Mark Webber

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
vidc
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Re: Mark Webber

Post Postao/la vidc »

strašna utrka danas,fantastična vožnja i savršena strategija.moglo bi se reći i da mu je dobro došlo što je ispao u q1,imao je dosta svježih setova mekih guma i mogao je stiskat cijelu utrku.
mcLuke
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mcLuke »

Svaka čast Webberu. Dok je vidio da se ima šanse približiti Vettelu je tek bio napaljen do kraja. Dobro je prošao Buttona, dobra taktika s tvrdim gumama.
Samo da su još više njih prošli Vettela...
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Vozac utrke, nema sta. U kombinaciji sa dobrom strategijom i cinjenicom da je samo na pocetku imao prime gume.
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

SRV je napisao/la:Vozac utrke, nema sta. U kombinaciji sa dobrom strategijom i cinjenicom da je samo na pocetku imao prime gume.
pa ubiti to je i bila super odluka iz nekoliko razloga
1. kad su svi teški on je sa tvrđima anulirao sporost guma
2. kako je RB postajao sve lakši i brži imao je i bolje gume i makismalno je iskoristio potencijal auta
3. kad su svi prešli na tvrđe, on je prešao na mekane i skidao cca 2 sek po krugu (uz još lagani auto) skoro da je vozio kvalifikacije
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Da, strategija je bila kljucna.

Dakle, itekako je moguce doci do dobre pozicije startajuci nazad na tvrdim gumama.
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

@SRV
da u kini
ali 80% staza je u takvom obliku da su preticanja SF
kamo sreće da u barceloni vidimo samo polovicu ovih preticanja
o monaku, valenciji i mađarskoj neću ni pričati :roll:
Bad-Boy
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la Bad-Boy »

Svaka cast Webberu POSTOLJE i to bez KERSA =D>
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik
Navijam za: Mark Webber i male momcad

Post Postao/la Spretni Pajkan »

vidc je napisao/la:strašna utrka danas,fantastična vožnja i savršena strategija.moglo bi se reći i da mu je dobro došlo što je ispao u q1,imao je dosta svježih setova mekih guma i mogao je stiskat cijelu utrku.
Da,na kraju eto,ispada da oni koji su najviše štedjeli gume u kvalifikacijama,Hamilton i Webber,su najviše profitirali od utrke,a da je Vettel,koji je totalno išao svom forcom u kvalama,na kraju jedva obranija i 2. misto.Svaka čast,fantastična vožnja Webbera iako san bija malo skeptičan nakon 18. pozicije u kvalama,zna san da to ne mora nužno bit veliki hendikep na ovakvoj stazi na kojoj imaju 3 mjesta za preticanje,ali isto tako se i uvik teško probijat sa začelja,i gubit dragocjene sekunde u prometu,a Webber je,uz pogođenu taktiku i brzi bolid,ima i svoj vozački inspiriran dan,nekoliko sjajnih preticanja smo vidili,a pogotovo impresivno bilo je ono Buttona pred kraj =D> 8)
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Mark Webber "Congratulations to Lewis," said Webber. "It was good that someone finally... of course Seb is in the same team, but he's been on a phenomenal run and we're all here together fighting for victories.

"Shame McLaren won in a way, but also we can't let Seb get too far away. It was a good day for the racing, I think, and a good day for us in terms of points for the team."

http://www.autosport.com/news/report.php/id/90828
slikaslikaslika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Nakon prvog zaustavljanja u boxu bio je 53.7sec iza vodećeg Buttona, a na kraju je bio 7sec iza pobjednika Hamiltona. Impresivno.
Dajan
Navijam za: Vettel i povratak Kimija

Post Postao/la Dajan »

SRV je napisao/la:Vozac utrke, nema sta. U kombinaciji sa dobrom strategijom i cinjenicom da je samo na pocetku imao prime gume.
Pratim forum redovno, stvarno rijetko kad komentarisem i sad naletim na tvoj potpis gdje pise da sam ti na ignore listi?! Ne bih u off, i iskreno sasvim mi je svejedno sta misli o meni tamo neki lik, na tamo nekom forumu, ali sta ti ja uradi?
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

Dajan je napisao/la:
Pratim forum redovno, stvarno rijetko kad komentarisem i sad naletim na tvoj potpis gdje pise da sam ti na ignore listi?! Ne bih u off, i iskreno sasvim mi je svejedno sta misli o meni tamo neki lik, na tamo nekom forumu, ali sta ti ja uradi?
još jedan sorry za OFF, ali kolega, da ti nisi spomenuo ne bi ni ja vidio svoj nick. pošto se ne sjećam da sam se ikad sa nekim svađao niti sam bio isuviše subjektivan, niti postam puno... pridružujem se tvom pitanju. WTF? Why me?
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

padobranac je napisao/la:
Dajan je napisao/la:
još jedan sorry za OFF, ali kolega, da ti nisi spomenuo ne bi ni ja vidio svoj nick. pošto se ne sjećam da sam se ikad sa nekim svađao niti sam bio isuviše subjektivan, niti postam puno... pridružujem se tvom pitanju. WTF? Why me?
Nadam se da vaše postove neće slijediti i ostali s njegove ignore liste... Te stvari rješavajte preko privatnih poruku, a ovdje se držite teme!
slika
ELESSAR
Navijam za: Pretjecanja

Post Postao/la ELESSAR »

fenomalno od webbera! 3ipo sekunde bit brži od svih, unatoč razlici u gumama, nije šala... agresivan i pravi danas
oćemo još u nastavku...
slika
Ignore: Chuck Norris, ostoja, The Greatest, 7times, alogoc, dmarijon
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Naletio sam na jedan video njegov:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=smqIA8fT ... re=related[/youtube]
Koji lik... :lol:
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik

Webber je očito jedan od onih "možete ga voljeti,ili mrziti,ali sa njim nikad nije dosadno" likova. xD
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik

"Not bad for a no. 2 driver."

Bravo.Sad napast Vettela u utrci,odma ga pokušat prijeć u prvom zavoju. :wink:
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Spretni Pajkan je napisao/la:"Not bad for a no. 2 driver."

Bravo.Sad napast Vettela u utrci,odma ga pokušat prijeć u prvom zavoju. :wink:
I ja tome nadam,a može i sudaru njih dvojice(nije lijepo priželjkivati nesreću ali radi zanimljivosti prvenstva ne bi loše bilo)
...put u raj nije posut ružama...
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

Q: Mark, what sort of updates have you coming here?
MW: No, nothing.
Q: Nothing? It always looks like Christmas Day down there?
MW: We don’t have Christmas. Spark plugs, new spark plugs.
Q: Blown floor? What do you feel about that?
MW: What’s the rule this hour.
Q: True. You tell me, I don’t know.
MW: We don’t know either. It changes every hour.
Današnja konferencija je pokazala da je ovaj Mark je provokator (kao i uvijek). :D
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Nadam se da bu se Weby sad okuražio i u narednim utrkama zakompliciro stvari balavcu.
Na kraju krajeva, bilo bi mi drago da osvoji naslov.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik

Šteta,nakon onakvih kvala,pa tek 4. misto.Ali eto,život ide dalje.Šta se tiče naslova,sad je još prerano govorit,ali nikad se ne zna,i Alonsa su lani svi otpisivali,pa je uša u zadnju utrku sa ne samo teoretskom šansom za osvajanje naslova.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

ovog vozača neću nikad shvatit, kad mu je sve složeno i servirano na pladnju on zezne i sve si uništi... a na teži i mukotrpniji način vozi 10x bolje.
Ok, nije ista strategija ko Vettlu bila. Tim je ovaj put za Vettela obavio bolji poso (kao uvjek) al opet čovjek si zna zakomplicirat utrku
slika
ice_man
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ice_man »

Loš start kao i inače i to je to.
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

Ćale od Lewisa je napisao/la:ovog vozača neću nikad shvatit, kad mu je sve složeno i servirano na pladnju on zezne i sve si uništi... a na teži i mukotrpniji način vozi 10x bolje.
Ok, nije ista strategija ko Vettlu bila. Tim je ovaj put za Vettela obavio bolji poso (kao uvjek) al opet čovjek si zna zakomplicirat utrku
znajući da je Vettel prvi čovjek u timu, možda se možemo zapitati dali je ta lošija strategija bila slučajno ili s namjerom...
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Centurion je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la:ovog vozača neću nikad shvatit, kad mu je sve složeno i servirano na pladnju on zezne i sve si uništi... a na teži i mukotrpniji način vozi 10x bolje.
znajući da je Vettel prvi čovjek u timu, možda se možemo zapitati dali je ta lošija strategija bila slučajno ili s namjerom...
...mislim da nije toliko problem u strategiji prema pojedinom vozaću...nekako imam osjećaj da u Webberu nema dovoljno želje za pravim utrkivanjem - pa taj čovjek i kad dostigne nekoga ne pokazuje onaj pravi "instinkt i volju" za pravom borbom i pretjecanjem...nije da on to nema u sebi jer je ranijih sezona puno više pokazivao barem želju za uspjehom a sada mi to nekako nedostaje...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Odgovori