Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
King iCool
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la King iCool »

Da ti sad ne prevodim sve samo ovo najvažnije:
Sie haben am Rande des Großen Preises von Ungarn in Budapest erfahren, dass Ferrari-Pilot Alonso am Freitag offiziell Interesse an einer Zusammenarbeit mit dem österreichisch-britischen Rennstall bekundet hat. Sein Manager Luis Garcia hat eigens um einen Termin bei Red-Bull-Teamchef Christian Horner angefragt und diesen auch erhalten. Im Red-Bull-Motorhome kam es dann zur Plauderstunde.
Gegenstand dieser Gespräche war natürlich die Saison 2014. Das hat Red Bull auf Nachfrage von 'Sport Bild' bestätigt.

Sport Bild je na rubu VN Mađarse saznao da je FA službeno pokazao zainteresiranost na suradnji sa austrijsko-britanskom momčadi. Njegov manager Luis Garcia je osobno dogovorio termin sa Hornerom. U Red Bullovom motorhomeu su zatim popričali.
Tema tog razgovora bila je sezona 2014. To su iz Red Bulla potvrdili.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Glupost,ne vjerujem,ovi su gori od 24sata
...put u raj nije posut ružama...
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Dero »

Razgovor je bio vezan za Carlosa Sainza. Imaju istoga menađera.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Više se nije moglo.Ova ekipa(mislim na glavešine) ne zaslužuje ovakvog vozača
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

sad je cak i opasno ako bi ferrari odlucio da uskoro napusti program f138 i prebaci se na 2014. mozda u onome sto se suska ima i istine. kakogod, paklen vozac.
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

svaka mu cast na strpljenju
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Chuck Norris je napisao/la:Više se nije moglo.Ova ekipa(mislim na glavešine) ne zaslužuje ovakvog vozača
Koliko god u ove 4 godine nije dobio dominantan bolid, toliko ovako nešto izjavit je samo za #-o

Iznad Ferrarija nije niti jedan njen član...nije bio Schumacher, a nije ni Alonsa...ako želi otić neka ode, doć će neko drugi...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Čitaj sa razumijevanjem
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Cuky je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Više se nije moglo.Ova ekipa(mislim na glavešine) ne zaslužuje ovakvog vozača
Koliko god u ove 4 godine nije dobio dominantan bolid, toliko ovako nešto izjavit je samo za #-o

Iznad Ferrarija nije niti jedan njen član...nije bio Schumacher, a nije ni Alonsa...ako želi otić neka ode, doć će neko drugi...
Možda u doba Enza, a sada su udovoljavali sve Schumacheru, a to rade i sa Alonsom, koliko ja čujem Alonso njih kritizira koliko god hoće, a ne oni Alonsa
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

pa možda se udovoljavalo Schumacheru, u ono što je unutra bilo ne ulazim jer su sve špekulacije...ali se ne sjećam da je Schu govorio "trebam bolji bolid", "nemam bolid za pobjedu"....nikad nije bilo "ja, ja, ja, ja"...uvijek je bilo "nismo još gdje želimo", "nismo na razini McLarena/Renaulta/Williamsa", "Moramo jače prionuti poslu"...uvijek je bilo "mi"

slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Istina da se to nije čulo od Schumachera, ali je zato imao jedne sezone plaću 80 miliona$, a to znači da im je bio jako bitan i nisu htjeli da vozi za nekog drugog
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

kao što sam rekao, ono što je bilo unutra neznamo i u to se ne petljam. Ja kažem za izjave u intervjuima, on nikad nije sebe izvdvajao ni kad je bilo dobro ni kad je bilo loše...uvijek je bilo "mi".

slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Da to je pričao, ali razmisli malo i zašto bi mu davali 80mil$, ako mogu uzet bilo koga za puno manju lovu, jel se Alonso nakon svake utrke žali da je bolid kanta? i jel mu nešto mogu?
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

ne mogu, jer je Domenicalli pi*da...da je Enzo živ Alonso bi već 2011. bio vani, kao što je svojedobno Prost

slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

To ti pričam, nekad je tako bilo sada je ovako, nekad je Williams bio najbrži, danas je kanta
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

Iznad Ferrarija nije niti jedan njen član...nije bio Schumacher, a nije ni Alonsa.
cuky, sry, al ovo je jedna od najvecih pizdarija ikad napisanih sto se ticu ferrarija ;)
ne mogu, jer je Domenicalli pi*da...da je Enzo živ
ups.. ipak nije, ovo je :D

kakve pobogu imaju veze jedan sefic tima i vlasnik i mama i tata najveceg tima in history?

sve dok glavni vozaci biraju suvozace i postavljaju uvjete nemozes govorit o gazda - zaposlenik hijerarhiji..
rFactor F1 HR server Info
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

jbg sad, ja valjda živim u nekom idealnom svijetu pa mi se takve stvari čine logične da je šef taj koji šefuje, a zaposlenik taj koji radi...a izgleda da sada zaposlenik šefuje i malo radi, a šef bere kritike...ne sad samo Ferrari ili F1 nego općenito

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

nista nije crno bijelo, i ima timova koji ne fermaju vozace i kad su najvece zvijezde i najbolji i kada im cine 50% rezultata (primjer mcm, za druge neznam :)

vjerojatno mislis da je taj odnos sef zaposlenik - domenicali - alonso..
naravno da nije.. domenicali i alonso u poslovnom smislu imaju jednu dodirnu tocku, a to je da im placu uplacuje ferrari.. oba su zaposlenici ferrarija..

al razlika je ako si alonso i ako si massa.. ako si alonso koji sa sobom nosi nenormalno puno navijaca = direktna €€€ korist, ako si alonso koji sa sobom nosi rezultate, iznova i iznova = direktna €€€ korist, imas vrlo dobre neosporive argumente i cinjenice kod sklapanja ugovora i trazenja zeljenih uvjeta..
takav vozac je vrrrruca roba i takav vozac moze prebirat ugovore i uvjetovat puno toga.. takvom se vozacu izlazi u susret i takvom se vozacu udovoljava = vozac (menadjeri naravno) "uvjetuje nacin poslovanja" tima..

s druge strane ako si massa, nemas tu puno sta fantazirat.. koliko platis dobro da platis, sto mi kazes to cu radit, poklopit se usima i vozit..

odnos vozaca i tima je na kraju dana cista racunica..

a sefovi tima i vozaci imaju direktne veze nikakve..
udio cjelokupne koristi sefa tima u poslovanju tima je minimalan..
vise direktne koristi nose ovi koju mjenjaju gume kad naprave brz pitstop nego svi sefovi tima zajedno..
a izgleda da sada zaposlenik šefuje i malo radi, a šef bere kritike...
ne znam gdje ti to radis, bilo bi svakako lijepo da takvo sto postoji :)

sto se tice kritika.. da.. to i je odgovornost sefa i to mu i je u opisu radnog posla.. zato i je sef..
rFactor F1 HR server Info
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Chuck Norris je napisao/la:Glupost,ne vjerujem,ovi su gori od 24sata
sportbild je izmislio novinarstvo za 24sata :)

Evo ti i na engleskom.

KLIK

Eto taman si jucer izjavio da ga ova ekipa ne zasluzuje, eto u razgovorima je s ekipom po kojoj se najvise pljuje sto se tice legalnosti i sl. :oops:
slika
maric
Početnik
Početnik

Post Postao/la maric »

majstore, znam da ovo nikad neces vidit, al ipak sretan rođendan
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Scuderia je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Glupost,ne vjerujem,ovi su gori od 24sata
sportbild je izmislio novinarstvo za 24sata :)

Evo ti i na engleskom.

KLIK

Eto taman si jucer izjavio da ga ova ekipa ne zasluzuje, eto u razgovorima je s ekipom po kojoj se najvise pljuje sto se tice legalnosti i sl. :oops:
Ne zaslužuje ga ekipa koja vodi Ferrari koja nije pu stanju rješiti probleme zračnog tunela po nekoliko godina...,ali unatoč svemu mislim da bi mu greška bila otići u RB jer ne očekujem ih konkuretne dogodine.Mislim da bi mu pametnije bilo ostati u Ferrariu jer smatram da će Ferrari biti poslije Mercedesa glavni favorit za naslov
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Po meni bi bilo jako loše za njega kad bi otišao u Red Bull zato što ova struktura sa Allisonom, Fryom mora kad tad proraditi.
Avanti FER, Avanti!!!
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

The Greatest je napisao/la:Po meni bi bilo jako loše za njega kad bi otišao u Red Bull zato što ova struktura sa Allisonom, Fryom mora kad tad proraditi.
Ključni čovjek za 2014 je Luca Marmorini, sve zavisi kako će on i njegov tim da odradi posao na novom motoru.
Ako novi motor Ferrari-ja bude imao problema sa pozdanošću, potrošnjom goriva, snagom, veličinom itd, tada Fry, Allison, Tombazis, Byrne, Bigois mogu samo plakat, jer će njihov rad biti uzaludan.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

ok prvo i osnovno vjerovat njemackom portalu koji nema nikakve veze s F1 je suludo, koliko se buke diglo samo kad je Horner bio u Maranellu a svi znamo da je tamo zapravo bio sastanak vođa timova. Drugo da se malo vratim na te glasine glupe, mislim da se radi o carlosu sainzu JR (clanu red bull akademije) . Evo i slike -svijetlo plava maja Carlos Sainz, tamno plava menađer i ovaj treci je horner.

slika

Scuderia imam filing da si jedva docekao neku ovakvu vijest vezanu za Alonsa, zao mi je al ne vjerujem da ce bit kako pise tvoj BILD koji je izmislio novinarstvo za 24 sata
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ajmo redom :
F1NAC je napisao/la:ok prvo i osnovno vjerovat njemackom portalu koji nema nikakve veze s F1 je suludo,
Mjesas obicni BILD i sportbild.
Prvi objavili da se Schumacher vraca iz mirovine, prvi objavili aferu BE.

Toliko da nemaju veze s F1.
F1NAC je napisao/la: Scuderia imam filing da si jedva docekao neku ovakvu vijest vezanu za Alonsa, zao mi je al ne vjerujem da ce bit kako pise tvoj BILD koji je izmislio novinarstvo za 24 sata

Kakve ja veze imam sa Alonsom i navijanjem za istog ? :lol:
slika
Odgovori