Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- dady16
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Felipe Massa
Re: Felipe Massa
Ferrari mora Massi dati nogu,jednostavno on nije u stanju voziti ovaj bolid.
Auto je napravljeno tako da odgovara Alonsu i to je nešto sasvim normalno ali onda moraju dovesti vozača koji ima sličan stil kao Fernando jer ovo što Massa pruža u tom bolidu je tužno,nijedan drugi vozač na gridu nema takvih problema.
Ako malo bolje pogledate,nakon svakog zavoja Massin stražnji kraj pleše.
Nema sumnje da će ovako biti i u narednim utrkama ali nadam se da će ubrzo prestati ova muka.
Auto je napravljeno tako da odgovara Alonsu i to je nešto sasvim normalno ali onda moraju dovesti vozača koji ima sličan stil kao Fernando jer ovo što Massa pruža u tom bolidu je tužno,nijedan drugi vozač na gridu nema takvih problema.
Ako malo bolje pogledate,nakon svakog zavoja Massin stražnji kraj pleše.
Nema sumnje da će ovako biti i u narednim utrkama ali nadam se da će ubrzo prestati ova muka.
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
problem je ako dovedu nekoga kome paše alonsov stil vožnje i ovaj ferrari da će se ponoviti Mcl i alonso bi mogao početi plakati...
i tu je velika dilema
imati dva odlična vozača koji se bore međusobno ili vodonošu
i tu je velika dilema
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
ja nevidim sta to massa nosi....darky je napisao/la:problem je ako dovedu nekoga kome paše alonsov stil vožnje i ovaj ferrari da će se ponoviti Mcl i alonso bi mogao početi plakati...
i tu je velika dilema
McLaren u <3
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Massa kako stvari stoje ni ove ni prosle sezone nije sposoban bit niti vodonoša ...darky je napisao/la:problem je ako dovedu nekoga kome paše alonsov stil vožnje i ovaj ferrari da će se ponoviti Mcl i alonso bi mogao početi plakati...
i tu je velika dilema

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- dady16
Očito je da Massa ne može voziti ovaj bolid,kažem nijedan vozač na gridu se ne muči s kontrolom bolida kao on.
Ovo je samo nastavak od prošle godine.
Ovo je samo nastavak od prošle godine.
- darky
- Profesionalni vozač
nudemo vidjeli idući vikend
možda je ovo jednostavno loš dan?
ali pomislite o alternativi:
koga umjesto mase?
ono koji valjaju stvoriti će probleme alonsu, a ostali će bit i gori nego masa
možda je ovo jednostavno loš dan?
ali pomislite o alternativi:
koga umjesto mase?
ono koji valjaju stvoriti će probleme alonsu, a ostali će bit i gori nego masa
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
nek dodje Button,mozda Lewes dobije koju utrkudarky je napisao/la:problem je ako dovedu nekoga kome paše alonsov stil vožnje i ovaj ferrari da će se ponoviti Mcl i alonso bi mogao početi plakati...
i tu je velika dilema

Alonsista hasta la muerte..
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Massa
, činjenica da je F2012 neupravljiv ali je i činjenica da Massa sve lošije vozi. 

- McLewis
- Veteran
jesam lewisov fan ali ova je bila dobra hahahahahAlonso-champ je napisao/la:nek dodje Button,mozda Lewes dobije koju utrkudarky je napisao/la:problem je ako dovedu nekoga kome paše alonsov stil vožnje i ovaj ferrari da će se ponoviti Mcl i alonso bi mogao početi plakati...
i tu je velika dilema
imati dva odlična vozača koji se bore međusobno ili vodonošu![]()
McLaren u <3
- darky
- Profesionalni vozač
Alonso-champ je napisao/la: nek dodje Button,mozda Lewes dobije koju utrku![]()

pa da odere alonsa i da on onda plaće i tužaka ferari FIA-i?

osim toga zakaj bi Button išao sa konja na magarca?

- dady16
Pa ne vjerujem da bi recimo Alguersuari stvarao prevelike probleme Alonsu ali siguran sam da bi bolje vozio od Masse.
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Pod hitno ga zamijenit. Dovest Alguersuarija (ili Sutila) kao test vozača i dat mu prilike 3,4 utrke, ako se dokaže zadržat ga, ako ne onda vratit massu... Mislim da nebi ništa izgubili time. A imaju i Bianchia već kao 3. vozača, mogu i njemu dati šansu..

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Bianchi je kod Force IndijeK1M1 je napisao/la:Pod hitno ga zamijenit. Dovest Alguersuarija (ili Sutila) kao test vozača i dat mu prilike 3,4 utrke, ako se dokaže zadržat ga, ako ne onda vratit massu... Mislim da nebi ništa izgubili time. A imaju i Bianchia već kao 3. vozača, mogu i njemu dati šansu..

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- McLewis
- Veteran
lako oni njega dovuku, kako je fisichella dosao iz force indije u pola sezone....F1NAC je napisao/la:Bianchi je kod Force IndijeK1M1 je napisao/la:Pod hitno ga zamijenit. Dovest Alguersuarija (ili Sutila) kao test vozača i dat mu prilike 3,4 utrke, ako se dokaže zadržat ga, ako ne onda vratit massu... Mislim da nebi ništa izgubili time. A imaju i Bianchia već kao 3. vozača, mogu i njemu dati šansu..
McLaren u <3
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Ako se po jutru dan poznaje, onda je ovo definitivno njegova zadnja sezona za Ferrari. Cijeli vikend je jako loš, da ne kažem užasan.

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
ma dovest će ferrari pereza čim vide da s massom stvarno nemaju što radit 

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Evo još jedna kombinacija, mogu dovest pereza odmah, a bianchija stavit na njegovo mjesto u sauber (ili napravit zamjenu pa massu dat sauberu).. Ma imaju riješenja kolko hoćeš, samo već jednom moraju poduzet nešto..

-
- Veteran
Ako budu dovodili vozaca kao sto radu bolid onda ce dovest Karikayana 

-
- Legenda
Oduvijek bi je bio drag, ali jbg... toliko je loš (ne loš, nego grozan) da ... Da Ferrari znatno poboljša bolid kroz idućih par utrka ja bi se kladio da Massa svejedno ne bi došao do nijednog postolja.
Gledam te vožnje, i kao da ne zna uhvatiti tempo i liniju, nego ga preforsira pa proklizi, pa izgubi tempo, pa je frustriran, pa izgubi poziciju ... pa bla bla ..
Gledam te vožnje, i kao da ne zna uhvatiti tempo i liniju, nego ga preforsira pa proklizi, pa izgubi tempo, pa je frustriran, pa izgubi poziciju ... pa bla bla ..
Samo neka se trkaju.
-
- Navijam za: ferrari
katastrofa , samo toliko , tolika razlika između vozaća nije ni u jednom timu.
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
do švabije 2010 je bio još i dobar ali od je ferrari više manje napravljen za alonsa a takav bolid osim alonsa ni vrag ne bi mogao vozi . Massa da ode u neku drugu ekipu bio bi puno bolji

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
čisto sumnjam, njemu je odzvonilo ko i Barichelu kad 2009. nije ulovio naslov (ni Barichello kasnije više nije imao bolid za borbu). Ono što mu preostaje je da sruši Barichelov naslov u broju gp-a ili da ode.spacedoc je napisao/la:. Massa da ode u neku drugu ekipu bio bi puno bolji
-on kao da vozi pun stresa, prošlu cijelu sezonu je bio natakaren na Hamiltona i ispucavao agresivu u dvobojima al čini se da sad mu svi smetaju.

-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
ma problem je nastao kad je morao pustit alonsa. Ma sad gubi živce . A bolid ne rade po njemu pa još više gubi živce k tome htio bi iz ferrarija van ali mora šutit jer pitanje tko bi ga uzeo za vozaća

- dady16
Ne bi on nigdje iz Ferrarija,tamo je kao kralj,bez obzira što katastrofalno vozi.
Uz to što je Ferrari napravio dosta slab bolid,ubija ga i činjenica da je ovo bolid konstruiran za Alonsa i njegov agresivni stil vožnje,takvo nešto Felipe nema pojma voziti.
Tu se više ne radi samo o činjenici da je Massa slabiji vozač,ne vjerujem da je najlošiji na gridu ali bolid mu ne leži i zato treba otići.Koliko se god trudio neće biti bolje.
Pitanje za Ferrari,hoće li čekati cijelu godinu i onda dovesti Kubicu ili odmah nakon recimo Španjolske dovesti Jaimea/Sutila.
Postoji minimalna šansa da je ovo samo loš dan za Felipea ali čisto sumnjam,prošle godine isto tako nije mogao ovladati autom,ove godine mi se čini još gore.
Uz to što je Ferrari napravio dosta slab bolid,ubija ga i činjenica da je ovo bolid konstruiran za Alonsa i njegov agresivni stil vožnje,takvo nešto Felipe nema pojma voziti.
Tu se više ne radi samo o činjenici da je Massa slabiji vozač,ne vjerujem da je najlošiji na gridu ali bolid mu ne leži i zato treba otići.Koliko se god trudio neće biti bolje.
Pitanje za Ferrari,hoće li čekati cijelu godinu i onda dovesti Kubicu ili odmah nakon recimo Španjolske dovesti Jaimea/Sutila.
Postoji minimalna šansa da je ovo samo loš dan za Felipea ali čisto sumnjam,prošle godine isto tako nije mogao ovladati autom,ove godine mi se čini još gore.
-
- Veteran
Kako znate da je F2012 pravljen po Alonsovom stilu voznje??