Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Walter
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Fernando Alonso
Fantastično,nakon onog jučer nisam se ovome nadao
Briljantna vožnja,uz malo sreće i evo 2.pobjede ove sezone.Mora se priznati da je imao sreće ali ju je izazvao fantastičnom vožnjom i zaista dobrim pretjecanjima,pogotovo Grosjeana
Znam da nije sportski ali lijepo je kad su glavna 2 konkurenta odustala
Btw ne sjećam se da sam ga ikad vidio ovako emotivnoga

Briljantna vožnja,uz malo sreće i evo 2.pobjede ove sezone.Mora se priznati da je imao sreće ali ju je izazvao fantastičnom vožnjom i zaista dobrim pretjecanjima,pogotovo Grosjeana
Btw ne sjećam se da sam ga ikad vidio ovako emotivnoga
...put u raj nije posut ružama...
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Svaka im čast na pobjedi ali ovaj njegov trkači inžinjer mi ide na qurac. Uvijek kad postane napeto oni se počnu razgovarat na španjolskom, talijanskom, mađarskom i šta ja znam na kojem jeziku. Onda me zanima šta će mu reči a ne da ništa ne razumijem
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
King iCool je napisao/la:Svaka im čast na pobjedi ali ovaj njegov trkači inžinjer mi ide na qurac. Uvijek kad postane napeto oni se počnu razgovarat na španjolskom, talijanskom, mađarskom i šta ja znam na kojem jeziku. Onda me zanima šta će mu reči a ne da ništa ne razumijem
Ono mu je rekao da su Webber i Schumacher na zutim gumama.

- KiKiFerrari
Grande Alonso!!!!!!!!!!!!
Avanti Ferrari!!!!!!!!!!!!!

- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team

Kapa do poda šampione...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Cuky
- Moderator
sad na njegovom fb-u/twitter-u čekati da se Tomita fotka sa trofejom 

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Veteran
Ono što je fascinantno čovjek vodi u prvenstvu,a kad se uzme neki prosjek ovih 8 utrka Ferrari je 4.bolid po snazi iza RB,Mclarena i Lotusa.Možda čak i iza Mercedesa

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Kakva utrka danas za Alonsa. Jest, neki će reći da je imao sreće što je i istina ali je imao i velikog znanja i odličnu vožnju danas. Iz utrke u utrku dokazuje da je daleko najbolji vozač današnjice, zapravo posljednjih 7-8 godina.
Koliko je samo bio sretan zbog ove pobjede, mislim da to dovoljno govori o tome kakvu želju još uvijek ima u sebi. Naslov je sve bliže i bliže iz utrke u utrku. Grande Alonso!
Koliko je samo bio sretan zbog ove pobjede, mislim da to dovoljno govori o tome kakvu želju još uvijek ima u sebi. Naslov je sve bliže i bliže iz utrke u utrku. Grande Alonso!
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...lijepo si sročio boldani dio ove rečenice a ostalo hmmm (znam da su te emocije ponijeleChuck Norris je napisao/la:Mora se priznati da je imao sreće ali ju je izazvao fantastičnom vožnjom i zaista dobrim pretjecanjima,pogotovo Grosjeana

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Hahahah... Pa dogovarali su se još u četvrtak o tom štopanju.. Bila je slika.. 
Kamui je skuzio da se nesto sprema ali nije znao sto..

Kamui je skuzio da se nesto sprema ali nije znao sto..

SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Alonso
Vidim neki spominju sreću, ja ću napisat sreću treba zaslužit a Alonso ju je danas zaslužio;
-odličan start,
-odličan prvi stint, napadi na početku i na kraju stinta a između čuvanje guma,
-po izlasku iz boxa kada je zapeo iza vozača koje nisu išli u box, odlično ih je prestigao, nije čekao samo pravac, nego ih je prestizao i na drugim dijelovima staze i mnogo bolje ih se riješio nego Kimi,
-prolazak Groseana posle SC, bilo je tu i sreće ali i hrabrosti, bilo je kontakta, mogao je reće super startova sam 11 sad sam 3 zašto bi išao u bilo kakav rizik,
-odlično kontrolisanja utrke do kraja i čuvanje guma za razliku od Hamiltona.

Vidim neki spominju sreću, ja ću napisat sreću treba zaslužit a Alonso ju je danas zaslužio;
-odličan start,
-odličan prvi stint, napadi na početku i na kraju stinta a između čuvanje guma,
-po izlasku iz boxa kada je zapeo iza vozača koje nisu išli u box, odlično ih je prestigao, nije čekao samo pravac, nego ih je prestizao i na drugim dijelovima staze i mnogo bolje ih se riješio nego Kimi,
-prolazak Groseana posle SC, bilo je tu i sreće ali i hrabrosti, bilo je kontakta, mogao je reće super startova sam 11 sad sam 3 zašto bi išao u bilo kakav rizik,
-odlično kontrolisanja utrke do kraja i čuvanje guma za razliku od Hamiltona.
- Dero
- Profesionalni vozač
Na autosportovom forumu netko je iskopao ovo:

Koliko priče i događaja u jednoj slici

- Cuky
- Moderator
pogledaj samo Kimija. Kao da je netko samo copy/paste njegovu facu 

-
- Veteran
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ako se ne varam ovo je Alonsu 20. utrka u nizu koju završava u bodovima. Nevjerovatan vozač. Doduše jučer je imao i sreće, ali mora nekada i tako.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

-
- Veteran
Da,imao je sreće to sam i ja napisao jučer ali...One and only je napisao/la:Ako se ne varam ovo je Alonsu 20. utrka u nizu koju završava u bodovima. Nevjerovatan vozač. Doduše jučer je imao i sreće, ali mora nekada i tako.
Prije SC-a i bilo čijeg odustajanja on je došao s 11. na 4. mjesto(i to u Valenciji što daje dodatnu težinu) svega par sekundi od Hamiltona i ako se dobro sjećam skidao mu je po pola sekundi tako da je itekako on zaslužan za tu sreću.Odlično je se rješio vozača sa starijim gumama,dok je nekima trebalo dosta vremena da ih prođu
Mnogi govore o prolaženju Grosjeana kao neiskustvu Grosjeana,ali Alonso se tu majstorski postavio u zadnjem zavoju i ušao mu u zavjetrinu
- One and only
- Svjetski prvak
Ma to sve stoji. Džaba ti sva sreća ovog svijeta, ako si telac od vozača i ako ne iskoristiš sve prilike. Ali nekad i pored najbolje vožnje još neke stvari se trebaju poklopiti.Chuck Norris je napisao/la:Da,imao je sreće to sam i ja napisao jučer ali...One and only je napisao/la:Ako se ne varam ovo je Alonsu 20. utrka u nizu koju završava u bodovima. Nevjerovatan vozač. Doduše jučer je imao i sreće, ali mora nekada i tako.
Prije SC-a i bilo čijeg odustajanja on je došao s 11. na 4. mjesto(i to u Valenciji što daje dodatnu težinu) svega par sekundi od Hamiltona i ako se dobro sjećam skidao mu je po pola sekundi tako da je itekako on zaslužan za tu sreću.Odlično je se rješio vozača sa starijim gumama,dok je nekima trebalo dosta vremena da ih prođu
Mnogi govore o prolaženju Grosjeana kao neiskustvu Grosjeana,ali Alonso se tu majstorski postavio u zadnjem zavoju i ušao mu u zavjetrinu

-
- Početnik
još da je schu u mclarenu bila bi ista tri vozača u istim momčadima, al priznam i mercedesDero je napisao/la:Na autosportovom forumu netko je iskopao ovo:
[ http://i49.tinypic.com/2nsv1wi.png ]

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
3 najveća vozača u zadnjih 10 i više godinaDero je napisao/la:Na autosportovom forumu netko je iskopao ovo:
[ http://i49.tinypic.com/2nsv1wi.png ]
Michael is faster than you!!
- Cuky
- Moderator
Točno, a rekord drži Schumacher sa 24 uzastopna završavanja u bodovimaOne and only je napisao/la:Ako se ne varam ovo je Alonsu 20. utrka u nizu koju završava u bodovima. Nevjerovatan vozač. Doduše jučer je imao i sreće, ali mora nekada i tako.

- One and only
- Svjetski prvak
Ne mogu da vjerujem da se neko približio Schumacherovom rekordu postavljenom u Ferrariju. Ako ga obori to će stvarno biti mega gigaCuky je napisao/la:Točno, a rekord drži Schumacher sa 24 uzastopna završavanja u bodovimaOne and only je napisao/la:Ako se ne varam ovo je Alonsu 20. utrka u nizu koju završava u bodovima. Nevjerovatan vozač. Doduše jučer je imao i sreće, ali mora nekada i tako.

-
- Veteran
Ma kakav rekord nek on sljedeće 3 pobjedi a 4. izleti i ja zadovoljanOne and only je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se neko približio Schumacherovom rekordu postavljenom u Ferrariju. Ako ga obori to će stvarno biti mega gigaCuky je napisao/la:Točno, a rekord drži Schumacher sa 24 uzastopna završavanja u bodovimaOne and only je napisao/la:Ako se ne varam ovo je Alonsu 20. utrka u nizu koju završava u bodovima. Nevjerovatan vozač. Doduše jučer je imao i sreće, ali mora nekada i tako..

-
- Legenda
Ovo je stvarno bila bajka za Ferrariste. Da je netko pisao, ne bi mogao bolje smisliti. Ono što me najviše zanima je - da li će se teorije urote stvarno dokazati ili neće. Hoću reći, hoće li Alonsu iduću utrku iz "nepoznatog razloga" gume trajati 15 krugova manje nego ostalima.
Samo neka se trkaju.