Mark Webber
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- vidc
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Mark Webber
strašna utrka danas,fantastična vožnja i savršena strategija.moglo bi se reći i da mu je dobro došlo što je ispao u q1,imao je dosta svježih setova mekih guma i mogao je stiskat cijelu utrku.
- mcLuke
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Svaka čast Webberu. Dok je vidio da se ima šanse približiti Vettelu je tek bio napaljen do kraja. Dobro je prošao Buttona, dobra taktika s tvrdim gumama.
Samo da su još više njih prošli Vettela...
Samo da su još više njih prošli Vettela...
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
-
- Profesionalni vozač
Vozac utrke, nema sta. U kombinaciji sa dobrom strategijom i cinjenicom da je samo na pocetku imao prime gume.
- darky
- Profesionalni vozač
pa ubiti to je i bila super odluka iz nekoliko razlogaSRV je napisao/la:Vozac utrke, nema sta. U kombinaciji sa dobrom strategijom i cinjenicom da je samo na pocetku imao prime gume.
1. kad su svi teški on je sa tvrđima anulirao sporost guma
2. kako je RB postajao sve lakši i brži imao je i bolje gume i makismalno je iskoristio potencijal auta
3. kad su svi prešli na tvrđe, on je prešao na mekane i skidao cca 2 sek po krugu (uz još lagani auto) skoro da je vozio kvalifikacije
-
- Profesionalni vozač
Da, strategija je bila kljucna.
Dakle, itekako je moguce doci do dobre pozicije startajuci nazad na tvrdim gumama.
Dakle, itekako je moguce doci do dobre pozicije startajuci nazad na tvrdim gumama.
- darky
- Profesionalni vozač
@SRV
da u kini
ali 80% staza je u takvom obliku da su preticanja SF
kamo sreće da u barceloni vidimo samo polovicu ovih preticanja
o monaku, valenciji i mađarskoj neću ni pričati
da u kini
ali 80% staza je u takvom obliku da su preticanja SF
kamo sreće da u barceloni vidimo samo polovicu ovih preticanja
o monaku, valenciji i mađarskoj neću ni pričati

- Bad-Boy
- Navijam za: Lewis Hamilton
Svaka cast Webberu POSTOLJE i to bez KERSA 

- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Da,na kraju eto,ispada da oni koji su najviše štedjeli gume u kvalifikacijama,Hamilton i Webber,su najviše profitirali od utrke,a da je Vettel,koji je totalno išao svom forcom u kvalama,na kraju jedva obranija i 2. misto.Svaka čast,fantastična vožnja Webbera iako san bija malo skeptičan nakon 18. pozicije u kvalama,zna san da to ne mora nužno bit veliki hendikep na ovakvoj stazi na kojoj imaju 3 mjesta za preticanje,ali isto tako se i uvik teško probijat sa začelja,i gubit dragocjene sekunde u prometu,a Webber je,uz pogođenu taktiku i brzi bolid,ima i svoj vozački inspiriran dan,nekoliko sjajnih preticanja smo vidili,a pogotovo impresivno bilo je ono Buttona pred krajvidc je napisao/la:strašna utrka danas,fantastična vožnja i savršena strategija.moglo bi se reći i da mu je dobro došlo što je ispao u q1,imao je dosta svježih setova mekih guma i mogao je stiskat cijelu utrku.

RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Mark Webber "Congratulations to Lewis," said Webber. "It was good that someone finally... of course Seb is in the same team, but he's been on a phenomenal run and we're all here together fighting for victories.
"Shame McLaren won in a way, but also we can't let Seb get too far away. It was a good day for the racing, I think, and a good day for us in terms of points for the team."
http://www.autosport.com/news/report.php/id/90828

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Nakon prvog zaustavljanja u boxu bio je 53.7sec iza vodećeg Buttona, a na kraju je bio 7sec iza pobjednika Hamiltona. Impresivno.
- Dajan
- Navijam za: Vettel i povratak Kimija
Pratim forum redovno, stvarno rijetko kad komentarisem i sad naletim na tvoj potpis gdje pise da sam ti na ignore listi?! Ne bih u off, i iskreno sasvim mi je svejedno sta misli o meni tamo neki lik, na tamo nekom forumu, ali sta ti ja uradi?SRV je napisao/la:Vozac utrke, nema sta. U kombinaciji sa dobrom strategijom i cinjenicom da je samo na pocetku imao prime gume.
Stingic je malo nervozan..
http://img13.imageshack.us/img13/330/stingic.jpg
http://img13.imageshack.us/img13/330/stingic.jpg
-
- Početnik
još jedan sorry za OFF, ali kolega, da ti nisi spomenuo ne bi ni ja vidio svoj nick. pošto se ne sjećam da sam se ikad sa nekim svađao niti sam bio isuviše subjektivan, niti postam puno... pridružujem se tvom pitanju. WTF? Why me?Dajan je napisao/la:Pratim forum redovno, stvarno rijetko kad komentarisem i sad naletim na tvoj potpis gdje pise da sam ti na ignore listi?! Ne bih u off, i iskreno sasvim mi je svejedno sta misli o meni tamo neki lik, na tamo nekom forumu, ali sta ti ja uradi?SRV je napisao/la:Vozac utrke, nema sta. U kombinaciji sa dobrom strategijom i cinjenicom da je samo na pocetku imao prime gume.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Nadam se da vaše postove neće slijediti i ostali s njegove ignore liste... Te stvari rješavajte preko privatnih poruku, a ovdje se držite teme!padobranac je napisao/la:još jedan sorry za OFF, ali kolega, da ti nisi spomenuo ne bi ni ja vidio svoj nick. pošto se ne sjećam da sam se ikad sa nekim svađao niti sam bio isuviše subjektivan, niti postam puno... pridružujem se tvom pitanju. WTF? Why me?Dajan je napisao/la:Pratim forum redovno, stvarno rijetko kad komentarisem i sad naletim na tvoj potpis gdje pise da sam ti na ignore listi?! Ne bih u off, i iskreno sasvim mi je svejedno sta misli o meni tamo neki lik, na tamo nekom forumu, ali sta ti ja uradi?SRV je napisao/la:Vozac utrke, nema sta. U kombinaciji sa dobrom strategijom i cinjenicom da je samo na pocetku imao prime gume.

- ELESSAR
- Navijam za: Pretjecanja
fenomalno od webbera! 3ipo sekunde bit brži od svih, unatoč razlici u gumama, nije šala... agresivan i pravi danas
oćemo još u nastavku...
oćemo još u nastavku...
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Naletio sam na jedan video njegov:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=smqIA8fT ... re=related[/youtube]
Koji lik...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=smqIA8fT ... re=related[/youtube]
Koji lik...

- Spretni Pajkan
- Početnik
Webber je očito jedan od onih "možete ga voljeti,ili mrziti,ali sa njim nikad nije dosadno" likova. xD
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Spretni Pajkan
- Početnik
"Not bad for a no. 2 driver."
Bravo.Sad napast Vettela u utrci,odma ga pokušat prijeć u prvom zavoju.

1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
I ja tome nadam,a može i sudaru njih dvojice(nije lijepo priželjkivati nesreću ali radi zanimljivosti prvenstva ne bi loše bilo)Spretni Pajkan je napisao/la:"Not bad for a no. 2 driver."
...put u raj nije posut ružama...
- mcLuke
- Početnik
Današnja konferencija je pokazala da je ovaj Mark je provokator (kao i uvijek).Q: Mark, what sort of updates have you coming here?
MW: No, nothing.
Q: Nothing? It always looks like Christmas Day down there?
MW: We don’t have Christmas. Spark plugs, new spark plugs.
Q: Blown floor? What do you feel about that?
MW: What’s the rule this hour.
Q: True. You tell me, I don’t know.
MW: We don’t know either. It changes every hour.

"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Nadam se da bu se Weby sad okuražio i u narednim utrkama zakompliciro stvari balavcu.
Na kraju krajeva, bilo bi mi drago da osvoji naslov.
Na kraju krajeva, bilo bi mi drago da osvoji naslov.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Spretni Pajkan
- Početnik
Šteta,nakon onakvih kvala,pa tek 4. misto.Ali eto,život ide dalje.Šta se tiče naslova,sad je još prerano govorit,ali nikad se ne zna,i Alonsa su lani svi otpisivali,pa je uša u zadnju utrku sa ne samo teoretskom šansom za osvajanje naslova.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
ovog vozača neću nikad shvatit, kad mu je sve složeno i servirano na pladnju on zezne i sve si uništi... a na teži i mukotrpniji način vozi 10x bolje.
Ok, nije ista strategija ko Vettlu bila. Tim je ovaj put za Vettela obavio bolji poso (kao uvjek) al opet čovjek si zna zakomplicirat utrku
Ok, nije ista strategija ko Vettlu bila. Tim je ovaj put za Vettela obavio bolji poso (kao uvjek) al opet čovjek si zna zakomplicirat utrku

- ice_man
- Početnik
- Navijam za: Ferrari
Loš start kao i inače i to je to.
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
znajući da je Vettel prvi čovjek u timu, možda se možemo zapitati dali je ta lošija strategija bila slučajno ili s namjerom...Ćale od Lewisa je napisao/la:ovog vozača neću nikad shvatit, kad mu je sve složeno i servirano na pladnju on zezne i sve si uništi... a na teži i mukotrpniji način vozi 10x bolje.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...mislim da nije toliko problem u strategiji prema pojedinom vozaću...nekako imam osjećaj da u Webberu nema dovoljno želje za pravim utrkivanjem - pa taj čovjek i kad dostigne nekoga ne pokazuje onaj pravi "instinkt i volju" za pravom borbom i pretjecanjem...nije da on to nema u sebi jer je ranijih sezona puno više pokazivao barem želju za uspjehom a sada mi to nekako nedostaje...Centurion je napisao/la:znajući da je Vettel prvi čovjek u timu, možda se možemo zapitati dali je ta lošija strategija bila slučajno ili s namjerom...Ćale od Lewisa je napisao/la:ovog vozača neću nikad shvatit, kad mu je sve složeno i servirano na pladnju on zezne i sve si uništi... a na teži i mukotrpniji način vozi 10x bolje.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"