Generaliziraš , no dobro. valjda su godine učinile svoje. Uostalom mišljenja su nam različita i nema smisla se svađati oko toga.Piquet stari je napisao/la: 1. Čovijeka čiji avatar imam je po prosudbi svih relevantnih ljudi koji su ga opisivali (bivši vozaći, manageri i općenito ljudi iz svijeta F1) krasila natprosječna vozačka inteligencija. Ali ti to očito ne znaš, što nije grijeh - ali onda ne komentiraj bez veze.
2. Uopće spominjanje čovijeka sa moga avatara u kontekstu moje prosudbe Hamiltona je promašeno. A spominjanje njegovog sina u kontekstu njega još promašenije.
3. Tipično za mladenačku dob je idealiziranje onoga što nam se sviđa i potpuno pljuvanje onoga što nam se ne sviđa. Pa je tako za onoga tko navija za Hamiltona on idealan i sastoji se samo od vrlina, a nema mane. Obrnuto, tko nam se ne sviđa, ima samo mane ali mu ne vidimo ni jednu vrlinu.
Ja sam odavno izašao iz faze crno-bijelog gledanja na svijet. Ne treba mi nitko "leći" ili "ne leći" da bih mu realno procjenjivao i mane i prednosti. I moj omiljeni vozać za kojeg trenutno navijam ima mana.
Pročitaj moj prvi post o Hamiltonu, pa će ti ovo biti jasnije. Za mene on ima hrpu vrlina zbog kojih jest svjetski prvak i biti će sigurno još x puta. Što ne znaći da nema niti jednu manu, područje na kojem je slabiji, pogotovo s obzirom na njegove inaće visoke standarde, a to je upravo vozačka inteligencija.
4. Zato
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Lewis Hamilton
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Interview sa Hamiltonom nakon utrke... Govori i o situaciji sa Vettelom i pretjecanju MS-a.... 

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Negdje sam procitao da Hamilton u ovoj sezoni ima cak 32 pretjecanja, 8 po utrci. 

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
ovisi kako statistički gledaš pretjecanje, ima jedan forum na netu koji prati pretjecanja i ham ih ima nešto više od 20, prvi do njega sa nekoliko manje je alonsoSRV je napisao/la:Negdje sam procitao da Hamilton u ovoj sezoni ima cak 32 pretjecanja, 8 po utrci.
-
- Profesionalni vozač
11 je imao samo u posljednoj utrci, ali ne sjecam se gdje sam vidio.
Uglavnom ne racunaju se pretjecanja kroz pit u tu cifru.
Uglavnom ne racunaju se pretjecanja kroz pit u tu cifru.

- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Koliko vidim Hamilton je imao 13 pretjecanja ovu utrku, Alonso 10, Vettel 9, Massa 8, itd.
Hamiltonovi "trofeji" - Webber, Vettel, Sutil, Schumacher i oni slabiji
Alonsovi "trofeji" - Massa, Vettel, Schumacher, Sutil i oni slabiji
Čisto usporedbe radi. Oboje su ovu utrku jako dobro radili svoj posao

- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
A Hamilton je napravio i najbrži krug trke. Zadnji najbrži krug trke za McLaren; Hamilton, Kina, ali 2008...daaavno.
Neki ih toliko ne ostvare u cijeloj sezoni...
U prve četiri trke, Hamilton je imao 32 pretjecanja!!!p@rtibrejker je napisao/la:Koliko vidim Hamilton je imao 13 pretjecanja ovu utrku, Alonso 10, Vettel 9, Massa 8, itd.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Bernieva izjava o Hamiltonovoj vožnji.
However Formula One supremo Ecclestone said the rest of the field would do better to focus on their own driving rather than trying to pick fault with the man who has injected most of the excitement into F1 2010 thus far.
"What are they talking about?" he told the Daily Mirror. "Isn't this sport all about racing?
"I thought Lewis had a fantastic race. He drove really well and they should stop complaining and get on with the racing.
"I loved watching his performance in Sepang; I bet the fans did too. (The reaction) was a whole lot of moaning about nothing."
Crash.Net / Eurosport
However Formula One supremo Ecclestone said the rest of the field would do better to focus on their own driving rather than trying to pick fault with the man who has injected most of the excitement into F1 2010 thus far.
"What are they talking about?" he told the Daily Mirror. "Isn't this sport all about racing?
"I thought Lewis had a fantastic race. He drove really well and they should stop complaining and get on with the racing.
"I loved watching his performance in Sepang; I bet the fans did too. (The reaction) was a whole lot of moaning about nothing."
Crash.Net / Eurosport
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- fenomeno
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
http://en.espnf1.com/f1/motorsport/story/15513.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Alonso o Hamiltonovoj vožnji
Alonso o Hamiltonovoj vožnji
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Jaaaaaoooooooo!

- gradski
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
ista staza, ista ekipa, samo drugi vozač...
sjećate se Kimija?
sjećate se Kimija?
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Kimiju se to desilo u Njemačkoj,a Hakkinen je imao taj peh da u zadnjem krugu ispadne kao vodeći.gradski je napisao/la:ista staza, ista ekipa, samo drugi vozač...
sjećate se Kimija?
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Pretjerano trosenje guma i odeeeeee.Puno bi mu znacilo ovih 18 bodova.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Ma kakvo pretjerano trošenje, možda zbog pretjeranog trošenja ima najbrži krug ostvaren 5 krugova prije kraja??Felipe Massa je napisao/la:Pretjerano trosenje guma i odeeeeee.Puno bi mu znacilo ovih 18 bodova.

- Barry
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
zaostajati 20tak sekundi za prvim.. bjezati treccem 20.. i opet jurcati trossiti gume ? neki cce recci agresivan vozacc ja ccu recci totalno netakticcno glupo.. jednostavno pogressno...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Nije mu trebalo da radi one brze krugove. Imao je sigurno 2. mjesto...
Avanti FER, Avanti!!!
-
- Navijam za: Hakiranje f1-hr foruma
jebiga..ovo je baš peh..pokazuje se polako tko je blaži prema gumama
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
To je mozda i glavni razlog zasto je izletio.Nije guma mogla puci ako nije istrosena.Arai je napisao/la:Ma kakvo pretjerano trošenje, možda zbog pretjeranog trošenja ima najbrži krug ostvaren 5 krugova prije kraja??Felipe Massa je napisao/la:Pretjerano trosenje guma i odeeeeee.Puno bi mu znacilo ovih 18 bodova.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ma ajde ne s*ri! Alonso je 1 krug prije Hamiltona odvozio najbrži kruga,to ti nije bilo glupo,ha?Barry je napisao/la:zaostajati 20tak sekundi za prvim.. bjezati treccem 20.. i opet jurcati trossiti gume ? neki cce recci agresivan vozacc ja ccu recci totalno netakticcno glupo.. jednostavno pogressno...
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Sad veli Whithmarsh da su pratili stanje guma i da je sve bilo u redu. Spekuliraju na krhotine na stazi ali neznaju točan razlog.

- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Steta za Hamiltona. Vjerojatno njegov stil voznje i agresivniji pristup prema gumama ga je kostao vrijednih bodova, no mozda je i ovo sto Arai veli.
-
uh koja nesreća...na gumama se nije vidjela nikakva istrošenost, sumnjam da je to razlog pucanja...uostalom, istrošene gume mu nebi dozvolile da vozi u tempu webbera i alonsa!
velika šteta...al idemo dalje
velika šteta...al idemo dalje
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Steta za Lewisa.Imao je odlicno drugo mjesto,ovako jos jedan a stepenica dolje u borbi za naslov.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Ja mislim da je vrlo vjerojatno naletio na neki otpad na stazi jer se par krugova prije kod Alonsovog prolaska kroz 1 zavoj primjetio poprilično velik komad krila na stazi. Moguće da je bilo više toga.
-
- Navijam za: Hakiranje f1-hr foruma
vrlo vjerojatno, ali zabrinjava što je i button pri kraju imao problemaSchumy.d je napisao/la:Ja mislim da je vrlo vjerojatno naletio na neki otpad na stazi jer se par krugova prije kod Alonsovog prolaska kroz 1 zavoj primjetio poprilično velik komad krila na stazi. Moguće da je bilo više toga.