Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- bravof
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - Ferrari

Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
James Allen preko twitter-a: "Stories that RBR strategist Neil Martin is heading to Ferrari are wrong, according to Ferrari. Martin has left RBR however"

- bravof
- Početnik
Ma nesto sto se prica ili je bilo ili ce biti....nevjerujem da je bezveze procurila ta informacija...nesto ima...

Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Po nekim najavama Ferrari će na Monzu doći sa sljedećim preinakama na F10:
- ispušni sistem se vraća na staru poziciju,
- nema F-duct,
- novo lo-downforce prednje krilo.
- nema F-duct,
- FERRARI-MAN
- Navijam za: FERARRI i NANDA
Sta im to znaci tako i onako ce Force India pobijediti na monziF2004_the_best_ever je napisao/la:Po nekim najavama Ferrari će na Monzu doći sa sljedećim preinakama na F10:
- nema F-duct,

- jaki
- Rezervni vozač
Ta informacija je čista špekulacija. Link koji je jedan forumaš objavivši ovu "vijest" postavio to ne potvrđuje. Naime riječ je o linku koji vodi na talijanski site gdje stoji naslov: "Ferrari testira u Vairanu"(straight line test), a priložena je i fotografija Ferrarijevog bolida bez F-ducta i sa starim ispušnim sustavom (krilo na prvi pogled izgleda također staro). Dakle ova "vijest" je zaključak jednog forumaša, temenjen na fotografiji koja ne mora biti autentična (vjerovatno i nije).F2004_the_best_ever je napisao/la:Po nekim najavama Ferrari će na Monzu doći sa sljedećim preinakama na F10:
- nema F-duct,
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Da, nema ništa od toga, ipak je to bila čista dezinformacija.....jaki je napisao/la:Ta informacija je čista špekulacija. Link koji je jedan forumaš objavivši ovu "vijest" postavio to ne potvrđuje. Naime riječ je o linku koji vodi na talijanski site gdje stoji naslov: "Ferrari testira u Vairanu"(straight line test), a priložena je i fotografija Ferrarijevog bolida bez F-ducta i sa starim ispušnim sustavom (krilo na prvi pogled izgleda također staro). Dakle ova "vijest" je zaključak jednog forumaša, temenjen na fotografiji koja ne mora biti autentična (vjerovatno i nije).F2004_the_best_ever je napisao/la:Po nekim najavama Ferrari će na Monzu doći sa sljedećim preinakama na F10:
- nema F-duct,
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
Ferrari je pokazao u Monacu da ima dobru trakciju iz sporih zavoja, sto bi im moglo koristiti kod ovih sporih sikana u Monzi.

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Još od 2006. Ferrari nije pobijedio na Monzi(a ostali rezultati su bili blago rečeno katastrofa), krajnje je vrijeme da se prekine taj dugački post.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Za mene 3 najbolje utrke u F1 kalendaru su: Spa, Monza i Monaco.Walter je napisao/la:Još od 2006. Ferrari nije pobijedio na Monzi(a ostali rezultati su bili blago rečeno katastrofa), krajnje je vrijeme da se prekine taj dugački post.
Brine me što je Ferrari zadnji put pobjedio u Monzi 2006 a u Monacu davne 2001

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
A Montreal i SuzukaF2004_the_best_ever je napisao/la: Za mene 3 najbolje utrke u F1 kalendaru su: Spa, Monza i Monaco.

Ovaj put sam ja pesimist(kao ti inačeF2004_the_best_ever je napisao/la:Brine me što je Ferrari zadnji put pobjedio u Monzi 2006 a u Monacu davne 2001, valjde će se to promjeniti već sljedećeg vikenda što se tiče Monze..

...put u raj nije posut ružama...
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Na ove 3 utrke se ipak može i otić a u Montreal i u Suzuku malo teže, treba više novcaChuck Norris je napisao/la: A Montreal i Suzuka?

Jodnom da i ti budeš pesimista.Chuck Norris je napisao/la: Ovaj put sam ja pesimist(kao ti inače) i mislim da će teško do pobjede pored Mclarena

Ferrari je uradio straight-line aero test na Vairanu, nadam se da su otkrili zašto paket na Spa nije ispunio njihova očekivanja, jer i sami su priznali da na Spa paket nije dao 100% od onoga što su oni očekivali.
Što se tiče prognoze za Monzu, postoji vjerovatnoća za kišu u petak, u subotu je ta vjerovatnoća veoma mala a za nedjelju najavljuju suho. Intersantno je da za sljedeći tjedan najavljuju kišu do petka tako da će staza biti zelena u petak i subotu.
-
Ako nebudu imali problema u boksu i pogresnih procjena McM im nece biti nikakav problem.Chuck Norris je napisao/la:F2004_the_best_ever je napisao/la:
Ovaj put sam ja pesimist(kao ti inače) i mislim da će teško do pobjede pored Mclarena
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Ako na Monzi ostvari loš a konkurenti dobar rezultat, Ferrari će tada svoje reurse u potpunosti prebaciti na bolid za 2011.
http://www.motorsport.com/news/article. ... 5677&FS=F1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.motorsport.com/news/article. ... 5677&FS=F1" onclick="window.open(this.href);return false;
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Ferrari za nastavak sezone ima samo jedan nov motor po vozacu.Velika je vjerovatnoca da ce taj motor staviti u upotrebu upravo na VN Italije, jer je taj vikend jako zahtjevan za motore i svaka momcad nastoji upravo za taj vikend obezbjediti potpuno nove motore.
Inace, u momcadi nitko nije zabrinut glede toga..
Inace Ferrari u nastavku sezone moze upotrijebiti i motore sa pocetnog dijela sezone..
http://f1racing.com.hr/index.php?option ... &Itemid=86
Inace, u momcadi nitko nije zabrinut glede toga..
Inace Ferrari u nastavku sezone moze upotrijebiti i motore sa pocetnog dijela sezone..
http://f1racing.com.hr/index.php?option ... &Itemid=86
FORZA FERRARI!!!
- Dero
- Profesionalni vozač
Evo mali uvod prije sutrašnjeg saslušanja WMSCa u 3 popodne
http://www.autosport.com/news/report.php/id/86456" onclick="window.open(this.href);return false;
Nekako čisto sumnjam da ce doci do neke radikalne kazne
http://www.autosport.com/news/report.php/id/86456" onclick="window.open(this.href);return false;
Nekako čisto sumnjam da ce doci do neke radikalne kazne
- racer@work
- Navijam za: Kubica
nema nove kazne za Hockenheim:
Link
Link 2
U biti, krivi jesu (kazna izrečena na dan utrke ostaje) ali nema nikakvih novih kazni (oduzimanje bodova, novčane kazne i sl.)! Iskreno, malo čudno, jer ako su krivi za članke 39.1 (timske odredbe) onda treba kazna biti veća, ako nisu krivi onda ne trebaju ništa ni platiti. Ovako ispada "Ok, krivi ste ali ajd..."! Usput, odlučivalo se i o 151c (bringing the sport into disrepute) za koji je McL kažnjen 100 milja, ali od toga ništa. Iako, kakav je bio stav velike većine onih koji prate F1 čini se da je ta utrka digla jaako punoi prašine i dovela sport "into disrepute", bez daljnjega.
Link
Link 2
U biti, krivi jesu (kazna izrečena na dan utrke ostaje) ali nema nikakvih novih kazni (oduzimanje bodova, novčane kazne i sl.)! Iskreno, malo čudno, jer ako su krivi za članke 39.1 (timske odredbe) onda treba kazna biti veća, ako nisu krivi onda ne trebaju ništa ni platiti. Ovako ispada "Ok, krivi ste ali ajd..."! Usput, odlučivalo se i o 151c (bringing the sport into disrepute) za koji je McL kažnjen 100 milja, ali od toga ništa. Iako, kakav je bio stav velike većine onih koji prate F1 čini se da je ta utrka digla jaako punoi prašine i dovela sport "into disrepute", bez daljnjega.
All warfare is based on deception - Sun Tzu "The art of war"
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Pa naravno da ih nisu kaznili još više. Nema razloga za to.
Avanti FER, Avanti!!!
- racer@work
- Navijam za: Kubica
nije stvar u "jesu krivi, nisu krivi", nego u činjenici da FIA ostavlja prijašnju kaznu i samim time kaže da jesu krivi. Ako jesu, morali bi biti više kažnjeni za povredu osnovnih pravila. No, ako nisu krivi, onda ni ona kazna od 100.000 nema smisla. U tome je poanta. Malo se FIA pogubila. Al, bez obzira, jedva čekam reakcije iz timova i od ljudi oko F1. Let the show begin!

Zadnja izmjena: racer@work, dana/u 08 ruj 2010, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
All warfare is based on deception - Sun Tzu "The art of war"
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Izgleda da je Ferrari-jev lobi odradio dobro svoj posao.

- Dero
- Profesionalni vozač
Sasvim očekivana odluka, mislio sam da ce i napokon maknuti to glupo pravilo ali ajd može i ovako. Sada ispada da nikome ništa samo plati 100k $ ak nemozes iscenirati bolje od Ferrarija
Mislim mogu oni filozofirati ali nema teorije da se ne dogodi situacija u nastavku sezone kada ce naredbe prštati preko team radija ( sigurno ce biti bolje izrežirano ) .
Baš me zanima tko ce naci hrabrosti ( iz MCM ili RBR ) pa da nešto kaže sada kada se bliži kraj sezone.racer@work je napisao/la:nije stvar u "jesu krivi, nisu krivi", nego u činjenici da FIA ostavlja prijašnju kaznu i samim time kaže da jesu krivi. Ako jesu, morali bi biti više kažnjeni za povredu osnovnih pravila. No, ako nisu krivi, onda ni ona kazna od 100.000 nema smisla. U tome je poanta. Malo se FIA pogubila. Al, bez obzira, jedva čekam reakcije iz timova i od ljudi oko F1. Let the show begin!![]()
![]()
Mislim mogu oni filozofirati ali nema teorije da se ne dogodi situacija u nastavku sezone kada ce naredbe prštati preko team radija ( sigurno ce biti bolje izrežirano ) .
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Jesu krivi. Kažnjeni su sa 100 hiljada... i zašto bi ih kažnjavali više? Ovo nije nikakav prekršaj koji bi se mjerio sa kaznom 100 miliona. Ovo je bilo pitanje strategije i tu veće kazne gube smisao. Kažnjavaš drastično nekoga ko je odlučio da pokuša osvojit' naslov? Bezveze...racer@work je napisao/la:nije stvar u "jesu krivi, nisu krivi", nego u činjenici da FIA ostavlja prijašnju kaznu i samim time kaže da jesu krivi. Ako jesu, morali bi biti više kažnjeni za povredu osnovnih pravila. No, ako nisu krivi, onda ni ona kazna od 100.000 nema smisla. U tome je poanta. Malo se FIA pogubila. Al, bez obzira, jedva čekam reakcije iz timova i od ljudi oko F1. Let the show begin!![]()
![]()
Avanti FER, Avanti!!!
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
NIje niti tako loše da Ferrari nije dobio nikakvu dodatnu kaznu zbog onog u Hockenheimu jer sad u Mclarenu i Red Bullu znaju da ako dođu u takvu situaciju da im je "krivi" vozač naprijed samo moraju pripremit ček od 100 000 dolara i stvar bi se morala sama od sebe riješiti. Ali ipak je pametnije to prije utrke interno prodiskutirati...
- Schumy.d
- Legenda
Mislim da bi ovo pravilo trebalo pod hitno promijeniti, tj. ukinuti i nikakvih problema neće biti.King iCool je napisao/la:NIje niti tako loše da Ferrari nije dobio nikakvu dodatnu kaznu zbog onog u Hockenheimu jer sad u Mclarenu i Red Bullu znaju da ako dođu u takvu situaciju da im je "krivi" vozač naprijed samo moraju pripremit ček od 100 000 dolara i stvar bi se morala sama od sebe riješiti. Ali ipak je pametnije to prije utrke interno prodiskutirati...
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Izgleda da će ti želja biti ispunjena...LINK! Možda je i bolje tako, ako ništa bar će završiti nebrojene svađe tipa ko je koga pustio, kad i gdje i za koliko bodova.Schumy.d je napisao/la:Mislim da bi ovo pravilo trebalo pod hitno promijeniti, tj. ukinuti i nikakvih problema neće biti.King iCool je napisao/la:NIje niti tako loše da Ferrari nije dobio nikakvu dodatnu kaznu zbog onog u Hockenheimu jer sad u Mclarenu i Red Bullu znaju da ako dođu u takvu situaciju da im je "krivi" vozač naprijed samo moraju pripremit ček od 100 000 dolara i stvar bi se morala sama od sebe riješiti. Ali ipak je pametnije to prije utrke interno prodiskutirati...