Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- schuey
- Počasni član
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:

s ove strane izgleda kao da je massa kriv no tu se ne vidi kako ga je DC zatvorio al sad ja vas pitam koji niste zadrti ferrari fanovi,zašto fia nije onda kaznila massu za 5 ili 10 mjesta lošijom startnom pozicijom. i samo nemojte opet o onim glupostima kako fia štiti ferrari jer ste već dosadni s tima.
a bar ja znam popljuvat massu jer je incidentan,ovakav onakav al po meni nije kriv.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Nisu ga kaznili jer, iako je on kriv, ono je "trkaci incident".schuey je napisao/la: s ove strane izgleda kao da je massa kriv no tu se ne vidi kako ga je DC zatvorio al sad ja vas pitam koji niste zadrti ferrari fanovi,zašto fia nije onda kaznila massu za 5 ili 10 mjesta lošijom startnom pozicijom. i samo nemojte opet o onim glupostima kako fia štiti ferrari jer ste već dosadni s tima.
BTW Kako je Massa prosle godine u Madjarskoj znao da odluku sudaca koja je tek trebala biti donesena? Zna se vec dobro da Ferrari ima prođu kad su u pitanju takve stvari.
Ako je MSC rekao da je Massa kriv, onda je tako.
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Mislim da je Sumacher najkompetentnij da kaze istinu o tome jel on zna sta su prljavi potezi.SRV je napisao/la:Nisu ga kaznili jer, iako je on kriv, ono je "trkaci incident".schuey je napisao/la: s ove strane izgleda kao da je massa kriv no tu se ne vidi kako ga je DC zatvorio al sad ja vas pitam koji niste zadrti ferrari fanovi,zašto fia nije onda kaznila massu za 5 ili 10 mjesta lošijom startnom pozicijom. i samo nemojte opet o onim glupostima kako fia štiti ferrari jer ste već dosadni s tima.
BTW Kako je Massa prosle godine u Madjarskoj znao da odluku sudaca koja je tek trebala biti donesena? Zna se vec dobro da Ferrari ima prođu kad su u pitanju takve stvari.
Ako je MSC rekao da je Massa kriv, onda je tako.
- -Briatore-
- Svjetski prvak
Pa jebemu kolač, valjd Šumi zna neke stvari.Walter je napisao/la:Pa šta onda ako je to rekao Schumacher, ja se sa njim u tome ne slažem i mislim da je i dalje krivica na strani DCa.
Da Massa nije išao po travi sudar bi opet bio neizbježan, jer DC nije ostavio nikakvog prostora Massi.

Ja bi mu vjerovo pa i da kaže da je Zemlja ravna ploča.
-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari
pa jebemu........ jedva da je dotakao travu a vi pričate o toj travi ko da je kosil livadu i letil preko nje pa da je puknul DC-aAdriana Lima fan je napisao/la:Da Massa nije isao preko trave nebi ni imao prilike da uđe pod tim kutem u zavoj samim time i priliku za preticanje(ako je uopce i bilo) nebi bilo.Walter je napisao/la:Pa šta onda ako je to rekao Schumacher, ja se sa njim u tome ne slažem i mislim da je i dalje krivica na strani DCa.
Da Massa nije išao po travi sudar bi opet bio neizbježan, jer DC nije ostavio nikakvog prostora Massi.

ajde još recite da je u toj namjeri još i pikirao gdje će namjerno pogoditi coultharda

ako će vam duša biti na mjestu...
massa gdje god dođe napravi pizdariju
massa namjerno gađa ljude po stazi
massa nema pojma voziti po kiši
bez tc-a massa je izgubljen slučaj i samo nas nasmijava
massa nije u rangu niti vozača torra rosa a kamoli prve četvorice
zadovoljni?
ajde vi sad koji toliko pljujete po massi malo oladite i pustite nas koji volimo massu da ga normalno podržavamo
može?
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
-
- Svjetski prvak
jel se računa i massin spojler ili samo gume?Lucky je napisao/la:Neko zlatno pravilo je,da bi vozač trebao propustiti nekog ko ga pokušava prestići,ako je njegov bolid prešao polovicu njegovog bolida.
Ovo je negdje na granici,čak mislim da Massin Ferrari nije na polovici Davidovog Red Bull-a.
Slika je tu pa prosudite sami?
Trenutak prije udarca!

Ma ja sam Fisico-fan...
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
RESPECT!!!ivana.zagreb je napisao/la:pa jebemu........ jedva da je dotakao travu a vi pričate o toj travi ko da je kosil livadu i letil preko nje pa da je puknul DC-aAdriana Lima fan je napisao/la:Da Massa nije isao preko trave nebi ni imao prilike da uđe pod tim kutem u zavoj samim time i priliku za preticanje(ako je uopce i bilo) nebi bilo.Walter je napisao/la:Pa šta onda ako je to rekao Schumacher, ja se sa njim u tome ne slažem i mislim da je i dalje krivica na strani DCa.
ajde još recite da je u toj namjeri još i pikirao gdje će namjerno pogoditi coultharda![]()
ako će vam duša biti na mjestu...
massa gdje god dođe napravi pizdariju
massa namjerno gađa ljude po stazi
massa nema pojma voziti po kiši
bez tc-a massa je izgubljen slučaj i samo nas nasmijava
massa nije u rangu niti vozača torra rosa a kamoli prve četvorice
zadovoljni?
ajde vi sad koji toliko pljujete po massi malo oladite i pustite nas koji volimo massu da ga normalno podržavamo
može?

-
- Svjetski prvak
a čuj nije da mi nije drago, ali više su značajni oni drugi treninzi u petak i treći u subotuedo je napisao/la:eno felipe devastirao konkuranciju na prvom treningu...
Ma ja sam Fisico-fan...
- sepulctor
- Rezervni vozač
Ili mu ostaviti prostora da prođe zavoj, pa ga lukavo proći, jer je sljedeći zavoj u lijevo?Lucky je napisao/la:Neko zlatno pravilo je,da bi vozač trebao propustiti nekog ko ga pokušava prestići,ako je njegov bolid prešao polovicu njegovog bolida.Ovo je negdje na granici,čak mislim da Massin Ferrari nije na polovici Davidovog Red Bull-a.
Slika je tu pa prosudite sami?
Trenutak prije udarca!
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
-
- Početnik
- Kontakt:
-
- Legenda
meni jedna stvar nije jasna. u sudaru coulharda i masse, po svemu što znam massa je ispravno postupio. ušao je dovljno duboko, ne preko pola bolida, nego skoro preko cijelog.
svi pričaju da zašto se massa ne ispriča, i kako se prošvercao iako je kriv..!?! čak i schumacher kaže da je massa kriv. Zašto??
svi pričaju da zašto se massa ne ispriča, i kako se prošvercao iako je kriv..!?! čak i schumacher kaže da je massa kriv. Zašto??
-
- Početnik
- Kontakt:
ma nemogu vjerovati da je schumi to izjavio. ja stvarno nevidim da je ondje massa ista lose ucinio. kao sto je rekao(massa) na press konferenciji citirajuci kubicu:"this is racing", imali smo i imat cemo jos 1000 ovakvih situacija,a digla se tolika buka. ponavljam, nije mi jasno gdje je tu massa pogrjesio 

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Trava trava je tu jedina vazna stvar. On je zagazio na travu kad je ulazio u krivinu sto je daleko od normalne putanje za pretjecanje i tu sve price prestaju.Andrinho_F1 je napisao/la:ma nemogu vjerovati da je schumi to izjavio. ja stvarno nevidim da je ondje massa ista lose ucinio. kao sto je rekao(massa) na press konferenciji citirajuci kubicu:"this is racing", imali smo i imat cemo jos 1000 ovakvih situacija,a digla se tolika buka. ponavljam, nije mi jasno gdje je tu massa pogrjesio
-
- Svjetski prvak
ma koja vražja trava?Adriana Lima fan je napisao/la:Trava trava je tu jedina vazna stvar. On je zagazio na travu kad je ulazio u krivinu sto je daleko od normalne putanje za pretjecanje i tu sve price prestaju.Andrinho_F1 je napisao/la:ma nemogu vjerovati da je schumi to izjavio. ja stvarno nevidim da je ondje massa ista lose ucinio. kao sto je rekao(massa) na press konferenciji citirajuci kubicu:"this is racing", imali smo i imat cemo jos 1000 ovakvih situacija,a digla se tolika buka. ponavljam, nije mi jasno gdje je tu massa pogrjesio
nemojte više tu nikakvu travu spominjat jer to nije važno i nije presudno...zagazio je malo travu...kaj sad? zato treba biti kriv iako nije?
ma dajte molim vas kakve su to nebuloze
Ma ja sam Fisico-fan...
-
- Svjetski prvak
ma koja vražja trava?Adriana Lima fan je napisao/la:Trava trava je tu jedina vazna stvar. On je zagazio na travu kad je ulazio u krivinu sto je daleko od normalne putanje za pretjecanje i tu sve price prestaju.Andrinho_F1 je napisao/la:ma nemogu vjerovati da je schumi to izjavio. ja stvarno nevidim da je ondje massa ista lose ucinio. kao sto je rekao(massa) na press konferenciji citirajuci kubicu:"this is racing", imali smo i imat cemo jos 1000 ovakvih situacija,a digla se tolika buka. ponavljam, nije mi jasno gdje je tu massa pogrjesio
nemojte više tu nikakvu travu spominjat jer to nije važno i nije presudno...zagazio je malo travu...kaj sad? zato treba biti kriv iako nije?
Ma ja sam Fisico-fan...
- -Briatore-
- Svjetski prvak
Kolegice, trava se ne smije gaziti. Pričamo o formuli, a ne o poljodjelstvu.ivana.zagreb je napisao/la:ma koja vražja trava?Adriana Lima fan je napisao/la:Trava trava je tu jedina vazna stvar. On je zagazio na travu kad je ulazio u krivinu sto je daleko od normalne putanje za pretjecanje i tu sve price prestaju.Andrinho_F1 je napisao/la:ma nemogu vjerovati da je schumi to izjavio. ja stvarno nevidim da je ondje massa ista lose ucinio. kao sto je rekao(massa) na press konferenciji citirajuci kubicu:"this is racing", imali smo i imat cemo jos 1000 ovakvih situacija,a digla se tolika buka. ponavljam, nije mi jasno gdje je tu massa pogrjesio
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
-