvog zavoja u obe trke treba vidjeti za što je mclaren zapravo sposoban.
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Kad vozač kao debitant u F1 2007. namaže u jednakom bolidu Alonsa, a u sporijem Kimija i Massu onda to nije samo produkt sreće... Par mjeseci prije početka debitantske sezone čovjek je prvi put sjeo u F1 bolid i napravio par krugova, 4 mjeseca kasnije već je imao prvu pobjedu... vidimo sadašnje mladce koji već i u svojoj 2-3 sezonu rade sulude greške, zato nemoj bulaznit. Pogletaj tog hvaljenog Vettela. Isto tako možemo reći da je Schumacher osvajao naslove samo zato što su imali u momčadi Browna, Jeana i FXXXX, a kad je Ferrari napravio loš bolid 2005. imao je samo pobjedu u Americi koja je maltene bila poklonjena, jer je Rubensu bilo naređeno da ne napada... Što po tebi ni MS nije neki vozač, da je Button vozio tad famozne FXXXX bolide, a da se MS borio sa Hondom imao bi isto mišljenje?kubica#5 je napisao/la:dragi moj mp4 i gringo,sve su to dobri vozači ali neki imaju sreću da voze u najboljem bolidu(npr.alonso dvije godine,kimi,lewis lani)i siguran sam da bi i kubica,montoya,vettel,button,heidfeld isto bili svjetski prvaci u lanjskom super pouzdanom bolidu mclarena,tako da se malac nije puno namucio da osvoji krunu,a i zadnju trku je mogao pokazati svoje sposobnosti na kiši i dostojanstveno osvojiti prvenstvo a ne kukavički čekati da mu poklone bodove(glock,kubica).Gdje je prvak ove dvije utrke kad bolid nije konkurentan,neka pokaže sad majstorstvo,ipak su ga prenapuhali, i NIKAD neće biti kralj poput SENNE I SCHUMACHERA,da vozi sto godina,nema on tu karizmu,pa vise ga nitko i ne spominje,ali on ima sreće da većina odustane pa mozda i ove godine nesto bude...

2 garx: Kao prvo modovi bi trebali biti neutralni, a ne da sudjeluju u diskusijama i lijepo brišu tuđe postove koji im se ne sviđaju, halllo???

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- garx
- Početnik
@mp4don
1.???? pa nisam ja mod
2. te 2005. imao je MS jedan od najboljih svojih nasupta, protiv Alonsa u Imoli...
3. zanimljivo si spomenu Vettela, covjek je jucer u nemogucim uvijetima izletio sa staze, i nitko normalan nece izjaviti "gle papka kojeg hvalite za kisne nasutpe kako je izletio" - da se to dogodilo lewisu, imali bi par genijalaca tipa kimi#1 ili bravof koji bi nam otvarali oci kako lewis nema pojma voziti po kisi, i da su njegovi kisni rezultati bili zapravo rezultat globalne urote...jednako kao sto su massu pljuvali zbog silverstonskog debakla, bez da je itko od pljuvaca uzeo u obzir mogucnost da ferrari jednostavno sepa po kisi...
najbitnije - lewis je prosle sezone imao par glupih poteza, ovu sezonu poceo je s nepotrebnim laganjem zbog jednog boda, ali na samoj stazi pokazao je dosta... vozi brzo koliko je moguce, napreduje kroz utrku, sto preticanjima, sto taktikom,
i, sto je meni jako bitno, radi na razvoju bolida...
1.???? pa nisam ja mod
2. te 2005. imao je MS jedan od najboljih svojih nasupta, protiv Alonsa u Imoli...
3. zanimljivo si spomenu Vettela, covjek je jucer u nemogucim uvijetima izletio sa staze, i nitko normalan nece izjaviti "gle papka kojeg hvalite za kisne nasutpe kako je izletio" - da se to dogodilo lewisu, imali bi par genijalaca tipa kimi#1 ili bravof koji bi nam otvarali oci kako lewis nema pojma voziti po kisi, i da su njegovi kisni rezultati bili zapravo rezultat globalne urote...jednako kao sto su massu pljuvali zbog silverstonskog debakla, bez da je itko od pljuvaca uzeo u obzir mogucnost da ferrari jednostavno sepa po kisi...
najbitnije - lewis je prosle sezone imao par glupih poteza, ovu sezonu poceo je s nepotrebnim laganjem zbog jednog boda, ali na samoj stazi pokazao je dosta... vozi brzo koliko je moguce, napreduje kroz utrku, sto preticanjima, sto taktikom,
i, sto je meni jako bitno, radi na razvoju bolida...
- MP4don
- Profesionalni vozač
LoL, garx nije se ticalo tebe već izjave o nezrelosti, gdje neki modovi svojim postupcima potiču "odličnih" rasprava... kad vrag uzme šalu onda ide metla... pa se pola toga ne vidi što je pisano...
BTW, kubica#5 piše o veeelikoj sreći Lewisa i sve što je postigao jest produkt sreće, ne to nije točno... sreća je potrebna, ali ne i presudna... Vidjeli smo grande prvaka 2005. kada maltene nije ništa mogao, pa gdje je onda bila njegov GENIJALNOST.... izjave stanovitog kolege su čisto kontradiktorne s onim što on hvali... za nositi se golemim pritiskom kakvog ima Lewis već dvije godine nije lako i neki tzv. "budući prvaci" već davno bi se slomili... kad vidiš da te netko kao FIA p*ca u zdrav mozak... neke momčadi voze normalno cijelu sezonu kršeći pravila o nedupliranju bolida, a neke se kažnjava na temelju nekog razgovora preko radio veza... kakve to veze ima s postupcima na stazi... pa da se FIA toga uvijek držila tamo prije i početkom 2000-ih Ferrari i McLaren bi bili izbačeni iz cijele sezone... slušalo se druge ekipe, nagovaralo svog vozača da pusti kolegu, muljanja oko strategija dogovarana preko veze, daj molim te... ovo danas su nebuloze i Lewis se vrhunski nosi s njima...
Zato je i prvak!!! i još k tome ne običan prvak već rekorder čiji će rekord još dosta dugo ostati netaknut!!!
BTW, kubica#5 piše o veeelikoj sreći Lewisa i sve što je postigao jest produkt sreće, ne to nije točno... sreća je potrebna, ali ne i presudna... Vidjeli smo grande prvaka 2005. kada maltene nije ništa mogao, pa gdje je onda bila njegov GENIJALNOST.... izjave stanovitog kolege su čisto kontradiktorne s onim što on hvali... za nositi se golemim pritiskom kakvog ima Lewis već dvije godine nije lako i neki tzv. "budući prvaci" već davno bi se slomili... kad vidiš da te netko kao FIA p*ca u zdrav mozak... neke momčadi voze normalno cijelu sezonu kršeći pravila o nedupliranju bolida, a neke se kažnjava na temelju nekog razgovora preko radio veza... kakve to veze ima s postupcima na stazi... pa da se FIA toga uvijek držila tamo prije i početkom 2000-ih Ferrari i McLaren bi bili izbačeni iz cijele sezone... slušalo se druge ekipe, nagovaralo svog vozača da pusti kolegu, muljanja oko strategija dogovarana preko veze, daj molim te... ovo danas su nebuloze i Lewis se vrhunski nosi s njima...

LOL
LOL
-
Mislim da je, kad je riječ o Hamiltonu, ipak najvažnije samo jedno, a to je - da li su njegovi i mclarenovi navijači zadovoljni njegovim vožnjama?
Ja osobno sam i te kako zadovoljan i ponosan što Lewis pruža na stazi u ovakvom bolidu i u ovakvim uvjetima.
Bilo bi zanimljivo kad bi se navijači nekih drugih vozača upitali to isto prije nego počnu o Hamiltonu, npr. -> da li sam zadovoljan Kimijevim vožnjama i angažmanom ove sezone?
Ja osobno sam i te kako zadovoljan i ponosan što Lewis pruža na stazi u ovakvom bolidu i u ovakvim uvjetima.
Bilo bi zanimljivo kad bi se navijači nekih drugih vozača upitali to isto prije nego počnu o Hamiltonu, npr. -> da li sam zadovoljan Kimijevim vožnjama i angažmanom ove sezone?
- kimi#1
- Početnik
- Navijam za: Kimi MS
O kakvom ti pritisku pričaš?Pa zar te 2007.-me godine nije Lewis Hamilton trebao biti potpora tada dvostrukom prvaku Alonsu???Tako je i Alonso mislio,ali dečko je Englez,pa je sva pozornost bačena na njega,dok je Alonso tu bio samo uljez.Sve do danas,Mclaren je predodređen samo njemu.A kakav je on to prvak?Prošle sezone je dobio 5 utrka i vozio za onoliko bodova koliko mu je trebalo,to se bar vidilo,u zadnjoj utrci.Gdje je onda on bio,zašto se nije borio s Massom za prvo mjesto i dostojanstveno odnio naslov?Schumacher....ne znam gdje si ti proveo devedesete,točnije od negdje 92',al za Formulom 1 nisi......BTW, kubica#5 piše o veeelikoj sreći Lewisa i sve što je postigao jest produkt sreće, ne to nije točno... sreća je potrebna, ali ne i presudna... Vidjeli smo grande prvaka 2005. kada maltene nije ništa mogao, pa gdje je onda bila njegov GENIJALNOST.... izjave stanovitog kolege su čisto kontradiktorne s onim što on hvali... za nositi se golemim pritiskom kakvog ima Lewis već dvije godine nije lako i neki tzv. "budući prvaci" već davno bi se slomili... kad vidiš da te netko kao FIA p*ca u zdrav mozak... neke momčadi voze normalno cijelu sezonu kršeći pravila o nedupliranju bolida, a neke se kažnjava na temelju nekog razgovora preko radio veza... kakve to veze ima s postupcima na stazi... pa da se FIA toga uvijek držila tamo prije i početkom 2000-ih Ferrari i McLaren bi bili izbačeni iz cijele sezone... slušalo se druge ekipe, nagovaralo svog vozača da pusti kolegu, muljanja oko strategija dogovarana preko veze, daj molim te... ovo danas su nebuloze i Lewis se vrhunski nosi s njima...Zato je i prvak!!! i još k tome ne običan prvak već rekorder čiji će rekord još dosta dugo ostati netaknut!!!
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!

- MP4don
- Profesionalni vozač
Kakavi pritisci??? Jel ti to stvarno???
Pa ne prođe vikend da ne kolaju priče o nekom kažnjvanaju, izbacivanju iz prvenstva... Kako je tek samo izgledala 2007. godina i afera Stepneygate... nije se ništa znalo kakva će biti sudbina vozača, a i momčadi... mali se zvjerski držao... isto i prošle godine kad je Masni vozio u miru, a Lewisu su konstantno kad bi napavio prednost oduzimani bodovi... sad ti vozi u miru... ali čovjek je uzeo naslov i pokazao svima, zato im se i inate s kaznama ove sezone... sve je bilo spremno da Masni uzme naslov, ali ih je Lewis u Brazilu iznenadio... čak ni fičfirič Vettel nije uspio sa Ferrarijev motorom izbaciti prvaka sa trona... BTW, bolje gledaj svoje vozače... jad i bijeda ove sezone, no dobro ne sumnjam da će vam teta FIa i perverznjak Max pokloniti nešto... ipak vas Berni plaća više od nas...
Pa da mu se isplati, a ne da mora gledati "nove prvake" i prije početka sezone kako sami sebe pokopavaju taktikama ili iskaču iz bolida u pokretu kako ne bi odletjeli u zrak... EOD
Pa ne prođe vikend da ne kolaju priče o nekom kažnjvanaju, izbacivanju iz prvenstva... Kako je tek samo izgledala 2007. godina i afera Stepneygate... nije se ništa znalo kakva će biti sudbina vozača, a i momčadi... mali se zvjerski držao... isto i prošle godine kad je Masni vozio u miru, a Lewisu su konstantno kad bi napavio prednost oduzimani bodovi... sad ti vozi u miru... ali čovjek je uzeo naslov i pokazao svima, zato im se i inate s kaznama ove sezone... sve je bilo spremno da Masni uzme naslov, ali ih je Lewis u Brazilu iznenadio... čak ni fičfirič Vettel nije uspio sa Ferrarijev motorom izbaciti prvaka sa trona... BTW, bolje gledaj svoje vozače... jad i bijeda ove sezone, no dobro ne sumnjam da će vam teta FIa i perverznjak Max pokloniti nešto... ipak vas Berni plaća više od nas...

LOL
LOL
-
- Navijam za: Kubica i Kimi
Kad vozač kao debitant u F1 2007. namaže u jednakom bolidu Alonsa, a u sporijem Kimija i Massu onda to nije samo produkt sreće... Par mjeseci prije početka debitantske sezone čovjek je prvi put sjeo u F1 bolid i napravio par krugova, 4 mjeseca kasnije već je imao prvu pobjedu... vidimo sadašnje mladce koji već i u svojoj 2-3 sezonu rade sulude greške, zato nemoj bulaznit. Pogletaj tog hvaljenog Vettela. Isto tako možemo reći da je Schumacher osvajao naslove samo zato što su imali u momčadi Browna, Jeana i FXXXX, a kad je Ferrari napravio loš bolid 2005. imao je samo pobjedu u Americi koja je maltene bila poklonjena, jer je Rubensu bilo naređeno da ne napada... Što po tebi ni MS nije neki vozač, da je Button vozio tad famozne FXXXX bolide, a da se MS borio sa Hondom imao bi isto mišljenje?MP4don je napisao/la:kubica#5 je napisao/la:dragi moj mp4 i gringo,sve su to dobri vozači ali neki imaju sreću da voze u najboljem bolidu(npr.alonso dvije godine,kimi,lewis lani)i siguran sam da bi i kubica,montoya,vettel,button,heidfeld isto bili svjetski prvaci u lanjskom super pouzdanom bolidu mclarena,tako da se malac nije puno namucio da osvoji krunu,a i zadnju trku je mogao pokazati svoje sposobnosti na kiši i dostojanstveno osvojiti prvenstvo a ne kukavički čekati da mu poklone bodove(glock,kubica).Gdje je prvak ove dvije utrke kad bolid nije konkurentan,neka pokaže sad majstorstvo,ipak su ga prenapuhali, i NIKAD neće biti kralj poput SENNE I SCHUMACHERA,da vozi sto godina,nema on tu karizmu,pa vise ga nitko i ne spominje,ali on ima sreće da većina odustane pa mozda i ove godine nesto bude...

kao prvo ja ne bulaznim i ubuduće molim bez vrijedjanja, kako ne kuzis da su ron dennis i lewis englezi a alonso je stranac u engleskoj momcadi i sigurno nisu bili u istom statusu,ili hoces reci da alonso nezna voziti,i po cemu je to lewis nesto posebno,postao je prvak zahvaljujući massi i ferrariju na njihovim greskama i to je jedina istina,i molio bih da schumachera vise ne spominjete,pa covjek je sedmerostruki svjetski prvak

-
Dakle po tebi je logično da jedna ogromna koorporacijska momčad kao šta je McLaren,s ogromnim sportskim pedigreomi jednako velikim apetitom za profitom i slavom,dovuče svježeg svjetskog prvaka iz Renaulta, za vrtoglav novčani iznos te ga namjerno shebe od prve do zadnje utrke jer eto imaju jednog crnog dečka tamo koji im je ono baš simpa ?kubica#5 je napisao/la:Kad vozač kao debitant u F1 2007. namaže u jednakom bolidu Alonsa, a u sporijem Kimija i Massu onda to nije samo produkt sreće... Par mjeseci prije početka debitantske sezone čovjek je prvi put sjeo u F1 bolid i napravio par krugova, 4 mjeseca kasnije već je imao prvu pobjedu... vidimo sadašnje mladce koji već i u svojoj 2-3 sezonu rade sulude greške, zato nemoj bulaznit. Pogletaj tog hvaljenog Vettela. Isto tako možemo reći da je Schumacher osvajao naslove samo zato što su imali u momčadi Browna, Jeana i FXXXX, a kad je Ferrari napravio loš bolid 2005. imao je samo pobjedu u Americi koja je maltene bila poklonjena, jer je Rubensu bilo naređeno da ne napada... Što po tebi ni MS nije neki vozač, da je Button vozio tad famozne FXXXX bolide, a da se MS borio sa Hondom imao bi isto mišljenje?MP4don je napisao/la:kubica#5 je napisao/la:dragi moj mp4 i gringo,sve su to dobri vozači ali neki imaju sreću da voze u najboljem bolidu(npr.alonso dvije godine,kimi,lewis lani)i siguran sam da bi i kubica,montoya,vettel,button,heidfeld isto bili svjetski prvaci u lanjskom super pouzdanom bolidu mclarena,tako da se malac nije puno namucio da osvoji krunu,a i zadnju trku je mogao pokazati svoje sposobnosti na kiši i dostojanstveno osvojiti prvenstvo a ne kukavički čekati da mu poklone bodove(glock,kubica).Gdje je prvak ove dvije utrke kad bolid nije konkurentan,neka pokaže sad majstorstvo,ipak su ga prenapuhali, i NIKAD neće biti kralj poput SENNE I SCHUMACHERA,da vozi sto godina,nema on tu karizmu,pa vise ga nitko i ne spominje,ali on ima sreće da većina odustane pa mozda i ove godine nesto bude...
kao prvo ja ne bulaznim i ubuduće molim bez vrijedjanja, kako ne kuzis da su ron dennis i lewis englezi a alonso je stranac u engleskoj momcadi i sigurno nisu bili u istom statusu,ili hoces reci da alonso nezna voziti,i po cemu je to lewis nesto posebno,postao je prvak zahvaljujući massi i ferrariju na njihovim greskama i to je jedina istina,i molio bih da schumachera vise ne spominjete,pa covjek je sedmerostruki svjetski prvak
Pa da je Hamiltonu Ron Denis ćaća ne bi mu davao povlašteni status !
Osim šta bi ugrozili time 'siguran' naslov ili dva,izgubili bi već u sljedećoj sezoni svjetskog prvaka+najvećeg sponzora.
No da,imaš pravo Ron i Hamilton su zemljaci pa to sve ima utemeljene logike,da da...u pravu si...Također si u pravu da je Hamilton jednom izgubio naslov za jedan bod a u sljedećoj ga dobio za jednak broj bodova zahvaljujući jedino pogreškama Masse.Eto,skroz si u pravu,nema te zemlja.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
munjo, pa to se upravo i dogodilo, s time da im se kiša ipak smilovala i dennisa poštedila velike sramoteQFlash je napisao/la:
Dakle po tebi je logično da jedna ogromna koorporacijska momčad kao šta je McLaren,s ogromnim sportskim pedigreomi jednako velikim apetitom za profitom i slavom,dovuče svježeg svjetskog prvaka iz Renaulta, za vrtoglav novčani iznos te ga namjerno shebe od prve do zadnje utrke jer eto imaju jednog crnog dečka tamo koji im je ono baš simpa ?
Osim šta bi ugrozili time 'siguran' naslov ili dva,izgubili bi već u sljedećoj sezoni svjetskog prvaka+najvećeg sponzora.
No da,imaš pravo Ron i Hamilton su zemljaci pa to sve ima utemeljene logike,da da...u pravu si...Također si u pravu da je Hamilton jednom izgubio naslov za jedan bod a u sljedećoj ga dobio za jednak broj bodova zahvaljujući jedino pogreškama Masse.Eto,skroz si u pravu,nema te zemlja.
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Meni nekako nije "logično da jedna ogromna koorporacijska momčad kao šta je McLaren,s ogromnim sportskim pedigreomi jednako velikim apetitom za profitom i slavom" laže kao klinac kada ga se u marketu ulovi kako je ukrao žvake - a nije ih niti ukrao.
Zar to ne baca vama, koji navijate za McLaren, makar malu sumnju u to što se događalo sa Alonsom u McLarenu? Ili je ljubav zaista slijepa?
Ovako, nakon lovljenja u laži, meni su sve izjave od tamo, i tima, i Lewisa, pod velikim upitnikom i rezervom. Bez obzira što vjerovatno svi muljaju, ali sve nisu ulovili na djelu.
Lewis je slagao, OK, više praktički nije niti vrijedno spomena, ali će uz njega uvijek ostati taj rep... Kao uostalom i uz McLaren, uz onaj o posjedovanju Ferrarijevog vlasništva. I meni će svaka njihova izjava biti pod upitnikom radi toga. I sve one koje su bile dosad. J***ga, nisam slijepo zaljubljen u nikog...
To je život, šta ćete...
Zar to ne baca vama, koji navijate za McLaren, makar malu sumnju u to što se događalo sa Alonsom u McLarenu? Ili je ljubav zaista slijepa?
Ovako, nakon lovljenja u laži, meni su sve izjave od tamo, i tima, i Lewisa, pod velikim upitnikom i rezervom. Bez obzira što vjerovatno svi muljaju, ali sve nisu ulovili na djelu.
Lewis je slagao, OK, više praktički nije niti vrijedno spomena, ali će uz njega uvijek ostati taj rep... Kao uostalom i uz McLaren, uz onaj o posjedovanju Ferrarijevog vlasništva. I meni će svaka njihova izjava biti pod upitnikom radi toga. I sve one koje su bile dosad. J***ga, nisam slijepo zaljubljen u nikog...
To je život, šta ćete...
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
-
Sunčice za plan mora postojati inicijalna namjera,inače to nije planiranje.Ili ? Ispravi me.sunseeker je napisao/la:munjo, pa to se upravo i dogodilo, s time da im se kiša ipak smilovala i dennisa poštedila velike sramoteQFlash je napisao/la:
Dakle po tebi je logično da jedna ogromna koorporacijska momčad kao šta je McLaren,s ogromnim sportskim pedigreomi jednako velikim apetitom za profitom i slavom,dovuče svježeg svjetskog prvaka iz Renaulta, za vrtoglav novčani iznos te ga namjerno shebe od prve do zadnje utrke jer eto imaju jednog crnog dečka tamo koji im je ono baš simpa ?
Da li se McLaren razvitkom sezone priklonio Hamiltonu to nećeš znati ni ti ni ja,ni sad ni nikad.
Ali u koga bi sam ulagao više vremena i volje,u nekog tko zanovjeta i sam griješi ili u nekog tko šuti i radi svoj posao za daleko manje pare ?
U prvi izbor,nesumnjivo.
- p@rtibrejker
- Veteran
Zašto sam znao da mi nećeš odgovoriti na pitanje...
Rekao sam, možda su svi nepošteni, posebno kada se savijaju pravila, ali ovdje se radi o jednoj čistoj, običnoj laži.
Kakve veze sad ima Schumacher sa time? Možda mu je taj naslov upitan, radi toga je vjerovatno i jedan njegov potez u Monacu bio pod velikim povećalom (s razlogom dakle jer je bio takav) i možda je radi toga i nepravedno kažnjen (ja osobno mislim da nije), ali kakve veze sad ima to sa tim što sam pitao?
Naravno, nisam niti očekivao drugačiji odgovor...
Rekao sam, možda su svi nepošteni, posebno kada se savijaju pravila, ali ovdje se radi o jednoj čistoj, običnoj laži.
Kakve veze sad ima Schumacher sa time? Možda mu je taj naslov upitan, radi toga je vjerovatno i jedan njegov potez u Monacu bio pod velikim povećalom (s razlogom dakle jer je bio takav) i možda je radi toga i nepravedno kažnjen (ja osobno mislim da nije), ali kakve veze sad ima to sa tim što sam pitao?
- Oviedon Ihmisohjus -
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Svaka cast za post i misljenje. +1kimi#1 je napisao/la:O kakvom ti pritisku pričaš?Pa zar te 2007.-me godine nije Lewis Hamilton trebao biti potpora tada dvostrukom prvaku Alonsu???Tako je i Alonso mislio,ali dečko je Englez,pa je sva pozornost bačena na njega,dok je Alonso tu bio samo uljez.Sve do danas,Mclaren je predodređen samo njemu.A kakav je on to prvak?Prošle sezone je dobio 5 utrka i vozio za onoliko bodova koliko mu je trebalo,to se bar vidilo,u zadnjoj utrci.Gdje je onda on bio,zašto se nije borio s Massom za prvo mjesto i dostojanstveno odnio naslov?Schumacher....ne znam gdje si ti proveo devedesete,točnije od negdje 92',al za Formulom 1 nisi......BTW, kubica#5 piše o veeelikoj sreći Lewisa i sve što je postigao jest produkt sreće, ne to nije točno... sreća je potrebna, ali ne i presudna... Vidjeli smo grande prvaka 2005. kada maltene nije ništa mogao, pa gdje je onda bila njegov GENIJALNOST.... izjave stanovitog kolege su čisto kontradiktorne s onim što on hvali... za nositi se golemim pritiskom kakvog ima Lewis već dvije godine nije lako i neki tzv. "budući prvaci" već davno bi se slomili... kad vidiš da te netko kao FIA p*ca u zdrav mozak... neke momčadi voze normalno cijelu sezonu kršeći pravila o nedupliranju bolida, a neke se kažnjava na temelju nekog razgovora preko radio veza... kakve to veze ima s postupcima na stazi... pa da se FIA toga uvijek držila tamo prije i početkom 2000-ih Ferrari i McLaren bi bili izbačeni iz cijele sezone... slušalo se druge ekipe, nagovaralo svog vozača da pusti kolegu, muljanja oko strategija dogovarana preko veze, daj molim te... ovo danas su nebuloze i Lewis se vrhunski nosi s njima...Zato je i prvak!!! i još k tome ne običan prvak već rekorder čiji će rekord još dosta dugo ostati netaknut!!!
2007. koliko se ja sjecam i Lewis i Magic Alonso su imali isto bodova, ne vidim zasto bi Lewis bio bolji od Alonsa ili pak obrnuto. Moje skromno misljenje jest da u McLarenu su ''gurali'' Lewisa i da je Magic Alonso protestirao i na jedan njemu tipican nacin to i rekao, ako nista covjek ne laze i fer je borac, a iskrenost nekada zna drugima i smetati.
-
Spominjem Shumacher jer ako je negdje ljubav slijepa onda je to,eventualno, navijanje prema njemu unatoč njegovom egoizmu i željom za pobjedom bez moralnih granica.p@rtibrejker je napisao/la:Zašto sam znao da mi nećeš odgovoriti na pitanje...
Zar to ne baca vama, koji navijate za McLaren, makar malu sumnju u to što se događalo sa Alonsom u McLarenu? Ili je ljubav zaista slijepa? Da pojednostavim i direktno odgovorim - Apsolutno me nije briga za politikom McLarena nasprem Alonsu i posljedicama njihovog neslaganja,te ni malo ne smunjam u pružanje Alonsu potpuno jednakog bolida i posvete od strane McLarena.Trebao bi, jer 2 godine kasnije Hamilton uhvaćen u laži ?
A ti si eto odgovorio na moja pitanja vidim,bravo,nisam ni sumnjao.
Pozdrav.
- garx
- Početnik
ajmo ovako
mali crnjo ne zna voziti, uz to notorni je lazov, "dite srice", i da ga dennis nije gurao nikad ne bi vozio ni za STR, a kamoli nesto vise!!!!
za potrebe zaljubljenih u alonsa i ferrari, zazmirit cemo na detalje da je
a) taj mali, spori, lazljivi crnjo od prvog dana dahtao za vrat alonsu u identicnom bolidu (ili je mclaren mozda dao 50 milja alonsu, da bi ga mogao sabotirati?)
b) postao najmljadji svjetski prvak
c) ima najbolji omjer startova i pobjeda od svih vozaca na gridu
d) u njegovoj reziji dogodila su se neka od najzanimljivijih prestizanja protekle 3 sezone
pa nije li ipak cudno da se lewis u ovogodisnjem mclarenu bori sa alonsom, kimijem, massom, i gle vraga zavrsava utrke ispred njihg, iako starta iza u sporijem autu...
sreca, sve je samo sreca...uvijek i jedino sreca
mali crnjo ne zna voziti, uz to notorni je lazov, "dite srice", i da ga dennis nije gurao nikad ne bi vozio ni za STR, a kamoli nesto vise!!!!
a) taj mali, spori, lazljivi crnjo od prvog dana dahtao za vrat alonsu u identicnom bolidu (ili je mclaren mozda dao 50 milja alonsu, da bi ga mogao sabotirati?)
d) u njegovoj reziji dogodila su se neka od najzanimljivijih prestizanja protekle 3 sezone
pa nije li ipak cudno da se lewis u ovogodisnjem mclarenu bori sa alonsom, kimijem, massom, i gle vraga zavrsava utrke ispred njihg, iako starta iza u sporijem autu...
- p@rtibrejker
- Veteran
Osjetljivi smo? Mislio sam da sam ti odgovorio na pitanja u mom postu, ali očito nisi shvatio da o tom slučaju Schumacher mislimo isto. Ali on je potpuno nebitan.QFlash je napisao/la:Spominjem Shumacher jer ako je negdje ljubav slijepa onda je to,eventualno, navijanje prema njemu unatoč njegovom egoizmu i željom za pobjedom bez moralnih granica.
Zar to ne baca vama, koji navijate za McLaren, makar malu sumnju u to što se događalo sa Alonsom u McLarenu? Ili je ljubav zaista slijepa? Da pojednostavim i direktno odgovorim - Apsolutno me nije briga za politikom McLarena nasprem Alonsu i posljedicama njihovog neslaganja,te ni malo ne smunjam u pružanje Alonsu potpuno jednakog bolida i posvete od strane McLarena.Trebao bi, jer 2 godine kasnije Hamilton uhvaćen u laži ?
A ti si eto odgovorio na moja pitanja vidim,bravo,nisam ni sumnjao.
Pozdrav.
Ono što je bitno je to da tebi nikako ne smeta što tim za kojeg navijaš laže tako jadno. Čak niti u toj maloj mjeri da se zapitaš imalo neke stvari. To je OK i to je tvoja stvar.
A to što se takve stvari događaju ili će se događati po meni ne opravdava nikog. Kao svi su takvi pa je OK biti takav? Ha - ha.
Toliko od naše komunikacije.
- Oviedon Ihmisohjus -
-
- Navijam za: Alonso
Prošlost je uvijek zaje...a za razmjene mišljenja, ali što se tiče 2009. iz ove 2 utrke se vidi da su i Alonso i Hamilton rođeni trkači i vrhunski borci koji drže konce u svojim rukama. Obojica voze iznad mogućnosti bolida i isključivo njihovom zaslugom momčadi su im se našle u bodovima. Nasuprot njima imate Kimija I Massu koji su vrhunski vozači isključivo ako je i vrhunski bolid. Kada im je bolid prosječan kao i ove godine tada obojica voze penzionerski, uopće ne dolaze u poziciju da pretječu nego čekaju tuđe greške i non stop se opravdavaju da im je netko/nešto/negdje drugi kriv.
Nediljko Matijaš
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Nemoj se ni truditi...opet će se naći neko pametan sa izjavom da Lewis nema pojma ili da je lažljivac zbok ove gluposti u Australiji. Ali mogu se svi njegovi kritičari slikat jer je dečko sa 24g. osvojil sve kaj se u motosportu može osvojit!garx je napisao/la:ajmo ovako
- kimi#1
- Početnik
- Navijam za: Kimi MS
Naravno kad Hamilton a i kao njegova momčad Mclaren uvijek igra prljavo,i zaslužuju kazne.Afera Stepneygate.....pa čekaj ko je njima kriv što kopiraju Ferrari,što se oni uopće imaju tu mješat.Taj Mclaren,oni su uvijek bili i bit će kontroverzni,prljavi,varalice......nikad neću zaboraviti Spa 98',radi te situacije ću zauvijek mrziti i Rona Dennisa,i Coultarda,i cijeli Mclaren kao i sada Lewisa Hamiltona.MP4don je napisao/la:Kakavi pritisci??? Jel ti to stvarno???
Pa ne prođe vikend da ne kolaju priče o nekom kažnjvanaju, izbacivanju iz prvenstva... Kako je tek samo izgledala 2007. godina i afera Stepneygate... nije se ništa znalo kakva će biti sudbina vozača, a i momčadi... mali se zvjerski držao... isto i prošle godine kad je Masni vozio u miru, a Lewisu su konstantno kad bi napavio prednost oduzimani bodovi... sad ti vozi u miru... ali čovjek je uzeo naslov i pokazao svima, zato im se i inate s kaznama ove sezone... sve je bilo spremno da Masni uzme naslov, ali ih je Lewis u Brazilu iznenadio... čak ni fičfirič Vettel nije uspio sa Ferrarijev motorom izbaciti prvaka sa trona... BTW, bolje gledaj svoje vozače... jad i bijeda ove sezone, no dobro ne sumnjam da će vam teta FIa i perverznjak Max pokloniti nešto... ipak vas Berni plaća više od nas...Pa da mu se isplati, a ne da mora gledati "nove prvake" i prije početka sezone kako sami sebe pokopavaju taktikama ili iskaču iz bolida u pokretu kako ne bi odletjeli u zrak... EOD
A "Masni".......................Da Bog da "Masni" izbaci Hamiltona u šljunak u Kini,nije on zaboravio da se Hami voli igrat u šljunku,posebno u Kini.............
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!

- MP4don
- Profesionalni vozač
jbte, Ferrarijev ing. je posalo podatke McLarenu i onda McLaren krade...kimi#1 je napisao/la:Naravno kad Hamilton a i kao njegova momčad Mclaren uvijek igra prljavo,i zaslužuju kazne.Afera Stepneygate.....pa čekaj ko je njima kriv što kopiraju Ferrari,što se oni uopće imaju tu mješat.Taj Mclaren,oni su uvijek bili i bit će kontroverzni,prljavi,varalice......nikad neću zaboraviti Spa 98',radi te situacije ću zauvijek mrziti i Rona Dennisa,i Coultarda,i cijeli Mclaren kao i sada Lewisa Hamiltona.MP4don je napisao/la:Kakavi pritisci??? Jel ti to stvarno???
Pa ne prođe vikend da ne kolaju priče o nekom kažnjvanaju, izbacivanju iz prvenstva... Kako je tek samo izgledala 2007. godina i afera Stepneygate... nije se ništa znalo kakva će biti sudbina vozača, a i momčadi... mali se zvjerski držao... isto i prošle godine kad je Masni vozio u miru, a Lewisu su konstantno kad bi napavio prednost oduzimani bodovi... sad ti vozi u miru... ali čovjek je uzeo naslov i pokazao svima, zato im se i inate s kaznama ove sezone... sve je bilo spremno da Masni uzme naslov, ali ih je Lewis u Brazilu iznenadio... čak ni fičfirič Vettel nije uspio sa Ferrarijev motorom izbaciti prvaka sa trona... BTW, bolje gledaj svoje vozače... jad i bijeda ove sezone, no dobro ne sumnjam da će vam teta FIa i perverznjak Max pokloniti nešto... ipak vas Berni plaća više od nas...Pa da mu se isplati, a ne da mora gledati "nove prvake" i prije početka sezone kako sami sebe pokopavaju taktikama ili iskaču iz bolida u pokretu kako ne bi odletjeli u zrak... EOD
A "Masni".......................Da Bog da "Masni" izbaci Hamiltona u šljunak u Kini,nije on zaboravio da se Hami voli igrat u šljunku,posebno u Kini.............

Bolid MP4-22 i MP4-23 su prošli takve kontrole tako da nema šanse da je nešto kopirano... znamo kakav je odnos FIA-e prema njima... da je bilo i trunke na bolidu Ferrarijevog odmah bi bili sankcionirani... najbolje je to što se Ferrarijevi fanovi tješe da je razlog njhove sporosti i nepouzdanosti slanje dokumenata jednog ing. iz Ferrarija drugom u McLaren... je je, za sve je kriv McLaren...

Ma Massa se lijepo može pokriti po ušima, nema dobar bolid i konstantno je za Kimijem... on pobjeđuje sa polea ili sa eventualno drugog startnog reda, ali uvijet je perfektan bolid...
LOL
LOL