p.s.moga bi island izbaciti francuze

p.s.s.http://www.24sata.hr/sport/invazija-na- ... ja/156472/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Ne pripremaj ražanj dok je zec još uvijek u šumi. Da nam se ne bi dobilo od glavu.almeida je napisao/la:hravatska je prvak europeee
ma nije karabatić u šumiZweki je napisao/la:Ne pripremaj ražanj dok je zec još uvijek u šumi. Da nam se ne bi dobilo od glavu.almeida je napisao/la:hravatska je prvak europeee
Ne treba nam, samo trebamo odigrati obranu i napad kao HRVATSKA i to je to.almeida je napisao/la:sa još jaćon i agressivnijom obranom protiv francuza,nešto slićno ka što su poljaci igrali
Schumy.d je napisao/la:Ne treba nam, samo trebamo odigrati obranu i napad kao HRVATSKA i to je to.almeida je napisao/la:sa još jaćon i agressivnijom obranom protiv francuza,nešto slićno ka što su poljaci igrali![]()
![]()
Imam osjećaj da će sutra naš najbolji igrač biti Lacković! Nekako vjerujem da je spreman da proradi kako on to zna!!
ma ode on u makedonijuluka_kimi je napisao/la:Novo anketno pitanje... Hoće li Lino ostati ili će završiti u FYRM? Moje je mišljenje da će ipak ostati, previše je toga prošao sa ovom ekipom da bi je sada napustio...