neznam, al ja nemogu tako vozit, em s prakticne strane em sa "simulacijske"

strane..
kazem, vozis neki lako upravljiv auto s kojim mozes izlazit dobrano s gasom, malo pretjeras i izlazis sa dosta oposite locka i ako je recimo lijevi zavoj, dakle volan ti u desno, skoro pa prekrizene ruke (ako vozis sa paddle, nema smsila vozit jednom rukom jel) i onda je ful u k pustit prste da stisnes tu smjesnu tipku koju moras stisnut jer je tvrda.. dakle moras se prvo izravnat i smirit auto da bodnes visu..
a i obrnuto, kad pretjeras na kocenju il te zanese u zavoj i ako trebas namotat dosta, dakle vise od pola kruga, nije ti vise lijeva ruka spremna za downshift kad treba..
a i skine nekoliko gusta..
momo ima skroz solidan sekvencijalni i taman je udaljen da ne smeta, a ovaj uz to sto je dosta osjetljiv za upshift, preblizu je tako da cesto kad izgubim auto, ulovim ga ko niko pulic, al dok brzo motam nazad slucajno ma jedva da taknem tu kuglicu i onda mi bodne visu i uzalud to sto sam spasio kad se nadjem u 3. sa zagusenim autom, umjesto da samo opizdim po gasu i nastavim.. jos + sto onda cesto naravno odmah bodnem nizu, al onda u 80% slucajeva cigan ne promjeni, nego baci u ler i vrati natrag, jer ako povucem i pustim bude kao pracka efekt pa mi ne promjeni..
primjer je pred par dana kad smo vozili na nurbu pa kad me bacilo u onom desnom nakon onog sporog u prvom sektoru, dakle 5 zavoj ako se ne varam i uhvatio sam auto, al sam ostao u 3. - taman si ti bio iza mene i blendao - mozda ces se sjetit
a da je neki ovako sekvencijalni, montiras ga uz volan i komotan si i mozes ga silovat i nece mu bit jako nis..