Formula 1 team - BWT Alpine F1 Team [A522]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
tomidix
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Re: Formula 1 team - Renault

Post Postao/la tomidix »

Po meni je potpuno kriv onaj koji se vuce po cesti, ne gleda u retrovizore i ometa druge... No dobro...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

tomidix je napisao/la:Po meni je potpuno kriv onaj koji se vuce po cesti, ne gleda u retrovizore i ometa druge... No dobro...
Ma da,dok ide Alonso svi bi morali nestati. Pogledaj samo koliko mu je mjesta Heidfel ostavil...tu bi i avion prošao,a kamoli F1 bolid samo da je Alonso kočil preeeee kasno..
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

joj daj ne pričaj gluposti, alonso je s prevelikom brzinom isao u zavoj, o ovaj se isao pripremat za brzi krug kao sto i svaki vozac to radi.
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

hahaha... nemoraju se micat ni nestat... Ocemo postavit ovako? Heidfeld da je vozio normalnom brzinom i putanjom Alonso mu se nebi ni priblizio... Spora nema... Ko se misli vuc po stazi van trkace putanje nek se radije ne utrkuje... A da je ostavio mjesta... Pa ravno je uso u zavoj tako da ga ovaj pukne... heidfeld zna da bolid ne moze skrenuti pod kutem od 90 stupnjeva... prema tome ostavio je premalo mjesta... a ti king pogledaj di je alonso u odnosu na nicka kad se priblizava tom zavoju pa onda nesto reci... priblizio mu se kao metak sto je znak da ovaj puze po stazi...
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Sto je znak da ovaj prebrzo ulazi u zavoj (a ne da ovaj puže u zavoju), da nije bilo Heidfelda zavrsio bi u ogradi il van staze. heidfeld je njemu vidno dosta mjesta ostavio, alonso je tu previse nesto htio i sve je oslo u pm.
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

a ti si vozio bolid pa znas di bi zavrsio alonso, i znas kolko je mjesta potrebno ostavit? I nije to znak da prebrzo ulazi u zavoj nego da se zavoj moze proc puno brze nego li je to hajdenfeldonja napravio... komentari su suvisni... ne misli li se utrkivat neka volan da nekom drugom ko se nece vuc po stazi... ja nisam rekao da je alonso trebao po svaku cijenu ulazit tamo u zavoj jer nista ne dobija danasnjim prvim mjestom - osim sto je pred domacom publikom pa... i ti bi volio da te hrvat razveseli i bude prvi makar na treningu - jel tako?, ali pretpostavi da su kvale i da heidfeld tako sporo vozi i zasmeta alonsu u ubrzom krugu jer se svevisnji pripremao za ulazak u "brzi" krug koji bi zavrsio sa preko sekundom zaostatka...?? ko je kriv?
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Ma da upravu si totalno, svi nemamo pravo ti jedini imas. ;)
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Na snimci se jasno vidi jako kočenje prednje desne alonsove gume.Taj zadnji zavoj je jedan od najsporijih na utrci.Ako Alonso nije pogriješio i kočio prekasno, objasni mi tomidix kako je onda takvom silinom udario u heidfelda, odnosno takvom brzinom koja nije primjerena za zavoj takve vrste.Uostalom, Nick se spremao za brzi krug i s razlogom je ušao šire u zavoj, kako bi imao zalet.Dosta mu je mjesta ostavio, Alonso je bez problema mogao proći.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Trla baba lan.

Nagradno pitanje:
Pošto je Heidfeld bio u krugu za zagrijavanje, a Alonso u brzom krugu, da li je Heidfeldu pokazana plava zastava?
During practice, a light blue flag waved on the track notifies a driver that a faster car is about to pass him and he must move aside.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Evo izjava vozača:
Nick Heidfeld, P1 - 1:44.040, 15th; P2 - 1:41.350, 17th
"In the beginning of the second session it went quite well. Then with the softer tyres the timing wasn't ideal as I got stuck in traffic. When Fernando Alonso crashed into me I had an early end to the session. Such a crash is really unnecessary during free practice. I saw him in the rear view mirror locking up his wheels and tried to open the door for him, but he went straight into me and I almost rolled."

Fernando Alonso, P1 - 1:43.345, 9th; P2 - 1:39.404, 1st
“It was a positive day for us with some good laps and the car performed well right from the start of the first session. We worked on the set-up throughout the day and now we’re pretty much happy with what we have so I think we are in good shape for the rest of the weekend. The incident with Nick Heidfeld this afternoon was a normal incident that can happen during racing or free practice. For tomorrow, we will try our best to get on the front row of the grid with the objective of scoring points on Sunday.”

Sa službene stranice F1:
Renault’s Fernando Alonso was in a feisty mood in Valencia on Friday afternoon. After inadvertently punting off an innocent Nick Heidfeld in the BMW Sauber in the final corner towards the end of the hour and a half session, the Spaniard pushed his own detached front wing into the pit lane.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Bernardinac »

Uopće ga nije "takvom silinom" udario, nego je Nick poletio zbog prelaska preko Alonsove gume. A kuda je to Alonso mogao proći? Kojom stranom? Zaustavite video kad dolazi do kontakta. Gdje je taj prostor? Pa nije biciklistička utrka!!
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Bernardinac je napisao/la:Uopće ga nije "takvom silinom" udario, nego je Nick poletio zbog prelaska preko Alonsove gume. A kuda je to Alonso mogao proći? Kojom stranom? Zaustavite video kad dolazi do kontakta. Gdje je taj prostor? Pa nije biciklistička utrka!!
Mogao je stati i postediti neugodnosti i sebe i Heidfelda ;)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

Eh, ako ćemo tako, mogao je i Nick stati pošto je vidio R29 omotan dimom u retrovizoru, a ionako mu nije bio mjereni krug :D

Jel ovaj sudar uopće i vrijedan toliko spominjanja? Pa još u temi - Renault?
- Oviedon Ihmisohjus -
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

p@rtibrejker je napisao/la:Trla baba lan.

Nagradno pitanje:
Pošto je Heidfeld bio u krugu za zagrijavanje, a Alonso u brzom krugu, da li je Heidfeldu pokazana plava zastava?
During practice, a light blue flag waved on the track notifies a driver that a faster car is about to pass him and he must move aside.
Dobro pitanje, koliko vidim iz videa, nema u tom djelu plave zastave nigdje, a Heidfeld je pošten vozač i sigurno bi mu se maknio da su mu rekli da se makne.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

bmw_sauber_f1 je napisao/la:Dobro pitanje, koliko vidim iz videa, nema u tom djelu plave zastave nigdje, a Heidfeld je pošten vozač i sigurno bi mu se maknio da su mu rekli da se makne.
Najvjerovatnije je Nick bio u mjerenom krugu ali je usporio da dobije prostora i da bolid ispred njega malo omakne.

Fernando:
"Mislio sam da ide u boks jer je u posljednjem zavoju išao vrlo široko, tako da je morao zagrabiti ulaz u pitlane. Onda je iznenadno skrenuo u zavoj i presjekao stazu, kao da se sprema odvoziti brži krug. To me potpuno iznenadilo."
- Oviedon Ihmisohjus -
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

p@rtibrejker je napisao/la: Fernando:
"Mislio sam da ide u boks jer je u posljednjem zavoju išao vrlo široko, tako da je morao zagrabiti ulaz u pitlane. Onda je iznenadno skrenuo u zavoj i presjekao stazu, kao da se sprema odvoziti brži krug. To me potpuno iznenadilo."
Pa istina. Na snimci se isto vidi da je Heidfeld išao jako široko u zavoj i to je Alonsa zbunilo...
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la jaki »

Alonso je samo dokazao da je sudar Schumacher-Hill čist kao suza.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

jaki je napisao/la:Alonso je samo dokazao da je sudar Schumacher-Hill čist kao suza.
Ni približno slična situacija. Tamo nije bilo nikakve zabune već čista namjera.

slika
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la jaki »

Dani je napisao/la:
jaki je napisao/la:Alonso je samo dokazao da je sudar Schumacher-Hill čist kao suza.
Ni približno slična situacija. Tamo nije bilo nikakve zabune već čista namjera.
To ti sa sigurnošću znaš. :lud:
Sudar je identičan, a tko je što htio i mislio (tada i sada) je nepoznanica (ili tebi ipak nije ;) ).
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Od tebe drugačiji odgovor nisam niti očekivao. Živi i dalje u svojoj iluziji. Šumi-Hill ( šumiju oštećen bolid od udara u zid, borba za naslov), Alonso-Heidfeld ( borba za ne znam što?, tko će ući prvi u krug na treningu? ) . Niti su putanje u zavojima slične niti su ulozi jednaki . Uključiti klikere prije komentiranja. Hvala. :roll:

slika
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la jaki »

Dani je napisao/la:Od tebe drugačiji odgovor nisam niti očekivao. Živi i dalje u svojoj iluziji. Šumi-Hill ( šumiju oštećen bolid od udara u zid, borba za naslov), Alonso-Heidfeld ( borba za ne znam što?, tko će ući prvi u krug na treningu? ) . Niti su putanje u zavojima slične niti su ulozi jednaki . Uključiti klikere prije komentiranja. Hvala. :roll:
Govorio sam o samom sudaru, ali ti to ne možeš shvatiti. Tvoj komentar da si nešto očekivao od mene je pomalo ironičan jer sam sam pretpostavljao (to se i ostvarilo) da će se na moj originalan post javiti netko nalik tebi (postoje još nekoliko, na raznim poljima hendikepiranih, članova foruma, sličnih tebi) ili ti osobno.
P.S. Znao sam da sam nekog zaboravio staviti na ignore listu
Hvala ti i pozdrav. :bye:
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ti očito ne znaš kaj si komentirao dečko. "Alonso je samo pokazao da je sudar Schumaher - Hill čist kao suza". Sada ti mani reci da li je po tome čist sudar Prost-Senna, i ponovo Senna-Prost? Tvoj post nije uopće originalan .Komentirajući sudar koji se dogodilo prije 15 godina i koji je seciran u detalje nema ama baš nikakve veze sa ovime sada, jednako si mogao komantirati sudar na A1. Nazivajući ljude hendikepiranima samo zato što misle drugačije od tebe ostavlja dojam narcisoidne osobe, a ti nisi ništa drugačiji od njih.Hvala i pozdrav i tebi.

slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

Molio bih nekog ako ima koju sliku sa utrke u Valenciji, Alonsov i Romainov bolid odosprijeda, zanima me gornji dio nosa.
Romainov sam vidio al mi se čini da je Alonso imao neku modifikaciju na cockpitu (neki otvor).
Ne mogu pronaći sliku :(

EDIT: našao sam

slika

što kažete na otvor na cockpitu ispred kacige vozača?
- Oviedon Ihmisohjus -
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

Moja pretpostavka da sluzi za hladenje... Bila je vruca utrka a posto renault nema rupicu na nosu stavili su ju tamo...
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

Mala ispravka, i Romain je to imao.
Gledao sam fotku sa FP.
I ja pretpostavljam da je za hlađenje... vozačevog međunožja :)
- Oviedon Ihmisohjus -
Odgovori