Da i ja napišem jednom nešto pozitivno o Michaelu ( valjda neće smak svijeta ili 3. svjetski rat - puno riskiram, zar ne?

).
U jednom trenutku mi se učinilo da Lewis plače na radio vezi sa boksom....

Hahahahaha
Odlično odupiranje Lewisu u bržem McLaren Mercedesu, DRS, KERS...... Tvrd orah sa tvrđim orahom. Borba za milimetar pozicije..... Borba iz krug u krug. Ovakav fight treba biti u svakoj utrci.... minimalno bar jedan po utrci, nebitno, tko s kim....
Ovaj, baš i ne hvalim Michaela. Uživao sam u ovoj borbi između dvojice tvrdoglavih.
Ili je Lewis ipak cmizdrio, kada je rekao: što mi je sa autom, ne mogu obići Mercedes GP bolid?
Što da još dodam? Gotovo čista borba, s obzirom na dva prljava vozača.....
P.S. Lewis je svakako uživao u ovoj borbi, ali mislim da mu je i malkice bilo neugodno.....
EDIT:
Armanini je napisao/la:da i ja pohvalim dedicu..
ova opravdavanja lewisove nemoci i aludiranja na msova prljava zatvaranja i ne pustanje lewisa je u najmanju ruku smjesno..
bilo je pravo natjeravanje i prakticki jedini zanimljivi dvoboj u utrci..
2 poteza po meni nisu bila, jer je iz zavoja izasao po jednoj strani i premjestio se za sljedeci zavoj na drugu stranu - nis cudno u tome..
jest da je sada lako likovat i smijat se lewisu jer je eto ispalo tako i malo ironicno da je najbolji overtaker zapeo toliko krugova a button uspio (naravno takva je bila situacija) iz prve, i da je lewis morao plakat na radiu i potezat se za nekakvo mahanje i to upravo on koji se namahao.. al sve je to nekako ocekivano i normalno.. lewis bi se ipak borio za 2. poziciju, schumiju je bilo zacementirano mjesto gdje je zavrsio tako da nije bilo pretjerane potrebe za blokat ga toliko..
po meni je lewis pogrjesio u pristupu jer se stalno drzao preblizu i iz kruga u krug pokusavao na isti nacin, i na isti je nacin pokusaj zavrsavao.. mislim da je trebao dat si malo prostora (ima brzi auto tako da nema straha da mu ovaj pobjegne) i uzet ga negdje na izlazima jer schumi ne bi tada vozio takve putanje i otvorila bi se negdje mogucnost..
u curvi grande jest schumi naglo zatvorio za sto nije bilo potrebe, al iz buttonova onboarda je dosta drukcije izgledalo i cinilo se kao da je lewis krenuo u pokusaj vec kad je ovaj zatvorio..
uglavnom, voznja odlicna, konacno poslozio citavu utrku, nek nastavi dalje u istom tonu..
Ne kužim, zašto ovu i takvu borbu za mjesto u utrci nazivaš blokanjem!?!? Zašto bi to bilo blokiranje!? Trebao ga je pustiti!?
Naravno da nije trebalo biti nikakvog puštanja, i ova borba je bila baš takva, kakva je i bila.... do zadnjega daha.... do zadnje kapi krvi... to je bila borba za poziciju.
I da. Nije bilo Schumacherovog šaranja. Jednostavno mu je onaj drugi prijelaz bio priprema za ulazak u zavoj. A to su manje-više svi okarakterizirali kao dvostruko mjenjanje pravca/putanje vožnje nijemačkog F1 vozača. Svašta.
Scuderia : A ja ne mogu skuzit kako to da jedan clan koji je tu vec 4 godine ne zna, da su postovi u nizu zabranjeni