Šteta za Kubicu.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
4 slike i ovdje - http://www.sportmediaset.mediaset.it/fo ... ente.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;Vleki je napisao/la:Evo slike nesreće, naravno ko i u schumacherovom slučaju sve su prekrili plahtama link
Nažalost, ovo izgleda da je bilo nekog prijeloma, preozbiljne su ovo slike!
Kubica's injuries are not thought to be life-threatening, but following surgery to his left arm in 2003 after crashing in a Formula 3 race, there will be some doubts about his ability to continue in the sport.
Kubica ima klauzulu u ugovoru da može sudjelovat u takvim utrkama. McLarenovci za razliku imaju zabranu... jebgia, svaka momčad ima drugačija "pravila".The Greatest je napisao/la:Ah... šteta. Al' hoće on da vozi rally...
Ako vozi već f1, ne trebaju mu ovakvi izleti. Nikad ne znaš šta se može desiti. Ja bih (da sam vođa nekog f1 tima) zabranio nastupe u drugim kategorijama vozačima.
Ma znam, al' rally uz formulu... Jbg, ne treba tražit' nesreću...Igor18 je napisao/la:Kubica ima klauzulu u ugovoru da može sudjelovat u takvim utrkama. McLarenovci za razliku imaju zabranu... jebgia, svaka momčad ima drugačija "pravila".The Greatest je napisao/la:Ah... šteta. Al' hoće on da vozi rally...
Ako vozi već f1, ne trebaju mu ovakvi izleti. Nikad ne znaš šta se može desiti. Ja bih (da sam vođa nekog f1 tima) zabranio nastupe u drugim kategorijama vozačima.
Do sada je sve bilo dobro
Prije zabrane testiranja vozači su bili dovoljno okupirani da nije trebalo braniti ugovorom ... nerazumno je očekivati da im je dovoljan simulator ...The Greatest je napisao/la:Ma znam, al' rally uz formulu... Jbg, ne treba tražit' nesreću...Igor18 je napisao/la:Kubica ima klauzulu u ugovoru da može sudjelovat u takvim utrkama. McLarenovci za razliku imaju zabranu... jebgia, svaka momčad ima drugačija "pravila".The Greatest je napisao/la:Ah... šteta. Al' hoće on da vozi rally...
Do sada je sve bilo dobro
...nažalost sve vijesti po internetu su takve - dosta pesimistične ili općenite - vjerojatno ćemo prave informacije o nastavku ili ne karijere poljaka doznati slijedećih dana - s obzirom na viđeno i pročitano nisam baš optimističan a stvarno bih želio da griješim...no kako se to već kaže bitno da je glava na ramenima - svatko normalan mu želi oporavak i povratak no... ...gringo73 je napisao/la:Izjava Renaulta: “After undergoing extensive medical checks this morning, Robert Kubica has been diagnosed with multiple fractures to his right arm, leg and hand. He is currently undergoing surgery at the Santa Corona Hospital in Pietra Ligure.