vi ste mene krivo shvatili (bar Armanini). Zavoj 4 je onaj lijevi koji prolazi parkingom, tj. parking je i sa unutrašnje strane i sa vanjske. Ova prepreka na apexu mi ne smeta ni na jednom zavoju jer su ok postavljene. Problem koji sam spomenuo je na vanjskoj strani tog zavoja (dakle sa desne strane). Tuda se inače može dobiti na vremenu ako se ode široko (zato je vjerojatno i postavljena), ali sada ona smeta u slučaju greške. Kažem, meni smeta jer tu često pogriješim kod izlaska iz zavoja i ili me okrene pa izletim van (ovdje bih bio u gumama) ili uspijem uhvatiti kontrom pa produžim ravno (u ovoj verziji bi opet završio u gumama).
Ako već želimo voziti Melbourne (a staza je sama po sebi super) onda bi mogli probati možda 2012 verziju iz RFT-a? Isto su neka mjesta osigurana od siječenja (zavoji 1, 4, 6, 8, 11, 12), a zavoj 4 je kao i u RL od preširoke vožnje osiguran ležećim policajcima koji su protegnuti paralelno sa stazom od pasice na desnoj strani pa sve do kraja asfalta i početka travnatog dijela.
EDIT: btw, ako nemate ništa protiv pozvat ću par ljudi da vozaju sa nama pa da se priključe lizi ako su zainteresirani. Iskreno, neznam koliko su brzi, ali znam da ih rFactor zanima pošto lijepo na cropes forumu pune temu
Dao sam im link moda pa nek probaju i ako im se svidi da nam se pridruže. Imamo server sa 20 mjesta pa ako ima ljudi koji bi ozbiljno vozili zašto ne...