Nico Rosberg

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
_Nico_Rosberg_
Navijam za: Nico Rosberg

Re: Nico Rosberg

Post Postao/la _Nico_Rosberg_ »

Dani je napisao/la:Ne znam kako i koliko ti pratiš formulu 1 . Ali svatko imalo vozački osviješten je vidio da su oba sc-a pomogla Rosbergu , a ne obrnuto. Očito je mercedes tim bez muda što se tiče dvoboja, a pr-om pokrivaju svoju nesposobnost.
Prihvati da je u Monaku Rosberg bio bolji stalno kukas te ovo te ono ide na Rosbergovu ruku. Jednostavno Hamilton nije prismrdio u ovoj trci nijednom nije pokusao napasti a lupetao je o nekoj gladi za titulama koje su kao kod nejga najvece jer je jadan rodjen siromasan. Obican pokusaj stvaranja pritiska na Rosberga koji mu nije upalio i to je to.
Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Pokušao je, ali je kod dva izjednačena bolida zona drs-a prekratka za bilo što.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
zonelsk
Veteran
Veteran
Navijam za: FA

Post Postao/la zonelsk »

u monaku mu ni sec bolji bolid nebi puno pomogao. jer ak odabers dobre putanje kod branjenja, nema fizicki prostora da te neko prođe. Ima 2-3 mjesta koje mozes pametnom voznjim ranijih zavoja pokriti. I ako si jako jako pazljiv tesko tko ce te proc.
I like to race, not to do laps alone.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Rosberg sudjelovao u nesreći u kojoj su dva covjeka teze ozljeđena!
ST. LEONHARD IN PASSEIER, Italy (AP) — Germany's World Cup preparations were disrupted when two members of the provisional squad were involved in a car accident on Tuesday.

Defender Benedikt Hoewedes and his Schalke teammate Julian Draxler were passengers in two vehicles driven by racing driver Pascal Wehrlein and Formula 1 driver Nico Rosberg when the accident took place.

Two people were taken to hospital - one with serious injuries - after being struck by a car driven by Wehrlein, the dpa news agency reported.

Wehrlein and Rosberg were doing laps of a short circuit in the mountains near the German team's hotel in South Tyrol, northern Italy, when the accident occurred. None of the players or the drivers were injured.

"A driving exercise of our partner Mercedes-Benz ended in a serious accident. To our great regret, two people were injured. They were treated immediately and brought to hospital," German football federation spokesman Jens Grittner said.

Mercedes spokeswoman Claudia Merzbach said the company regretted the accident and would do all it could to explain it.

"We can't provide any information about the severity of injuries at the moment. Both people are receiving medical treatment," Merzbach said.

Local media reports said that a circuit marshal was one of the casualties, and that an injured man was airlifted by helicopter to Bolzano.

Italian news agency ANSA said that the man, a 64-year-old German tourist, suffered various fractures but was not in a life-threatening condition. The circuit marshal's injuries were reportedly less serious.
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

zonelsk je napisao/la:u monaku mu ni sec bolji bolid nebi puno pomogao. jer ak odabers dobre putanje kod branjenja, nema fizicki prostora da te neko prođe. Ima 2-3 mjesta koje mozes pametnom voznjim ranijih zavoja pokriti. I ako si jako jako pazljiv tesko tko ce te proc.
naravno. pa to je najbolje pokazao dvoboj hamilton ricciardo. 1,5 sec ne pomaže
Samo neka se trkaju.
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Rosberg je u Casinu napravio neku greškicu i bio je 0,124s sporiji od sebe, a na onom kratkom pravcu (koji s grbom niti nije pravac) je umjesto 208km/h u "tom" krugu išao 215km/h. Također, u tom krugu je kočio 10m kasnije za Mirabeau (i 8m u Sainte Devote). Hamilton je samo prokomentirao da se nasmijao kad je vidjeo Rosbergovu telemetriju.
Također, zbog toga kaj je ta žuta zastavu uništila krugove još nekolicini vozača, razmišlja se o uvođenju dodatne minute kvalifikacija u slučaju žute zastave. Bilo bi dobro, odn. bilo bi fer samo bi možda moglo biti problema s benzinom jer svejedno taj krug koji je upropašten treba dovršiti, a zna se da momčadi u Q3 s benzinom idu do granica
Amus - http://www.auto-motor-und-sport.de/form ... 87604.html" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mrd »

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Jučer sam gledao tu snimku Rosbergove greške. Pogledao sam je 10tak puta i moram priznati da je stvarno čudna. Baš je neobično i nepotrebno cimao volan, prije nego se navodno prekočio. Uživo je izgledalo uvjerljivo. Sad više ne znam...
usporedba:
http://www.youtube.com/watch?v=aX2841KPMW8" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo neka se trkaju.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Ja sam više sumnjao u njegovu nevinost prije ove snimke nego nakon...od 15 do 19 sec videa sam valjda 10-15 puta stiskao pauzu u nekoliko navrata i uspoređivao posebno položaje volana i mjesto na stazi...jednostavno mi se čini da je shebo kut ulaska u zavoj a sve poslije je samo spašavanje bolida da ne uništi trku...ako je to sve uspio izvesti tako odlično onda mu svaka čast i zaslužio je da ne bude kažnjen...
Inače da ne morate na tu stranicu evo snimke na ovom mjestu:

p.s. dmarijon - jednostavno klikneš na polju odgovori na youtube kad želiš snimku i između [youtube]ovdje ubaciš kopirani link (desnim gumbom ga kopiraš) [youtube] - bez ikakvih razmaka...ne znam da li to znaš samo je glupo slati na drugu stranicu kad se da jednostavno ovdje staviti...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
dmarijon
Legenda
Legenda

Hvala. Probao sam jednom prije i ne znam zašto nisam uspio.
Ok
Samo neka se trkaju.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

samo je glupo slati na drugu stranicu kad se da jednostavno ovdje staviti...
obzirom da forum nema fullscreen onda i nije glupo.. cak dapace.. nemoras 2 puta loadat video ako zelis gledat u fullscreenu..
rFactor F1 HR server Info
slika
zonelsk
Veteran
Veteran
Navijam za: FA

Post Postao/la zonelsk »

Armanini je napisao/la: obzirom da forum nema fullscreen onda i nije glupo.. cak dapace.. nemoras 2 puta loadat video ako zelis gledat u fullscreenu..
Pa i nemoras, odmah kliknes na YT i otvori ti link na YT.com a ne embedani player. Ovak barem dobis preview o cem se radi u videu. (ekipa cesto samo link stavi bez objasnjenja)
I like to race, not to do laps alone.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

:) vid vraga .. haha.. ajd thx.. svaki se dan nesto novo nauci :=
rFactor F1 HR server Info
slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Ovo je velika stvar i važan trenutak u sezoni, dobit Lewisa na njegovoj stazi, svaka čast =D>
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Jos nije. Ali cestitke.

slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Domi je napisao/la:Ovo je velika stvar i važan trenutak u sezoni, dobit Lewisa na njegovoj stazi, svaka čast =D>
Nebi ja to tako gledao. Treba se sutra obranit. Pogotovo na softu. Lewis grize samo da nebi pustio opet koju suzu da vidi slabije :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
_Nico_Rosberg_
Navijam za: Nico Rosberg

Post Postao/la _Nico_Rosberg_ »

Fenomenalna voznja. Luis je popustio pod pritiskom i napravio je gresku koja ga je kostala pola. Iskreno nisam se nadao da moze Rosberg biti brzi od Luisa u Kanadi jer ako je neka staza Luisova to je ova. Ocigledno da je Monako donio puno dobrog Rosbergu. Sutra nece biti nimalo lako ali verujem da ce Rosberg ukoliko zadrzi poziciju na samom startu uspjeti da trijumfuje. U najavi je spektakl kada je u pitanju borba za pobjedu.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Lewis je pp izgubio u 1. runu gdje je imao prednost 0.100 ispred Rosbergovog vremena. U trećem sektoru gubi vrijeme iza jednog RB-a. To vrijeme bi bilo dovoljno za pp. Ovo postaje rovoska bitka do kraja godine. Ukoliko jednoga ne zadesi kvar bolida.

slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Dani je napisao/la:Lewis je pp izgubio u 1. runu gdje je imao prednost 0.100 ispred Rosbergovog vremena. U trećem sektoru gubi vrijeme iza jednog RB-a. To vrijeme bi bilo dovoljno za pp. Ovo postaje rovoska bitka do kraja godine. Ukoliko jednoga ne zadesi kvar bolida.
Lewis je izgubio pole svojom krivicom.... Imao je drugi run i nije uspio... I ja sam sokiran da je nico bio bolji, ocekivao sam da ce ga lewis rasturit ovdje... Ali bodovi se danas dijele...
McLaren u <3
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Malo ga pederski zatvorio.... Sad je lujo ljut...
McLaren u <3
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

McLewis je napisao/la:Malo ga pederski zatvorio.... Sad je lujo ljut...
Ovo je jako blizu bilo
Darkness rises when silence dies
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Tako ga je Hamilton u Bahreinu svaki put zatvarao....
slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Prešo je preko pasice Nico tak da je i zato još proklizao desno malo
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

kad ne možeš pošteno obraniti poziciju....siječeš stazu i nadoknadiš 6 desetinki
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Neposteno ovo je trebala biti kazna
Darkness rises when silence dies
Odgovori