Pitanja, komentari, kritike

Arhiva od 1300+ zanimljivih F1 pitanja i odgovora.
Zaključano
schuey
Počasni član
Počasni član
Ja sam: Vozač
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Re: Pitanja, komentari, kritike

Post Postao/la schuey »

evo da se i ja službeno odjavim za ovu sezonu,iako još ima nekaj malo posla no to je nebitno,
Dakle;
Najviše hvala mom kolegi Piquet20 bez kojeg teško da bi uopće bilo ovog a kamoli tako izrežirano i sastavljeno sve po špagi :D
Posebne čestitke osvajačima postolja i hvala svima koji ste sudjelovali,što ste zajedno sa nama ušli u ovaj mali projekt iz ljubavi i zabave prema ovom sportu. Iskreno dobio sam čak i dojam kroz ove mjesece intenzivnog druženja da smo napravili jednu malu kvalitetnu skupinu članova na forumu,di za razliku od drugih djelova nije bitno dali navijaš za Ferrari,McLaren,Kubicu ili Rosberga,jednostavno imam strašan dojam da se svi više manje iznimno poštuju i jako dobro slažu,i zato Vam svima još jednom hvala što ste do dostojno odradili,bez ikakvih ekscesa (što bar na forumu nije rijetkost),bez svađa i pljuvanja...ma najbolji ste..... nadam se samo da ste barem djelom zadovoljni kvizom i njegovim vodstvom kao i uspjehom kao i mi ;)

i da ne odugovlačim,fala i samom sebi :lol: :lol:

u službenom djelu se vidimo i riješavamo dogodine,do tada samo u non-champu ;)
pozzz

schuey
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Ja opet kasnim :oops: ali nije do mene nego do mog "dragog" faxa...pa da krenem:

Kao prvo, kviz je bio FENOMENALAN, definitivno najbolji u sezoni i skoro u rangu mog 1. non-champa :lol: . Dečki, stvarno ste se iskazali na kraju sezone, svaka vam čast i tako nastavite i dalje. =D> Slike su bie odlične, osim činjenice da na predzadnjoj slici piše tko je u bolidu i da sam čak i ja ćorava pročitala Lafitte :p. Ali progledat ćemo vam kroz prste. Čestitke Jackieu i piquetu, svaka vam čast i nadam se da ste ponosni na svoje znanje o našem najdražem sportu! Čestitke i Senni kojemu je postolje za mrvicu izmaklo i naravno keexxu koji je bio redovit od početka. Da usput čestitam i sebi :lol: na srebru, potvrđujem pravilo da je važno biti konstantan, a posebno bi zahvalila mome dragome ;) i schueyu na posudbi knjiga (vraćam prvom prilikom :D).

Pozdrav od velemajstorice! :biggrin: :bye:
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

schuey je napisao/la:i da ne odugovlačim,fala i samom sebi :lol: :lol:
Znao sam da cu nekoga zaboraviti. :oops:
Pa schuey, da se i ja tebi javno zahvalim. I ti si dao stvarno veliki doprinos ovom kvizu =D> te se nadam jos boljoj suradnji iduce godine. A i da cu morati manje ispravljati tvoje pravopisne greske. :p

A vidim da je sale nagradio najbolje. S obzirom da vise nema prvotno obecane reputacije, dosli smo na ideju da vam (trojici prvoplasiranih) ispod avatara pisu pocasne titule. Dakle, iducih 12 mjeseci to ce izgledati ovako:

slika

Cestitamo jos jednom. =D>
slika
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

kada je već sale podijelio titule pobijednicima i trojcu na postolju onda je mogao i tebi Piquet20 i schueyu staviti isto počasnu titulu f1-hr kviz profesor :biggrin:
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Jackie Stewart
F1-HR kviz champion
F1-HR kviz champion

Post Postao/la Jackie Stewart »

Htio bih se zahvaliti administratoru Saletu, na počasnoj tituli! Ovo kaj je almeida dal za prijedlog da se schueyu i Piquetu20 da titula F1-HR kviz profesor, s tim se slažem, jer da njih nije bilo ja ne bi bil prvak, Icy ne bi bila druga, a piquet ne bi bil treći, u biti ne bi bilo kviza, a pošto su oni pokrenuli kviz zaslužuju puno veću počasnu titulu !!! Svaka čast dečki!!!! =D>
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Jackie Stewart je napisao/la:Htio bih se zahvaliti administratoru Saletu, na počasnoj tituli! Ovo kaj je almeida dal za prijedlog da se schueyu i Piquetu20 da titula F1-HR kviz profesor, s tim se slažem, jer da njih nije bilo ja ne bi bil prvak, Icy ne bi bila druga, a piquet ne bi bil treći, u biti ne bi bilo kviza, a pošto su oni pokrenuli kviz zaslužuju puno veću počasnu titulu !!! Svaka čast dečki!!!! =D>

eto kao što je kolega rekao nekako smo vas morali nagraditi,mislim da su titule dobre,eto pogotovo jer ih nema nitko na forumu,samo pobjednici ;) tako da uživajte u njima,i naravno,očekujemo vas u žestokoj borbi dogodine za njihovu obranu :D
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Službeno proglašenje pobjednika kviza

Post Postao/la schuey »

evo,kako neki od vas znaju,neki ne,15.11 smo se našli na neformalnom mini meetu gdje je održana i službena pobdjela nagrada povjednicima našeg kviza,vjerovatno i vrapci na grani znaju koji su to pa ih nećemo posebno spominjati. Kako nebi iste slike imali u dvije teme njih možete pogledati ovdje

dakle još jednom posebne čestitke najistaknutijem članu kviza po znanju i zasluženom pobjedniku Jackeu Stewartu =D> ,njemu je kao i svima uručena Diploma,također čestitke drugom mjestu i Icy,te piquetu kao trećeplasiranome =D> . Još jednom zahvala svima koji su sudjelovali u kvizu,kako svojim sudjelovanjem,podrškom ili prijedlozima i kritikama na naš rad kako bi se unaprijedili i bili još kvalitetniji. Službenu sezonu završavam zahvalom kolegi Piquet20 bez kojeg ovo nebi bilo izvedivo niti realizirano :klanjanje: te zahvala saletu koji je prvi podržao realizaciju ovog kviza te nam omogućio sva željena sredstva te bio velika podrška u svemu :klanjanje: . Još sam dužan jednu malu zahvalu našem dizajneru Diplome Scorpyu koji je odvojio vremena za ovaj maleni poklon i time uljepšao ovu završnicu,za sljedeću sezonu pripremamo malena iznenađenja,i naravno nove i uzbudljive kvizeve,do tada se opraštam od ovog djela foruma i selim se u non-champ kao natjecatelj uz prikaz dodjeljenih diploma kako bi mogli svi vidjeti izbliza :D

slika
slika
slika

te jedna za sve koji su sudjelovali,naravno prazna,tamo gdje vaša imena idu,kako nebi rekli da smo samo na pobjednike mislili :D
slika

pozdrav,i vidimo se dogodine u novoj sezoni :bye:
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Re: test

---SEZONA 2009.---
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

E baš mi je drago što ćemo i ove sezone imati kviz.
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Kviz je bio super =D>

Zna se tko je zadnji... :biggrin: :(
slika
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

Super kviz =D>
očekujem ultimativno jesto u top 8 :D mislim da ću uć u osvajaće bodova :D

p.s.Piquet20 kako si u onom pitanju računao nicu rosberga(ima i nijemaćko i finsko)državljanstvo ;)
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Scuderia
Moderator
Moderator

almeida je napisao/la:Super kviz =D>

p.s.Piquet20 kako si u onom pitanju računao nicu rosberga(ima i nijemaćko i finsko)državljanstvo ;)
on se deklarira kao Deutschlander :D
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

nico nastupa pod Njemačkom zastavom ;)
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la lux007 »

poslo sam sa zvukom sirene :)
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Ajd, evo i ja sudjelovao, nažalost, nije me bilo tako da nisam na vrijeme uspio početi kviz. :(
Ja sam imao čak i manje od 15 min za riješiti ga tako da sam riješio nešto šta je išlo, ove sa slikama nisam previše ni pokušavao jer jednostavno nisam stigao, ali dobro, bitno je sudjelovati, ipak je ovo moj DEBI u kvizu! :lol:
Ako budem ko Buemi ja iznimno zadovoljan! :smijeh:
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Hmmm...ne želim ništa prognozirat, al očekujem dobar rezultat jer je kviz bio dosta lagan...očekivala sam nešto žešće za početak sezone. :p
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
piquet
Početnik
Početnik

Post Postao/la piquet »

dobar...a gdje su odgovori da se možemo provjeriti??
cazzo finalmente
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Dobar kviz, onako dosta lagan, ali taman za zagrijavanje... ;)
Ja bash i nisam nešto zadovoljan... Trebao sam i bolje...
slika slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:Ajd, evo i ja sudjelovao, nažalost, nije me bilo tako da nisam na vrijeme uspio početi kviz. :(
Ja sam imao čak i manje od 15 min za riješiti ga tako da sam riješio nešto šta je išlo, ove sa slikama nisam previše ni pokušavao jer jednostavno nisam stigao, ali dobro, bitno je sudjelovati, ipak je ovo moj DEBI u kvizu! :lol:
Ako budem ko Buemi ja iznimno zadovoljan! :smijeh:

Bez brige, zna se tko je zadnji. Na non champ kvizove sam bio redovito zadnji,i na ovom cu biti... ;)

I da... Nisi jedini kojem mu je ovo debi... :lol:

Znam da ce mi se ljudi smijati, no ja se ravnam po onoj njemackoj poslovici: " Dabein sein ist alles " :)
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 29 ožu 2009, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Evo, pogledao odgovore i nadam se nekih 12-ak bodova! :D
piquet
Početnik
Početnik

Post Postao/la piquet »

zadnje pitanje...napisano je da je konstruktorski prvak ferrari...mislim da to nije točno...
cazzo finalmente
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

piquet je napisao/la:zadnje pitanje...napisano je da je konstruktorski prvak ferrari...mislim da to nije točno...
Istina. Zbunilo me to što su Ferrarijevi vozači (Lauda i Regazzoni) osvojili sveukupno više bodova, ali očigledno se nisu svi zbrajali u poretku konstruktora tako da je McLaren bio prvak.
Već ispravljeno.

Hvala! ;)

Scuderia je napisao/la:

on se deklarira kao Deutschlander :D
NAstupa pod njemačkom zastavom kao što je i schuey rekao. I ne samo to, čuo sam da nema pojma finski!!! :shock:
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

U vezi ovog pitanja u kom timu je 1979. vozio Hector Rebaque ja sam odgovorio Lotus Ford a vidim na F1.com da je vozio i za Rebaque Ford!?

http://www.formula1.com/results/driver/1979/252.html
slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Walter je napisao/la:U vezi ovog pitanja u kom timu je 1979. vozio Hector Rebaque ja sam odgovorio Lotus Ford a vidim na F1.com da je vozio i za Rebaque Ford!?

http://www.formula1.com/results/driver/1979/252.html
Hm...taj formula1.com stvarno treba srediti malo.
Ovako, Rebaque je kupio šasiju od Lotusa, ali mu se momčad zvala Rebaque. I to tokom čitave sezone. Žao mi je jer znam da bi očekivao da će barem na službenoj stranici pisati točno, ali ipak ti nemogu priznati Lotus kao točan odgovor.

p.s. sjeti se primjera prve Lotusove pobjede - prvi je sa Lotusovom šasijom pobijedio Stirling Moss, ali nije vozio za Lotusovu momčad tako da je prva pobjeda za Lotus kao momčad ona od Innesa Irelanda. ;-)
slika
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Piquet20 je napisao/la:
piquet je napisao/la:zadnje pitanje...napisano je da je konstruktorski prvak ferrari...mislim da to nije točno...
Istina. Zbunilo me to što su Ferrarijevi vozači (Lauda i Regazzoni) osvojili sveukupno više bodova, ali očigledno se nisu svi zbrajali u poretku konstruktora tako da je McLaren bio prvak.
Već ispravljeno.
I mene su zbunili Lauda i Clay, ali za konstruktorsko prvenstvo su se računali bodovi samo najbolje plasiranog auta jedne momčadi u utrci.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
Zaključano