Chuck Norris je napisao/la:
Prvo...
Svjestan si da je vozač za koga navijaš lagao i kriv je (iako to ublažavaš i opet njegovu krivnju minimaliziraš,ali on je taj koji je lagao) a prozivaš drugog vozača za nemoralne radnje tipa Singapur koje mu nisu dokazane.
Ja ne razumijem gdje ti vidiš ublažavanje i minimaliziranje njegove krivnje.

Pa jesam li ti napisao da je lagao i da je kriv ili ne?
Iznio sam ti i ostale činjenice, a ako si i u tome vidio nekakvo ublažavanje tvoj problem. Dobro si pročitaj prvu rečenicu u tom postu.
Što se Alonsa tiče, da, nisu mu dokazane, ali to ne znači da se nisu dogodile. Da jesu morali bi kazniti jednog od najboljih vozača današnjice
vrlo cjerojatno na sličan nači kao i Symondsa i Briatorea a i sam znaš što to znači. I što je najbitnije ovdje... Ja Alonsa uopće nisam
prozivao zbog samog Singapura, nego zbog njegove izjave nakon što se sve razotkrilo. Ali bitno si ti to krivo (namjerno ili nenamjerno)
shvatio.
Drugo...
Znači cilj opravdava sredstvo.

Hamilton pokazao muda?Kome?Od koga je bio ugrožen pa da je morao to napravit?On nije igrao po pravilima tima
Ja bi prije rekao da je Alonso pokazao da neće dopustiti da ga ovaj zajebava samo prevario je se nije računao na Ron Dennisa
Da, itekako je Hamilton pokazao muda Alonsu. Nije bio od nikog ugrožen, ali to ne znači da se čovjek ne smije izboriti za sebe.
Muda se ne pokazuju zato što je neko ugrožen, već zato da se vidi da on neće biti potrčko. I molim te nemoj mi samo spominjati
dobrobit tima jer ono što je Alonso kasnije napravio je zbilja jadno. Upropastiti kvalifikacije kolegi je tebi igranje po pravilima?
treće...
Kakav je apsurd što sam za taj događaj tek čuo jučer na jednom forumu a danas i ovdje,jer pratim samo F1.Ne znam kako je tada pretekao SC ali znam da ne vjerujem u slučajnost da jedan vozač dvaputa pretekne SC.Kako se baš njemu nevinašcu ta slučajnost desila
Ja sam ti u gornjem postu pojasnio u kojim je okolnostima pretekao SC. Možeš ti vjerovati u što god hoćeš, ali si prvo pročitaj ovo:
The ART pilot, now thinking he was last despite coming out of the pits ahead of the race leader, followed the two Campos drivers past the safety car after they'd been waved through, and he scampered around the track once again to take his actual pitstop, this time actually coming back out behind the rest of the field as they crawled past. The timing monitors had him leading the race by almost a lap despite Gimmi controlling his nerve to lead the pack away when the race restarted, but a few laps later Lewis was back in the pits for good courtesy of a black flag penalty for overtaking the safety car on track.