A dobro, kaj god. Evo, da je Ricciardo došao u Ferrari. Zamislimo da Alonso tako nešto izjavi.Toon je napisao/la:...a sad paralela ti i nije nešto...Kimi i Alonso su dva svjetska prvaka i govoriti nešto takvo bi bilo sa bilo čije strane čisti kretenizam... dok se u drugom slučaju govori o pikzibneru i četverostrukom (uskoro) prvaku...dmarijon je napisao/la:Kako ga čovjek ne bi volioAko se mene pita, ima totalni plus radi ovakvog pristupa. Zamislite samo da Alonso za Kimija izjavi tako nešto.
Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Legenda
Re: Sebastian Vettel
Samo neka se trkaju.
- Toon
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: mclaren
Mrzitelji lika i djela druga Alonsa bi došli na svoje...ostali bi shvatili da je to normalna izjava i da bi stvarno bilo apsurdno da jednog starosjedioca i odličnog vozača može pobijediti i ugroziti vozač koji je trenutno kategorija ispod...ja u tom kontekstu vidim ovu izjavu...dmarijon je napisao/la: A dobro, kaj god. Evo, da je Ricciardo došao u Ferrari. Zamislimo da Alonso tako nešto izjavi.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Pitaj @vidc-a,saznaces iz prve ruke..dmarijon je napisao/la:A dobro, kaj god. Evo, da je Ricciardo došao u Ferrari. Zamislimo da Alonso tako nešto izjavi.Toon je napisao/la:...a sad paralela ti i nije nešto...Kimi i Alonso su dva svjetska prvaka i govoriti nešto takvo bi bilo sa bilo čije strane čisti kretenizam... dok se u drugom slučaju govori o pikzibneru i četverostrukom (uskoro) prvaku...dmarijon je napisao/la:Kako ga čovjek ne bi volioAko se mene pita, ima totalni plus radi ovakvog pristupa. Zamislite samo da Alonso za Kimija izjavi tako nešto.
Alonsista hasta la muerte..
-
- Legenda
Teorije vam padaju u vodu. Više navijavam za Alonsa nego za Vettela. To nema veze s ovim. Samo, po ovoj izjavi čovjek ispada sipmatičan. Opušten i neposredan. Djeluje kao "jedan od nas". Za razliku od nekih vozača koji nisu tako slobodni u svojim izjavama.
Samo neka se trkaju.
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ne to raditi!strogo zabranjeno je čitati izjave vozača i tumačiti ih a kamoli imati svoje mišljenje o njima (i izjavama i vozačima) i izraziti ga!!! baš ste bedasti!
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
vidc, uz svo duzno postovanje, nabijem te na qrac!
sasvim slucajno otvorim temu i sto vidim? ovo je stvarno srozavanje na dno..
sto se tice vettla i izjave.. standardna njegova.. to mi je njegova najveca pozitiva..
sto se tice vettla i izjave.. standardna njegova.. to mi je njegova najveca pozitiva..
- vidc
- Veteran
Armanini je napisao/la:vidc, uz svo duzno postovanje, nabijem te na qrac!

pa čovjek ne smije više ništa ni napisat na forumu
- Armanini
- Svjetski prvak
dok je bar minimalno vezano uz temu, a nije samo upucena provokacija odredjenom clanu it's fine by me..
ovakvi jeftini proseri mi smetaju..
kad sam vec tu i kao finish cijeloj toj trakavici - dobro je netko gore povezao, a upravo to bila poanta one smjesne rasprave - kod vettla cemo se svi nasmijat na takvu izjavu, kod alonsa bi ti i takve babe jedva docekale i pocele prodavat maglu kako je smece od covjeka jer podcjenjuje buduceg timskog za kojeg se jos nezna prava brzina i blabla, sto god bi izveli iz te izjave.. il sto bi vam god mediji insinuirali, i dali vam "vlastito" misljenje..
ugl.. vidc - pisi sto oces, kako i kome oces, osim meni, pa makar i ovdje u "skrivenom" djelu foruma kojeg se klikne jednom na godinu..
jednostavno je neukusno.. nis vise, nis manje..
najtuznije je sto ti je to bila sala, a zapravo si se opet sam sebi skenjko u usta..
ugl - dok sam tu - pozdrav svoj trojici vettlovih navijaca!
kad sam vec tu i kao finish cijeloj toj trakavici - dobro je netko gore povezao, a upravo to bila poanta one smjesne rasprave - kod vettla cemo se svi nasmijat na takvu izjavu, kod alonsa bi ti i takve babe jedva docekale i pocele prodavat maglu kako je smece od covjeka jer podcjenjuje buduceg timskog za kojeg se jos nezna prava brzina i blabla, sto god bi izveli iz te izjave.. il sto bi vam god mediji insinuirali, i dali vam "vlastito" misljenje..
ugl.. vidc - pisi sto oces, kako i kome oces, osim meni, pa makar i ovdje u "skrivenom" djelu foruma kojeg se klikne jednom na godinu..
najtuznije je sto ti je to bila sala, a zapravo si se opet sam sebi skenjko u usta..

-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
?Armanini je napisao/la:dok je bar minimalno vezano uz temu, a nije samo upucena provokacija odredjenom clanu it's fine by me..
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Bravo prvače 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Navijam za: McLaren
Mladi Kaiser sutra ide po 33. pobjedu i skače na 4. mjesto na all-time listi, ispred Alonsa
, za nekoga tko ima 3 navijača zaista impresivno...

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
vidcK1M1 je napisao/la:Ne znam ni gdje ih je 3 nasao.Ja znam samo za jednog na ovom forumu.

nisam mogao gledat kvale a trku ću teško no barem nema niš novog

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Eh da, na tebe sam zaboravio. Dakle 2 ste ipak.
A isto zanimljivo da ga njegov najveći fan na forumu uopce nema u rubrici 'navijam za'.
Al stvarno čudno da čovjek s 4 naslova ima tolko malo navijača, barem ako je suditi po ovom forumu...

A isto zanimljivo da ga njegov najveći fan na forumu uopce nema u rubrici 'navijam za'.

Al stvarno čudno da čovjek s 4 naslova ima tolko malo navijača, barem ako je suditi po ovom forumu...

- F1NAC
- Moderator
hoj na Gp1 tamo ih ko u pričiK1M1 je napisao/la:Eh da, na tebe sam zaboravio. Dakle 2 ste ipak.![]()
A isto zanimljivo da ga njegov najveći fan na forumu uopce nema u rubrici 'navijam za'.![]()

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Armanini
- Svjetski prvak
pa ima ih na ovom forumu 3.. barem ja znam za 3..
a i ja cu jos malo pa bit 4.
a i ja cu jos malo pa bit 4.

-
- Veteran
i ja cu,jer ako ne navijas za najboljeg nisi u fazonu 

- Armanini
- Svjetski prvak
-
- Veteran
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
A sada ću ja jednu provokativnu. A zašto onda toliko ljudi navija za ferari?Alonso-champ je napisao/la:i ja cu,jer ako ne navijas za najboljeg nisi u fazonu
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Armanini
- Svjetski prvak
to je valjda najjednostavnije pitanje u povijesti :=
ferrari je the best tim, by far.. mozda mu jedino barca s messijem moze parirat
ferrari je the best tim, by far.. mozda mu jedino barca s messijem moze parirat

-
- Veteran
nemam pojma kolega,ja nisam od likova koji navija uvijek za najboljegDani je napisao/la:A sada ću ja jednu provokativnu. A zašto onda toliko ljudi navija za ferari?Alonso-champ je napisao/la:i ja cu,jer ako ne navijas za najboljeg nisi u fazonu

valjda zato sto je najbolji kako kaze Arma

-
- Legenda
Kad sam imao 4, 5 godina dobio sam prvi autić. Kao i većina nas. Moj je bio Ferrari. Naravno. Kao da imamo izbora ...Dani je napisao/la:A sada ću ja jednu provokativnu. A zašto onda toliko ljudi navija za ferari?Alonso-champ je napisao/la:i ja cu,jer ako ne navijas za najboljeg nisi u fazonu

Samo neka se trkaju.
- kowalski
- Rezervni vozač
Intergalaktička dominacija švapskog Ubermescha...još samo 27 do Najvećega
sad kad zamijeni alonsa u ferariju imat će i najviše navijača također
sad kad zamijeni alonsa u ferariju imat će i najviše navijača također

"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/