Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Igor18
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumachera

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la Igor18 »

kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:da nema 'takvih' koji povremeno blesnu i naprave smesnim timove kojima je 'utrkivanje njihova osnovna djelatnost' niti bi mi imali sta zanimljivo da gledamo niti bi te ekipe kojima je 'utrkivanje njihova osnovna djelatnost' imale sa kime da se trkaju vec bi njih par vozile u krug
i ne vidim sto mcm ima problem sa rb (osim ako ih ne boli toliko sto ih tvornica pica dere ko ........) i po cemu je red bull reno losija varijanta od beneton renoa recimo?
Boli to njih itekako :D
Ne samo njih, mislim da i Ferrari jednako boli činjenica da ih "tvornica pića" uništava.
Michael is faster than you!!
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:da nema 'takvih' koji povremeno blesnu i naprave smesnim timove kojima je 'utrkivanje njihova osnovna djelatnost' niti bi mi imali sta zanimljivo da gledamo niti bi te ekipe kojima je 'utrkivanje njihova osnovna djelatnost' imale sa kime da se trkaju vec bi njih par vozile u krug
i ne vidim sto mcm ima problem sa rb (osim ako ih ne boli toliko sto ih tvornica pica dere ko ........) i po cemu je red bull reno losija varijanta od beneton renoa recimo?
Ovisno o stavu ;) Meni je formula bila zanimljiva i prije pojave Benettona, a bila je i nakon odlaska Benettona...isto vrijedi i za "austrijski Cedevitu". Mislim da je dobro da se povremeno pojavljuju takve "f1" momčadi, jer će se uvijek naći netko ko će nakratko moći parirati pravim f1 momčadima. Naravno, za duge staze treba (do)čekati rezultate. Ferrari, McLaren, Williams su kao i Rolling Stones...a ostatak je više Backstreet Boys :biggrin:
Uz dodatak da je Renault kao David Bowie (sto puta napuštao i vraćao se) :D
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Momčad za predstojeću utrku najavljuje par manjih upgradeova i modifikacija kako bi bili još konkurentniji...petak će poslužiti za promatranje par novih aerodinamičkih riješenja tj. njihovo funkcioniranje na stazi...
KLIK
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

eh al lijepo poskakujemo i plešemo za vrijeme kočenja xD, to je zato što nemamo dovoljno downforce-a
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Centurion je napisao/la:eh al lijepo poskakujemo i plešemo za vrijeme kočenja xD, to je zato što nemamo dovoljno downforce-a
Nije zato. Za 80% tog skakanja može se okriviti taj dio stae a ostalih 20% je setup i bolid općenito. Pogledaj Renault ili Ferrari oni su od priliki na istom nivou kao Mclaren pa prolaze sa puno manje poskakivanja kroz taj dio.
Centurion
Test vozač
Test vozač

jesam li to samo ja primjetio ili je prednje krilo mclarena više nego kod ostalih? više je kod ferrarija i kod mercedesa, a o redbullu da ni ne govorimo
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Samo 4. i 6. mjesto danas. :( Očekivao sam ipak malo više. Nebi to bilo tako loše da opet nisu oba 2 na prljavoj strani staze. Da je Lewis ostao 3. (0.022sec se mu je falilo) imao bi sutra dobru šansu da do prvog zavoja prođe Webbera i naganja Vettela za pobjedu a ovako će još i izgubit poziciju od "0.6", s Jensonom ista stvar, na startu se mora orjentirat prema iza kako stvari za sad stoje...
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

Ok... koji k**** su danas oni radili?
Za Hamiltona su mogli znati da neće moći prestići bikove bez nekog super kruga. U Kini se valjda naučio da mjesto-dva ispred na startu malo znači.
Button - loš krug, loši krugovi.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

''We don’t have an extra set of [unused] tyres, but you never know what the weather will do tomorrow. We’re definitely in the fight and I’ll be pushing all the way - just as we did last year.'' - LH

To oni znaju nekaj kaj ostali ne znaju il Lojzek tambura bezveze :D ?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

mcLuke je napisao/la:Ok... koji k**** su danas oni radili?
Za Hamiltona su mogli znati da neće moći prestići bikove bez nekog super kruga. U Kini se valjda naučio da mjesto-dva ispred na startu malo znači.
Button - loš krug, loši krugovi.
Znali su da je Mercedes jako brz u kvalama, zato su izasli ponovno. Da je MSC brz kao Rosberg, Hamilton bi bio na 5. mjestu.
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Slash je napisao/la:''We don’t have an extra set of [unused] tyres, but you never know what the weather will do tomorrow. We’re definitely in the fight and I’ll be pushing all the way - just as we did last year.'' - LH

Možda tambura bezveze jer sam ja sad vidio da piše kako će sutra biti djelomična naoblaka bez da su uopće spomenuli ikakvu mogućnost da pada kiša (iako bih zaista jako volio da pada). A možda doista on zna nešto (možda odpleše kakav ples i dozove kišu). :biggrin:
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

McLarenu je zadnji čas za izmislit i stvorit to flexi krilo ako se žele na svakoj stazi borit s RB-om. U trci su dobri i mogu ih pratit al to je sve zbog tog što RB često ima prob s KERS-om ili loša taktika inače da sve u RB radi savršeno vjerujem da im niko nebi mogao ništa. To flexi krilo me podsjeća na DD difuzor iz 09te samo što su taj difuzor svi prokužili i ispekli do polovice sezone dok flexi krilo je obično krilo samo je stvar u elastičnosti materijala (koju nije lako pogodit niti znat točno od kojih materija je građeno).
slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

Zweki je napisao/la:
Slash je napisao/la:''We don’t have an extra set of [unused] tyres, but you never know what the weather will do tomorrow. We’re definitely in the fight and I’ll be pushing all the way - just as we did last year.'' - LH
Možda tambura bezveze jer sam ja sad vidio da piše kako će sutra biti djelomična naoblaka bez da su uopće spomenuli ikakvu mogućnost da pada kiša (iako bih zaista jako volio da pada). A možda doista on zna nešto (možda odpleše kakav ples i dozove kišu). :biggrin:
pa gledali su satelitske slike
ako baciš pogled na http://vrijeme.hr/aktpod.php?id=irc&param=" onclick="window.open(this.href);return false;
vidiš da iznad bugarske ima jedna ciklona i po zadnjim prognozama umjesto da ode dalje na istok, počinje se spuštati prema jugozapadu
što znači da ni kiša nije nemoguća sutra za vrijeme utrke
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Činjenica je da je mclaren predviđao napredak protivnika zbog njihovog donošenja novih paketa. S druge strane Mclaren za ovu utrku ima par dorada dijelova. Čak nisu ni ugradili neke zbog navodno nefunkcioniranja. E sad. Ja puno očekujem od njihove hobotnice. Ona, ako se uspije dovesti do funkionalne razine, odnosno kada bi izdržala cijelu utrku, donijela bi veliku prednost mclarenu po pitanju stabilnosti zadnjeg kraja. Živi bili pa vidjeli, ja ostajem optimist za sutrašnju utrku.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Dani je napisao/la:Činjenica je da je mclaren predviđao napredak protivnika zbog njihovog donošenja novih paketa. S druge strane Mclaren za ovu utrku ima par dorada dijelova. Čak nisu ni ugradili neke zbog navodno nefunkcioniranja. E sad. Ja puno očekujem od njihove hobotnice. Ona, ako se uspije dovesti do funkionalne razine, odnosno kada bi izdržala cijelu utrku, donijela bi veliku prednost mclarenu po pitanju stabilnosti zadnjeg kraja. Živi bili pa vidjeli, ja ostajem optimist za sutrašnju utrku.
hobotnica je onaj ispusni sustav specijalni???
McLaren u <3
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Da...moraju jos puno poraditi na tome, najveci problem je nedostatak testiranja. Ali nisu iskljucili da bi u nekom trenutku mogli vratiti taj koncept, ako rijese probleme sa pouzdanoscu.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Ja sam ostao nekako "kisel" poslije trke... Znao sam da ovdje Red Bull ne možemo ništa, ali sam očekivao 3 mjesto. Hamilton je imao onu grešku nakon koje stvar više nije išla kako je trebala. Ali usprkos toj grešci, zadovoljan sam i njegovom i Buttonovom vožnjom. I jaaaako mi se svidila ona njihova borba. Kad je već Hamilton svojom greškom odgovoran za svoj plasman (ono u boksu i nije bilo presudno, iako je ostavilo utjecaja), krivo mi je što je Buttonu pogrešna strategija dodijelila 6. mjesto. Moglo je to biti puno bolje, jer danas je dobro vozio... Očekujem i neka veća poboljšanja u Španjolskoj.
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Ja sam ostao nekako "kisel" poslije trke... Znao sam da ovdje Red Bull ne možemo ništa, ali sam očekivao 3 mjesto. Kad ono 4. mjesto s "pola sata" zaostatka :doubt: Hamilton je imao onu grešku nakon koje stvar više nije išla kako je trebala. Ali usprkos toj grešci, zadovoljan sam i njegovom i Buttonovom vožnjom. I jaaaako mi se svidila ona njihova borba. Kad je već Hamilton svojom greškom odgovoran za svoj plasman (ono u boksu i nije bilo presudno, iako je ostavilo utjecaja), krivo mi je što je Buttonu pogrešna strategija dodijelila 6. mjesto. Moglo je to biti puno bolje, jer danas je dobro vozio... Očekujem i neka veća poboljšanja u Španjolskoj.
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

McLaren takes 10-12 upgrades to Spain - to volim čuti! :biggrin: Neki će biti vidljivi, neki ne, ali Goss nije ništa precizirao o čemu je sve riječ.
slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

pa to je novi auto :)
Centurion
Test vozač
Test vozač

gringo73 je napisao/la:McLaren takes 10-12 upgrades to Spain - to volim čuti! :biggrin: Neki će biti vidljivi, neki ne, ali Goss nije ništa precizirao o čemu je sve riječ.
super, samo da su još dobri upgrade-ovi, ne želim da bude da dođu sa nekim lošim updatovima...
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Mclarenu je nos dosta spušteniji od prošle utrke.
Avanti FER, Avanti!!!
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Hamilton trenutno 39 stotinki iza Webbera, izgleda da su dobar posao napravili!
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
hrcfaca (Lewis Hamilton)
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la hrcfaca (Lewis Hamilton) »

Ma meni se ćini da je mclaren napravio neki korak prema naprijed, ali mislim da još ne dosta nekak mi se čini da čemo opet ganjati red bul a oni će kontrolirati utrku.
Ovih 0.039 s može biti s ppraznim rezervuarom i mekim gumama, ali nadam se potajno da ćemo ih pobjediti.
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

hrcfaca (Lewis Hamilton) je napisao/la:Ma meni se ćini da je mclaren napravio neki korak prema naprijed, ali mislim da još ne dosta nekak mi se čini da čemo opet ganjati red bul a oni će kontrolirati utrku.
Ovih 0.039 s može biti s ppraznim rezervuarom i mekim gumama, ali nadam se potajno da ćemo ih pobjediti.
Na kvalama će biti minimum još 2sec. Sigurno nisu išli postavljat brzo vrijeme sa praznim rezervoarom...
Odgovori