Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Schumy.d »

Felipe Massa je napisao/la:Sutra pored Alonsa pa na postolje....
Da, pogotovo sa prljave strane.
Ako sutra Massa dobije Alonsa na startu, skidam mu kapu, onda neka vozi do kraja. Naravno, u slučaju da ovaj drugi nešto ne zahebe.

Zadovoljan sam s njim danas. Moglo je možda i mrvicu bolje šta se brzine tiče, ali to je valjda onih 0,6 koje Alonso nosi sa sobom. :D
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Vječan si ... :lol: znaš obožavam Massu , ali pokušavam biti malo realna još mu malo fali da bude brži od Fernanda i dok je tako ja bi rađe da skuplja bodove drugi iza njega , a kad bude mogao odljepit ga na 3-4 sekunde e onda neće dobijati pozive tipa , Massa sorry ... ali Nando je brži. Moraš priznat ( kroz kvale danas gledano ) da još malo fali , nije to to još , ali bez brige ne predaje se on lako .
... Forza Massa ...
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Ferrari4ever je napisao/la:
Vječan si ... :lol: znaš obožavam Massu , ali pokušavam biti malo realna još mu malo fali da bude brži od Fernanda i dok je tako ja bi rađe da skuplja bodove drugi iza njega , a kad bude mogao odljepit ga na 3-4 sekunde e onda neće dobijati pozive tipa , Massa sorry ... ali Nando je brži. Moraš priznat ( kroz kvale danas gledano ) da još malo fali , nije to to još , ali bez brige ne predaje se on lako .
Ma znam da je sporiji od Alonsa ,ali uz dobar start mogao bi ispred njega.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Meni bi baš bilo zanimljivo vidjeti što bi se dogodilo kada bi Massa sutra bio brži od Alonsa u jednakoj mjeri kao što je Alonso bio brži od Masse u Hockenheimu. Da li bi Alonso dobio poruku koja završava sa rečenicom "Sorry mate" ili bi zabranili Massi da napada?
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

luka_kimi je napisao/la:Meni bi baš bilo zanimljivo vidjeti što bi se dogodilo kada bi Massa sutra bio brži od Alonsa u jednakoj mjeri kao što je Alonso bio brži od Masse u Hockenheimu. Da li bi Alonso dobio poruku koja završava sa rečenicom "Sorry mate" ili bi zabranili Massi da napada?
nadam se da sutra Fernando nece profulat dobru poziciju koja mu se na gridu otvara...ocekujem da ce Webber ici prvenstveno na blokadu Fernanda,dok to istop ocekujem s Massom prema Lewisu...Massa ima odlicne startove ove sezone,ali ovog puta ne ocekujem da ugrozi Fernanda...ako ga a startu ne ugrozi,sumnjam da ce se u normalnim okolnostima vise sresti u utrci...
kaj se tice tvog pitanja mislim da odgovor znas...mislim da je taj dio rasprave vec obavljen u njihovoj garazi...znaci,niti ocekujem da bi toga moglo biti preko team radia,niti da bi se Massa drznuo napasti(naravno,ne racunam na neke nepredvidene situaciju u prvim zavojima)...s druge strane,da si na celu momcadi nisam siguran ni da bi tio to dao...ja ziher ne(ne zato kaj navijam za Fernanda vec jednostavno kaj je to momcadski sport i zna se kaj sve donosi titula)
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Danas je Massa uradio onoliko koliko bolid dopušta. ;)
Sutra na startu Massa prvenstveno mora da se posveti Hamiltonu i blokiranju Hamiltona, mora sve da uradi da ga Hamilton ne bi zabišao na startu, a što se tiče nekih viših pozicija, sve je moguće, možda ova trojica naprijed nam prirede neku glupost ili neki od njih ode preširoko u prvom zavoju i Massa mora biti spreman to iskoristiti.
A bila bi fora da se ova trojica naprijed sudare i Massa povede utrku. :biggrin:
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

F2004_the_best_ever je napisao/la:Danas je Massa uradio onoliko koliko bolid dopušta. ;)
Sutra na startu Massa prvenstveno mora da se posveti Hamiltonu i blokiranju Hamiltona, mora sve da uradi da ga Hamilton ne bi zabišao na startu, a što se tiče nekih viših pozicija, sve je moguće, možda ova trojica naprijed nam prirede neku glupost ili neki od njih ode preširoko u prvom zavoju i Massa mora biti spreman to iskoristiti.
A bila bi fora da se ova trojica naprijed sudare i Massa povede utrku. :biggrin:
Uz dobar start, tko zna, moguce je postolje.
Ma da bih volio da dobije utrku, jer ga od 07 prate pehovi na toj stazi. Tko zna, mozda jedan mali dodir prve trojke, i to je to.... To bi bilo odlicno da dobije, tocno godinu dana nakon one nesrece.....

Go Felipe !!!

Nada umire zadnja. :)
slika
tvojnov2
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari i Gazdu

Post Postao/la tvojnov2 »

F2004_the_best_ever je napisao/la:Danas je Massa uradio onoliko koliko bolid dopušta. ;)
Mislim da bi puno veća fora bila da se sudare samo vettel i webber :biggrin: . Što se tiče felipea prvo se mora obranit od hamiltona na startu , a onda kasnije pokušat napast alonsa, ali ako se nando sjeti stisnut gumb "0,6 sekundi " mislim da onda felipe nema šansi .......
Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
FERRARI-MAN
Navijam za: FERARRI i NANDA

Post Postao/la FERRARI-MAN »

Ricxpa je napisao/la:
Ferrari4ever je napisao/la:
Bravo za post! =D>
Sve to vise slici razdoblju Schumachera, Rubens(Massa) skuplja bodove i pomaze u konstruktorskom prvenstvu a Schumacher (Alonso) osvaja pobjede i naslove.
slika
Memphis

Post Postao/la Memphis »

on trea malo više hrabrosti i agresivnosti
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Cestitke Felipeu na najboljem rezultatu na ovoj stazi.
Steta, ja se ponadao da ce biti postolje, no nije islo.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dobro je Felipe. Očekivao sam ovo 4. mjesto danas. :thumbup:
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Massa danas neprimjetan i da je Hamilton ostao u utrci teško da bi uspio do tog 4. mjesta.
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

felipe je kralj.... ssta kazze " kakva je situacija ispred mene ":D hahah :D strahota :D
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
l3n00x
Navijam za: alonso

Post Postao/la l3n00x »

dobra utrka za massu,obranio se od lewisa na startu i realno 4. mjesto je danas najbolje što je mogao
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Kako je Massa izgubio poziciju od Hamiltona?
Čini mi se da je Lewis prije njega ušao u box.
Preticanje pod SC?
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Schumy.d
Legenda
Legenda

p@rtibrejker je napisao/la:Kako je Massa izgubio poziciju od Hamiltona?
Preticanje pod SC?
Mislim da nije jer su bili tu negdje, a Felipe je malo izgubio dok je pričekao Alonsa.
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

Preticanje pod SC?
stvarno ušo ham prije masse u boks? meni se baš činilo da je massa
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Preticanje pod SC?
U boxu,ušli su u isto vrijeme. Massa je ušao odma nakon Alonsa pa je malo čekao i izgubio 1sec dovoljno da ga Lewis prestigne.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

King iCool je napisao/la:U boxu,ušli su u isto vrijeme. Massa je ušao odma nakon Alonsa pa je malo čekao i izgubio 1sec dovoljno da ga Lewis prestigne.
Meni se ozbiljno učinilo onako krajičkom oka da je jedan McLaren prošao prije Masse u boxu.
I čini mi se da je taman bilo vremena da Massa obavi stop, ali ako su izgubili sekundu na donošenje guma onda je to to.
- Oviedon Ihmisohjus -
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

King iCool je napisao/la:Massa danas neprimjetan i da je Hamilton ostao u utrci teško da bi uspio do tog 4. mjesta.
Prvo je Massa imao peh da je morao čekati da mehaničari u box-u prvo zamjene gume Alonsu pa tek onda njemu to je iskoristio Hamilton da ga prođe a posle je Hamilton odustao zbog problema sa bolidom, tako da mu se to vratilo što je izgubio kroz box. ;)
Dobra utrka za Massu nije puno zaostajao za Alonsom, što se tiče tempa u utrci. =D>
F1-Champ
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari-MSC

Post Postao/la F1-Champ »

Solidna trka za Massu danas... to mu i treba biti cilj do kraja prvenstva, sakupljanje što većeg broja bodova, podržavanje Alonsa u borbi za vozački, a njegv doprinos konstruktorskom naslovu za Ferrari ( ili bar da pređemo Mclaren na 2.mjestu)
slikaslika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Bravo Felipe na danasnjoj utrci,mislim da bolje nije moglo....
Valjda ce na SPA biti jos bolji.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

F2004_the_best_ever je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Massa danas neprimjetan i da je Hamilton ostao u utrci teško da bi uspio do tog 4. mjesta.
Prvo je Massa imao peh da je morao čekati da mehaničari u box-u prvo zamjene gume Alonsu pa tek onda njemu to je iskoristio Hamilton da ga prođe a posle je Hamilton odustao zbog problema sa bolidom, tako da mu se to vratilo što je izgubio kroz box. ;)
Dobra utrka za Massu nije puno zaostajao za Alonsom, što se tiče tempa u utrci. =D>
I mene je malo mučilo to kako je Massa izgubio od Hamiltona u boxu. Bio je ispred njega dakle na stazi, dakle morao je ući ispred njega.
Ferrari je imao dobro prigvaćanje oba vozača bez čekanja u redu.

slika

Massa je možda usporio da Alonso obavi svoje (i s time je usporio sve iza sebe naravno), ali samo je 1.3s sporije zaustavljanje Masse omogućio Hamiltonu da bude ispred.
- Oviedon Ihmisohjus -
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

a vi ne kužite da se u boxu vozi jednako?
McM ima box bliže jedno mjesto nego ferari tako se u stvari dogodilo da su ušli u box massa, pa hamilton, no na sami pit je hamilton ušao prije, jer mu je pit bliže ulazu i samim time je izvršena prije izmjena, a onda je izašao van i praktički blokirao massu jer je tip sa lizalicom morao čekati da hamliton prođe
Odgovori