Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
vidc
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la vidc »

F1NAC je napisao/la:Navodno da je viđen Rory Byrne u monacu, na paddocku i oko ferrarijeve garaže
došo čovjek nasmijat se autu :biggrin:
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

vidc je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:Navodno da je viđen Rory Byrne u monacu, na paddocku i oko ferrarijeve garaže
došo čovjek nasmijat se autu :biggrin:
Ma šta nasmijat? :D Auto cim je on u blizini je letio stazom :p
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

darky je napisao/la:ma on to samo diže tlak alonsu :biggrin:
mislim da bi i Butnna Alonso redovito "samarao"jedini koji bi mu mogao parirat je Hamo,al on mislim da nece nikad(nikad ne reci nikad)doc u Ferrari...
Alonsista hasta la muerte..
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Zanima me šta mislite o Rosbergu u Ferrariju iduće sezone umjesto Masse?

Meni je ova kombinacija zanimljiva. Massa bi lako mogao otići, a Rosberg bi mogao biti dostojna zamjena i vozač koji nebi trebao "raditi probleme" Alonsu.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Schumy.d je napisao/la:Zanima me šta mislite o Rosbergu u Ferrariju iduće sezone umjesto Masse?

Meni je ova kombinacija zanimljiva. Massa bi lako mogao otići, a Rosberg bi mogao biti dostojna zamjena i vozač koji nebi trebao "raditi probleme" Alonsu.
za rosberga je spreman novi 5-ogodišnji ugovor u Mercedesu vrijedan 80 milja eura
Michael is faster than you!!
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Da Rosberg dodje u Ferrari lijepo bi parirao Alonsu jer je Rosberg jedan od najboljih vozaca danas. Sumnjam da ce se takvo nesto dogodit i vjerujem da ce ostat u Mercedesu kako mediji najavljuju.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Kimi the best
Početnik
Početnik
Navijam za: F1

Post Postao/la Kimi the best »

Sada kada je stanje Kubice pod znakom pitanja smatram da je Rosberg jedini preostali vozac koji je zasluzio da dobije priliku za mesto u Ferrariju ili RB (i mesto Webera je diskutabilno).....

Od ovih ostalih niko mi nesto nije zapao za oko, eventualno Kamui, mada on je vise atraktivan vozac, kada pogledam ko su mi bili timske kolege mozemo da postavimo pitanje o njegovoj brzini....
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Igor18 je napisao/la: za rosberga je spreman novi 5-ogodišnji ugovor u Mercedesu vrijedan 80 milja eura
Spreman je, ali nije potpisan. ;)

A pare nisu problem u Ferrariju.
metalboy
Navijam za: ferrari

Post Postao/la metalboy »

mislim da rosberg nebi došao u ferrari jer bi tamo bio vodonoša alonsu (sjetimo se rubensa i michaela...) znamo svi ko je alonso u ferrariu. u ferrariu trebaju nekog ko ce osvajat
bodove i nece se bunit ako ce morat propustit alonsa. rosberg definitivno nije takav vozac.
Schumy.d
Legenda
Legenda

metalboy je napisao/la:mislim da rosberg nebi došao u ferrari jer bi tamo bio vodonoša alonsu (sjetimo se rubensa i michaela...) znamo svi ko je alonso u ferrariu. u ferrariu trebaju nekog ko ce osvajat
bodove i nece se bunit ako ce morat propustit alonsa. rosberg definitivno nije takav vozac.
Rosberg bi osvojio hrpu bodova, ali ne vjerujem da bi bio bolji od Alonsa. Toliko dobar još nije. ;)
Ali da i on ima šansu osvojiti naslov, sigurno bi imao priliku.
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Definitivno je da Ferrariju treba bolji drugi vozac jer Massa ne moze konkurentima uzeti niti boda.Recimo prosle godine kad Alonso borio za titulu Massa nije mogao pripomoci.Rosberg bi bio odlicna zamjena mislim,ali ne vjerujem da ce ostaviti Mercedes jer je sebi stvorio ime tamo.Kako je razvalio Schummija stvorio si je poziciju da mercedes pravi planove za buducnost oko njega i da on bude prva violina.
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Tema je Ferrari, a ne utjecaj bunike!
slika
Djekson
Navijam za: Felipe Massa

Post Postao/la Djekson »

Ma ja,evo vec 5-6 godina selite felipea iz Ferrarija,a on nece nigdje,jer ferrariju odgovara ovakva postava zbog njihove
licemjerne politike,de shvatite to vec jednom...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Djekson je napisao/la:Ma ja,evo vec 5-6 godina selite felipea iz Ferrarija,a on nece nigdje,jer ferrariju odgovara ovakva postava zbog njihove
licemjerne politike,de shvatite to vec jednom...
Kako im može odgovarati kad ne mogu do konstruktorskog naslova nikako sa jednim lošim vozačem. A Massa je dobio svoju šansu kad 2008. i Ferrari mu je maksimalno išao u susret
mislav 1984
Navijam za: Dobru utrku

Post Postao/la mislav 1984 »

nije massa kriv što ferrari nije ni blizu konstruktorskog naslova.
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

mislav 1984 je napisao/la:nije massa kriv što ferrari nije ni blizu konstruktorskog naslova.
Budimo iskreni, Massa se jako pogoršao od 2009. (dobro od 2008. ali mislim na onu nezgodu),
kako Alonso u identičnom autu ipak izvlači maksimum (ili čak i malo više) od auta, i dobiva neke bodove,
dobro, Ferrari je 3. u poredku ali gotovo 2 i pol puta manje bodova imaju od Red Bulla, ali takvo je stanje,
za sada je Massa u zadnje dvije utrke odustajao, a gledaj i bodove, skoro duplo manje bodova od McLarena...
moraš priznati da je Massa ipak kriv malo za ovo stanje...
Schumy.d
Legenda
Legenda

mislav 1984 je napisao/la:nije massa kriv što ferrari nije ni blizu konstruktorskog naslova.
Fernando Alonso 69
Felipe Massa 24

dakle, skoro 3 puta manje bodova.

Recimo, pogledajmo Mclaren:
Lewis 85
Button 76

ogromna razlika u odnosu na Massu, doduše Mclaren ima bolji bolid, ali ne toliko bolji. ;)
mislav 1984
Navijam za: Dobru utrku

Post Postao/la mislav 1984 »

dakle, čak i kad bi za ferrari vozila dva alonsa, ferrari ne bi bio ni blizu osvajanja konstruktorskog naslova, tj. bio bi i dalje treći iza mcl i rb. kao što rekoh, nije massa kriv.
-ferrari-F1-
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la -ferrari-F1- »

mislav 1984 je napisao/la:dakle, čak i kad bi za ferrari vozila dva alonsa, ferrari ne bi bio ni blizu osvajanja konstruktorskog naslova, tj. bio bi i dalje treći iza mcl i rb. kao što rekoh, nije massa kriv.
da je prosle godine ferrari imo dva alonsa osvojili bi konstuktorski naslov
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

mislav 1984 je napisao/la:dakle, čak i kad bi za ferrari vozila dva alonsa, ferrari ne bi bio ni blizu osvajanja konstruktorskog naslova, tj. bio bi i dalje treći iza mcl i rb. kao što rekoh, nije massa kriv.
Da je prošle sezone u Ferrariju bio neko malo bolji od Masse bili bi 2, a ako žele bit najbolji moraju imat i drugog vozača koji je dobar
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Schumy.d
Legenda
Legenda

Nisi u pravu kolega jer zaostatak nebi bio toliko velik koliko je sada. Tokom sezone se bolid može popraviti, ali ovaj zaostatak je ogroman. Massa doslovno do sada nije NIŠTA pokazao. :?
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Nemojte bit tolko kritični prema Massi..
Uzmi u obzir da je ove sezone 2 puta odustao.. i to zadnje dvije utrke.. prvo mjenjačka kutija, zatim sudar u Monacu.. u oba slučaja nije njegova krivica..
U te dvije utrke ferrari je općenito bio dobar, tu je alonso skupio 28 bodova a massa 0..
Jedino gdje je Massa podbacio bila je Turska.. tu je stvarno imao groznu utrku..
Al inače, Australia: Alonso-4 ; Massa-7, Malezija: Massa-5 ; Alonso-6, Kina: Massa-6 ; Alonso-7

Ne vidim šta je tolko Alonso pokazao i ponizio Massu?? Nemojte samo gledat bodove.. moglo se dogodit i obrnuto, da Alonsu crkne mjenjač i da se u monacu on skuca u zid... al onda nebi govorili da alonso nije NIŠTA pokazao... zar ne?
Schumy.d
Legenda
Legenda

Igor18 je napisao/la: Ne vidim šta je tolko Alonso pokazao i ponizio Massu?? Nemojte samo gledat bodove.. moglo se dogodit i obrnuto, da Alonsu crkne mjenjač i da se u monacu on skuca u zid... al onda nebi govorili da alonso nije NIŠTA pokazao... zar ne?
Ja bih. ;)

Ali nekako mi izgleda kao da je Massa izgubio neku strast za vožnjom. Imam osjećaj kao da je spreman voziti se iza nekog 20 krugova ako treba bez da ga napadne. Alonso je ove godine dobar koliko može biti. U kvalama je gotovo stalno 4. (iza Mclarena i RB-a), a u utrci isto tako, pogledajmo Španjolsku, tamo je čak i vodio, ali teško možeš zadržati Red Bull i Mclaren iza sebe sa Ferrarijem ove sezone.
Massa još do sada nije bio ni među prva 4 nijednom (koliko se sjećam) u bilo kojoj utrci i u bilo kojim kvalifikacijama.

Imam osjećaj da bi npr. Button ili Rosberg u tom Massinom autu vozili bolje. :doubt:
A i nije to samo ova sezona. Lani je Alonso ostvario skoro duplo više bodova od Masse, a Ferrari izgubio konstruktorsku bitku zbog tih 100 bodova razlike.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Schumy.d je napisao/la:
Igor18 je napisao/la: Ne vidim šta je tolko Alonso pokazao i ponizio Massu?? Nemojte samo gledat bodove.. moglo se dogodit i obrnuto, da Alonsu crkne mjenjač i da se u monacu on skuca u zid... al onda nebi govorili da alonso nije NIŠTA pokazao... zar ne?
Ja bih. ;)

Ali nekako mi izgleda kao da je Massa izgubio neku strast za vožnjom. Imam osjećaj kao da je spreman voziti se iza nekog 20 krugova ako treba bez da ga napadne. Alonso je ove godine dobar koliko može biti. U kvalama je gotovo stalno 4. (iza Mclarena i RB-a), a u utrci isto tako, pogledajmo Španjolsku, tamo je čak i vodio, ali teško možeš zadržati Red Bull i Mclaren iza sebe sa Ferrarijem ove sezone.
Massa još do sada nije bio ni među prva 4 nijednom (koliko se sjećam) u bilo kojoj utrci i u bilo kojim kvalifikacijama.

Imam osjećaj da bi npr. Button ili Rosberg u tom Massinom autu vozili bolje. :doubt:
A i nije to samo ova sezona. Lani je Alonso ostvario skoro duplo više bodova od Masse, a Ferrari izgubio konstruktorsku bitku zbog tih 100 bodova razlike.

Malezija ;) drugi iza vettela dok ga nisu sjebali s gumama pitwall u
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Odgovori