Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
Re: Michael Schumacher
sad si prešao već na razliku između prve i zadnje pozicije a počeo si između 6. i 12.

- Kenny
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams i MS
Jesam, ali čemu su Schumacher i Rosberg na svakoj trci vozio q3 , kada su mogli da izađu iz bolida u q3 i sačuvaju set guma i malo ostale djelove bolida?spacedoc je napisao/la:sad si prešao već na razliku između prve i zadnje pozicije a počeo si između 6. i 12.
Znam da je Schumacher 1, ili 2 puta ostao u boksu

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Test vozač
Schumacher ako starta 12 piši start 9. Tak da zbog tog bi trebao biti manje kritiziran zbog loših kvala

- Kenny
- Legenda
Čovječe neda mi se ulazit s tobom u ovu raspravu, jer neželiš pogledat malo šire i zaključit da je bolje startat 9 i probit se na 6 mjesto na startu, nego 12 i na startu 9spacedoc je napisao/la:Schumacher ako starta 12 piši start 9. Tak da zbog tog bi trebao biti manje kritiziran zbog loših kvala

-
- Test vozač
neda ti a upravo si ušao. Drugo gdje na netu mogu naći prosijek startnih pozicija

- Kenny
- Legenda
10 mjesto je Schumacheru prosjek http://www.f1fanatic.co.uk/statistics/2 ... ualifying/" onclick="window.open(this.href);return false; na startu +1.42 prosjek http://www.f1fanatic.co.uk/statistics/2 ... geonlapone" onclick="window.open(this.href);return false;spacedoc je napisao/la:neda ti a upravo si ušao. Drugo gdje na netu mogu naći prosijek startnih pozicija

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Citatelji Bilda su mogli postaviti pitanja Schumiju, i on bi ih onda odgovorio, izdvoijo bih par pitanja....
Schumacher: " Ajmo ovako reci " : Sanse da svoju karijeru zavrsim u drugoj ekipi su jako jako male, tako da si ne razbijam glavu sa tim
Schumacher : Pokusat cu, zato sam tu., siguran sam, da bi obojici bilo super boriti se jedan protiv drugoga
Schumacher: " Pokusavas takvo sto ignorirati, nesto drugo napraviti ne mozes. Evo sukladno s tim, jedna anegdota : Kada sam imao 32 godine, izbile su nekakve aleergije koje su se prvi puta javile na Mangy Coursu 2001 - vozio sam prema ravnici, i odjednom sam morao kihati. Nije bilo nimalo lagano pogoditi tocku kocenja.
Schumacher : " Zato sto su utrke moja strast, i ne moram se povuci da provodim svoje vrijeme sa svojom obitelji. Kada sam se vratio, jedan od razlog je bio taj, sto je u danasnjoj formuli ima puno vremena. Prije su nakon utrke bila i testiranja, danas tjekom sezone toga nema. Imam zato dosta vremena da provodim sa obitelji. Naravno, da toga nema, ne bi bilo i mog povratka" .
Ako bi vam Ferrari ponudio dobar ugovor, da li bi ostali i dalje vjerni Mercedesu ?Sollte Ihnen Ferrari ein sehr gutes Vertragsangebot machen, würden Sie Mercedes treu bleiben?
Michael Schumacher: „Sagen wir so: die Wahrscheinlichkeit, dass ich meine Karriere bei einem anderen Team als Mercedes beende, ist so verschwindend gering, dass ich mir nicht einmal im Ansatz darüber Gedanken machen muss.“
Schumacher: " Ajmo ovako reci " : Sanse da svoju karijeru zavrsim u drugoj ekipi su jako jako male, tako da si ne razbijam glavu sa tim
Da li mozete Vettelu pokazati zube ?Können Sie Sebastian Vettel wirklich noch mal zeigen, wo der Hammer hängt?
Schumacher: „Dass ich das versuche, dafür bin ich da. Ich bin sicher, wir fänden es beide klasse, gegeneinander kämpfen zu können.“
Schumacher : Pokusat cu, zato sam tu., siguran sam, da bi obojici bilo super boriti se jedan protiv drugoga
Sta vozac napravi kada ga zasvrbi nos, ili ledja?Was macht ein Rennfahrer, wenn die Nase juckt oder das Gesicht?
Michael Schumacher: „Man versucht es zu ignorieren, etwas anderes geht ja nicht. Dazu vielleicht eine kleine Geschichte. Mit 32 Jahren entwickelte ich plötzlich einige Allergien, und zum ersten Mal aufgetreten ist das beim Rennen in Magny Cours 2001 – ich fahre die Gerade herunter und muss plötzlich mehrmals niesen! Nicht gerade das, was man haben möchte mit Ballaclava (feuerfeste Gesichtshaube, d. Red.) und Helm auf dem Kopf. War gar nicht so leicht, dann den Bremspunkt perfekt zu treffen...“
Schumacher: " Pokusavas takvo sto ignorirati, nesto drugo napraviti ne mozes. Evo sukladno s tim, jedna anegdota : Kada sam imao 32 godine, izbile su nekakve aleergije koje su se prvi puta javile na Mangy Coursu 2001 - vozio sam prema ravnici, i odjednom sam morao kihati. Nije bilo nimalo lagano pogoditi tocku kocenja.
Zasto jednostavno ne odete iz F1 i posvetite se svojoj obitelji ?Warum hören Sie nicht auf und genießen Ihr Leben mit Ihrer Familie?
Schumacher: „Weil Rennsport meine Leidenschaft ist und ich nicht aufhören muss, um mein Leben mit meiner Familie geniessen zu können. Als ich wieder mit der Formel 1 anfing, war einer der Gründe der, dass die jetzige Formel 1 viel weniger zeitintensiv ist wie die in meiner „ersten Karriere“ – damals hatten wir nach jedem Rennen Testfahrten, heute während der Saison gar nicht mehr. Ich habe also genügend Zeit für meine Familie. Sonst, ganz klar, hätte es kein Comeback für mich gegeben.“
Schumacher : " Zato sto su utrke moja strast, i ne moram se povuci da provodim svoje vrijeme sa svojom obitelji. Kada sam se vratio, jedan od razlog je bio taj, sto je u danasnjoj formuli ima puno vremena. Prije su nakon utrke bila i testiranja, danas tjekom sezone toga nema. Imam zato dosta vremena da provodim sa obitelji. Naravno, da toga nema, ne bi bilo i mog povratka" .

-
- Test vozač
moram priznati da ga je lijepo vidjeti 1. makar i na FP2 . A i vidi se da su svi vozili u leru i daleko od prave brzine

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Vremena su bila konstantna, što je dobar znak. Eto, u zadnjem krugu stiglo je najbolje vrijeme
Michael is faster than you!!
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Deda je poprilično sretan s novim autom. Možda ga ove godine vidimo u borbi i naprijed.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Marce
- Navijam za: Michael Schumacher
Jedva čekam nedjelju pa da vidimo tko je sve taktizirao.
Naprijed Schumi
Naprijed Schumi
-
- Test vozač
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
To se tata Miha i sin Vettel igraju u pješčaniku malo 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Igor18
- Veteran
- Scuderia
- Moderator
- Igor18
- Veteran
vratio se stari... 3 desetinke je spušil u zadnjem sektoru
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Ono lice u boxu sve govori , bravo stari 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Test vozač
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
- sofer
- Navijam za: MERCEDES AMG PETRONAS
Veliki je plus to sto nije gurao onako kao Rosberg,ali je opet brzi od njega,znaci ima on jos brzine
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- Scuderia
- Moderator
Izjava:
MS : Najbrzi Nijemac? Istina, to mi je promaklo. Svi su vidjeli RB naprijed, sada su iza nas. To je veliko iznenadjenje. Sebu to nije bilo smijesno kada smo se maloprije vidjeli. Ali sada kroz to mora proci. Napravili smo dobar paket. Momcad je mogla pratiti razvojni tempo. I to me jako veseli za novu sezonu. Zaostatak od 4-desetinke za McLarenima je velik, i Lotus je jako dobar po pitanju race-pacea. Bit ce tesko poboljsati poziciju sutra. Svi me znaju, sve cu pokusati.Michael Schumacher (Mercedes): Schnellster Deutscher? Stimmt, ist mir gar nicht aufgefallen. Jeder hat Red Bull vorne gesehen, jetzt stehen die hinter uns. Das war eine große Überraschung. Seb fand das nicht ganz so lustig als wir uns gerade hinten getroffen haben. Aber da muss er jetzt durch. Wir haben ein gutes Paket zusammengebaut. Vom Team sind wir so aufgestellt, dass wir im Entwicklungstempo Schritt halten können. Und das stimmt mich extrem positiv für die Saison. Die Abstände nach vorne sind 4 Zehntel, das ist viel auf die McLaren, selbst Lotus war extrem gut in den Longruns. Es wird schwierig, die Posistion morgen stark zu verbessern. Jeder kennt mich, ich werde alles versuchen."

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
Idemo na postolje...
Vreme je !!!
Vreme je !!!
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- Igor18
- Veteran
nemoj to ni spominat, da ne ureknešDodi_napalm je napisao/la:Idemo na postolje...
Vreme je !!!

Michael Schumacher insists that it is unrealistic for him to fight for victory in Sunday's Australian Grand Prix despite Mercedes making a step forward over the winter.
Both Mercedes drivers were in the thick of the action at the front of the field in qualifying on Saturday. Nico Rosberg and Schumacher were first and third in Q2, before having to settle for seventh and fourth respectively in Q3.
However, despite starting from the second row, Schumacher said his focus overnight will not be on trying to score a 92nd career victory.
"I'm not dreaming too much about winning this race," the seven-time world champion told reporters in Melbourne. "Yes, we're fourth, but we have strong guys in front of us.
"We'll hopefully have a chance to jump on the podium, that's not completely unrealistic. To win from where we are...it's too early to talk about that."
Schumacher added that he was not surprised to be closer to the front than last year, but he was caught out by the Q3 performance of McLaren, and the struggles of Red Bull, the teams sharing the first and third rows of the grid respectively.
"I think it is no surprise where we are," he said. "And I think it will be no surprise if we are going to look reasonably good tomorrow in the race. But don't forget the other guys look good too.
"I was surprised to see the difference McLaren pulled from Q2 to Q3, as everybody was close basically the whole weekend and then suddenly in Q3 there was a bigger gap.
"It's more or less what we would have expected from winter testing, with the exception that Red Bull, we all expected, to be in front of us."
- kowalski
- Rezervni vozač
Sjajan rezultat! Ovogodisnji auto je agresivnije dizajniran i rezultati se odmah vide. Napokon su se makli od zastarjelog prednjeg krila kojeg su koristili uz blage izmjene nekoliko sezona. Nadam se da ce biti jos blize McM-u u samoj utrci!
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/