Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Forza
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Re: Lewis Hamilton
Mislim da ta izjava ocrtava njega kao vozača...zbog ovoga će vjerojatno biti i dalje ili voljen i proglašavan ludim glupanom koji gubi bodove...vozač sa takvim poimanjem ovog sporta donosi "ono" zašto i postoji F1...Forza je napisao/la:Izjava dana u McLaren-u: " Do you want me to race these guys or park the car?"
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Dobro, ali mora se i on malo suzdržati jer ipak dečki sa pitwalla znaju malo više od njega. I sigurno mu žele sve najbolje, tako da nije samo stvar u naganjanju nekoga.Toon Army je napisao/la: Mislim da ta izjava ocrtava njega kao vozača...zbog ovoga će vjerojatno biti i dalje ili voljen i proglašavan ludim glupanom koji gubi bodove...vozač sa takvim poimanjem ovog sporta donosi "ono" zašto i postoji F1...
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Ma da je što više takvih vozača i to u svim momčadima i nitko sretniji od mene...razumijem ja poantu tvojih rijeći no kako bi izgledao ovaj sport bez takvih likova...nit' bi smrdio nit' mirisao...Schumy.d je napisao/la:Dobro, ali mora se i on malo suzdržati jer ipak dečki sa pitwalla znaju malo više od njega. I sigurno mu žele sve najbolje, tako da nije samo stvar u naganjanju nekoga.Toon Army je napisao/la: Mislim da ta izjava ocrtava njega kao vozača...zbog ovoga će vjerojatno biti i dalje ili voljen i proglašavan ludim glupanom koji gubi bodove...vozač sa takvim poimanjem ovog sporta donosi "ono" zašto i postoji F1...

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Schumy.d
- Legenda
Ma i meni paše da se oni naganjaju i međusobno bore za pozicije.Toon Army je napisao/la: Ma da je što više takvih vozača i to u svim momčadima i nitko sretniji od mene...razumijem ja poantu tvojih rijeći no kako bi izgledao ovaj sport bez takvih likova...nit' bi smrdio nit' mirisao...

Ali vjerojatno momčadima nije baš puno do ljepote utrke.
- fenomeno
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
http://en.espnf1.com/mclaren/motorsport ... 17604.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Misli da mogu uhvatiti Red Bull
Misli da mogu uhvatiti Red Bull
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
- Ferrari-BiH
- Veteran
Podignuta optuznica protiv LH, zbog incidenta u Melbourneu KLIK
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Barry
- Test vozač
ma par dolara i voz xDFerrari-BiH je napisao/la:Podignuta optuznica protiv LH, zbog incidenta u Melbourneu KLIK
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Ferrari-BiH
- Veteran
Vidjet cemo...mozda bude i par danaBarry je napisao/la:ma par dolara i voz xDFerrari-BiH je napisao/la:Podignuta optuznica protiv LH, zbog incidenta u Melbourneu KLIK

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Barry
- Test vozač
ma kad onaj struccnjak prebije rihanušu i dobije 100 sati drustveno korisnog rada ovaj ce dobiti 2 dana ciscenja boxaFerrari-BiH je napisao/la:Vidjet cemo...mozda bude i par danaBarry je napisao/la:ma par dolara i voz xDFerrari-BiH je napisao/la:Podignuta optuznica protiv LH, zbog incidenta u Melbourneu KLIK

Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Možda će raditi kao presretač na autocesti..
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
a možda bu skupljao limenke po parkovimaDani je napisao/la:Možda će raditi kao presretač na autocesti..
- Dani
- Legenda
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Australska Cobra 11sunseeker je napisao/la:Dani je napisao/la:Možda će raditi kao presretač na autocesti..
-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
Dani je napisao/la:Možda će raditi kao presretač na autocesti..
dobio auto i partnera zvanog gusan. krstarit će po australskoj zabiti i loviti zlikovce

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Bara993
- Početnik
- Navijam za: Hamilton i McLaren
evo jedan zgodan video
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-cdT6Ox5 ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-cdT6Ox5 ... re=related[/youtube]
- Dani
- Legenda
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1uwChPtd ... re=related[/youtube]
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
- Bara993
- Početnik
Lewis sutra ima velike šanse da pobjedi, McLaren se popravio i mislim da će čak u utrci bit brži od Red Bulla.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Zanimljivo...
Q: McLaren seems to be the only team able to fight the Red Bulls…
LH: Yes, it seems so. At the moment we are arguably the closest team and we are working very hard on it. Red Bull has a big advantage with something on their car at the moment, and once we get this, I am sure we will close the gap. In the meantime we are trying as best as we can to apply pressure.

- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Onda ipak ima nešto!!! RBR če biti u problemima ako jih McM dostigne jer teško če onda RBR pratiti korak sa McLarnovim razvojem.Arai je napisao/la:Zanimljivo...Q: McLaren seems to be the only team able to fight the Red Bulls…
LH: Yes, it seems so. At the moment we are arguably the closest team and we are working very hard on it. Red Bull has a big advantage with something on their car at the moment, and once we get this, I am sure we will close the gap. In the meantime we are trying as best as we can to apply pressure.

- Bara993
- Početnik
Da nešto imaju sigurno jer su u kvalifikacijama svemirski brzi a u trci i nisu tako dominantni.Vettel da je sastavio krug kako treba mogo je brze od Webera.A u 2 sektoru su 0.4 sec brzi od drugih to je stvarno enormno i to sve gotovo u 8.zavoju.Forza je napisao/la:Onda ipak ima nešto!!! RBR če biti u problemima ako jih McM dostigne jer teško če onda RBR pratiti korak sa McLarnovim razvojem.Arai je napisao/la:Zanimljivo...Q: McLaren seems to be the only team able to fight the Red Bulls…
- Vuksa_KC
- Veteran
Nigel Mansell raspalio po Hamiltonu poslije kvalifikacija:
"Koliko ljudi sa 7 godina starosti je dobilo 2.5 milijuna funti za vožnju u kartingu?"... i ono staro da Hamilton nije dobro ovladao svojim teškim trenucima u Formuli 1 jer su mu to općenito bili prvi put teški trenuci u cijelom životu.
Hami odgovara da ga je obitelj teškom mukom financirala sve do potpisa sa McLarenom dok je imao 13. I naravno razočaran je ovakvim riječima sunarodnjaka, Whitmarsh se nada da je sve krivo shvaćeno....
LINK
"Koliko ljudi sa 7 godina starosti je dobilo 2.5 milijuna funti za vožnju u kartingu?"... i ono staro da Hamilton nije dobro ovladao svojim teškim trenucima u Formuli 1 jer su mu to općenito bili prvi put teški trenuci u cijelom životu.
Hami odgovara da ga je obitelj teškom mukom financirala sve do potpisa sa McLarenom dok je imao 13. I naravno razočaran je ovakvim riječima sunarodnjaka, Whitmarsh se nada da je sve krivo shvaćeno....
LINK
- gradski
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
brko je malo ljubomoran jer se hamiju sve poklopilo super, a njemu sve negativnoVuksa_KC je napisao/la:Nigel Mansell raspalio po Hamiltonu poslije kvalifikacija:
LINK
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!