Formula 1 team - Alfa Romeo F1 Team ORLEN [C42]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

Definitivno je Nick hero of the race uz Hamiltona. Mene brine ona cinjenica kada su njih dvojica (Nick i Robert) iza Rossovaca se stalno vozali. To je možda problem u BMW-eu, spori ili nesto drugo?
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

bmw_sauber_f1 je napisao/la:Definitivno je Nick hero of the race uz Hamiltona. Mene brine ona cinjenica kada su njih dvojica (Nick i Robert) iza Rossovaca se stalno vozali. To je možda problem u BMW-eu, spori ili nesto drugo?
ma po čem majke ti? em kaj je heikki vozio fenomenalno em je tu kimi i onda zbog jednog poteza ovaj je opet naj,svašta :roll:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

schuey je napisao/la:
bmw_sauber_f1 je napisao/la:Definitivno je Nick hero of the race uz Hamiltona. Mene brine ona cinjenica kada su njih dvojica (Nick i Robert) iza Rossovaca se stalno vozali. To je možda problem u BMW-eu, spori ili nesto drugo?
ma po čem majke ti? em kaj je heikki vozio fenomenalno em je tu kimi i onda zbog jednog poteza ovaj je opet naj,svašta :roll:
zbog cega? :roll: Hamilton je po meni najveci heroj danas, Heidfeld zbog odlične taktike kao i Alonso. Raikkonen, sta reci borio se je, al je ispao.

A Kovalainen necu ga uopće spominjati.
zbhc
Početnik
Početnik
Navijam za: BMW

Post Postao/la zbhc »

Svaka čast Heidfeldu zbog hrabrog poteza! Isplatilo se na kraju! Slazem se sa bmw_sauber_f1, i mene je brinulo ono vozikanje iza dvojice Sebastiana. Al, evo, najbitnije je da je Heidfeld, nakon dobrih kvalifikacija, ostvaril i odlican rezultat!...Ja sretan, mozda jos da se Kubica uspjel probit na 5. ili 4. mjesto.
Keep your friends close...but your enemies closer!!!
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Na web stranici www.f1complete.com piše da bi Nick Heidfeld mogao voziti za ING Renault F1 Team sljedeće sezone.
kakav potpis staviti???
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Da, nova glasina kao zamjena Alonso-Heidfeld. Ne daj Bože!
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

bmw_sauber_f1 je napisao/la:Da, nova glasina kao zamjena Alonso-Heidfeld. Ne daj Bože!
Gledaj, politika će tu odraditi svoje po mom nekom mišljenju... To mislim iz razloga što je BMW njemačka momčad i što je Nick Heidfeld njemac. E sad, hoće li to sponzori BMW-a (mislim na njemačke sponzore) dopustiti ili ne, ne znam, ali žešće sumnjam u tu "razmjenu". Ipak vidit ćemo sljedeći tjedan jer je Alonso rekao za ITV da će reći na VN Italije je li ide negdje drugo ili ostaje u Renaultu. Kažu da se smijao sa komentatorom i da po komentatorovom ponašanju dalo zaključiti da ode u Ferrari, a u Italiji govori gdje će... :? E sad može biti šuplja, ali vidit ćemo u nedjelju...
kakav potpis staviti???
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Neka samo se nedogodi to, Theissen je rekao da ce zadržati Heidfelda ako Nick popravi formu, to je napravio. Neznam zasto bi Alonso otisao iz Renaulta, možda bas Renualt bude najbolji 09, kocka se on s karijerom.
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

bmw_sauber_f1 je napisao/la:...Neznam zasto bi Alonso otisao iz Renaulta, možda bas Renualt bude najbolji 09, kocka se on s karijerom.
Koliko god Renault imao dobar bolid aerodinamički, a bit će nemoguće odudarati puno od ostalih zbog pravila sljedeće godine, opet će imati motor koji je 30 ili 40 KS slabiji od ostalih... :cry:
kakav potpis staviti???
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

bmw_sauber_f1 je napisao/la:Da, nova glasina kao zamjena Alonso-Heidfeld. Ne daj Bože!
Zašto?! Smatraš li ti da je Heidfeld bolji vozač od Alonsa? Meni je i danas žao što Alonso nije ostao u McLarenu!
slika
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

gringo73 je napisao/la:
Zašto?! Smatraš li ti da je Heidfeld bolji vozač od Alonsa? Meni je i danas žao što Alonso nije ostao u McLarenu!
Je bolji je zato što ima taj pobjednički mentalitet, Heidfelda još nismo vidjeli u najboljem bolidu, Alonsa jesmo. To su nedostatci koje Heidfeld još nažalost nema. Nebih volio vidjeti Alonsa u BMW-eu nikako, BMW mi je opčenito nesto najbolje na svijetu a Alonso ne baš. Heidfeld i BMW su mi najbolja kombinacija. I da dođe do te zamjene bilo bi tesko to gledati. I još mislim ako Theissen misli dovesti Alonsa u BMW, njegova plaća ce biti duplo visa nego sto Nick i Robert imaju zajedno. Nick i Robert sam siguran da ce moci osvojiti sljedece godine pvenstvo, s time bi BMW dobio jednog novog prvaka, vise sponzora i vise para naravno. Ali Alonso ne. Mogu biti prvaci i bez njega.
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Mislim da nije bilo dobro što je BMW ove godine pobjedio na utrci... Od pobjede više nemaju brzinu... :p
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

MP4don je napisao/la:Mislim da nije bilo dobro što je BMW ove godine pobjedio na utrci... Od pobjede više nemaju brzinu... :p
Nije ti ta ni loša, :lol:
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

bmw_sauber_f1 je napisao/la:Nemiri u BMW-eu, WTF?

http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 3329.shtml

:roll:
ma nije moguće,zar u savršenom društvu di su presretni jedni s drugima :badgrin: To je za očekivat bilo,barem, po meni,Robi je puno jači vozač i trebalo se koncentrirat samo na njega kako bi uspjeli možda treće mjesto uzet u vozačkom poretku
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Pa mislim da Kubica ima pravo to što kaže. Već se zadnjih par utrka pokušava pomoći Nicku kako bi što bolje odvozio kvalifikacije i kvalificirao se u top 10. Sjećam se testova koji su odrađeni samo za njega. Ako se Kimi ima pravo još nadati i boriti za prvenstvo onda tu spada i Kubica. Bezvezna politika BMW-a, ponekad su neshvatljivi (odmah mi na pamet pada izlaženje na stazu zadnjih par minuta u kvalifikacija) :roll:... Da je obrnuto što se tiče nacionalnosti siguran sam da se Nicku ne bi radili takvi ustupci... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Kubica se nema sta buniti, on ima savrsenu sezonu, bez problema. Heidfeldu je trebala pomoć, pomogli su i popravio se. Nije Kubica jedini vozac u BMW-eu. Kubica ima sanse da bude prvak ako u ovih 5 utrka Massa i Hamilton odustanu u svakoj utrci.. Po brzini BMW nemože biti bolji od Mcl i Ferraria.

Ta politika izlaženja na stazu zadnjih par minuta, je dva puta Heidfeldu unistilo kvale.
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

bmw_sauber_f1 je napisao/la:Kubica se nema sta buniti, on ima savrsenu sezonu, bez problema. Heidfeldu je trebala pomoć, pomogli su i popravio se.
Da, ali tim okretajnem prema Nicku zapostavili su čovjeka koji je budućnost i koji bi mogao nešto napraviti, dok se za Nicka ni ne zna hoće li potpisati novi ugovor... Osobno mislim da hoće, spasila ga promjena guma na Spau... ;)

LOL
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Naravno da ce se okreniti vozacu koji ima lošu sezonu i oji je trebao ili treba pomoć, isto sam siguran da vise posla rade s Raikkonenom nego s Massom.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

bmw_sauber_f1 je napisao/la:Naravno da ce se okreniti vozacu koji ima lošu sezonu i oji je trebao ili treba pomoć, isto sam siguran da vise posla rade s Raikkonenom nego s Massom.
po kojoj logici čovjek koji je na 2 boda od prvog je zapostavljen? i daj mi reci kaj su točno prošle godine to pomogli kubici,kada njega nije išlo? pošto si insider ti znaš,jer meni ne pada na pamet nikaj ;)
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

bmw_sauber_f1 je napisao/la:Naravno da ce se okreniti vozacu koji ima lošu sezonu i oji je trebao ili treba pomoć, isto sam siguran da vise posla rade s Raikkonenom nego s Massom.
Okrenuti se prema vozaču koji nema ugovor za sljedeću sezonu i zapostaviti pretendenta za naslov je malo suludo po meni... Ma koliko god u tome bilo simpatija njemačkog BMW-a prema Nicku kao Njemcu...

LOL
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

MP4don je napisao/la:
Okrenuti se prema vozaču koji nema ugovor za sljedeću sezonu i zapostaviti pretendenta za naslov je malo suludo po meni... Ma koliko god u tome bilo simpatija njemačkog BMW-a prema Nicku kao Njemcu...
Valjda oni znaju dal Kubica može ili nemože, nisu se oni toliko okrenili Nicku i sam oko njega obljecu, potrebna mu je bila pomoć, i pomogli su poravio se i kraj priče.

I da Heidfeld ima važeći ugovor za 09. Samo ga treba produžiti. ;)
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

MP4don je napisao/la:
Ma što pričaš to ti je logika i Ferrari se je puno više okretao Barrichellu nego Schumacheru kad je ovaj osvaja naslove :smijeh:
M Power
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la M Power »

Valjda će Robert i Nick sutra u utrci u Monzi obojica doći do bodova. Nadam se kišnoj i uzbudljivoj utrci.
There is no power, like M Power.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

I ja se nadam takvoj utrci jer jedino tako mogu do postolja. Go BMW! :D
Odgovori