Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
F1NAC
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la F1NAC »

McLewis je napisao/la:
dmarijon je napisao/la:Da, Ali svejedno, preagresivan je, a premalo nova velika nada. Po onome što za sada pokazuje
Pa bas ima sta pokazat u ovakvom mclarenu...
Kao prvo da drugi imaju povjerenja kad idu u duel s njim. A ne napravit sranje

Edit:

Ovako Pirelli pokriva konstrukciju gume kad je neki flatspot u pitanju. Naravno ne voze s ducktapeom

slika
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

A kažu da mi u ovim krajevima fušarimo :D
I ne samo to da bi Kevin trebao pokazati zrelost vožnje, nego se i nije baš nešto istaknuo protiv Buttona na zalasku karijere.
A Button... ona greška i gubljenje pozicije kad je već prešao Pereza? Ne znam. To valjda rade samo vozači s rozim kacigama... baš mu stoji.
Samo neka se trkaju.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

ma sry al kakvo je to ocjenjivanje novog vozaca?
nije meni taj kevin nesto napet, al pises o zrelosti vozaca u prvoj sezoni? preagresivan i to nije dobro? bas cudno..
rFactor F1 HR server Info
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

@arma upravo to. Dečko se dobro drži sa svjetskim prvakom u timu. Svi sad očekuju da izađe neki novi Hamilton, ali pogledaj koliko je Ricci napredovao u odnosu na prošlu godinu. Kao i Perez.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

Magnussen se mora još dosta privikavati, a pogotovo na ovu kantu koju mu daje McLaren. Brzinu definitivno ima.
dmarijon
Legenda
Legenda

Ma da. Prva sezona u F1. Trka se cijeli život, kao i većina njih. Koji dođu u F1 i ne rade agresivne greške iz trke u trku. I bljesak velike nade se uglavnom uvijek vidi u prvoj sezoni. Evo, Kvyat, imao je upečatljivije bljeskove i sa slabijim bolidom od njegovog.
Ne mora nužno značiti da neće nešto dogodine pokazati, ali za sada...
Samo neka se trkaju.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Prodromou to start at McLaren on September 15
https://bulletnews.net/news/540897fd0e2 ... 2c.twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Ce to bit malo kasno za bolid druge godine? Nesto slicno kao i Allison u Ferrariju
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

@arma upravo to. Dečko se dobro drži sa svjetskim prvakom u timu.
+ sa jednim od najiskusnijih vozaca koji se super drzao uz lewisa..
I bljesak velike nade se uglavnom uvijek vidi u prvoj sezoni.
a koji je ono malac zavrsio svoju prvu utrku ikad u f1? jel to bljesak?
Koji dođu u F1 i ne rade agresivne greške iz trke u trku.
agresivne greske?
kakve greske jbmu.. lik se odluci trkat i branit poziciju vs najiskusnijih i velikih vozaca i to su agresivne greske? ne, ni najmanje.. to je karakter vozaca i da bog svi bili takvi..

pretjera.. da.. pretjera jer je f1 danas vrlo mlaka i nema vise bas klasicnih obrana, "izguravanja", zatvaranja, a on se kako sam kazes trkao cijeli zivot, al u nizim serijama gdje se jos uvijek trka "ko nekad"..
rFactor F1 HR server Info
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

[youtube]http://youtu.be/B6NkV0XFcUI[/youtube]
Najvaznije je da ljudi govore da je magnussen preagresivan a sta je ovdje bilo?? I gle opet je mclarenov vozac pobrao kaznu...
Zadnja izmjena: McLewis, dana/u 08 ruj 2014, 10:49, ukupno mijenjano 1 put.
McLaren u <3
zizi
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zizi »

McLewis je napisao/la:[youtube]http://youtu.be/B6NkV0XFcUI[/youtube]
Najvaznije je da ljudi govore da je magnussen preagresivan a sta je ovdje bilo?? I gle opet je mclarenov vozac pobrao kaznu...

to su bila dva velika zločesta dečka

kmag treba još palente pojesti

nešto si ukakao s jubitom :biggrin:
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Mclewis: Hamilton je tu dobio kaznu zbog toga jer je Kimija prestigo odma na ravnici di je dobio prednost, moro je do zavoja ostat iza Raikkonena, a FIAine gluposti su se juče odlično pokazale Magnussena kazne, a Buttona ne za isti trkaći incident

Zizi: Kog briga koja su 2 vozača?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Magnussen bi bez kazni bio po bodovima tu negdje ko i Button, tako da to ima neku vrijednost s tim da je Button već dugo u toj momčadi, svestran vozač, sudjeluje u razvoju bolida itd...(rekao bi da je dobra kopija Alonsa ako već moram ocjenit njegov skill). Ovo u Monzi bi recimo bilo za kaznu da ga u spa nisu kaznili, jer bi se vodilo pod oštro upozorenje ponavljanje istog. Samo ovdje je bila šikana, ne zid, ne pjesak, ne trava tako da je vjerojatno vodio računa o tom ako mu ne ostavlja mjesta može rezat šikanu i nikom ništa (što je i Rosberg trebao napraviti u Spa umjesto da ide u Hamiltona).

Bolid je realno spor, uz ForceIndiu najslabiji Mercedesov PU znači da njima ne može pomoć ni da imaju 100ks jači motor od svih ostalih
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Kenny je napisao/la:Mclewis: Hamilton je tu dobio kaznu zbog toga jer je Kimija prestigo odma na ravnici di je dobio prednost, moro je do zavoja ostat iza Raikkonena, a FIAine gluposti su se juče odlično pokazale Magnussena kazne, a Buttona ne za isti trkaći incident

Da kenny znam zasto je dobio kaznu, a to pravilo je definirano tek nakon te utrke u belgiji...
McLaren u <3
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Postoji mogucnost da testiraju hondin motor u abudhabiju na testu (Autosport)
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Izgleda da i nagodinu voze magnussen i button, po mome misljenju i najbolje!!! Button dokazao da sa sjanim bolidom ima sjajne rezulate... A Mago ce biti zreliji ...
McLaren u <3
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

McLewis je napisao/la:
Kenny je napisao/la:Mclewis: Hamilton je tu dobio kaznu zbog toga jer je Kimija prestigo odma na ravnici di je dobio prednost, moro je do zavoja ostat iza Raikkonena, a FIAine gluposti su se juče odlično pokazale Magnussena kazne, a Buttona ne za isti trkaći incident

Da kenny znam zasto je dobio kaznu, a to pravilo je definirano tek nakon te utrke u belgiji...
Ja se sjećam da je to pravilo i tada postojalo, možda je napravljeno to prije te utrke, sjećam se da su i komentatori rekli da mora propustit Raikkonena prije La Sourcea
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Kenny je napisao/la:
McLewis je napisao/la:

Ja se sjećam da je to pravilo i tada postojalo, možda je napravljeno to prije te utrke, sjećam se da su i komentatori rekli da mora propustit Raikkonena prije La Sourcea
Nije u pravilima bilo navedeno da nesmije napadat do sljedeceg zavoja.... Pravilo je definirano nakon Belgije!!!!
McLaren u <3
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

McLewis je napisao/la:
McLewis je napisao/la:

Nije u pravilima bilo navedeno da nesmije napadat do sljedeceg zavoja.... Pravilo je definirano nakon Belgije!!!!
Nije dobio kaznu zato sto nije cekao sljedeci zavoj nego je prakticki pustio tek malo gas i cim je kimi bio poravnat ponovno ga je dao i time nije nista znacajno izgubio, za razliku koliko bi izgubio nakon izlaska iz zavoja da je pravilno ušao
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

McLaren: into profit, but no SUV
Pred McLarenom je svijetla budućnost.
Oh, and if the P1 isn't quick enough, the official results statement confirmed what you might call an XX version of the P1. "At the other end of its range, McLaren Automotive has also confirmed that it will produce a limited run of track-only editions of its award winning McLaren P1 hypercar,” reads the statement. “Available only to clients who have ordered one of the 375 road legal versions, the car will be the company’s most powerful car yet. It will also be its rarest."

Crikey. Flewitt says the P1 ‘XX’ will also be lighter and have further developed aero. "We have had a very significant level of interest."
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la mrd »

slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

U ovoj situaciji mislim da je najpametnije... Jenson dokazano dobar sa dobrim bolidom, Kevin uci i napreduje.... Ako bude auto na nivou bit ce i vozaci, pokazali su to obojica u Australiji....
McLaren u <3
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la mrd »

Samo auto da naprave i sve ce biti dobro. U dobrom autu bilo koji vozac ce pobijedjivati. Ovo ove sezone je sramota, sa tim resursima smo najlosiji mercedesov tim.
slika
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Dani je napisao/la:McLaren: into profit, but no SUV
Pred McLarenom je svijetla budućnost.
Oh, and if the P1 isn't quick enough, the official results statement confirmed what you might call an XX version of the P1. "At the other end of its range, McLaren Automotive has also confirmed that it will produce a limited run of track-only editions of its award winning McLaren P1 hypercar,” reads the statement. “Available only to clients who have ordered one of the 375 road legal versions, the car will be the company’s most powerful car yet. It will also be its rarest."

Crikey. Flewitt says the P1 ‘XX’ will also be lighter and have further developed aero. "We have had a very significant level of interest."
Ovaj XX je vjerovatno GTR
dmarijon
Legenda
Legenda

I dalje mislim da već godinama Mclaren i Ferrari buđetno nisu klasa Mercedesa i (donekle) Red Bulla, i da je jako malo vjerojatno da će u dogledno budućnosti pobjeđivati, a još manje dominirati.
I neki bivši šef momčadi... je nedavno otvoreno o tome progovorio. Ne molgu naći link
Samo neka se trkaju.
Odgovori