Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: alonsa
Re: Formula 1 team - Ferrari
jel prognoza za kisu odma od jutra ili kaj
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Poređenje Massa(plavi)-Alonso(crveni), simulacija utrke

-
nema massa šanse da su neznam koje gume
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ne bih se složio. Massa jeste ograničen vozač po nekim stvarima, ali kad dobije bolid koji njemu paše strašno je brz. Nema baš pravi pobjednički duh i ne vjerujem da može pobjediti Alonsa, ali može dosta bodova uzeti u unutarmomčadskom dvoboju. Takvo rasipanje bodova umal je RBR koštalo naslova prošle sezone unatoč najboljem autu.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Da, malo previše za "moj ukus". Simulacija trke bi bila ako stint odradi oko 20ak krugova. Kao što je Suil govorio; probao s 2, ali nije uspjelo pa je išao na 3 ulaska u boks. Ovo je ipak previše.Ferrari-BiH je napisao/la:Meni bas i ne izgleda....F2004_the_best_ever je napisao/la:Ferrari-jeva - Alonsova simulacija utrke
1 01:29.630
...
66 IN
Zadnji stint mu je prekinula crvena zastava-Kobayashi ju je izazvao.
Osobno meni ovo izgleda dobro, nažalost niko drugi danas od top momčadi nije radio simulaciju utrke da bih mogli uspoređivat sa Ferrari-jevom simulacijom utrke.
Malo previse ulazaka u boks

- Ferrari-BiH
- Veteran
3 ulaska su po meni "kapak"gringo73 je napisao/la:Da, malo previše za "moj ukus". Simulacija trke bi bila ako stint odradi oko 20ak krugova. Kao što je Suil govorio; probao s 2, ali nije uspjelo pa je išao na 3 ulaska u boks. Ovo je ipak previše.Ferrari-BiH je napisao/la:Meni bas i ne izgleda....F2004_the_best_ever je napisao/la:Ferrari-jeva - Alonsova simulacija utrke
1 01:29.630
...
66 IN
Zadnji stint mu je prekinula crvena zastava-Kobayashi ju je izazvao.
Osobno meni ovo izgleda dobro, nažalost niko drugi danas od top momčadi nije radio simulaciju utrke da bih mogli uspoređivat sa Ferrari-jevom simulacijom utrke.
Malo previse ulazaka u boks

I da, dugujem ti zahvalu za podsjetnik da je staza promijenila layout, to sam totalno zaboravio

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
-
pila naopako?
http://www.planetf1.com/news/18227/6828 ... nes-on-top" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.planetf1.com/news/18227/6828 ... nes-on-top" onclick="window.open(this.href);return false;
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Pojavile su se špekulacije po forumima da je Massa izjavio brazilskim medijima da je F150 definitivno sporiji od RB7 i ako u Ferrari-ju žele da pobjedjuju na utrkama, moraju značajno da ubrzaju bolid.
- Schumy.d
- Legenda
A Alonso govori sasvim drukčije...F2004_the_best_ever je napisao/la:Pojavile su se špekulacije po forumima da je Massa izjavio brazilskim medijima da je F150 definitivno sporiji od RB7 i ako u Ferrari-ju žele da pobjedjuju na utrkama, moraju značajno da ubrzaju bolid.

-
Imas link za tu massinu izjavuF2004_the_best_ever je napisao/la:Pojavile su se špekulacije po forumima da je Massa izjavio brazilskim medijima da je F150 definitivno sporiji od RB7 i ako u Ferrari-ju žele da pobjedjuju na utrkama, moraju značajno da ubrzaju bolid.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
mozda je to samo massi spor? ili maže oci drugima..

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Vjerovatno,i lani je Ferrari mnogo zaodstajao u Massinim rukama dok u Alonsovim je zaostajao ali ne baš mnogoF1NAC je napisao/la:mozda je to samo massi spor? ili maže oci drugima..

...put u raj nije posut ružama...
- One and only
- Svjetski prvak
A možda je Massa dosta oprezniji od Alonsa zbog jako loše prošle sezone. Ne bih se čudio da poljuljano samopouzdanje iz njega unaprijed traži izgovore. Alonso mi je nekako mjerodavniji, jer uvijek daje odvagane i realne izjave. Osim o Petrovu 

-
- Navijam za: alonso ferrari
Ma Alonso je favorit za titulu i ako bude sporiji od red bula kao i prosle sezone a masa nije mijerodavan on je sigurno sporiji od alonsa za bar 2 do 3 desetinke.
- Schumy.d
- Legenda
Dobro, Alonso je brži za 0.6 s pa i to treba uzeti u obzir. 

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Ferrari je prošle godine ponudio mjesto Neweyu, odgovor vidimo, a razlog; jednostavno nije zainteresiran. Čak nisu ni došli do razgovora o visini plaće. "Working for Ferrari just for the sake of working for Ferrari isn't something that I'm interested in."Link

- One and only
- Svjetski prvak
Stara priča. Žena mu ne želi seliti u Italiju pa nije zainteresiran. Genijalni dizajner je papučar after all 

-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
One and only je napisao/la:Stara priča. Žena mu ne želi seliti u Italiju pa nije zainteresiran. Genijalni dizajner je papučar after all
poznato je da se muškarci dijele u dvije grupe:
- papučari
- oni koji ne žele priznati da su papučari

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Kimi the best
- Početnik
- Navijam za: F1
Mislim da ta stara prica nije vezana za njega vec za Pat Symondsa, to je razlog sto nije presao u Ferrari 1996 sa ostatkom elite.One and only je napisao/la:Stara priča. Žena mu ne želi seliti u Italiju pa nije zainteresiran. Genijalni dizajner je papučar after all
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
-
Pozdrav ljudi. Zna li netko dali njemački RTL koji je u paketu b-neta prenosi utrke?
- One and only
- Svjetski prvak
Ja sam isto to čitao prije za Neweya. Priča je bila da ga je Ferrari davno pokušao dovesti, i da je on želio doći u Ferrari, ali je gđa. Newey uložila veto. Mada ne vidim kako bi život u Engleskoj mogao biti ljepši od života na mediteranu.Kimi the best je napisao/la:Mislim da ta stara prica nije vezana za njega vec za Pat Symondsa, to je razlog sto nije presao u Ferrari 1996 sa ostatkom elite.One and only je napisao/la:Stara priča. Žena mu ne želi seliti u Italiju pa nije zainteresiran. Genijalni dizajner je papučar after all

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Newey kaže da je Red Bull brži 0.3-0.5 s od Ferrari-ja, tj. da imaju toliku prednost u odnosu na najbliže momčadi
http://www.corriere.it/sport/speciali/2 ... a8b1.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.corriere.it/sport/speciali/2 ... a8b1.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
- One and only
- Svjetski prvak
Što je možda istina za Barcelonu koja je jako aerodinamički zahtjevna staza. Prošle godine u Barceloni u kvalama RBR je bio sekundu brži od Alonsovog Ferrarija, a čak 1,6 sekundi od Massinog.F2004_the_best_ever je napisao/la:Newey kaže da je Red Bull brži 0.3-0.5 s od Ferrari-ja, tj. da imaju toliku prednost u odnosu na najbliže momčadi![]()

-
ak on kaže 0.3-0.5 to je minimalno 0.5 ak ne i više jbl sebe opet su dobriOne and only je napisao/la:Što je možda istina za Barcelonu koja je jako aerodinamički zahtjevna staza. Prošle godine u Barceloni u kvalama RBR je bio sekundu brži od Alonsovog Ferrarija, a čak 1,6 sekundi od Massinog.F2004_the_best_ever je napisao/la:Newey kaže da je Red Bull brži 0.3-0.5 s od Ferrari-ja, tj. da imaju toliku prednost u odnosu na najbliže momčadi![]()

- -ferrari-F1-
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
Analiza i infografika magazina Autosport pokazuju da Ferrari ima najbrži bolid
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)