Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
vidc
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la vidc »

ne znam zašto bi se mijenjalo schumachera kad čovjek vozi bolje od rosberga ovu sezonu? a manje ga plaćaju ;)
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

vidc je napisao/la:ne znam zašto bi se mijenjalo schumachera kad čovjek vozi bolje od rosberga ovu sezonu? a manje ga plaćaju ;)
Ti ga bas volis ali tako nesto ne bi ni Ralf Schumaher napisao.
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Cuky je napisao/la:po meni ni Jerez nije potpuno Schumacherova krivica pošto bi Jacques vjerojatno produžio jako daleko da nije udario u Schumachera. Istina, trzaj Ferrarija prema Williamsu se vidi, no sumnjam da bi do kontakta uopće došlo da Jacques nije prekasno kočio. Mipljenja sam da je Schumacher u tom slučaju igrao na to da će cimnuti Villeneuvea kako bi se ovaj povukao, no kako je i Villeneuve prekasno kočio do kontakta je došlo. Kažem opet, da ga je htio izbaciti iz utrke gađao bi negdje drugdje, a ne bok bolida koji u tadašnje vrijeme nije bio tako skučen iznutra i sa čijim se oštećenjem moglo donekle normalno nastaviti utrka. Po meni su kaznu diskvalifikacije iz prvenstva tu najviše donijeli taj trzaj i sjećanje na 1994. u kojoj je procijenjeno da nije kriv.
E ovde se kao dedin navijač ne mogu složiti s tobom. Villeneuve jeste kasno kočio, ali Schumacherova krivica je 100%. Da li je namjerno skrenuo u Villeneuvea ili ne nikad nećemo saznati. Ali Jacques je imao apex prvi, došao je skroz unutra i Schumacher je morao popustiti.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Alonso Fernando je napisao/la:
vidc je napisao/la:ne znam zašto bi se mijenjalo schumachera kad čovjek vozi bolje od rosberga ovu sezonu? a manje ga plaćaju ;)
Ti ga bas volis ali tako nesto ne bi ni Ralf Schumaher napisao.
ne, ja sam samo objektivan
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

vrhunac svega fan alonsa najaktivniji u ovoj temi. Pa sad pitam za što taj navija zapravo
slika
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Pokusavamo vam otvoriti oci od zasljepljenosti.Na kraju ste dosli do zakljucka da Schumy nije pravio nikakva sranja ukarijeri pa cak niu Jerezu nije bila njegova greska.Milslim.....haloooo. :D
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

pospani gad je napisao/la: Nema HF. Sve je to dio pozitivnog prepucavanja ili razmjene stajališta.
Ima tome davno, još su bili dio F1, Jacques Villeneuve i Juan Pablo Montoya rekli su za Michaela da je odličan racer, ali kao čovjek, kao karakter, da je smeće. Prikrivenog i podlog karaktera.
pospani gad je napisao/la:Oni koji ga osobno poznaju kažu da je OK. Al' neka.
Samo takva osoba može parkirati 2006.-e u Rascasse-u.... i reći da to nije htio učiniti, namjerno.
To su napravili i Kimi i Massa pa nije bila tolika buka oko toga
pospani gad je napisao/la: Samo takva osoba može lupiti suparnike ( 1994. i 1997.- zna se koje utrke ), i ne osjećati krivicu, tj. glumiti nevinašce.
Za 97 je na kraju 1 karijere i prizno da je bilo namjerno, isto to je bilo i sa Sennom i prostom 89 i 90.
pospani gad je napisao/la: Hungaroring 2010. dokaz je da uvijek treba slugu, i tako gleda na ljude oko sebe, općenito. Mislim, već sam previše napisao o ovome, to se tu stalno spominje, i to su činjenice,.....
To nije nikako ljepo izgledalo, ali je Rubens imo dosta mjesta da se ne sudari, pogledaj da je i Alonso tako izguro Vettela sa staze, pa o tome nema toliko priče
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

a gle. kak sad stvari stoje za 20 godina svi budu znali da je Schumy bil najveći dok za alonsa bude alonso who???? jel to onaj nogometaš? :D :D
pa pokušavaju na silu umanjit schumyevu vrijednost misleći valjda da bude alonso bolji.. nebude ekipa, nebude.. i dalje bude dvostruki prvak zahvaljujući gumama koji istina vozi dobro ovogodišnju kantu ali to je to... vozi i kimmi lotus odlično, ali kaj mu vredi ;)
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
spacedoc
Test vozač
Test vozač

do odgovora je lako doći. Odite pitati ove površne gledatelje f1 i pitajte ih tko je mansel, senna, prost, lauda, fangio,hulme , clark,brabham i tu ti leži odgovor gdje će biti kimi , alonso, button, hamilton i ekipa za 25 godina
slika
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Dodi_napalm je napisao/la:a gle. kak sad stvari stoje za 20 godina svi budu znali da je Schumy bil najveći dok za alonsa bude alonso who???? jel to onaj nogometaš? :D :D
pa pokušavaju na silu umanjit schumyevu vrijednost misleći valjda da bude alonso bolji.. nebude ekipa, nebude.. i dalje bude dvostruki prvak zahvaljujući gumama koji istina vozi dobro ovogodišnju kantu ali to je to... vozi i kimmi lotus odlično, ali kaj mu vredi ;)
Pa šumaher je jedini vozač valjda ikada koji ima više hejtera nego obožavatelja!
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Sramota Ja nikada nisam uzivotu koliko pratim F1 lupetao o nekom vozacu kad su sve to profesionalci koje mi samo gledamo jer nam se svidja njihov cirkus i utrke. Ovako o jednom kralju pisati koji ima 7 naslova to je van pameti i velika ljubomora jer ti isti sto pisu vjerovatno neznaju ni voziti skuter i nisu nikad bili na utrci
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

spacedoc je napisao/la:do odgovora je lako doći. Odite pitati ove površne gledatelje f1 i pitajte ih tko je mansel, senna, prost, lauda, fangio,hulme , clark,brabham i tu ti leži odgovor gdje će biti kimi , alonso, button, hamilton i ekipa za 25 godina
Čuli su oni za Prosta sigurno, sigurno neznaju puno o njemu, ali znaju ko je on. Odprilike ko i ti ko je Hulme :biggrin:
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Podrška Schumacherovom ostanku

Lijepo je vidjeti ovo, stvarno bi mi teško palo da ponovno moram proživljavat njegov odlazak :)
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
nando fan
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonsa

Post Postao/la nando fan »

Nema smisla ostajati ako ce imati ovakve rezultate.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

nando fan je napisao/la:Nema smisla ostajati ako ce imati ovakve rezultate.
pa stvarno nema smisla da covjek koji u Monacu odvozi pole ostane u f1, za takve je najbolje da se povuku jer pole los rezultat, zanemarivo u svakom slucaju.... ja da sam na njegovom mjestu bi se jos u subotu povukao...... koje ste vi kino....
McLaren u <3
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

ako izuzmemo kvar na bolidu u bahreinu zbog kojeg nije mogao ući u Q2 u bahreinu, schumacher ima drugu najbolju prosječnu startnu poziciju, prvi je hamilton...
dakle, čovjek kada nema kvara na bolidu kvalifikacije vozi jako dobro. ako se tako nastavi u nastavku sezone, rezultati će svakako doći, u to sam siguran,samo treba par normalnih utrka.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

vidc je napisao/la:ako izuzmemo kvar na bolidu u bahreinu zbog kojeg nije mogao ući u Q2 u bahreinu, schumacher ima drugu najbolju prosječnu startnu poziciju, prvi je hamilton...
dakle, čovjek kada nema kvara na bolidu kvalifikacije vozi jako dobro. ako se tako nastavi u nastavku sezone, rezultati će svakako doći, u to sam siguran,samo treba par normalnih utrka.
Sumnjam da ce Mercedes drzat prikljucak s vodećima kako se prvenstvo bude blizilo kraju . Al lijepo je sigurno vidit Schumyja u fajtu za podij i jedva cekam da ga konacno vidim na podiju :) Valjda ce bit to u Kanadi :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

U Kanadi ako ne bude problema nekih očekujem 1-2 Mercedesa. Ne bih predviđao kojim redoslijedom :D.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
nando fan
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonsa

Post Postao/la nando fan »

McLewis je napisao/la:
nando fan je napisao/la:Nema smisla ostajati ako ce imati ovakve rezultate.
pa stvarno nema smisla da covjek koji u Monacu odvozi pole ostane u f1, za takve je najbolje da se povuku jer pole los rezultat, zanemarivo u svakom slucaju.... ja da sam na njegovom mjestu bi se jos u subotu povukao...... koje ste vi kino....
Jedan pole ne znaci nista. On sedi na samo 2 boda...
spacedoc
Test vozač
Test vozač

i alonso bi bio na dva boda kad bi mu se dogodile tolike p.......e
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Zadnjih 5 stranica se raspravljate jel bolji Alonso, ili Schumacher :roll:
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Kenny je napisao/la:Zadnjih 5 stranica se raspravljate jel bolji Alonso, ili Schumacher :roll:
Pa kad pogledaš malo po forumu.. svakih par mjeseci vrti se ista pjesma kad je Schumi u pitanju...

Znači "raspravlja" se tema koja je prožvakana pa sigurno 30 puta... al svejedno opet iznova se sve ide... :roll:

Kad dosadi onda se potegne Schumi ovo, Schumi ono... pa je star, pa malo se doda Senne i Alonsa, obavezno se spomene 97. ili 94. i tak..

Čudi me kak više ne dosadi stalno o istom pilit
Michael is faster than you!!
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

ovo sam pronašao na gp1 :
Sedmerostruki svjetski prvak u bolidu broj sedam kao sedmi pobjednik u sedmoj utrci? Zvuči kao numerološki ideal!
:biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

F1NAC je napisao/la:ovo sam pronašao na gp1 :
Sedmerostruki svjetski prvak u bolidu broj sedam kao sedmi pobjednik u sedmoj utrci? Zvuči kao numerološki ideal!
:biggrin:
Seventh Son Of A Seventh Son - the seventh, the chosen one
...ako je prema noveli Orsona Scota Carda i pjesmi jedne majušne engleske grupice - bacam lovu :D ...bilo bi stvarno genijalno da se "ostvari"...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Odgovori