Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
A.Senna
Početnik
Početnik

Re: Felipe Massa

Post Postao/la A.Senna »

edo je napisao/la:Felipe se posvadjao sa bratom,uvjeren da bi pobijedio u madjarskoj i na kraju
motiviran vise nego ikad...Forza Felipe...

http://www.sarajevo-x.com/sport/formula ... /090802027" onclick="window.open(this.href);return false;
Prosle godine je vodio i rikne mu motor,ove godine ova nesreca,nema srece u toj madjarskoj ali lani je dokazao da tamo dobro vozi.
Biti drugi znaci biti prvi medju gubitnicima....A.Senna
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Prve slike nakon izlaska iz bolnice:
slika

slika

Sjecate li se one slike, kada je njegova zena dosla, sva u suzama... Sada je to drugacije..
slika

Podrska...
slika
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

http://f1.gpupdate.net/en/videos/interv ... massa_173/" onclick="window.open(this.href);return false;

Danasnji intervju sa Felipeom!!!
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Felipe , vrati se !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
... Forza Massa ...
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

znamda je još rano ali što mislite,kad bi se Massa mogao vratiti?
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
mrtvac
Navijam za: n-a

Post Postao/la mrtvac »

Propušta čovjek sezonu kompletnu najvjerojatnije. Bar sam to negdje procitao.
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

Daj sjeti se di si pročitao , jer nigdje nisam jasno pročitala mišljenja doktora , ferrarija ili sl. tako da mi je sve nejasno . Obzirom da je ozljeda glave vjerovatno je da je sezona za njega gotova , ali opet nikad se nezna ! Jel se netko sjeća kad se vratio Schumi nakon loma noge ?
... Forza Massa ...
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Ferrari4ever je napisao/la: Jel se netko sjeća kad se vratio Schumi nakon loma noge ?
Taman tu negde kolko imaš do kraja ove sezone , sedam utrka je moral propustiti (ako računaš i silverston), a ako misliš u mjesecima, tri mjeseca i nekaj sitno mu je trebalo da se vrati
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
mrtvac
Navijam za: n-a

Post Postao/la mrtvac »

Ferrari4ever je napisao/la:Daj sjeti se di si pročitao , jer nigdje nisam jasno pročitala mišljenja doktora , ferrarija ili sl. tako da mi je sve nejasno . Obzirom da je ozljeda glave vjerovatno je da je sezona za njega gotova , ali opet nikad se nezna ! Jel se netko sjeća kad se vratio Schumi nakon loma noge ?
Teško da cu se sjetiti, nazalost :? samo znam da nije bila specijalizirana stranica za f1, nego neki portal
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

Vleki je napisao/la:
Ferrari4ever je napisao/la: Jel se netko sjeća kad se vratio Schumi nakon loma noge ?
Taman tu negde kolko imaš do kraja ove sezone , sedam utrka je moral propustiti (ako računaš i silverston), a ako misliš u mjesecima, tri mjeseca i nekaj sitno mu je trebalo da se vrati
Baš mi je krivo za Felipe , nije da baš ima ludilo sezonu - da se bori za 1. mjesto ili sl , ali nekako on osobno je krenuo velikim koracima naprijed , samo zato mi je malo krivo !
... Forza Massa ...
Ferraristica
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Ferraristica »

Ma biće ok i ako starta tek na na VN Australije...samo neka se oporavi i krene odmoran u ovu sezonu .
ivanpetka
Početnik
Početnik
Navijam za: Massu

Post Postao/la ivanpetka »

Lijepo da je živ i zdrav :)
AA! Ljuti umak je ljut!!
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Da, nakon onoga što je doživio možemo biti sretni da posljedice nisu gore kao npr. da je ostao bez oka što bi mu upropastilo karijeru.
Važno je da živ i da će se oporaviti.
slika
tvojnov2
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari i Gazdu

Post Postao/la tvojnov2 »

Bome mu ne izgleda lijepo ono lijevo oko #-o al nema veze sve ce to zacijelit za par mjeseci, bitno da nije ništa ozbiljnije.Nadam se da će nakon svega ovoga izać psihički još jači za iduću sezonu.
Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
ivanpetka
Početnik
Početnik

tvojnov2 je napisao/la:Bome mu ne izgleda lijepo ono lijevo oko #-o al nema veze sve ce to zacijelit za par mjeseci, bitno da nije ništa ozbiljnije.Nadam se da će nakon svega ovoga izać psihički još jači za iduću sezonu.
Pa kako bi mu lijepo izgledalo oko kad ga je pri brzini od 220 kmh udarila opruga? :p
AA! Ljuti umak je ljut!!
tvojnov2
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari i Gazdu

Post Postao/la tvojnov2 »

ivanpetka je napisao/la:
tvojnov2 je napisao/la:Bome mu ne izgleda lijepo ono lijevo oko #-o al nema veze sve ce to zacijelit za par mjeseci, bitno da nije ništa ozbiljnije.Nadam se da će nakon svega ovoga izać psihički još jači za iduću sezonu.
Pa kako bi mu lijepo izgledalo oko kad ga je pri brzini od 220 kmh udarila opruga? :p
Pa zato i kazem :)
Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
Scuderia
Moderator
Moderator

Talijanski mediji pisu da postoji sansa da se Felipe vrati, kada se bude vozila VN Italije.
Govore da oporavak ide brze nego sto su lijecnici mislili, te sam Felipe govori kako jedva ceka da opet vozi.

Negdje pocetkom rujna, odlazi u Pariz na pregled-e.

Tko zna, ako lijecnici procjene da je sve u redu, Felipea mozda vidimo u Monzi.
slika
Ferraristica
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Ferraristica »

Felipe najavio povratak u oktobru,na VN Brazila =D>

http://www.rtl.de/sport/formel-1/formel ... t_id=23886
Scuderia
Moderator
Moderator

Massa u petak odlazi u Ameriku, na dodatne preglede. Mozda u petak mozemo saznati kada se vraca na stazu.
slika
ivanpetka
Početnik
Početnik

Scuderia je napisao/la:Massa u petak odlazi u Ameriku, na dodatne preglede. Mozda u petak mozemo saznati kada se vraca na stazu.
Bilo bi lijepo da još samo Spa odleži :)
AA! Ljuti umak je ljut!!
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Bit ce dobro ako se vrati i druge sezone.
Scuderia
Moderator
Moderator

Prebacujem iz teme Grosjaen i iz teme Raikkonen.

Post od jucer.
luka_kimi je napisao/la: btw. danas sam slušao jergovića i nez kako nitko nije to spomenuo, pa ću ja i nije da sad to ističem ili nešto, nego je dosta zanimljivo...dakle kada se pričalo o odlsacima/dolascima za iduću godinu, jergović je rekao da bi mogao massa otići iz ferrarija i to u renault...hmmm....intresting...
Od kud ta informacija? :?
luka_kimi je napisao/la: Nagađa, ali to nije njegovo nagađanje...Rekao je "priča se da bi Massa vrlo lako mogao otići", a ne bi čovjek na TV-u izjavljivao tako nešto bez povoda...Ali, ja ne želim da Felipe ode, neka to svima bude jasno!Želim da ostanu obojica, ali ako jedan mora otići, onda ipak prednost dajem Kimiju jer mi je draži i mislim da je bolji vozač...
Hehehe....Zanimljivo. Procitao sam prije par dana... Rosberg-McLaren, KUBICA-Renault.

Heh, Jergovic bi vjerovatno volio da se dogodi obratno. Massa u Renault, a Kubica u Ferrari. Hehe. Na kraju kada Felipe ode u USF1... :D :D
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Scuderia je napisao/la:Prebacujem iz teme Grosjaen i iz teme Raikkonen.

Post od jucer.
luka_kimi je napisao/la: btw. danas sam slušao jergovića i nez kako nitko nije to spomenuo, pa ću ja i nije da sad to ističem ili nešto, nego je dosta zanimljivo...dakle kada se pričalo o odlsacima/dolascima za iduću godinu, jergović je rekao da bi mogao massa otići iz ferrarija i to u renault...hmmm....intresting...
Od kud ta informacija? :?
luka_kimi je napisao/la: Nagađa, ali to nije njegovo nagađanje...Rekao je "priča se da bi Massa vrlo lako mogao otići", a ne bi čovjek na TV-u izjavljivao tako nešto bez povoda...Ali, ja ne želim da Felipe ode, neka to svima bude jasno!Želim da ostanu obojica, ali ako jedan mora otići, onda ipak prednost dajem Kimiju jer mi je draži i mislim da je bolji vozač...
Hehehe....Zanimljivo. Procitao sam prije par dana... Rosberg-McLaren, KUBICA-Renault.

Heh, Jergovic bi vjerovatno volio da se dogodi obratno. Massa u Renault, a Kubica u Ferrari. Hehe. Na kraju kada Felipe ode u USF1... :D :D
Ne znam odkud, Mladen je rekao, a ne bi čovjek izjavljivao stvari bez nekog povoda na televiziji, još pogotovo kad zna da ga gledaju forumaši sa našeg foruma koji djeluju vrlo sposobni počiniti ubojstvo ako kaže nešto protiv vozača za kojeg se navija :lol:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
doxy
Navijam za: mclaren

Post Postao/la doxy »

Vleki je napisao/la:

samo da nadodam.jedno je lom noge a druga stvar je lom lubanje.te dvije stvari nikako ne možemo uspoređivati.glava je glava.osobno bih volio da se vrati ali danas ili sutra bi trebale doći nekakbve vijesti iz Miamia gdje je bio kod nekog doktora na pregledu.
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Felipe neće voziti Ferrari u 2009.!

http://www.autosport.com/news/report.php/id/78235" onclick="window.open(this.href);return false;

Prema ovoj vijesti Robert Kubica je blizu vožnje Ferrarija u 2009.-oj!
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Odgovori