Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Re: Formula 1 team - Ferrari
Polako, docice sve na svoje.....

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Bez brige, gledam od ove godine sve treninge, i sa 99 %-tnom sigurnošću mogu ti reći da su teži od ovih mercedesa napredNitrous Oxide Systems je napisao/la:iako je samo trening, pomalo zabrinjavadeda je napisao/la:Loš prvi slobodni trening za ferrari? Alonso 8. Massa 12.
P.S. ako mi ne vjeruješ, pričekaj kvale. , a možda pokažu brzinu na drugom i poglavito trećem treningu - tu znaju potegnuti.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Talijanski mediji tvrde da je došlo do nekog potpisa između Kubice i Ferrarija. "Kubica has signed Ferrari 'option', reports claim"

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Upravo tako,gledajući dosadašnje treninge mislim da tek u trećem treningu pokažu svoju pravu brzinuVleki je napisao/la:Bez brige, gledam od ove godine sve treninge, i sa 99 %-tnom sigurnošću mogu ti reći da su teži od ovih mercedesa napredNitrous Oxide Systems je napisao/la:iako je samo trening, pomalo zabrinjavadeda je napisao/la:Loš prvi slobodni trening za ferrari? Alonso 8. Massa 12.
P.S. ako mi ne vjeruješ, pričekaj kvale. , a možda pokažu brzinu na drugom i poglavito trećem treningu - tu znaju potegnuti.
...put u raj nije posut ružama...
- homersimpson
- Početnik
f-duct

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Da li ko ima informaciju koje je motore danas Ferrari koristio?
Da li su koristili nove motore, na kojima su radili da bi povećali pouzdanost ili su koristili stare motore koje su koristili na VN Kine.
Mislim zbog problema koje imaju sa brojem motora i u jednom i u drugom slučaju Ferrari mora da štedi motore i da smanji obrtaje više u odnosu na druge timove.
Meni je logičnije da koriste ove stare motore petkom na slobodnim treninzima dok se ne pokvare.
Da li su koristili nove motore, na kojima su radili da bi povećali pouzdanost ili su koristili stare motore koje su koristili na VN Kine.
Mislim zbog problema koje imaju sa brojem motora i u jednom i u drugom slučaju Ferrari mora da štedi motore i da smanji obrtaje više u odnosu na druge timove.
Meni je logičnije da koriste ove stare motore petkom na slobodnim treninzima dok se ne pokvare.
-
- Navijam za: Hakiranje f1-hr foruma
nisu abš blistali na treninzima kako sam očekivao 

-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Oni nikad ne blistaju na treninzima, osim možda tek trećem, treba pričekati kvalifikacije, vrlo vjerojatno su brži od mercedesa i mclarena ( makar webber kaže da su brzi, pa ne želim tvrditi)BigBoss je napisao/la:nisu abš blistali na treninzima kako sam očekivao
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
-
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=20567" onclick="window.open(this.href);return false;
Kubica potpisao predugovor s Ferrarijem
juuupiii..ako je istina naravno
- Vuksa_KC
- Veteran
Oujea, da bar bude i pravi ugovorBigBoss je napisao/la:http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=20567

- Schumy.d
- Legenda
Čemu panika nakon SLOBODNOG treninga? 
Pa na takvim treninzima je primjerice Davidson uvijek bio među vodećima, a kad je dobio šansu da vozi, baš se nije pokazao.
Zato ja to ne shvaćam previše ozbiljno jer momčadi na takvim treninzima isprobavaju varijante različite.

Pa na takvim treninzima je primjerice Davidson uvijek bio među vodećima, a kad je dobio šansu da vozi, baš se nije pokazao.

Zato ja to ne shvaćam previše ozbiljno jer momčadi na takvim treninzima isprobavaju varijante različite.
-
nadam se i jaVuksa_KC je napisao/la:Oujea, da bar bude i pravi ugovorBigBoss je napisao/la:http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=20567
juuupiii..ako je istina naravno![]()

- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Schumy.d @ Za sada nema panike, panika može samo da je nakon prvog kruga utrke i formiranja poredka tada znaš na čemu smo 

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Ja se nadam da Kubica neće doći u Ferrari, samo mi on još fali, dovoljan mi je Alonso. 
Kako se upravlja Ferrarijevim F-duct
http://www.youtube.com/watch?v=iAQVIICLdVY" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako se upravlja Ferrarijevim F-duct
http://www.youtube.com/watch?v=iAQVIICLdVY" onclick="window.open(this.href);return false;
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Onboard snimka na kojoj se vidi kako Alonso "upravlja" f-ductom, lijevu ruku jednostavno naslanja i zatvara rupu. Čak je i rukavica ojačana s vanjske strane.

- Schumy.d
- Legenda
A od sve silne tehnike, ispada najvrijednija ona u kojoj se mora nešto ručno raditi (old school). 

- Armanini
- Svjetski prvak
koje su ovo gluparije..
izgleda skroz debilno
nego.. ja ne kuzim to bas najbolje.. strujanje se provodi kroz jednu stranu? i ne stvara li konstantno mjenjanje pritiska neka cudna ponasanja bolida koja mogu zeznuti zavoj? ili su to male razlike u stabilnosti pa nema bas razlike?
izgleda skroz debilno

nego.. ja ne kuzim to bas najbolje.. strujanje se provodi kroz jednu stranu? i ne stvara li konstantno mjenjanje pritiska neka cudna ponasanja bolida koja mogu zeznuti zavoj? ili su to male razlike u stabilnosti pa nema bas razlike?
-
očito nema problema, kako vidiš iz priloženogArmanini je napisao/la:koje su ovo gluparije..
izgleda skroz debilno
mclaren je djelovao odlično pogotovo u kini
- Barry
- Test vozač
meni ovo djeluje u najmanju ruku neprakticno.. ruka je u totalno neprirodnom polozzaju... pitanje je kako izgurati sat i pol sa cestim istim polozzajem.. uz sve to nekako labavo drzzi volan.. nemam pojma ali meni se ne svidagringo73 je napisao/la:
Onboard snimka na kojoj se vidi kako Alonso "upravlja" f-ductom, lijevu ruku jednostavno naslanja i zatvara rupu. Čak je i rukavica ojačana s vanjske strane.

Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Ne znam, lako je ovako dobit' grč u ruci. Meni nije jasno čime on upravlja? Vidio sam usisnik na pokrovu motora, nije mi jasno kako može na taj način upravljat'. Jedino, ako ima još jedan naprijed.
Avanti FER, Avanti!!!
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
ne znam jeste li primjetili, gledam evo snimku treceg treninga i on board kamera na ferrarijima je podignuta tako da se ne vidi dio sa volanom tj. da se ne vidi kako vozaci koriste ovaj sistem 

wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ovo ferrarijevo rješenje nije baš optimalno...u jednom trenutku vozač lijevom rukom uključuje taj F-duct a desnom mijenja balans kočnica...praktički volan drži s dva prsta lijeve ruke.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
dosta mi blesavo da tako kazem djeluje ovaj ferrarijev f duct jer ima na nekim stazama jako brzih zavoja koji se voze punim gasom gdje bi sustav mogao biti koristana a da vozac ne drzi obje ruke na upravljacu???
McLaren u <3
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Razočaran sam današnjom izvedbom Ferraria,očekivao sam puno više od bolida,i sami su najavljivali znatna poboljšanja ovdje u Barceloni, a izgleda da su od 4 vodeće ekipe od Bahreina oni najmanje napredovali
...put u raj nije posut ružama...
-
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Meni izgleda kao da Ferrari gubi performanse u odnos na prvu trku u Bahrein.
Umesto da unapredjuju bolid oni su sve losi i losi.
Evo Mclaren ih prestigao a cini mi se da je i Mercedes.Negde su u ravniste Renoa.
Sramota.
Umesto da unapredjuju bolid oni su sve losi i losi.
Evo Mclaren ih prestigao a cini mi se da je i Mercedes.Negde su u ravniste Renoa.
Sramota.