Svako ima priliku jednom da vozi i neka padne kiša i zbog tih kvala najbrži može da starta 5Cuky je napisao/la:ne... zato jer tih pet koji su u superpoleu se bore za pozicije od 1. do 5. mjesta...
Novosti - Arhiva
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Kenny
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams i MS
Re: NOVOSTI - Ožujak 2016

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
A u f1 sustavu moze startatiti 10. Ne kuzim poantu?
Pa svake kvale moze sjebati kiša?
ovdje je problem kaj imaju 4 skupine. I problem je ako pada kisa nemozes odluciti kad zelis na stazu. Nego samo kad je tvoja skupina.
Npr ako si u prvoj skupini imas lošije šanse zbog toga kaj jos staza je "zelena" ali zato ako se sprema kiša imas najbolje sanse jer ako taman padne iza tvoje (1. skupine) svi drugi nemaju sanse te stici.
Pa svake kvale moze sjebati kiša?
ovdje je problem kaj imaju 4 skupine. I problem je ako pada kisa nemozes odluciti kad zelis na stazu. Nego samo kad je tvoja skupina.
Npr ako si u prvoj skupini imas lošije šanse zbog toga kaj jos staza je "zelena" ali zato ako se sprema kiša imas najbolje sanse jer ako taman padne iza tvoje (1. skupine) svi drugi nemaju sanse te stici.
I like to race, not to do laps alone.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
možda nije ljepša od Mercedesove (meni se ni jedna ne sviđa) ali barem je logičnija jer štiti i od sitnijih stvari
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Legenda
Sportski gliserF1NAC je napisao/la:Red bullova verzija HALO koncepta
Samo neka se trkaju.
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferari
Bolje da pojačaju same kacige i naprave neke ležaje gde bi kaciga bolje prilegla
- Ferrari-BiH
- Veteran
A sta kada bude vlazno i pocne kisa da pada? Ili bi se ukinule kisne utrke...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- F1NAC
- Moderator
Danas hvala bogu imas premaza koji odbijaju kapljice od stakala. Ovo s pojacavanjem same kacige bis samo povecao masu koja bi jos vise opteretika vozace. Plus od gume te ne spasi nikakva kaciga

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Ni meni se, u načelu ne sviđa, tj. ne želim niti jednu opciju zaštite kokpita, ali ova RB-ova je puno bolja opcija - po meni. Mislim da će prihvatiti njihovu ideju,.....
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

-
- Legenda
Moj poredak za sezonu, ili prvih par utrka, od kraja prema naprijed:
Manor
Renault
Sauber
Mclaren
Haas
Toro Rosso
Force india
...
Manor
Renault
Sauber
Mclaren
Haas
Toro Rosso
Force india
...
Samo neka se trkaju.
- Kenny
- Legenda
Mercedes
Ferrari
Williams, FI, RBR, STR
Mclaren, Renault
Sauber, Haas, Manor
Ferrari
Williams, FI, RBR, STR
Mclaren, Renault
Sauber, Haas, Manor

-
- Legenda
Ovako nešto bi u tolikoj mjeri poremetilo aero paket cijelog bolida da bi ga potpuno iz temelja trebalo nanovo dizajniratipospani gad je napisao/la:Ni meni se, u načelu ne sviđa, tj. ne želim niti jednu opciju zaštite kokpita, ali ova RB-ova je puno bolja opcija - po meni. Mislim da će prihvatiti njihovu ideju,.....
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
istina...ali za slijedeću sezonu ionako moraju iz temelja dizajnirati nove bolide jer su aerodinamička pravila promijenjena...stižu veći difuzori, niža i šira stražnja krila (slično kao prije 2009), ponešto više slobode na dijelu oko kokpita, drukčija prednja krila...uglavnom, podosta stvari se mijenja, tako da bi ovo samo bila još jedna od njih.

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Puno bolje od obične halo zaštite, uvođenje ovoga bi imalo nekog smisla jer se stvarno radi o znatno većem skoku na bolje što se tiće sigurnosti

- F1NAC
- Moderator
Preostali broj tokena za sezonu
Ecco i gettoni RIMANENTI ai vari motoristi, che potranno essere usati in stagione:
- Ferrari: 9
- Mercedes: 13
- Honda: 14
- Renault: 25

-
- Legenda
Sviđaju mi se takve razlike, jer dodatnu draž daje odnos tko se kako razvija tokom sezona. (iako, to nije uvijek ni vezano uz broj tokena)
Samo neka se trkaju.
- Kenny
- Legenda
Nekužim zašto nemaju svi isti brij tokena? Renault dolazi sa upgreidanim motorom u Australiju i ima najviše tokena

- F1NAC
- Moderator
nemora znacit da su utrosili puno tokena na taj upgrade... I promjene oko turbine su ove godine bile free zbog promjena vezano za wastegateove

- Cuky
- Moderator
to je koliko im je ostalo nakon što su napravili nadogradnje koje su planirali i na koje su trošili tokene. Svi su startali jednako u 2016 - na raspolaganju su imali 32 tokena. Ferrari je iskoristio 23, Mercedes 19, Honda 18 i Renault 7Kenny je napisao/la:Nekužim zašto nemaju svi isti brij tokena? Renault dolazi sa upgreidanim motorom u Australiju i ima najviše tokena

- zonelsk
- Veteran
Ti ko da s marsa opadas konstantno....Kenny je napisao/la:Nekužim zašto nemaju svi isti brij tokena? Renault dolazi sa upgreidanim motorom u Australiju i ima najviše tokena
- Kenny
- Legenda
Misliš da samo u životu pratim F1 da mi je to jedino u životu, da nemam ništa pametnije od toga da pamtim jel FIA uvela još neko glupavo pravilo, ko je koliko tokena na šta potrošio?zonelsk je napisao/la:Ti ko da s marsa opadas konstantno....Kenny je napisao/la:Nekužim zašto nemaju svi isti brij tokena? Renault dolazi sa upgreidanim motorom u Australiju i ima najviše tokena

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Kenny je napisao/la:Misliš da samo u životu pratim F1 da mi je to jedino u životu, da nemam ništa pametnije od toga da pamtim jel FIA uvela još neko glupavo pravilo, ko je koliko tokena na šta potrošio?zonelsk je napisao/la:Ti ko da s marsa opadas konstantno....Kenny je napisao/la:Nekužim zašto nemaju svi isti brij tokena? Renault dolazi sa upgreidanim motorom u Australiju i ima najviše tokena

Daj zonelsk, odakle si ti pao, kada si tako mudar, i sve znaš. Vjeruješ u sve što misliš, napišeš, kažeš? Da li ti je Manor još uvijek na dobrom putu ka uspjehu sa puno novaca, a bez ljudi, koji su stvorili tu ekipu?
Ili si se predomilslio u vezi Manora?
http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?f= ... &start=425
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 

- zonelsk
- Veteran
Di sam ja rekel da sam tako mudar, da sve znam?....pospani gad je napisao/la:![]()
![]()
Daj zonelsk, odakle si ti pao, kada si tako mudar, i sve znaš. Vjeruješ u sve što misliš, napišeš, kažeš? Da li ti je Manor još uvijek na dobrom putu ka uspjehu sa puno novaca, a bez ljudi, koji su stvorili tu ekipu?
Ili si se predomilslio u vezi Manora?
http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?f= ... &start=425
Pa da vjerujem u ono kaj napisem (ne znaci da je tocno, ali u trenutku pisanja sigurno vjerujem u to). Ti ne?
Ne kuzim ovo za manor, jer se ne sjecam da sam negdi napisal da je Manor na dobrom putu ili losem?
- zonelsk
- Veteran
Pa za nekoga ko onda tako malo prati F1, neznam cemu onda tolko kukas o "staroj" formuli a novu ni ne poznajes?Kenny je napisao/la:Misliš da samo u životu pratim F1 da mi je to jedino u životu, da nemam ništa pametnije od toga da pamtim jel FIA uvela još neko glupavo pravilo, ko je koliko tokena na šta potrošio?zonelsk je napisao/la:Ti ko da s marsa opadas konstantno....Kenny je napisao/la:Nekužim zašto nemaju svi isti brij tokena? Renault dolazi sa upgreidanim motorom u Australiju i ima najviše tokena
Nisam ni mislil da pratis....sigrno ne prema tvojim komntarima
- Kenny
- Legenda
Ko kaže da nepratim, pišeš gluposti, ali nemislim pamtit ko je koliko tokena potrošio na nešto na motoru, imam jednostavno pametnijih stvari u životu, a da F1 ovu sadašnju nepoznajem isto pričaš gluposti, a da mogu kukat za starom F1 koja je bila bolja, di su pravila bila jednostavnija, di je bilo rječ više o utrkivanju, a manje o političkim igrama kukat ću, di se vozača nije kažnjavalo za svaku glupost, nego je kaznio on sam sebe kad je izletio sa staze isto ću kukat, a F1 gubi gledatelje baš zbog tih svojih kompliciranja sveg mogućeg. Umjesto da pojednostave pravila da ih svako može shvatit, oni ih sve više kompliciraju i kom se to da počet pratit? nogomet naprimjer se od uvjek igra 90 minuta penal je unutar 16 metara ima korner, zaleđe i to je to i zato ljudi to prate jer je jednostavno, a ovo ti treba pola godine da shvatiš neka pravila i onda uvedu opet neka novazonelsk je napisao/la:Pa za nekoga ko onda tako malo prati F1, neznam cemu onda tolko kukas o "staroj" formuli a novu ni ne poznajes?Kenny je napisao/la:Misliš da samo u životu pratim F1 da mi je to jedino u životu, da nemam ništa pametnije od toga da pamtim jel FIA uvela još neko glupavo pravilo, ko je koliko tokena na šta potrošio?zonelsk je napisao/la:
Ti ko da s marsa opadas konstantno....
Nisam ni mislil da pratis....sigrno ne prema tvojim komntarima