Alonso-champ je napisao/la:Scud nema problema,nego to je nekako....podlo....kako bi Bayernovi navijaci reagovali da Svajni predje u BvB??ja mislim da bi bilo isto kao sto ovi reaguju...i smatrali bi ga izdajnikom...ne znam mozda grijesim sto imam tako misljenje...
To spada u sferu stabibilokadbibilo...
Kada Dortmund dosegne razinu Bayerna, onda ce se o tome moci detaljno razgovarati.
Schumy.d je napisao/la:
Reus je igrač koji je bio nepoznanica kad je došao u Dortmund, bio je tek mlada nada.
Gotze je već 12 godina u Dortmundu i onda prvom prilikom pljas šamarčinu svima.
A bar je on mogao birati kamo da ide...
Netocno.
12 godina je proveo u Dortmundu, kasnije otisao u rivala ( Gladbacha ) koji ga je napravio danas to sto jest, zahvaljujuci Gladbachu dobio je poziv u reprezentaciju. I gle vraga, prosle godine kada se nakon XX godina Gladbach ponovno bori za ulazak u Ligu prvaka, sta gospodin napravi ?
Napusti ih, i predje u Dortmund. Mogao je i on birati izmedju inozemstva ili ostanka u Bundesligi, odlucio se za ovo.
Toon je napisao/la:Scud u debeloj si manjini ovdje

...toliko da nemaš pravo ni na zastupnika u parlamentu...Götze je Juda Iškariotski i tu nema daljnje rasprave.
Sta je onda Vidal, Pirlo itd... ?
Dani je napisao/la:Ta parola je jedino i normalno u današnjem nogometu. Nije mi scud uopće jasno kako možeš pravi navijački transparent nazivati retardiranim. Uostalom Dortmund je dokazao u više navrata da im nema ravnih navijača u Njemačkoj.
Vele da je placenik,da je otisao za lovom.... jako zanimljivo, pa zasto onda nije presao u umjetne klubove kao npr. City ?
Samo je trebao reci, zelim igrati u Premiershipu, i da vidis kako bi se Arapi razmahali s lovom. Arapi bi ponudili sigurno duplo od ovoga sto su ponudili "moji ".
Sad ce biti, presao u rivala i sl sheme, a kad to njihov klub napravi drugom klubu, onda je to sasvim ok. Klasika. Tako je uvijek bilo, i uvijek ce biti tako.