e scuderia šta uradi?Scuderia je napisao/la:Mislim da cu biti prvi koji ce pobrati kaznu ove sezone. Piquet020 zna zasto.
Pitanja, komentari, kritike
- lux007
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Pitanja, komentari, kritike
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
- Piquet20
- Svjetski prvak
Evo, odgovori su postavljeni u temi gdje su bila i pitanja. Nažalost ne stignem odmah sad ispraviti kvizove pa će rezultati biti tek navečer.
@King: moraš imati najmanje 25% točnih odgovora da bi imao najbrži krug...kada zbrojim ćemo vidjeti da li si uspio.
@King: moraš imati najmanje 25% točnih odgovora da bi imao najbrži krug...kada zbrojim ćemo vidjeti da li si uspio.

- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Pogledao sam malo odgovore i mogao bi biti dobar rezultat. Jako sam zadovoljan kako sam rješio.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- Piquet20
- Svjetski prvak
Hehe...večeras te zovemo na razgovor u race control, a ako tvoji odgovori ne zadovolje se vidimo u Parizu.Scuderia je napisao/la:Mislim da cu biti prvi koji ce pobrati kaznu ove sezone. Piquet020 zna zasto.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ma... budete culi, ako dodje do kazne...lux007 je napisao/la:e scuderia šta uradi?Scuderia je napisao/la:Mislim da cu biti prvi koji ce pobrati kaznu ove sezone. Piquet020 zna zasto.
Primate li mito?Piquet20 je napisao/la: Hehe...večeras te zovemo na razgovor u race control, a ako tvoji odgovori ne zadovolje se vidimo u Parizu.

Inace, dobar kviz.

- Senna
- Veteran
- Navijam za: Minardi _ Alonso
- Kontakt:
Baš sam i ja to napravio i začudio kad sam vidio koliko je toga dobro odgovoreno , neke sam stvari samo za godinu fulao, mislim da će po bodovima ovo biti moj najbolji rezultat u sezoni. U zadnja dva pitanja samo sam bod izgubio130R je napisao/la:Pogledao sam malo odgovore i mogao bi biti dobar rezultat. Jako sam zadovoljan kako sam rješio.

- 130R
- Svjetski prvak
Ja na pitanje za najbrži krug u Bahreinu nisam bio siguran ako je Heidfeld ili Kovalainen i stavim Heidfelda. Ni ostale koje sam pogađao na sreču večinu nisam pogodio.

- lux007
- Rezervni vozač
schuey idi ispravljat odgovore
nemoj tu lijenčarit
nemoj tu lijenčarit

- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
dobar kvizić, opet sam se iznenadio koliko NEMAM POJMA!!! 
al pogodio sam par komada, bit će bodoava valjda

al pogodio sam par komada, bit će bodoava valjda

- 130R
- Svjetski prvak
Opet bodovi
Zadovoljan sam kako je ispalo na kraju.

- Piquet20
- Svjetski prvak
Kratki osvrt
Evo napokon rezultata. Uzbudljiva borba se vodila za prvih 6 pozicija! Ali naravno ponovno je Jackie pobijedio.
Ali vidim da ste nešto svi imali puno bodova...morat ću malo teži kviz napraviti drugi put očito.

King nije uspio u svom naumu da uzme najbrži krug - osvojio je manje od potrebnih 25% bodova. Ali pazite ovaj podatak - Jackie je svoj kviz predao samo par sekundi iza Kinga i osvojio nevjerojatnih 28 bodova!!!
Inače prosječno po kvizu Jackie preda svoje odgovore cca. 10 minuta prije pstalih. Ovaj kviz je predao nakon nevjerojatne 4 minute (slovima četiri minute)!!!

Što se tiče Scuderie, stewardi će svoju odluku donijeti za dva dana. Vjerojatno neće biti kazne za ovaj kviz, ali moguć je hendikep na jednom od idućih kvizova...više o tome nakon zasjedanja u utorak. Scuderia, uzmi prvi avion i pravac Pariz.
Neki su ponovno ostali kratki za bod-dva, ali nadamo se da će poboljšanja koja će donijeti u Barcelonu uroditi plodom te da će se boriti za više pozicije.
Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i ne zaboravite da smo ponovno zajedno za dva tjedna.
EDIT: moram još pohvaliti Icy i Waltera koji su jedini prepoznali Warwicka.

King nije uspio u svom naumu da uzme najbrži krug - osvojio je manje od potrebnih 25% bodova. Ali pazite ovaj podatak - Jackie je svoj kviz predao samo par sekundi iza Kinga i osvojio nevjerojatnih 28 bodova!!!

Što se tiče Scuderie, stewardi će svoju odluku donijeti za dva dana. Vjerojatno neće biti kazne za ovaj kviz, ali moguć je hendikep na jednom od idućih kvizova...više o tome nakon zasjedanja u utorak. Scuderia, uzmi prvi avion i pravac Pariz.

Neki su ponovno ostali kratki za bod-dva, ali nadamo se da će poboljšanja koja će donijeti u Barcelonu uroditi plodom te da će se boriti za više pozicije.

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i ne zaboravite da smo ponovno zajedno za dva tjedna.

EDIT: moram još pohvaliti Icy i Waltera koji su jedini prepoznali Warwicka.

- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Wauu... Opet medju prvih 8. Cestitke svima. Ne brini Piquet, uzeo sam kartu za Pariz
Sto se tice kazne, dat` cu prijedlog, nadam se da ce te ga uvaziti, te da mi se nece oduzeti taj jedan bod kojeg sam osvojio 

- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Wuuuuhuuuuuu..opet druga
Bio je dosta lagan kvizić, možda mi je to (ko i Toyoti) bila prilika za pobjedu, al šta je tu je...al imala sam dosta sreće jer sam baš jučer tražila kacige svih vozača Red Bulla pa sam odma prepoznala Webbera, i gledala trku Kyalami '84. pa sam Warwicka isto odma prepoznala.
Čestitke svima, pogotovo najboljima
(neš sam pjesnički raspoložena)

Čestitke svima, pogotovo najboljima

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Opet Stewart ima najbrži krug???Pa kad je on poslal odgovore?? Ja u 16:34h!
- Piquet20
- Svjetski prvak
On je isto poslao u 16:34. Ti si poslao par sekundi prije njega, ali imaš manje od 25% bodova, a po pravilima moraš imati barem toliko da bi osvojio najbrži krug.King iCool je napisao/la:Opet Stewart ima najbrži krug???Pa kad je on poslal odgovore?? Ja u 16:34h!

Btw: najbrži krug se od ove sezone više ne boduje.

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Re: Kratki osvrt
King iCool je napisao/la:Opet Stewart ima najbrži krug???Pa kad je on poslal odgovore?? Ja u 16:34h!
Piquet20 je napisao/la: King nije uspio u svom naumu da uzme najbrži krug - osvojio je manje od potrebnih 25% bodova.
Čestitke svima pogotovo postolju i pobjednicima

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
AAAAAAA....S*it! Onda je za 2 tjedan najbrži krug moj pa mogu u penziju.Piquet20 je napisao/la:On je isto poslao u 16:34. Ti si poslao par sekundi prije njega, ali imaš manje od 25% bodova, a po pravilima moraš imati barem toliko da bi osvojio najbrži krug.King iCool je napisao/la:Opet Stewart ima najbrži krug???Pa kad je on poslal odgovore?? Ja u 16:34h!![]()
Btw: najbrži krug se od ove sezone više ne boduje.

- lux007
- Rezervni vozač
ma jackie nije normalan u pozitivnom smislu
- piquet
- Početnik
čestitke jackieu...imao je sreće što nisam nastupao danas!
pitanje Piquet20...kolik je danas bilo moguće osvojiti bodova??

cazzo finalmente
- lux007
- Rezervni vozač
30piquet je napisao/la:čestitke jackieu...imao je sreće što nisam nastupao danas!![]()
schuey-sve ovogodišnje kvizeve radimo tako da sadrže 20 pitanja i mogućih 30 osvojenih bodova

- Senna
- Veteran
- Kontakt:
u boktePiquet20 je napisao/la:Evo napokon rezultata. Uzbudljiva borba se vodila za prvih 6 pozicija! Ali naravno ponovno je Jackie pobijedio.Ali vidim da ste nešto svi imali puno bodova...morat ću malo teži kviz napraviti drugi put očito.
![]()
![]()
King nije uspio u svom naumu da uzme najbrži krug - osvojio je manje od potrebnih 25% bodova. Ali pazite ovaj podatak - Jackie je svoj kviz predao samo par sekundi iza Kinga i osvojio nevjerojatnih 28 bodova!!!Inače prosječno po kvizu Jackie preda svoje odgovore cca. 10 minuta prije pstalih. Ovaj kviz je predao nakon nevjerojatne 4 minute (slovima četiri minute)!!!
![]()

btw. može ponovno prebrojavanje mislim da imam bod više

- Piquet20
- Svjetski prvak
Hebemu, kada radim sto stvari istovremeno.Senna je napisao/la:btw. može ponovno prebrojavanje mislim da imam bod više

Sorry Senna, ispravljeno.

- Senna
- Veteran
- Kontakt:
Trebao sam tako i za dva kviza prije provjeravati, možda bi još štagod na guz dobioPiquet20 je napisao/la:Hebemu, kada radim sto stvari istovremeno.Senna je napisao/la:btw. može ponovno prebrojavanje mislim da imam bod više![]()
![]()
Sorry Senna, ispravljeno.

- Jackie Stewart
- F1-HR kviz champion
Čestitke svima!!
Super kviz Piquet20!