Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Chuck Norris »

Arai je napisao/la: I onda se još nađe komentirati mentalitet Hamiltona, ali ne želi vidjeti onaj još gori koji "krasi" Alonsa. :roll:
Izjava da je Singapurska pobijeda potpuno zaslužena, iako i sam znam u kakvim je uvijetima postignuta. Pa opet izjava
da mehanički problemi Vettela i Hamiltona nemaju veze sa srećom i njegovom drugom mjestom. Nesportsko ponašanje blokiranjem
vlastitog momčadskog kolege u boksu
pokazuje odličan odgoj ako smo se već toga dotakli.
Prenio sam tvoj post iz jedne druge teme gdje si jednom kolegi odgovarao na post.

Kakav odgoj pokazuje laganje sucima u Australiji za 1 jedini bod? :^o
Kakav odgoj pokazuje neposluh vlastite momčadi u Mađarskoj 2007?
Kakav odgoj pokazuje da isti vozač čak dvaputa u svojoj karijeri pretekne SC?(čuo sam za ovaj podatak ne znam je li točan moja isprika ako nije)

I ima još toga puno,a tk mu je 4 godina u f1
...put u raj nije posut ružama...
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Dero »

Chuck Norris je napisao/la: Kakav odgoj pokazuje da isti vozač čak dvaputa u svojoj karijeri pretekne SC?(čuo sam za ovaj podatak ne znam je li točan moja isprika ako nije)
Točan je, Imola 2006 gp2 serija
Fiorano04

Post Postao/la Fiorano04 »

čitaš ti uopće što sam ja gore napisao?
Kad su mu rekli iz boksa da ima drive-throw on je mogao odmah u istom krugu ić to odradit i izać van iza kobayasia i Buttona, po pravilu ima pravo na 3 kruga ako želi prije odrade kazne. To je i iskoristio, napravio 2 najbrža kruga koja su ga ubacila točno ispred dvojca. Neću nagađat neka neko provjeri krugove da vidi točno koliko vremena je u tu dobio. Vjerujem sekundu i pol. Sudci su imali zaostatak do tad kad su odredili kaznu ali vjerojatno nisu znali kakva će vremena napravit još u ta 2 kruga.
Drugi put gledaj bolje trku, ne slušaj komentatore već gledaj vremena i dokaze. Kao prvo ne govori nekom da laže!
Hamilton je sam reko u interviju da ih je brz bolid spasio - link[/quote]

Ćale molim te nemoj više prodavati šuplju priču kako je Ham. dobio kaznu, stisnuo gas i za 2 kruga napravio prednost dovoljnu da se vrati ispred Kob. te time, naravno, pozitivno iznenadio čak i tebe, velikog poznavaoca Formule 1.
Hamilton je u trenutku kad je dobio kaznu imao već pristojnu prednost koju je, naravno, samo povećao za ta 2 kruga. Suci su, naravno, ZNALI da će Hamilton izaći ispred Kob., to su znali svi koji su pozorno pratili utrku, to su znali i komentatori.
Sam si rekao da si bio iznenađen kad je Ham. izašao prije Kob., zato ti savjetujem da sljedeći put pojačaš ton na televizoru pa nećeš biti iznenađen.
Pozdrav
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Oćemo krenuti nabrajati Šumijeve nepodopštine? Ili za to nema vremena do sljedeće utrke? Pričate o nekakvim nepravdama, a na jednaku nepravdu ste reagirali sasvim suprotno 2008. a da ne pričamo o VN Austrije i SAD-a gdje je čitava ekipa Ferrarija trebala biti disvalificirana Bolje bi vam bilo da osnujete klub mrzitelja Lewisa Hamiltona na Facebooku jer tamo ima svakavih jadnih grupa pa tamo možete razmjenjivati vaša iskustva. :bye:
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Chuck Norris je napisao/la:
Arai je napisao/la: I onda se još nađe komentirati mentalitet Hamiltona, ali ne želi vidjeti onaj još gori koji "krasi" Alonsa. :roll:
Izjava da je Singapurska pobijeda potpuno zaslužena, iako i sam znam u kakvim je uvijetima postignuta. Pa opet izjava
da mehanički problemi Vettela i Hamiltona nemaju veze sa srećom i njegovom drugom mjestom. Nesportsko ponašanje blokiranjem
vlastitog momčadskog kolege u boksu
pokazuje odličan odgoj ako smo se već toga dotakli.
Prenio sam tvoj post iz jedne druge teme gdje si jednom kolegi odgovarao na post.

Kakav odgoj pokazuje laganje sucima u Australiji za 1 jedini bod? :^o
Kakav odgoj pokazuje neposluh vlastite momčadi u Mađarskoj 2007?
Kakav odgoj pokazuje da isti vozač čak dvaputa u svojoj karijeri pretekne SC?(čuo sam za ovaj podatak ne znam je li točan moja isprika ako nije)

I ima još toga puno,a tk mu je 4 godina u f1
Prvo...
Tu je činjenica da je lagao, i tu nema opravdanja. Bilo je tu puno okolnosti, da su mu rekli da laže. Čak je i dugogodišnji
McLarenov zaposlenik dobio otkaz. Da sam tada bio na Whitmarshovom mjestu pošteno bi kaznio onog tko se dosjetio te
briljantne ideje, a i onog tko ju je izvršio (Hamilton). Pogotovo u ta teška vremena za Mclaren, a zbog te gluposti su skoro izgubili
3 mjesto u konstruktorskom poretku.

Drugo...
Da se te godne pokorio Alonsu, vrlo vjerojatno danas nebi bio u ovoj pozciji, a nebi ni imao naslov. Ne volim vozače-vodonoše
i zapravo mi je drago da je ovdje pokazao muda. A i jedna je bitna stvar. Budući da je od te utrke McLaren ispao iz trke za
naslov i više im nisu bili dodijeljeni nikakvi konstruktorski bodovi, opravdanje je time još i veće. Čemu Alonsu pomagati da osvoji
naslov kad je i on i više nego sposoban za to. Tim nema što izgubiti...

Treće...
Vidi da nisi informiran o tom događaju, a taj je po meni još veći apsurd od ovoga. Hamilton je tamo, također zabunom, mislio da njemu
signaliziraju da prođe SC. On je tada bio vodeći, a ispred njega su bila dva vozača zaostala za krug. Međutim, SC nije signaliziaro
Hamiltonu već tim vozačima, i to je ukratko to...
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Arai je napisao/la:
Prvo...
Tu je činjenica da je lagao, i tu nema opravdanja. Bilo je tu puno okolnosti, da su mu rekli da laže. Čak je i dugogodišnji
McLarenov zaposlenik dobio otkaz. Da sam tada bio na Whitmarshovom mjestu pošteno bi kaznio onog tko se dosjetio te
briljantne ideje, a i onog tko ju je izvršio (Hamilton). Pogotovo u ta teška vremena za Mclaren, a zbog te gluposti su skoro izgubili
3 mjesto u konstruktorskom poretku.

Drugo...
Da se te godne pokorio Alonsu, vrlo vjerojatno danas nebi bio u ovoj pozciji, a nebi ni imao naslov. Ne volim vozače-vodonoše
i zapravo mi je drago da je ovdje pokazao muda. A i jedna je bitna stvar. Budući da je od te utrke McLaren ispao iz trke za
naslov i više im nisu bili dodijeljeni nikakvi konstruktorski bodovi, opravdanje je time još i veće. Čemu Alonsu pomagati da osvoji
naslov kad je i on i više nego sposoban za to. Tim nema što izgubiti...

Treće...
Vidi da nisi informiran o tom događaju, a taj je po meni još veći apsurd od ovoga. Hamilton je tamo, također zabunom, mislio da njemu
signaliziraju da prođe SC. On je tada bio vodeći, a ispred njega su bila dva vozača zaostala za krug. Međutim, SC nije signaliziaro
Hamiltonu već tim vozačima, i to je ukratko to...
Prvo...
Svjestan si da je vozač za koga navijaš lagao i kriv je (iako to ublažavaš i opet njegovu krivnju minimaliziraš,ali on je taj koji je lagao) a prozivaš drugog vozača za nemoralne radnje tipa Singapur koje mu nisu dokazane.

Drugo...
Znači cilj opravdava sredstvo. #-o
Hamilton pokazao muda?Kome?Od koga je bio ugrožen pa da je morao to napravit?On nije igrao po pravilima tima
Ja bi prije rekao da je Alonso pokazao da neće dopustiti da ga ovaj zajebava samo prevario je se nije računao na Ron Dennisa ;)

treće...
Kakav je apsurd što sam za taj događaj tek čuo jučer na jednom forumu a danas i ovdje,jer pratim samo F1.Ne znam kako je tada pretekao SC ali znam da ne vjerujem u slučajnost da jedan vozač dvaputa pretekne SC.Kako se baš njemu nevinašcu ta slučajnost desila
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Chuck Norris je napisao/la: Prvo...
Svjestan si da je vozač za koga navijaš lagao i kriv je (iako to ublažavaš i opet njegovu krivnju minimaliziraš,ali on je taj koji je lagao) a prozivaš drugog vozača za nemoralne radnje tipa Singapur koje mu nisu dokazane.
Ja ne razumijem gdje ti vidiš ublažavanje i minimaliziranje njegove krivnje. :roll: Pa jesam li ti napisao da je lagao i da je kriv ili ne?
Iznio sam ti i ostale činjenice, a ako si i u tome vidio nekakvo ublažavanje tvoj problem. Dobro si pročitaj prvu rečenicu u tom postu.
Što se Alonsa tiče, da, nisu mu dokazane, ali to ne znači da se nisu dogodile. Da jesu morali bi kazniti jednog od najboljih vozača današnjice
vrlo cjerojatno na sličan nači kao i Symondsa i Briatorea a i sam znaš što to znači. I što je najbitnije ovdje... Ja Alonsa uopće nisam
prozivao zbog samog Singapura, nego zbog njegove izjave nakon što se sve razotkrilo. Ali bitno si ti to krivo (namjerno ili nenamjerno)
shvatio. #-o
Drugo...
Znači cilj opravdava sredstvo. #-o
Hamilton pokazao muda?Kome?Od koga je bio ugrožen pa da je morao to napravit?On nije igrao po pravilima tima
Ja bi prije rekao da je Alonso pokazao da neće dopustiti da ga ovaj zajebava samo prevario je se nije računao na Ron Dennisa ;)
Da, itekako je Hamilton pokazao muda Alonsu. Nije bio od nikog ugrožen, ali to ne znači da se čovjek ne smije izboriti za sebe.
Muda se ne pokazuju zato što je neko ugrožen, već zato da se vidi da on neće biti potrčko. I molim te nemoj mi samo spominjati
dobrobit tima jer ono što je Alonso kasnije napravio je zbilja jadno. Upropastiti kvalifikacije kolegi je tebi igranje po pravilima?
treće...
Kakav je apsurd što sam za taj događaj tek čuo jučer na jednom forumu a danas i ovdje,jer pratim samo F1.Ne znam kako je tada pretekao SC ali znam da ne vjerujem u slučajnost da jedan vozač dvaputa pretekne SC.Kako se baš njemu nevinašcu ta slučajnost desila
Ja sam ti u gornjem postu pojasnio u kojim je okolnostima pretekao SC. Možeš ti vjerovati u što god hoćeš, ali si prvo pročitaj ovo:
The ART pilot, now thinking he was last despite coming out of the pits ahead of the race leader, followed the two Campos drivers past the safety car after they'd been waved through, and he scampered around the track once again to take his actual pitstop, this time actually coming back out behind the rest of the field as they crawled past. The timing monitors had him leading the race by almost a lap despite Gimmi controlling his nerve to lead the pack away when the race restarted, but a few laps later Lewis was back in the pits for good courtesy of a black flag penalty for overtaking the safety car on track.
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Arai je napisao/la:
Da, itekako je Hamilton pokazao muda Alonsu. Nije bio od nikog ugrožen, ali to ne znači da se čovjek ne smije izboriti za sebe.
Muda se ne pokazuju zato što je neko ugrožen, već zato da se vidi da on neće biti potrčko. I molim te nemoj mi samo spominjati
dobrobit tima jer ono što je Alonso kasnije napravio je zbilja jadno. Upropastiti kvalifikacije kolegi je tebi igranje po pravilima?
Sve mogu prožvakat nekako ali ovo tvoje mišljenje mi nikako ne ide u glavu,pravdat njegov neposluh
Objasni mi po čemu je bio potrčko pa se morao izboriti za sebe?Oba vozača su bila u ravnopravnom položaju do ove utrke.Hamilton se ovdje jedino izborio da on bude prvi vozač ali to nije izborio na stazi nego sa ovim potezom gdje je jasno dao do znanja da on želi biti u povlaštenom položaju u odnosu na Alonsa jer je znao da na svojoj strani šta god napravi ima Dennisa koji će se zauzeti za njega
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Chuck Norris je napisao/la:
Arai je napisao/la:
Sve mogu prožvakat nekako ali ovo tvoje mišljenje mi nikako ne ide u glavu,pravdat njegov neposluh
Objasni mi po čemu je bio potrčko pa se morao izboriti za sebe?Oba vozača su bila u ravnopravnom položaju do ove utrke.Hamilton se ovdje jedino izborio da on bude prvi vozač ali to nije izborio na stazi nego sa ovim potezom gdje je jasno dao do znanja da on želi biti u povlaštenom položaju u odnosu na Alonsa jer je znao da na svojoj strani šta god napravi ima Dennisa koji će se zauzeti za njega
Ovim je potezom pokazao da neće biti potrčko, uostalom, zašto bi i bio...To mu možda nije bilo osobito pametno, ali se izborio za sebe.
A što se Dennisa tiče, istu je star imao Alonso sa Briatoreom, tako da...
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Dani je napisao/la:Oćemo krenuti nabrajati Šumijeve nepodopštine? Ili za to nema vremena do sljedeće utrke? Pričate o nekakvim nepravdama, a na jednaku nepravdu ste reagirali sasvim suprotno 2008. a da ne pričamo o VN Austrije i SAD-a gdje je čitava ekipa Ferrarija trebala biti disvalificirana Bolje bi vam bilo da osnujete klub mrzitelja Lewisa Hamiltona na Facebooku jer tamo ima svakavih jadnih grupa pa tamo možete razmjenjivati vaša iskustva. :bye:
Uočavaš pomalo sličnosti jelda? Ne brini, još će Hami nakupiti kontroverza do kraja karijere, tek je na početku.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Vuksa_KC je napisao/la: Uočavaš pomalo sličnosti jelda? Ne brini, još će Hami nakupiti kontroverza do kraja karijere, tek je na početku.
Nisi mi odgovorio na drugi puno zanimljiviji dio. A kaj se tiče nepodobština na stazi, njih je i Senna imao puno pa je i dalje najbolji vozač u povijesti f1.

slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Dani je napisao/la:
Vuksa_KC je napisao/la: Uočavaš pomalo sličnosti jelda? Ne brini, još će Hami nakupiti kontroverza do kraja karijere, tek je na početku.
Nisi mi odgovorio na drugi puno zanimljiviji dio. A kaj se tiče nepodobština na stazi, njih je i Senna imao puno pa je i dalje je za mene najbolji vozač u povijesti f1.
evo ispravljeno
nema na čemu ;)
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Dani je napisao/la:
Nisi mi odgovorio na drugi puno zanimljiviji dio. A kaj se tiče nepodobština na stazi, njih je i Senna imao puno pa je i dalje najbolji vozač u povijesti f1.
Kaj da ti odgovorim na drugi dio, pa da se počnemo svaditi. Nepodobštine da, očito odlike najboljih.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Za dobrim konjem se prašina diže, zar ne? :D

slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Dani je napisao/la:Za dobrim konjem se prašina diže, zar ne? :D
Da:), evo i na Autosportovim stranicama za uvod u časpois LINK piše kaj je njemački pjesnik Hebbel napisal:

"Nothing great in the world has ever been accomplished without passion."
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Arai je napisao/la:
Ovim je potezom pokazao da neće biti potrčko, uostalom, zašto bi i bio...To mu možda nije bilo osobito pametno, ali se izborio za sebe.
A što se Dennisa tiče, istu je star imao Alonso sa Briatoreom, tako da...
Opet nisi objasnio,po čemu bi bio potrčko da je poslušao svoj tim???
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

http://f1racing.com.hr/index.php?option ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;

zanimljivo ;)
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

kimiraikkonen1 je napisao/la:http://f1racing.com.hr/index.php?option ... &Itemid=86

zanimljivo ;)
Lewis veli ono šta svi znamo.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

King iCool je napisao/la:
kimiraikkonen1 je napisao/la:http://f1racing.com.hr/index.php?option ... &Itemid=86

zanimljivo ;)
Lewis veli ono šta svi znamo.
Baš me zanima šta bi Lewis rekao da se njemu nešto ovakvo dogodilo... ;) :roll:
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Schumy.d je napisao/la: Baš me zanima šta bi Lewis rekao da se njemu nešto ovakvo dogodilo... ;) :roll:
možda bi mu se i moglo ovo desit, al da ga kobayasi pređe 3 zavoja prije kraja teško ;)
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Ćale od Lewisa je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la: Baš me zanima šta bi Lewis rekao da se njemu nešto ovakvo dogodilo... ;) :roll:
možda bi mu se i moglo ovo desit, al da ga kobayasi pređe 3 zavoja prije kraja teško ;)
Vjerovatno bi "kobayashi hit me" bilo :p Ne mozes biti siguran da ga ne bi obisao.... na svjezim gumama bio je brzi od svih na stazi
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

alonso voli puštat japance na boljim gumama u završnicama utrka.....nije mu prvi put...očito nemre protiv toga...loše
mantikor

Post Postao/la mantikor »

Ferrari-BiH je napisao/la:
Vjerovatno bi "kobayashi hit me" bilo :p Ne mozes biti siguran da ga ne bi obisao.... na svjezim gumama bio je brzi od svih na stazi
da nebi Hamija prosao 100% bi ga Lewis pogodio))) :biggrin:
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Ćale od Lewisa je napisao/la: možda bi mu se i moglo ovo desit, al da ga kobayasi pređe 3 zavoja prije kraja teško ;)
Da, misliš slično kao u Brazilu 2008 u zadnjem krugu? :p

Kobayashi je bio na novim gumama i prešao je čak 2 vozača unutar pola kruga tako da ne znam kako bi se to Lewis uspio obraniti, možda ima mlazni pogon... :?
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Schumy.d je napisao/la: Kobayashi je bio na novim gumama i prešao je čak 2 vozača unutar pola kruga tako da ne znam kako bi se to Lewis uspio obraniti, možda ima mlazni pogon... :?
Nove gume ne donose tolku prednost kolko ti misliš. Pošto nemožemo iz ove situacije vidjet kolko je koba bio brz upravo zato jer je imao dvoboje pa mu najbrži krug nije mjerilo, pogledaj na VN Turske gdje je bila slična situacija s Petrovom, isto je par krugova prije kraja otišao po nove gume. Odvozio je najbrži krug utrke u 57. krugu, al taj krug je bio samo 4 desetinke brži od kruga timskog mu kolege Kubice kojeg je isto postigao u 57 krugu al na starim, istrošenim gumama.
Dakle recimo da nove gume donose 7 desetinki, al moraš uzet u obzir i da je ferrari dosta brži bolids od saubera, pa je razlika sigurno manja.
Dakle po ovoj mojoj računici (nzm kolko je točna, možda netko ima bolju) kamui je bio manje od pola sec brzi od alonsa po krugu tada. Dakle alonso definitivno nije smio tako olako dat da ga ovaj pretekne u zadnjem krugu. Pa čak i da je 2 sec sporiji, vozač takvog kalibra jednostavno ne smije tako gubit bodove (u zadnjem krugu!), koji će mu kasnije možda trebat za naslov.
A kamuiu svaka čast, u dosta lošijem bolidu vec je dva svjetska prvaka napravio smješnim. =D>
slika
Odgovori