došo čovjek nasmijat se autuF1NAC je napisao/la:Navodno da je viđen Rory Byrne u monacu, na paddocku i oko ferrarijeve garaže

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
došo čovjek nasmijat se autuF1NAC je napisao/la:Navodno da je viđen Rory Byrne u monacu, na paddocku i oko ferrarijeve garaže
Ma šta nasmijat?vidc je napisao/la:došo čovjek nasmijat se autuF1NAC je napisao/la:Navodno da je viđen Rory Byrne u monacu, na paddocku i oko ferrarijeve garaže
mislim da bi i Butnna Alonso redovito "samarao"jedini koji bi mu mogao parirat je Hamo,al on mislim da nece nikad(nikad ne reci nikad)doc u Ferrari...darky je napisao/la:ma on to samo diže tlak alonsu
za rosberga je spreman novi 5-ogodišnji ugovor u Mercedesu vrijedan 80 milja euraSchumy.d je napisao/la:Zanima me šta mislite o Rosbergu u Ferrariju iduće sezone umjesto Masse?
Meni je ova kombinacija zanimljiva. Massa bi lako mogao otići, a Rosberg bi mogao biti dostojna zamjena i vozač koji nebi trebao "raditi probleme" Alonsu.
Spreman je, ali nije potpisan.Igor18 je napisao/la: za rosberga je spreman novi 5-ogodišnji ugovor u Mercedesu vrijedan 80 milja eura
Rosberg bi osvojio hrpu bodova, ali ne vjerujem da bi bio bolji od Alonsa. Toliko dobar još nije.metalboy je napisao/la:mislim da rosberg nebi došao u ferrari jer bi tamo bio vodonoša alonsu (sjetimo se rubensa i michaela...) znamo svi ko je alonso u ferrariu. u ferrariu trebaju nekog ko ce osvajat
bodove i nece se bunit ako ce morat propustit alonsa. rosberg definitivno nije takav vozac.
Kako im može odgovarati kad ne mogu do konstruktorskog naslova nikako sa jednim lošim vozačem. A Massa je dobio svoju šansu kad 2008. i Ferrari mu je maksimalno išao u susretDjekson je napisao/la:Ma ja,evo vec 5-6 godina selite felipea iz Ferrarija,a on nece nigdje,jer ferrariju odgovara ovakva postava zbog njihove
licemjerne politike,de shvatite to vec jednom...
Budimo iskreni, Massa se jako pogoršao od 2009. (dobro od 2008. ali mislim na onu nezgodu),mislav 1984 je napisao/la:nije massa kriv što ferrari nije ni blizu konstruktorskog naslova.
Fernando Alonso 69mislav 1984 je napisao/la:nije massa kriv što ferrari nije ni blizu konstruktorskog naslova.
da je prosle godine ferrari imo dva alonsa osvojili bi konstuktorski naslovmislav 1984 je napisao/la:dakle, čak i kad bi za ferrari vozila dva alonsa, ferrari ne bi bio ni blizu osvajanja konstruktorskog naslova, tj. bio bi i dalje treći iza mcl i rb. kao što rekoh, nije massa kriv.
Da je prošle sezone u Ferrariju bio neko malo bolji od Masse bili bi 2, a ako žele bit najbolji moraju imat i drugog vozača koji je dobarmislav 1984 je napisao/la:dakle, čak i kad bi za ferrari vozila dva alonsa, ferrari ne bi bio ni blizu osvajanja konstruktorskog naslova, tj. bio bi i dalje treći iza mcl i rb. kao što rekoh, nije massa kriv.
Nisi u pravu kolega jer zaostatak nebi bio toliko velik koliko je sada. Tokom sezone se bolid može popraviti, ali ovaj zaostatak je ogroman. Massa doslovno do sada nije NIŠTA pokazao.mislav 1984 je napisao/la:dakle, čak i kad bi za ferrari vozila dva alonsa, ferrari ne bi bio ni blizu osvajanja konstruktorskog naslova, tj. bio bi i dalje treći iza mcl i rb. kao što rekoh, nije massa kriv.
Ja bih.Igor18 je napisao/la: Ne vidim šta je tolko Alonso pokazao i ponizio Massu?? Nemojte samo gledat bodove.. moglo se dogodit i obrnuto, da Alonsu crkne mjenjač i da se u monacu on skuca u zid... al onda nebi govorili da alonso nije NIŠTA pokazao... zar ne?
Schumy.d je napisao/la:Ja bih.Igor18 je napisao/la: Ne vidim šta je tolko Alonso pokazao i ponizio Massu?? Nemojte samo gledat bodove.. moglo se dogodit i obrnuto, da Alonsu crkne mjenjač i da se u monacu on skuca u zid... al onda nebi govorili da alonso nije NIŠTA pokazao... zar ne?
Ali nekako mi izgleda kao da je Massa izgubio neku strast za vožnjom. Imam osjećaj kao da je spreman voziti se iza nekog 20 krugova ako treba bez da ga napadne. Alonso je ove godine dobar koliko može biti. U kvalama je gotovo stalno 4. (iza Mclarena i RB-a), a u utrci isto tako, pogledajmo Španjolsku, tamo je čak i vodio, ali teško možeš zadržati Red Bull i Mclaren iza sebe sa Ferrarijem ove sezone.
Massa još do sada nije bio ni među prva 4 nijednom (koliko se sjećam) u bilo kojoj utrci i u bilo kojim kvalifikacijama.
Imam osjećaj da bi npr. Button ili Rosberg u tom Massinom autu vozili bolje.![]()
A i nije to samo ova sezona. Lani je Alonso ostvario skoro duplo više bodova od Masse, a Ferrari izgubio konstruktorsku bitku zbog tih 100 bodova razlike.