u pa dobar si tiCuky je napisao/la:a poslije utrke...gledao sam do šampanjca i to je to

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
u pa dobar si tiCuky je napisao/la:a poslije utrke...gledao sam do šampanjca i to je to
Pa kad mu samo to i ostaje. Pobjediti ih može samo u nekim "čudnim" utrkama.Domi je napisao/la:Seb trolla Mercedese cijelu sezonu![]()
![]()
https://www.facebook.com/Loosewheelnut/ ... 042343262/
To je izgleda magija "crvenog" bolida...Igor18 je napisao/la:Do ove sezone Vettela nisam mogao smisliti ni pod razno, bio mi je antipatičan, dosadan.... no od ove sezone, ne znam zašto ni kako (možda kombinacija njemac u crvenom bolidu) postao mi je drag, smiješan, simpatičan, normalan, opušten... Od lika kojeg nisam mogao smisliti postao mi je, uz one dvije VTEC sirotinje sa začelja jedan od dražih vozača. Nadam se da će talijani za iduću sezonu napraviti dobar bolid pa da imamo nakon dugo vremena pravi troboj za naslov prvaka.
Aha. to stvarno zna totalno naživcirat. I svako malo pomisliš: ok, opametili su se, neće im se više to dogodit. Pa onda..gjoko-mkd je napisao/la:Kako su mogli samo tako da zabrljaju danas. Umalo da polomim daljinsko od televizora