Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
zizi
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Nikoga

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la zizi »

Dani je napisao/la:
Kenny je napisao/la: Koliko se ja sjećam da je Kimi imao najviše bodova u drugoj polovici sezone
Koliko se ja sjećam Lewis je imao 40 bodova, a Kimi 39 u drugome dijelu sezone. O utrkama da ni ne pričamo.

istini za volju 38
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Domi je napisao/la:
HrC je napisao/la:
Domi je napisao/la:mislim da je razlika bila u 1 bodu u korist Hamiltona ili tako nešto, a i kad smo se već uhvatili tog da je Hamilton bio najbolji u drugoj polovici sezone, sjetite se da je Kimi bio bodovno jednak s njim tad u bolidu koji se nije razvijao od 6. mjeseca

Nisu baš bili bodovno jednaki Lewis je bio bolji, a zadnji Ferrarijev update je bio u Mađarskoj što nije tako kasno. Još treba uzet u obzir Lewisovo odustajanje u Monzi makar je bio treči i htio pobjedu da njegova greška, ali da je htio mogo je uzet bodove. Te odustajanje u Abu Dhabiju zbog kvara bolida nije ipak sve tako crno i bijelo... ;)
od mađarske do kraja sezone Kimi je osvojio 38 bodova dok je lewis osvojio 40 , znači zaključak je da su po tom bili gotovo jednaki . Ali, jedna je stvar tu prevaga - od mađarske nadalje Kimijev Ferrari postajao je sve lošiji i sporiji bolid bez ikakvog unapređivanja dok je McM postajao sve bolji i brži ;) malo objektivnosti ne škodi :roll:
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Kenny je napisao/la: Po meni je Hamilton brz vozač, ali ga i nevolim jer je dosta puta druge vozače izbacio sa staze, a i samog sebe nekad i na tom prestizanju treba da puno proradi
sreća da su vozači za koje ti navijaš ili simpatiziraš (webber, schumacher) pravi čistunci po tom pitanju. :lol: Dvostruka mjerila...
Kenny je napisao/la:i na tom prestizanju treba da puno proradi
ajd da si rekao da na bilo šta drugom treba da poradi, al na pretjecanju? :? pa svatko tko se imalo kuži u f1 reći će ti da je hamilton najbolji pretjecatelj trenutno u f1. Pa da nema njega, scumachera, kobayashija... i takvih vozača koji voze srcem i koji će iskoristiti i najmanju priliku kako bi napali (pa makar koji put i na granici regularnosti), f1 bi bila duplo sterilnija, kamo sreće da je što više takvih vozača... Meni puno draži stil vozača nego tipovi poput rosberga, vettela ili buttona, koji su brzi al im pretjecanja vidiš rijeđe od helijeva kometa. :biggrin:
slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

K1M1 je napisao/la:
Kenny je napisao/la: Po meni je Hamilton brz vozač, ali ga i nevolim jer je dosta puta druge vozače izbacio sa staze, a i samog sebe nekad i na tom prestizanju treba da puno proradi
sreća da su vozači za koje ti navijaš ili simpatiziraš (webber, schumacher) pravi čistunci po tom pitanju. :lol: Dvostruka mjerila...
hm, Webber nije mi previše drag, Vettel mi je drag i naravno Schumacher, nekažem da Schumacher nije imao glupih poteza u karijeri imo je
K1M1 je napisao/la:ajd da si rekao da na bilo šta drugom treba da poradi, al na pretjecanju? :? pa svatko tko se imalo kuži u f1 reći će ti da je hamilton najbolji pretjecatelj trenutno u f1. Pa da nema njega, scumachera, kobayashija... i takvih vozača koji voze srcem i koji će iskoristiti i najmanju priliku kako bi napali (pa makar koji put i na granici regularnosti), f1 bi bila duplo sterilnija, kamo sreće da je što više takvih vozača... Meni puno draži stil vozača nego tipovi poput rosberga, vettela ili buttona, koji su brzi al im pretjecanja vidiš rijeđe od helijeva kometa. :biggrin:
Najviše prestiže na stazi Hamilton, ali ga je to znalo koštat i prvenstva, pa to nije najpametnije za njega. Pretjero vjerovatno jesam netreba puno da proradi na tome, ali malo treba.

Jel je tebi dobar Sato, stalno prestiže, a loš je vozač?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Kenny je napisao/la: Najviše prestiže na stazi Hamilton, ali ga je to znalo koštat i prvenstva, pa to nije najpametnije za njega. Pretjero vjerovatno jesam netreba puno da proradi na tome, ali malo treba.
da, slažem se da ga je to znalo koštati (čak i prvenstva), al to je njegov stil, ići na rizične poteze, čak i pod cijenu da napravi s*anje i uništi si utrku, ne kalkulira i uvijek ide na nož i pokušat će preteć ako vidi i najmanju priliku za to, to mi se i sviđa kod njega...
Kenny je napisao/la:Jel je tebi dobar Sato, stalno prestiže, a loš je vozač?
ko kaže da je loš? sasvim solidan vozač, a to što pretječe i riskira za mene je uvijek dodatan plus, i naravno volio bih da se vrati u f1, a još i da se montoya vrati, uf.. :) Takvi vozači nam trebaju, show zajamčen. :D
slika
HrC
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren-Mercedes

Post Postao/la HrC »

Kenny je napisao/la:
Dani je napisao/la:
Kenny je napisao/la: Koliko se ja sjećam da je Kimi imao najviše bodova u drugoj polovici sezone
Koliko se ja sjećam Lewis je imao 40 bodova, a Kimi 39 u drugome dijelu sezone. O utrkama da ni ne pričamo.
Ok ako je tako, ali znamo da se Ferrari nije razvijao pola sezone, ali nema veze osvojio je bod više i bolji je u tom djelu sezone.

Po meni je Hamilton brz vozač, ali ga i nevolim jer je dosta puta druge vozače izbacio sa staze, a i samog sebe nekad i na tom prestizanju treba da puno proradi

Ako je Hamilton u nećem predobar to je prestizanje, a to kako se oni koje prestiže brane je druga priča. Ako netko treba radit na prestizanju onda to nije Hamilton jer je definitivno što se tiče toga veliki talent tu se čak i Alonso može pokrit ušima.
ELESSAR
Navijam za: Pretjecanja

Post Postao/la ELESSAR »

toliko prepiranja. neda mi se sve čitat, pa ću reć ukratko

Činjenice su da:
- ljudi uspoređuju samo LEWISA sa SENNOM, a ne alonsa ili vettela ili schumija... i to već 4 godine... dakle nije zbog jedne-dvije vrhunske utrke, jedne agresivnosti, zbog jedne kacige, zbog jedne izjave sestre, već zbog svega.... jesu li u pravu?? nije bitno, svak je svoj čovjek, svoju povijest piše, druga su vremena itd. nikad nećemo znat. al neki ljudi to ne žele čut, pa ih demantiraju na sve načine,... neko je zreo, neko je subjektivan...
- Hamilton je u početničkoj sezoni ostvario bolje rezultate od Alonsa, i Fernando je sljedeće sezone otišao iz Mclarena... i šta sad? eh... naravno... Kad se jednog dana 2025. ili 2036. bude pričalo o ovim vremenima i Lewisu, pisat će: "Hamilton u svojoj debitantskoj sezoni za dlaku izgubio naslov, i uzrokovao raskid ugovora aktualnog dvostrukog svj. prvaka!" (nije loše za jednog "klinca")
i opet.... ko to želi čuti...pa, naravno, svi zaljubljenici u f1.... osim.... zaljubljenika u alonsa i mrzitelja lewisa, (i crnaca općenito XD)

dakle stvari su takve kakve jesu... prihvatili ih mi ili ne... oni su dva najbolja f1 vozača današnjice, i ja ih guštam gledat... da nema lewisa, neko bi gadija vettela, ili bogapitajkoga...
al lipo je vidit da se ljudi ovoliko žeste.... dobar znak za f1, nije dosadna sezona...
slika
Ignore: Chuck Norris, ostoja, The Greatest, 7times, alogoc, dmarijon
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Izvrces cinjenice. Ah da, vidim da navijas za Alonsa, zato ti ne valja perspektiva.
alogoc
Navijam za: alonsa

Post Postao/la alogoc »

SRV je napisao/la:Izvrces cinjenice. Ah da, vidim da navijas za Alonsa, zato ti ne valja perspektiva.
upravo obrnuto sto se cinjenica tice
HrC
Početnik
Početnik

Post Postao/la HrC »

po bodovima je ostvario bolje rezultate? po pobjedama? po greskama? ko je imo vise iskustva s bridgestonkama?
ko je lizo ronu dennisu supak vise?[/quote]

Alonso bi zavaljo cjelu glavu u supak da osvoji naslov prvaka. Gle došao si u temu Lewis Hamilton i tjeraš pravdu di ti nije mjesto. Fernando Alonso se dokazao kakav je kad je tražio da se sabotira Lewisov bolid u mađarskoj ili kad je pozvao inspekciju u Kini 2007 jer nije bio zadovoljan uvijetima. Naravno sve to je radio da razj. momčad. Zbog svega toga je Lewis izgubio naslov, a Kimi objeručke prihvatio. Još je bilo Alonsovih provokacija te sezone čak su se i kočnice na mclarenu mjenjale njemu po volji bez da se pita Lewisa u montrealu itd. Njegovi frendovi su i sami rekli da im je on rekao da je očekivao status kralja u momčadi i DOBIO je takav status, ali je htio da ima podređenog timskog kolegu koji će ga pusit naprijed kad on to želi. Sve što je tražio mclaren mu je omogućio, ali mclaren nije mogao i nije htio od Lewisa napravit drugog vozača jer je Lewis bio Alonsova klasa te sezone da ovaj nije tolko kenjo Hamilton bi odavno došao do naslova. Puno je tu još sitinica gdje se prema Alonsu postupalo kao prema razmaženom djetetu, ali se Hamiltona nije moglo usporit i to je to. Mclaren je mogao biti djubre i zadnjih par utrka sje*at Alonsa nakon svega kaj im je napravio no nisu jer su bili pošteni do kraja i onda se riješili djubretara. Morao sam ovo napisat jer mi vi fanovi od Alonsa idete na jaja više frajer je arogantan i bezobrazan želi da mu svi budu podređeni te da mu nitko ne prigovara. Poštujem ga kao vozača neznam kakav je kao osoba, ali neka djela govore više od riječi.
alogoc
Navijam za: alonsa

Post Postao/la alogoc »

HrC je napisao/la:po bodovima je ostvario bolje rezultate? po pobjedama? po greskama? ko je imo vise iskustva s bridgestonkama?
ko je lizo ronu dennisu supak vise?

Alonso bi zavaljo cjelu glavu u supak da osvoji naslov prvaka. Gle došao si u temu Lewis Hamilton i tjeraš pravdu di ti nije mjesto. Fernando Alonso se dokazao kakav je kad je tražio da se sabotira Lewisov bolid u mađarskoj ili kad je pozvao inspekciju u Kini 2007 jer nije bio zadovoljan uvijetima. Naravno sve to je radio da razj. momčad. Zbog svega toga je Lewis izgubio naslov, a Kimi objeručke prihvatio. Još je bilo Alonsovih provokacija te sezone čak su se i kočnice na mclarenu mjenjale njemu po volji bez da se pita Lewisa u montrealu itd. Njegovi frendovi su i sami rekli da im je on rekao da je očekivao status kralja u momčadi i DOBIO je takav status, ali je htio da ima podređenog timskog kolegu koji će ga pusit naprijed kad on to želi. Sve što je tražio mclaren mu je omogućio, ali mclaren nije mogao i nije htio od Lewisa napravit drugog vozača jer je Lewis bio Alonsova klasa te sezone da ovaj nije tolko kenjo Hamilton bi odavno došao do naslova. Puno je tu još sitinica gdje se prema Alonsu postupalo kao prema razmaženom djetetu, ali se Hamiltona nije moglo usporit i to je to. Mclaren je mogao biti djubre i zadnjih par utrka sje*at Alonsa nakon svega kaj im je napravio no nisu jer su bili pošteni do kraja i onda se riješili djubretara. Morao sam ovo napisat jer mi vi fanovi od Alonsa idete na jaja više frajer je arogantan i bezobrazan želi da mu svi budu podređeni te da mu nitko ne prigovara. Poštujem ga kao vozača neznam kakav je kao osoba, ali neka djela govore više od riječi.[/quote]

da zato je imo u Brazilu 30 konja manje sto su mu sve omogucili
oces rec da hamilton nije bezobrazan i arogantan
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Ljudi, naučit se
quote-at
:D
Michael is faster than you!!
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Igor18 je napisao/la:Ljudi, naučit se
quote-at
:D
to je bar jednostavno stisnes quote i gotovo neznam kako ovi "siluju" to :biggrin:

Dosadni se vise s tim,
ALONSO FAN: alonso je najbolji,kralj, dobar u dusi najanjanajan
Hamilton FAN : hamilton je car, najbolji vozac,ma ljudina najanajanaa

Stvarno je to preslo u takvo prepucavanje :roll:
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Od sada, tko ne bude koristio "quote" pravilno - brisat ću post,a ako se bude ponavljalo i dijelit opomene! Imate opciju "prikaz", pa provjerite je li post pravilan. A ako ste već postali, imate opciju "uredi" pa ga uredite da bude u ispravnom obliku.
slika
HrC
Početnik
Početnik

Post Postao/la HrC »

alogoc-neda mi se sa tobom raspravljat ko je kakav, ali Alonso je milju puta ispao djubre i to je svima jasno osim njegovim navijačima. Hamilton kad god bi neš krivo izustio mediji bi napuhali priču samo kako bi zahuktali odnos među njima. Uglavnom čitam početke ove teme i nigdje se ne pljuje po Hamiltonu sve dok nije počeo pobjeđivat Alonsa tamo sredinom 2007 te kad su počele stizat prve pobjede. Odjednom se stvaraju neki anti-Hamilton likovi samo zato što su počeli shvaćati da bi Lewis mogao razvaliti njihovog miljenika do tada je bio OK svima. Ne kažem da je Lewis svetac, ali koji vozač je.. pogotovo kada je riječ od borbi za naslov uvijek vlada nervoza. No i dalje se Alonso i Hamilton nemogu uspoređivati da ga jedan rookie izbaci iz takta je smiješno i samo pokazuje o kakvom se egoistu radi. Svaka ćast Alonsu drago mi je da je u f1 i 2006 sam navijao da osvoji naslov, ali 2007 sam shvatio kakav je Alonso kad gubi i to što je radio nije natjecateljsi i sportski. Sad mi nabroji sve Lewisove afere pa ćemo vidjet ko je u pravu..

i da ako je Lewis imao 30 konja više ništa me ne čudi pa da sam Ron Dennis izbacio bi Alonsa u mađarskoj iz ekipe ma kolko me god to koštalo. Nemre m jedan vozač glumit glavonju jer je ipak on samo vozač, a momčad je stara desetljećima i f1 je posao, a Alonso ih je koštao 100 milja eura e pa naplatio bi mu ja to jako lijepo.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

HrC je napisao/la:alogoc-neda mi se sa tobom raspravljat ko je kakav, ali Alonso je milju puta ispao djubre i to je svima jasno osim njegovim navijačima. Hamilton kad god bi neš krivo izustio mediji bi napuhali priču samo kako bi zahuktali odnos među njima. Uglavnom čitam početke ove teme i nigdje se ne pljuje po Hamiltonu sve dok nije počeo pobjeđivat Alonsa tamo sredinom 2007 te kad su počele stizat prve pobjede. Odjednom se stvaraju neki anti-Hamilton likovi samo zato što su počeli shvaćati da bi Lewis mogao razvaliti njihovog miljenika do tada je bio OK svima. Ne kažem da je Lewis svetac, ali koji vozač je.. pogotovo kada je riječ od borbi za naslov uvijek vlada nervoza. No i dalje se Alonso i Hamilton nemogu uspoređivati da ga jedan rookie izbaci iz takta je smiješno i samo pokazuje o kakvom se egoistu radi. Svaka ćast Alonsu drago mi je da je u f1 i 2006 sam navijao da osvoji naslov, ali 2007 sam shvatio kakav je Alonso kad gubi i to što je radio nije natjecateljsi i sportski. Sad mi nabroji sve Lewisove afere pa ćemo vidjet ko je u pravu..

i da ako je Lewis imao 30 konja više ništa me ne čudi pa da sam Ron Dennis izbacio bi Alonsa u mađarskoj iz ekipe ma kolko me god to koštalo. Nemre m jedan vozač glumit glavonju jer je ipak on samo vozač, a momčad je stara desetljećima i f1 je posao, a Alonso ih je koštao 100 milja eura e pa naplatio bi mu ja to jako lijepo.

Kao prvo stvarno si dosadan s tim ponavljanjem o Alonsu rekao si što misliš o njemu i nije potrebno da nas zasipaš takvim postovima

Kao drugo
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ui1H_SbB ... r_embedded[/youtube]

Kao treće ako je nekoga trebalo izbaciti nakon Mađarske,onda je to onoga ko nije poslušao svoj pitwall a to sigurno nije bio Alonso,pa ti sad razmisli ko bi to mogao biti
...put u raj nije posut ružama...
HrC
Početnik
Početnik

Post Postao/la HrC »

Kao prvo ovo je tema Lewis Hamilton i shvatio bi da mi prigovaraš da u temi Fernando Alonso govorim isto. Kao drugo ovo Lewis sigurno nije napravio sam nego na naredbu ekipe jer u pitanju su bodovi u sezoni gdje je bolid na početku bio očajan i svaki bod je bio bitan, a ekipa je ta koja odlučuje što će tko radit. Ipak mu oni daju plaću i bolid.. Kao treće da to je baš usporedivo sa onime što je Alonso napravio kasnije i za vrijeme kvalifikacija na ćemu nije stao nego je išao dalje zna se kako je završilo. Kolko se sjećam Alonso je tražio da ga Lewis pusti no ovaj nije jer zašto bi.. nevjerum da mu je ekipa samo tako naredila da ga propusti tak da još jedan primjer da je Alonso htio ispast gazda i pokazati Lewisu da je on broj 1.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

HrC je napisao/la:
Kao prvo stvarno si dosadan s tim ponavljanjem o Alonsu rekao si što misliš o njemu i nije potrebno da nas zasipaš takvim postovima

Kao drugo
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ui1H_SbB ... r_embedded[/youtube]

Kao treće ako je nekoga trebalo izbaciti nakon Mađarske,onda je to onoga ko nije poslušao svoj pitwall a to sigurno nije bio Alonso,pa ti sad razmisli ko bi to mogao biti

Kao prvo ovo je tema Lewis Hamilton i shvatio bi da mi prigovaraš da u temi Fernando Alonso govorim isto. Kao drugo ovo Lewis sigurno nije napravio sam nego na naredbu ekipe jer u pitanju su bodovi u sezoni gdje je bolid na početku bio očajan i svaki bod je bio bitan, a ekipa je ta koja odlučuje što će tko radit. Ipak mu oni daju plaću i bolid.. Kao treće da to je baš usporedivo sa onime što je Alonso napravio kasnije i za vrijeme kvalifikacija na ćemu nije stao nego je išao dalje zna se kako je završilo. Kolko se sjećam Alonso je tražio da ga Lewis pusti no ovaj nije jer zašto bi.. nevjerum da mu je ekipa samo tako naredila da ga propusti tak da još jedan primjer da je Alonso htio ispast gazda i pokazati Lewisu da je on broj 1.
zasto je onda lewis negirao da mu je bilo naređeno da propusti toyotu? i nauci se j*beno quotat :doubt: :roll:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
HrC
Početnik
Početnik

Post Postao/la HrC »

zasto je onda lewis negirao da mu je bilo naređeno da propusti toyotu? i nauci se j*beno quotat :doubt: :roll:
Pročitaj tekst i vidjet ćeš da sam objasnio. ;)
ELESSAR
Navijam za: Pretjecanja

Post Postao/la ELESSAR »

SRV je napisao/la:Izvrces cinjenice. Ah da, vidim da navijas za Alonsa, zato ti ne valja perspektiva.
Ne izvrćen ništa prijatelju, možda je ispalo da govorim protiv hamiltona, ali nije mi to bila namjera... dapače...

evo članak, koji nisam naša nigdi, al siguran sam da su ga neki već vidili...Naslov govori sve...

Alonso: "Lewis Hamilton probably the fastest driver in Formula 1"

http://blogs.bettor.com/Fernando-Alonso ... a-1-a56116" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Ignore: Chuck Norris, ostoja, The Greatest, 7times, alogoc, dmarijon
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

HrC je napisao/la: Kolko se sjećam Alonso je tražio da ga Lewis pusti no ovaj nije jer zašto bi..
Eto vidiš kako si slabo informiran i onda tvrdiš nešto.Malo se potrudi pa saznaj šta je u stvari bilo
...put u raj nije posut ružama...
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Ako je Hamilton u nećem predobar to je prestizanje, a to kako se oni koje prestiže brane je druga priča. Ako netko treba radit na prestizanju onda to nije Hamilton jer je definitivno što se tiče toga veliki talent tu se čak i Alonso može pokrit ušima.
Navedi top 5 prestizanja od Hamiltona...
Avanti FER, Avanti!!!
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Iako ne volim Hamiltona, a ni Alonso mi nije neš drag mislim da mogu mirne glave bez navijačkih sklonosti reći da kad su prestizanja u pitanju i općenito želja za njima Hamilton je daleko bolji, hrabriji, odlučniji u tom segmentu od Alonsa.
Michael is faster than you!!
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

The Greatest je napisao/la:

Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

The Greatest je napisao/la:
Ima ih za cijelu kolekciju, pa biraj:
Prestizanja 1
Prestizanja 2
Prestizanja 3
Prestizanja 4
Prestizanja 5
Prestizanja 6
Prestizanja 7
Prestizanja 8
Znači imaš što za gledati dobrih sat, sat i pol vremena. A to su samo neka od pretjecanja!

Gledaj ovo...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ogbD0xnq ... re=related[/youtube]
... i ovo.

I meni najdraže...

Sam stil napadanja, pritiska, agresivnosti... Neda Fisichelli mira ni sekunde! Čim se otvori i najmanji prostor evo i pokušaja za prolaskom.
A tek ono prebacivanje na 1:12 i BRUTALAN prolazak s vanjske strane na ravnini!! Skoro da je i bio na travi, ali noga je ostala na gasu!
Koliko bi ih bilo spremno to napraviti? A tek kad se uzme u obzir da su dan prije Hamiltona vadili iz ograde i čovjek bi očekivao dozu opreznosti, čak i malo straha,a on napravi ovakvo nešto. Za to stvarno trebaju čelična muda!
slika
Odgovori