Ostali sportovi...

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Zgodnija je...

Julia Mancuso
5
14%
Lindsey Vonn
21
57%
Ne volim žene
2
5%
Zgodnija mi je neka treća
9
24%

Ukupno glasova: 37

almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Re: Europsko rukometno prvenstvo EURO 2010

Post Postao/la almeida »

Uzmi u obzir sa se omeyer uvik razbahati protiv nas,ne znam što smo mu se zamjerili ali protiv nas je uvik lud,i brani i ono nemoguće.Danas protiv poljaka,koji su jaki samo triba ponoviti izdanje protiv danske,da još budemo efikasni izvana prije svega da buntić,ponovo namisti nišanske spraven,da duvnjak bude ka poritv danaca,i krila i alilović,ma moramo odigrati savršeno,i prolazimo.. ;)

p.s.moga bi island izbaciti francuze :D

p.s.s.http://www.24sata.hr/sport/invazija-na- ... ja/156472/" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

U napadu to slabo štima... :(
Ali valjda će se probuditi.

EDIT: Probudili su se!! :biggrin:
BRAVO HRVATSKA!! Pa neka Poljaci najvljuju finale prije polufinala!! In your face!! :badgrin: :badgrin:
slikaslikaslikaslikaslikaslika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Aleeee aleeee! :D Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Dobro da su se probudili jer prvo poluvrijeme je bilo sve samo ne obećavajuće.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

Lipo li je hrvat biti,majko hvala što sam hrvat!!! :D :D

idemo se osvetiti francuzićima i onom karabatiću..hravatska je prvak europeee :D
slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

almeida je napisao/la:hravatska je prvak europeee :D
Ne pripremaj ražanj dok je zec još uvijek u šumi. Da nam se ne bi dobilo od glavu.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

Zweki je napisao/la:
almeida je napisao/la:hravatska je prvak europeee :D
Ne pripremaj ražanj dok je zec još uvijek u šumi. Da nam se ne bi dobilo od glavu.
ma nije karabatić u šumi :biggrin: mislim da je kljuć svega bila igra sa praktićki tri srednja vanjska tako smo dobili,i brzinu na nogama i u protoku lopte,tako smo kopirali malo farncuze sa njihovim fernandezom,narcisson i karabatićen,sa još jaćon i agressivnijom obranom protiv francuza,nešto slićno ka što su poljaci igrali,i da buntić i tonći prorade mislim da je to to,alilović mora biti na razini ili bolji od omeyera,to je kljuć i to veliki :biggrin:

p.s.smalz ima velika usta da može poisti loptu :biggrin: :biggrin:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

almeida je napisao/la:sa još jaćon i agressivnijom obranom protiv francuza,nešto slićno ka što su poljaci igrali
Ne treba nam, samo trebamo odigrati obranu i napad kao HRVATSKA i to je to. :D :D

Imam osjećaj da će sutra naš najbolji igrač biti Lacković! Nekako vjerujem da je spreman da proradi kako on to zna!!
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Nevjerojatno! :vibro: :vibro:

U finalu smo, još jedna medalja!!!!!!!! Da nam barem puste Morsku vilu ako dobijemo sutra... Nije mi to to bez nje... :biggrin:

Inače, momcima svaka čast, toliko sam ponosan i na njih i na to što sam Hrvat i na cijeli njihov pristup, toliko ponosan... =D> =D> =D>

smanji smajle-almeida
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

Schumy.d je napisao/la:
almeida je napisao/la:sa još jaćon i agressivnijom obranom protiv francuza,nešto slićno ka što su poljaci igrali
Ne treba nam, samo trebamo odigrati obranu i napad kao HRVATSKA i to je to. :D :D

Imam osjećaj da će sutra naš najbolji igrač biti Lacković! Nekako vjerujem da je spreman da proradi kako on to zna!!

Znamo francuze u dušu,biti će pakleno u finalu sutra,igraju bez b.gilla veći dio utakmice,pa njega mijenja soraindo(onaj crni pivot),koji i nije neka klasa,ali je solidan,u obrani su i dalje ćvrsti sa dinaorm,ka srcem obrane,u napadu su uvik dobri,sjajna krila onaj abalo je ćudo od igraća,a i drugo krilo nije loše,većinu utakmica samo protiv njih igrali 3-2-1,možda se iznenade sa ovih 6-0,imamo visinu u kopljaru,gojunu i voriu možda narciss,karabatić i fernandez neće moći šutat..uglavnom moramo igrati 2 puta bolje nego protiv danaca i danas,ja samo znam da je vrime da riješimo francuze,jer mi je pun racku njihovog ponižavanja,a i osvet je tu :D
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Bravo dečki fantastična utakmica posebno 2.poluvrijeme.Obrana je štimala cijelu utakmicu,napad proradio u drugom i kao što smo prije prvenstva govorili da smo bez ljevaka(kad već nema Pere) sa Balićem i Duvnjakom u napadu ubojitiji.
Nevjerovatno koliko smo podigli igru u obrani zadnje dvije tekme,izgleda da nam je par Vuković-Gojun u obrani dobitna kombinacija.
Sutra nas čeka rukometni El Clasico :biggrin: ,dvije najbolje momčadi ovog stoljeća,šteta što nije ostavljen dan odmora do finala,to je veliki propust organizatora.Nadam se da će bit svježine i sutra Francuze da dobijemo njihovim oružjem obranom
...put u raj nije posut ružama...
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Svaka cast!!! =D> =D> =D>
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

[-X [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uow2o7zI ... r_embedded[/youtube] =D>

Biti će opet teško protiv Francuza,ali moramo im vratiti za ono na SP-u!

:mrgreen:

EDIT:Mali voting šta ljudi misle tko će biti prvak,pošto poljaka više nema...mi smo prvaci! :biggrin: Ovo je sa službene EHF-ove stranice.
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

kako je samo ljepo gledat kad im krene ko danas u drugom poluvremenu, kad se igra agresivno i bez previše kalkuliranja i kad mi njima 3 gola za 1 dajemo!
Alilović vrijedi zlata! mislim da ćemo sutra poderat francuze!
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

mislim da je danas vrijeme da konacno namirimo racune..

iako je realno gledajuci to vrlo optimisticno za ocekivat jer tesko da ce francuzi propustit priliku za upisat se u povijest sa sva 3 zlatna natjecanja..
rFactor F1 HR server Info
slika
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

http://www.24sata.hr/sport/ehf-briljira ... va/156620/" onclick="window.open(this.href);return false;

balić nije u momćadi prvenstva :roll: :roll:
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Ma ne mogu vjerovat da Ivano nije u najboljoj osmorki... Žalosno je to, sada mi nakon svega dođe da plačem. :cry:

Strahovito sam razočaran i nikako se ne mogu pomiriti sa svime, da nas ovako svi jebavaju, počevši od sudaca, nastavivši sa srećom (7 odbijenih lopti, sve Francuzima!!!!! :<> ), završivši sa ponašanjem prema Hrvatskoj općenito. :(

I kažite mi da sam lud, ali mi smo od Francuza trenutno bolji. Danas nije odlučila kvaliteta, nego spremnost i količina snage. Nažalost, tu smo mi bili slabiji i izgubili smo. :zid:

Dođe mi da razbijem ovaj laptop na kojemu ovo pišem. Tako se jadno osjećam. Razočaran sam. Neki (većina) bi rekli, "srebro je super". Tu se slažem, ali jednom je jedan mudri čovjek rekao: "Biti drugi, znači biti prvi među gubitnicima". :|

:sranja:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma *ebemu, kako se one lopte ne mogu nama odbiti. :( Stvarno s tim nemamo sreće, šta god Mirko skine, to se odbije protivnicima... :roll:
Po meni ključni trenutak tekme = početak 2. poluvremena, lopta za nas, ruka u zraku i onda suci 2 puta vraćaju naše 2 čiste akcije na 9m, nakon toga uspijevamo stvoriti još jednu akciju i sudac ne sudi faul za nas, penal i 2 minute nego pušta igru i Francuzi zabijaju kontru nakon tog faula i odlaze mislim na +3. :?

Ali jbg, nema veze, srebro je u džepu i možemo feštati!! :biggrin:
I da, Čarapina zadnjih 5 minuta?? A Alilović imao odličnih 13 obrana? Pa koji vrag je Lino htio s tim? I onda još Čarapina primi onaj jadan gol u zadnjoj sek.
3,14čka Omeyer opet branio penale ko budala. (Armanini, je li bitan golman kod penala?? :P )

Najbolja sedmorka:
--------------------Szmal------------------
Štrlek --------------Vori--------------Abalo
-----------Jicha-----------Stefansson-----
------------------Karabatić-----------------

MVP prvenstva = Jicha
Najbolji obrambeni = Gojun

Ne znam zašto su ovo objavili prije finala :roll: i ne znam po čemu je to Karabatić bio bolji od Balića...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

cupic se na prvom sedmercu toliko usrao da doslovno nije znao sto da napravi.. omeyer je strasan golman, al za sedmerac treba imat muda i hladnu glavu..

ja samo zelim cestitat deckima na strahovito velikom uspjehu, a linotu zahvalit na jos jednom izgubljenom finalu i na jos jednoj izgubljenoj tekmi protiv francuza..

jedino sto je danas dobro napravio je zvao u dobro vrijeme time out..

ostalo boze moj..

izvadi mirka koji ima obranu vise od omeyera??

jedino sto zna radit kad gubimo je stalno rotirat igrace i mjenjat valjda na parove razbroj..
vori na kraju je igrao svugdje..

ukratko lino idiot i vrijeme je da ode..

jako mi je drago zbog prvog pol gdje smo skroz dominirali francuze i kad su otisli u svlacionicu da taj kreten od lina ne moze objasnit i pripremit ih na neke stvari je neobjasnjivo..

svi koji su ikada gledali rukomet i vidjeli igru francuza znaju da oni tekmu rjese u 10 min, najcesce odmah u drugom poluvremenu..

a mi u to vrijeme brzamo ko muhe, igramo bez glave, sve sto radimo grijesimo i lino NE zove time out i umiri decke..

ma kreten.. ne smeta me cak toliko sto smo opet izgubili od francuza i dali im sad pravo da se uvedu u rukometnu povijest, al me smeta sto je lino nesposoban za ovakve stvari..
rFactor F1 HR server Info
slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Neću glumit veselje zbog drugog mjesta... . Samo ću reći: Pušiona! :(
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Polako počinjem mrziti te francuze...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Euro je zavrsio prije 7 dana, mislim da je vrijeme da se tema zakljuca. ;) Pisati, raspravljati o rukometu mozete u temi : Ostali sportovi. ;)
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Re: Ostali sportovi...

Teme su spojene, ukoliko želite čitati postove o Euru 2010. u Austriji, vratite se nekoliko stranica. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Upravo sam gledao tekmu 1/4finala njemačkog rukometnog kupa:
Gummersbach - Kiel 35-28
:shock: :shock:

Kakva tekma, pravo je čudo kako je Gummersbach odigrao ovu utakmicu, zabili su 21 gol jednom velikom Kielu u samo jednom poluvremenu. Nije ništa mogao Omeyer spasiti na golu.
Zato je s druge trane blistao crnogorski golman Stojanović koji je branio fenomenalno, nešto takvo još nisam vidio. Ne znam koliko je obrana imao na kraju, ali preko 20 sigurno je.
Zrnić i Vuković su odigrali cijeli susret (Vuković 6 golova, a za Zrnića nisam siguran, ali isto negdje oko 6-7).
luka_kimi
Moderator
Moderator

Novo anketno pitanje... Hoće li Lino ostati ili će završiti u FYRM? Moje je mišljenje da će ipak ostati, previše je toga prošao sa ovom ekipom da bi je sada napustio... :|
slika
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la lux007 »

luka_kimi je napisao/la:Novo anketno pitanje... Hoće li Lino ostati ili će završiti u FYRM? Moje je mišljenje da će ipak ostati, previše je toga prošao sa ovom ekipom da bi je sada napustio... :|
ma ode on u makedoniju
dali su mu vise novaca :S
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
Odgovori