Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Formula 1 team - Ferrari
racunaj da je FL od alonsa bio 1.2 sekunde sporiji ma da to se ne uzima u obzir i nemozes rec da alonso nije kapitalizirao kad je covjek izvlacio maximum ..

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Navijam za: alonsa
pa radite ljudi onda nova krila kad se može!!!
http://www.onestopstrategy.com/dailyf1n ... iting.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.onestopstrategy.com/dailyf1n ... iting.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Michael is faster than you!!
-
bum im ja onda želatine malo stavil u karbonsku peč

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Igor18 je napisao/la:Ferrari se treba okrenuti sljedećoj sezoni
lovacke price

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Početnik
- Navijam za: Mclaren-Mercedes
F1NAC je napisao/la:racunaj da je FL od alonsa bio 1.2 sekunde sporiji ma da to se ne uzima u obzir i nemozes rec da alonso nije kapitalizirao kad je covjek izvlacio maximum ..
Krivo sam se izrazio je kapitalizirao je no imao je i svojih loših momenata, naravno kao i Hamilton no definitivno dva najj vozača te sezone uz Kubicu of course..
-
- Navijam za: Ferrari
dečki malo ste prebrzo osudili rad i djelo ferrarija za ovu sezonu. To se najbolje vidlo u prošloj sezoni di su već gotvo svi otpisali ferrari a nakraju konkurirao za naslov a i to je nebitno ako uzemo u obzir da je to momčad sa najjačim financijama i mogućnostima. Prva utrka ništa ne znači, prošlu sezonu je ferrari imao dvostruki tron pa je nakon toga počeo padat. Nemojte očekivat puno u naredne 3 utrke jer i sami ferrarijevci znaju da im nešto fali i nisu konkurentni i trebat će im vremena da to riješe po mojem mišljenju značajni pomak će se tek vidjet negdje u četvrtoj utrci sezoone ... daj bože i prije ...
i da priče tipa kako FIA nije naklonjena ferrariju su za malu djecu ... Ferrari je sinonim za F1 i FIA je toga svjesna ... ako ferrari ode, ode i F1 bar u ovo izdanju kojeg ga sada gledamo! Iako ferrari će biti taj koji će zadnji otić, al eto tko ne zna ili misli da zna .... da nema ferrarija gledanost i interes za taj sport bi bio ko za naše brtske trke u puščoj bistri!
i da priče tipa kako FIA nije naklonjena ferrariju su za malu djecu ... Ferrari je sinonim za F1 i FIA je toga svjesna ... ako ferrari ode, ode i F1 bar u ovo izdanju kojeg ga sada gledamo! Iako ferrari će biti taj koji će zadnji otić, al eto tko ne zna ili misli da zna .... da nema ferrarija gledanost i interes za taj sport bi bio ko za naše brtske trke u puščoj bistri!
- Armanini
- Svjetski prvak
ja nisam malo djete pa opet ne smatram da je vise ferrari pod zastitom fie..
ovo sto ti pricas nema veze sa mojom tezom..
interes i plan fie, bernia takodjer je bio promjesat snage u f1 kako se ne bi upalo u sivinu jednog tima, kako bi se zahvatio puno siri krug interesnih skupina = ulagaca = kesevine koju bernie skuplja..
ovi vasi replyevi kako je ferrari dio formule1 neznam cemu sluze.. i kako bi f1 propala da nema ferrarija.. mislim ono - o cemu vi?
interes i plan fie, bernia takodjer je bio promjesat snage u f1 kako se ne bi upalo u sivinu jednog tima, kako bi se zahvatio puno siri krug interesnih skupina = ulagaca = kesevine koju bernie skuplja..
ovi vasi replyevi kako je ferrari dio formule1 neznam cemu sluze.. i kako bi f1 propala da nema ferrarija.. mislim ono - o cemu vi?
-
nije pod zaštitom nego se radi o obostranom interesu. Ti ne možeš shvatiti koliko je Ferrari velik i koliko znači za F1 i zato ne razumiješ niti ćeš razumijet, zato jesi još dijete u tom pogledu!Armanini je napisao/la:ja nisam malo djete pa opet ne smatram da je vise ferrari pod zastitom fie..
- Armanini
- Svjetski prvak
da.. nemam ja pojma kolko je ferrari velik i koliko znaci za f1.. sreca da mi nije ferrari dio osobne religije jos od kako znam koja je lijeva koja desna strana..
sreca da nisam strastveni navijac ferrarija kao tima, sreca da mi ferrari nije pojam utrkivanja i automobilizma..
da se vratim na temu i na moje kazano (jer imam ja stamine i volje, nije mi se problem vrtit u krug, posto ti imas takvu divnu ideju kako se raspravlja na friendly forumu) - to o cemu ti pricas nema veze sa onim sto sam ja rekao..
kakva velicina ferrarija i njegov znacaj u svijetu f1 ima veze sa promjenom klime u fia-i?
ferrari ostaje velik (barem su mi tako rekli odrasli) neovisno o rezultatima, i dalje ce imati svoju najmasovniju navijacku snagu i potporu, s financijske strane je uvijek osiguran i nemaju nikakve bojazni..
al ti moras shvatit da se klima mjenja, da se ne moze stalno istu kravu must, da je nacin funkcioniranja showbiznisa konstantna atraktivnost za NOVE prilijeve novca i za NOVE ulagace/interesne skupine..
nije slucajna dominacija rbra, nije slucajno pustanje rbru da ima krilo koje ruse po podu, nije slucajno da se ferrari i mcm moraju borit na drukciji nacin nego li su navikli (najbrzim bolidom)..
moras shvatit takodjer da iako ferrarijevih navijaca i ferrarijeve podrske ima najvise u pogledu pojedinog tima, on cini samo dio ukupnog kolaca; prebacivanjem pozornosti na nesto novo, na nesto atraktivno, uz popratnu pricu o velikom uspjehu, o gazenju ferrarija i mcma, dolazi i prikuplja se dodatna geza..
and btw, jos se jednom ovako arogantno postavi u raspravi sa bilo kime, pokusavajuci nekog naljutit, zavezat cu se lancima i strajkat gladju sve dok ne dobijes bananu.. i to ne samo virtualnu.. nego pravu, malo manje zrelu bananu, neoguljenu, naguranu u .. .. necu dalje posto ovdje zbilja ima djece pa da ne dobijaju nepotrebne ideje..
ako ti je do bockanja, do iritiranja nekog, odi na f1 grupu na newsima, koja je i stvorena za takve slicne tebi..
NHF dakako, udahni jednom, izdahni dvaput..
sreca da nisam strastveni navijac ferrarija kao tima, sreca da mi ferrari nije pojam utrkivanja i automobilizma..
da se vratim na temu i na moje kazano (jer imam ja stamine i volje, nije mi se problem vrtit u krug, posto ti imas takvu divnu ideju kako se raspravlja na friendly forumu) - to o cemu ti pricas nema veze sa onim sto sam ja rekao..
kakva velicina ferrarija i njegov znacaj u svijetu f1 ima veze sa promjenom klime u fia-i?
ferrari ostaje velik (barem su mi tako rekli odrasli) neovisno o rezultatima, i dalje ce imati svoju najmasovniju navijacku snagu i potporu, s financijske strane je uvijek osiguran i nemaju nikakve bojazni..
al ti moras shvatit da se klima mjenja, da se ne moze stalno istu kravu must, da je nacin funkcioniranja showbiznisa konstantna atraktivnost za NOVE prilijeve novca i za NOVE ulagace/interesne skupine..
nije slucajna dominacija rbra, nije slucajno pustanje rbru da ima krilo koje ruse po podu, nije slucajno da se ferrari i mcm moraju borit na drukciji nacin nego li su navikli (najbrzim bolidom)..
moras shvatit takodjer da iako ferrarijevih navijaca i ferrarijeve podrske ima najvise u pogledu pojedinog tima, on cini samo dio ukupnog kolaca; prebacivanjem pozornosti na nesto novo, na nesto atraktivno, uz popratnu pricu o velikom uspjehu, o gazenju ferrarija i mcma, dolazi i prikuplja se dodatna geza..
and btw, jos se jednom ovako arogantno postavi u raspravi sa bilo kime, pokusavajuci nekog naljutit, zavezat cu se lancima i strajkat gladju sve dok ne dobijes bananu.. i to ne samo virtualnu.. nego pravu, malo manje zrelu bananu, neoguljenu, naguranu u .. .. necu dalje posto ovdje zbilja ima djece pa da ne dobijaju nepotrebne ideje..
ako ti je do bockanja, do iritiranja nekog, odi na f1 grupu na newsima, koja je i stvorena za takve slicne tebi..
-
- Početnik
Armanini-daj shvati da je ferrari povlašten u svijetu F1...
uglavnom da povlašteni su recimo 2007 je mclaren dobio sto milijuna eurica kazne za krađu podataka, a da je ferrari učinio nešto slično vjerovatno bi im toliko sjelo na raćun
... Meni je drago da su povlašteni jer mi je f1 bez mclarena i ferraria truba. Red Bull se trenutačno ugurao u sve to(kao i Brawn GP 2009), ali je jasno da će ferrari i mclaren uvijek biti tu... barem se nadam 

- Armanini
- Svjetski prvak
daj citajte sa razumjevanjem jbmu!!
stalno iste stvari ponavljate koje nisu vezane uz raspravu..
stalno iste stvari ponavljate koje nisu vezane uz raspravu..
- Cuky
- Moderator
Mislim da bi Ferrariju dobro došao jedan ovakav u boksu 
http://www.youtube.com/watch?v=B1o1uYt3RVU&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=B1o1uYt3RVU&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
http://img225.imageshack.us/img225/9862/stefanoi.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
U Ferrariju kažu da su testovi u zračnom tunelu potvrdili ono što su znali a to je da nemaju dovoljno downforce koji bi omogućio iskorišćavanje Pirellijavih guma na odgovarajući način.
Novi ovjes koji su testriali nije dao dobre rezultate a kako je pravilnikom raspodjela težine fiksna u Ferrari-ju kažu da im jedino ostaje da se nadaju da će u Maleziji biti toplije.
Nama Ferrari-jevim navijačima ostaje da se nadamo da će što više utrka biti sa temperaturom oko 40 C.
Ja se pitam šta je Ferrari radio na testiranju.

U Ferrariju kažu da su testovi u zračnom tunelu potvrdili ono što su znali a to je da nemaju dovoljno downforce koji bi omogućio iskorišćavanje Pirellijavih guma na odgovarajući način.

Novi ovjes koji su testriali nije dao dobre rezultate a kako je pravilnikom raspodjela težine fiksna u Ferrari-ju kažu da im jedino ostaje da se nadaju da će u Maleziji biti toplije.
Nama Ferrari-jevim navijačima ostaje da se nadamo da će što više utrka biti sa temperaturom oko 40 C.

Ja se pitam šta je Ferrari radio na testiranju.

- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
vozio se u krug za slikanje i publiku,kolko ono bese 7000km?F2004_the_best_ever je napisao/la: Ja se pitam šta je Ferrari radio na testiranju.![]()
![]()

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
+linijski testovi i promotivne aktivnosti.kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:vozio se u krug za slikanje i publiku,kolko ono bese 7000km?F2004_the_best_ever je napisao/la: Ja se pitam šta je Ferrari radio na testiranju.![]()
![]()

-
kak im samo to preostaje imaju love ko dreka nek naprave B bolidF2004_the_best_ever je napisao/la:http://img225.imageshack.us/img225/9862/stefanoi.jpg
U Ferrariju kažu da su testovi u zračnom tunelu potvrdili ono što su znali a to je da nemaju dovoljno downforce koji bi omogućio iskorišćavanje Pirellijavih guma na odgovarajući način.![]()
Nama Ferrari-jevim navijačima ostaje da se nadamo da će što više utrka biti sa temperaturom oko 40 C.![]()
Ja se pitam šta je Ferrari radio na testiranju.![]()
![]()

- Mazzacane
- Navijam za: Renault
čudne se stvari dešavaju od kad nema brawna i todta...
“Technical problems are something you can do nothing about as a driver, in the sense that you are not able to go and redesign the pistons, or whatever,”
The Flying Finn
The Flying Finn
-
iskreno ne da mi se ovo sve čitat a ni ne znam kaj imaš toliko pisat ....al izjava da ti ferrari nije pojam utrkivanja ... onda o tome nemamo više kaj raspravljat!Armanini je napisao/la:da.. nemam ja pojma kolko je ferrari velik i koliko znaci za f1.. sreca da mi nije ferrari dio osobne religije jos od kako znam koja je lijeva koja desna strana..
-
očito su imali team building, a ovo će rješavat u hodu kao i obično!F2004_the_best_ever je napisao/la:http://img225.imageshack.us/img225/9862/stefanoi.jpg
U Ferrariju kažu da su testovi u zračnom tunelu potvrdili ono što su znali a to je da nemaju dovoljno downforce koji bi omogućio iskorišćavanje Pirellijavih guma na odgovarajući način.![]()
Nama Ferrari-jevim navijačima ostaje da se nadamo da će što više utrka biti sa temperaturom oko 40 C.![]()
Ja se pitam šta je Ferrari radio na testiranju.![]()
![]()
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Kaj ti ne vidiš ironiju u njegovom postu?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Početnik
Od prvog momenta mi je ovogodišnji Ferrari izgledao blijedo(predstavljanje nekako izgleda pre konzervatnivno) i nadam se da će bit bolji u Maleziji, ali naravno iza Mclarena.
Zašto u ovom Ferrariju ipak nema budućnosti(barem ne sljedećih par trka) pa ovako napravit ću par usporedba...
Australia Ferrari Alonso kvalifikacije 2010 Australia Ferrari kvalifikacije 2011
q1 1:25.082 q2 1:24.335 q3 1:24.111 q1 1:25.707 q2 1:25.242 q3 1:24.974
Znači ovogodišnji Ferrari je sporiji od prošlogodišnjeg dok je ovogdišnji Red Bull brži od prošlogodišnjeg, a također je slućaj i sa Mclarenom. Znači Ferrari ne samo da je spor nego je sporiji od prošlogodišnjeg koji je u tom momentu bio jako blizu Red Bullu. Za Mclaren je poražavajuće to da je prošlogodišnji Ferrari i dalje brži od ovogodišnjeg Mclarena što se tiče Australije no to možda i nije slućaj jer je Hamiltonu otkazao KERS pa je ipak Mclaren nešto brži. Ovu sam analizu sam napravio čisto jer me zanimalo koliko je ustvari Ferrari u problemima i izgleda da je u podosta velikim. Treba napomenuti da su iz Ferrarija neki da izjavili da su shvatili zašto je bolid spor no da je kasno da nešto promjene za Maleziju te da se nadaju jako toplom vremenu tamo.. Uglavnom šteta za ovogdišnji Ferrari jer sam se nadao da će biti brzi od samog početka te da će i oni i Mclaren nadmašiti tvorinicu pića
.

Australia Ferrari Alonso kvalifikacije 2010 Australia Ferrari kvalifikacije 2011
Znači ovogodišnji Ferrari je sporiji od prošlogodišnjeg dok je ovogdišnji Red Bull brži od prošlogodišnjeg, a također je slućaj i sa Mclarenom. Znači Ferrari ne samo da je spor nego je sporiji od prošlogodišnjeg koji je u tom momentu bio jako blizu Red Bullu. Za Mclaren je poražavajuće to da je prošlogodišnji Ferrari i dalje brži od ovogodišnjeg Mclarena što se tiče Australije no to možda i nije slućaj jer je Hamiltonu otkazao KERS pa je ipak Mclaren nešto brži. Ovu sam analizu sam napravio čisto jer me zanimalo koliko je ustvari Ferrari u problemima i izgleda da je u podosta velikim. Treba napomenuti da su iz Ferrarija neki da izjavili da su shvatili zašto je bolid spor no da je kasno da nešto promjene za Maleziju te da se nadaju jako toplom vremenu tamo.. Uglavnom šteta za ovogdišnji Ferrari jer sam se nadao da će biti brzi od samog početka te da će i oni i Mclaren nadmašiti tvorinicu pića

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Prošle godine je Ferrari jako puno dobio dolaskom "Toyotinih" inženjera i kopiranjem njihovog ddd. Možda tu leži problem ( u njegovoj zabrani ).
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
ali Mclaren nema Alonsa!!!HrC je napisao/la:Od prvog momenta mi je ovogodišnji Ferrari izgledao blijedo(predstavljanje nekako izgleda pre konzervatnivno) i nadam se da će bit bolji u Maleziji, ali naravno iza Mclarena.Zašto u ovom Ferrariju ipak nema budućnosti(barem ne sljedećih par trka) pa ovako napravit ću par usporedba...
Znači ovogodišnji Ferrari je sporiji od prošlogodišnjeg dok je ovogdišnji Red Bull brži od prošlogodišnjeg, a također je slućaj i sa Mclarenom. Znači Ferrari ne samo da je spor nego je sporiji od prošlogodišnjeg koji je u tom momentu bio jako blizu Red Bullu. Za Mclaren je poražavajuće to da je prošlogodišnji Ferrari i dalje brži od ovogodišnjeg Mclarena što se tiče Australije no to možda i nije slućaj jer je Hamiltonu otkazao KERS pa je ipak Mclaren nešto brži. Ovu sam analizu sam napravio čisto jer me zanimalo koliko je ustvari Ferrari u problemima i izgleda da je u podosta velikim. Treba napomenuti da su iz Ferrarija neki da izjavili da su shvatili zašto je bolid spor no da je kasno da nešto promjene za Maleziju te da se nadaju jako toplom vremenu tamo.. Uglavnom šteta za ovogdišnji Ferrari jer sam se nadao da će biti brzi od samog početka te da će i oni i Mclaren nadmašiti tvorinicu pića.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Ne možete uspoređivat ovogodišnje automobile sa prošlogodišnjima.
Nove gume, KERS, krilo... itd... Nakon Malezije vidjet ćemo ko je napravio dobar posao sa bolidom a tko je podbacio..
Po 1. utrci sezone teško je prosuđivati. Puno je novih stvari... A i sama staza u Australiji je specifična.. Možda se u Maleziji stvari malo drugačije okrenu.. Nebih se čudio, pritom ne mislim da bi RB mogao u 3-4 red nego da bi Ferrari i Mercedes mogli biti mnogo bliže.
Nove gume, KERS, krilo... itd... Nakon Malezije vidjet ćemo ko je napravio dobar posao sa bolidom a tko je podbacio..
Po 1. utrci sezone teško je prosuđivati. Puno je novih stvari... A i sama staza u Australiji je specifična.. Možda se u Maleziji stvari malo drugačije okrenu.. Nebih se čudio, pritom ne mislim da bi RB mogao u 3-4 red nego da bi Ferrari i Mercedes mogli biti mnogo bliže.
Michael is faster than you!!