da samo se ta bodovna kasa počela sporo punitOne and only je napisao/la: Jedina je sreća bodovni konto koji su nakupili

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
da samo se ta bodovna kasa počela sporo punitOne and only je napisao/la: Jedina je sreća bodovni konto koji su nakupili
Mislim da nema potrebe raditi ovo s tvrdim gumama. Mekše gume se neće trošiti puno više od tvrđih koje su osjetno sporije. Sa HamiltonomKing iCool je napisao/la:Bilo bi zanimljivo vidjeti sutra u 1. krugu SC. Onda se otvaraju različite taktičke mogućnosti. Da sam ja na Mclarenovom mjestu u tom slučaju bi pozvao Lewisa u box po tvrde gume i onda ga pustiš nek vozi do kraja. Iako je na ovoj stazi teško prestizat, HRT,Lotus i Virgin nebi smjeli biti veliki problem a onda deri do kraja. MOžda bi čak upalilo. To bi trebali s Jensonom probat ako već ne s Lewisom. Nek ga pustiju na mekim gumama u utrku i čekaju da vide kako će se stvari odvijati. Samo ne znam kakva su SC pravila sad jer ako je ono minimalno vrijeme koje se pod SC-om mora vozit pre sporo onda opet to nema smisla.
Ne vjerujem da će se Ferrari nešto pretjerano sutra "lomiti" u utrci. Massino mjesto u odnosu na Alonsa se zna, a i nije mu briga na startu Alonso, nego Hamilton. Jedino bi Alonso mogao stiskati ako pređe Webbera na startu. Tad bi bilo vatre. Ako nakon starta poredak prve četvorke ostane isti, onda će Ferrari vozit minimalno kolko im treba da Lewis ostane iza, a RBR ko zna šta će tu biti. Ako Vettel bude ovako brži od Webbera onda ni tu neće biti baš previše borbe.Ćale od Lewisa je napisao/la:da samo se ta bodovna kasa počela sporo punitOne and only je napisao/la: Jedina je sreća bodovni konto koji su nakupili. Nadam se da su ih u McL dobro pripremili na sve moguće taktike i uvjete u sutrašnjoj trci. Ferrari mora ić do kraja skoro ko i RB, tako da od njih je moguće očekivat greške i gluposti po stazi. McLarenovci bi trebali vozit hladne glave kao da je zadnja trka, bar Hamilton bi trebao. Button se mora potrudit jer njemu pušu gadno za vratom
Onda bi s Buttonom morali krenuti na tvrdim gumama jer teško da će biti bez prometa ispred sebe i stvoriti neku prednost,a ako će ostat duže na stazi onda je bolje da u prvom stintu ima tvrđe gume a na kraju mekše pa nek onda pritišće kako može. JB bi komotno mogao završiti negdje između 6-9 pozicije.Arai je napisao/la:Mislim da nema potrebe raditi ovo s tvrdim gumama. Mekše gume se neće trošiti puno više od tvrđih koje su osjetno sporije. Sa HamiltonomKing iCool je napisao/la:Bilo bi zanimljivo vidjeti sutra u 1. krugu SC. Onda se otvaraju različite taktičke mogućnosti. Da sam ja na Mclarenovom mjestu u tom slučaju bi pozvao Lewisa u box po tvrde gume i onda ga pustiš nek vozi do kraja. Iako je na ovoj stazi teško prestizat, HRT,Lotus i Virgin nebi smjeli biti veliki problem a onda deri do kraja. MOžda bi čak upalilo. To bi trebali s Jensonom probat ako već ne s Lewisom. Nek ga pustiju na mekim gumama u utrku i čekaju da vide kako će se stvari odvijati. Samo ne znam kakva su SC pravila sad jer ako je ono minimalno vrijeme koje se pod SC-om mora vozit pre sporo onda opet to nema smisla.
bi trebali imati neku normalnu taktiku, uzeti 4-5 mjesto i bok. Nema se šta tu više tražiti... S Buttonom je druga priča. On bi po mome trebao
startati sa super softom napraviti neku razliku, i tek pred kraj prijeći na hard. To bi moglo upaliti jer Button je blag premam gumama, plus
ovdje je njihovo trošenje relativno malo.
Ja sam mislio da prvo barem dvojicu uzme na startu, i kad svi od vodećih pobjegnu u bokseve on ostane vani i niže brze krugove, neštoKing iCool je napisao/la:Onda bi s Buttonom morali krenuti na tvrdim gumama jer teško da će biti bez prometa ispred sebe i stvoriti neku prednost,a ako će ostat duže na stazi onda je bolje da u prvom stintu ima tvrđe gume a na kraju mekše pa nek onda pritišće kako može. JB bi komotno mogao završiti negdje između 6-9 pozicije.Arai je napisao/la:Mislim da nema potrebe raditi ovo s tvrdim gumama. Mekše gume se neće trošiti puno više od tvrđih koje su osjetno sporije. Sa HamiltonomKing iCool je napisao/la:Bilo bi zanimljivo vidjeti sutra u 1. krugu SC. Onda se otvaraju različite taktičke mogućnosti. Da sam ja na Mclarenovom mjestu u tom slučaju bi pozvao Lewisa u box po tvrde gume i onda ga pustiš nek vozi do kraja. Iako je na ovoj stazi teško prestizat, HRT,Lotus i Virgin nebi smjeli biti veliki problem a onda deri do kraja. MOžda bi čak upalilo. To bi trebali s Jensonom probat ako već ne s Lewisom. Nek ga pustiju na mekim gumama u utrku i čekaju da vide kako će se stvari odvijati. Samo ne znam kakva su SC pravila sad jer ako je ono minimalno vrijeme koje se pod SC-om mora vozit pre sporo onda opet to nema smisla.
bi trebali imati neku normalnu taktiku, uzeti 4-5 mjesto i bok. Nema se šta tu više tražiti... S Buttonom je druga priča. On bi po mome trebao
startati sa super softom napraviti neku razliku, i tek pred kraj prijeći na hard. To bi moglo upaliti jer Button je blag premam gumama, plus
ovdje je njihovo trošenje relativno malo.
samo u belgiji će ponovo MCM biti jak, tamo su dugačke ravnice di ta flexi krila nistu tolika prednost koliko ovdje, jer ne bježe oni hamiltonu po ravnom, već po zavojima.Arai je napisao/la:
Ja ipak smatram da je zaostatak od 1.7 i nešto sitno sec sramotno. Ne sjećam se kad je neki tim osvojio bilo kakav naslov a da
je konstantno sekundu sporiji u kvalifikacijama. Bit će svega u Belgiji, Staza koja odgovara RBR-u, a Ferrari dobiva veliki update.
McLaren je blago rečeno u qurcu jer se tvornice zatvaraju na 2 tjedna... No dobro, ima još mjesec dana do toga, a utrka je sutra.
Četvrto mjesto je maksimum, a sve iznad toga čudo.
A belgija nema brzih i sporih zavoja??darky je napisao/la:samo u belgiji će ponovo MCM biti jak, tamo su dugačke ravnice di ta flexi krila nistu tolika prednost koliko ovdje, jer ne bježe oni hamiltonu po ravnom, već po zavojima.Arai je napisao/la:
Ja ipak smatram da je zaostatak od 1.7 i nešto sitno sec sramotno. Ne sjećam se kad je neki tim osvojio bilo kakav naslov a da
je konstantno sekundu sporiji u kvalifikacijama. Bit će svega u Belgiji, Staza koja odgovara RBR-u, a Ferrari dobiva veliki update.
McLaren je blago rečeno u qurcu jer se tvornice zatvaraju na 2 tjedna... No dobro, ima još mjesec dana do toga, a utrka je sutra.
Četvrto mjesto je maksimum, a sve iznad toga čudo.
u belgiji bi opet mogli vidjeti i show Force Indije tak da bude tamo svega
Mislim da se ovo nebi dogodilo. Lewis bi vodio borbu sa Massom do kraja. Teško da bi uspio pratiti Alonsov ritam danas.Ćale od Lewisa je napisao/la: Šteta za odustajanje, bio je 2. i nešto sec iza Alonsa da je tako ostalo Vettel bi se vratio nakon kazne iza Hamiltona i Hamilton bi završio 3. pošto je nemoguće da ga Vettel pretekne. S takvim ishodom bili bi i dalje prvi, al jbg... biće bolje!
Pa na početku utrke i nije se baš nešto Massa odvojio od Hamiltona... Tu su negdje bili. Mada sumnjam da bi uspio završiti treći u tomeSchumy.d je napisao/la:Mislim da se ovo nebi dogodilo. Lewis bi vodio borbu sa Massom do kraja. Teško da bi uspio pratiti Alonsov ritam danas.Ćale od Lewisa je napisao/la: Šteta za odustajanje, bio je 2. i nešto sec iza Alonsa da je tako ostalo Vettel bi se vratio nakon kazne iza Hamiltona i Hamilton bi završio 3. pošto je nemoguće da ga Vettel pretekne. S takvim ishodom bili bi i dalje prvi, al jbg... biće bolje!
I meni se nekako čini da bi uspio uhvatiti Vettela. Uglavnom sljedeće 2 staze mora završiti ispred svojih glavnih konkurenata jer staze koje sljede nakon Spa i Monze su RBR-u puno bolje nego nama.Ćale od Lewisa je napisao/la:imao je dobar start, stigao Massu kako smo i željeli međutim rano je usporio prije zavoja. Vjerojatno se bojao gužve i ishoda pa ga tu omako Petrov.
Šteta za odustajanje, bio je 2. i nešto sec iza Alonsa da je tako ostalo Vettel bi se vratio nakon kazne iza Hamiltona i Hamilton bi završio 3. pošto je nemoguće da ga Vettel pretekne. S takvim ishodom bili bi i dalje prvi, al jbg... biće bolje!
Pa to i hoću reći. Uspio bi pratiti Massu, ali ne i Alonsa jer je ovaj bio brži ovaj vikend od Masse dosta.Arai je napisao/la: Pa na početku utrke i nije se baš nešto Massa odvojio od Hamiltona... Tu su negdje bili. Mada sumnjam da bi uspio završiti treći u tome
se slažem s tobom. Realno bi bilo četvrto mjesto jer Massu nebi bio problem zadržati iza.
ja ipak mislim da najvise su izgubili zbog prenjih krila ferrarija i red bulla a nije bas da su im i staze odgovaraleDani je napisao/la:Neka vrate običan difuzor. Bili su brži sa njim. Vjerojatno ovog još nisu dokučili.
Sanjas,koliko ste blizu bili Ferrariju 0.5sec.To je sjajno,ostanite tako brzi.Dani je napisao/la:Da. Mislim da Buton otpada iz utrke za naslov. Jednostavno je previše spor. A u utrci smo bili dosta blizu ferrariju. Tako da u Belgiji očekujem da budemo ispred njih.