Nico Rosberg
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Igor18
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
Re: Nico Rosberg
Za očekivati je da Rosberg prođe ispred Williamsa, za njega bilo bi najidealnije da ih riješi u prva 2-3 kruga dok se hamilton ne približi.
Makar, ne znam kakav je top spead Mercedesa i Williamsa, ako Rosberg ne prođe na startu Botasa možda bi on mogao odigrat ulogu za Massu, držat Rosberga što duže iza sebe i omogućiti Massi da ode naprijed i stvori prednost u početku utrke kojom bi ako sve bude bez problema tijekom utrke mogao završiti na postolju (teško da mogu pobijediti).
Ne vjerujem da će Rosberg ulaziti u neki pretjerani rizik (tu vidim šansu Williamsa barem s jednim autom), ima prednost u prvenstvu, danas starta 6 pozicija ispred Hamiltona, jedino šta mora je završavati utrke, ne smije si dopustiti polomljeno krilo ili neko bevezno izljetanje.
Hamilton je očito pod pritiskom i laganom frustracijom i ne smije mu svojim pogreškama dopustiti da se vrati u igru.
Makar, ne znam kakav je top spead Mercedesa i Williamsa, ako Rosberg ne prođe na startu Botasa možda bi on mogao odigrat ulogu za Massu, držat Rosberga što duže iza sebe i omogućiti Massi da ode naprijed i stvori prednost u početku utrke kojom bi ako sve bude bez problema tijekom utrke mogao završiti na postolju (teško da mogu pobijediti).
Ne vjerujem da će Rosberg ulaziti u neki pretjerani rizik (tu vidim šansu Williamsa barem s jednim autom), ima prednost u prvenstvu, danas starta 6 pozicija ispred Hamiltona, jedino šta mora je završavati utrke, ne smije si dopustiti polomljeno krilo ili neko bevezno izljetanje.
Hamilton je očito pod pritiskom i laganom frustracijom i ne smije mu svojim pogreškama dopustiti da se vrati u igru.
Michael is faster than you!!
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
E di je sada Timo Glock rekli bi zlobnici.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ko zna kaj danas utrka nosi, staza je uska a vidi vraga tu ima i sljuncanih zona izljetanja 

Darkness rises when silence dies
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Ros odustaje, Massa prvi, Alonso drugi, Hamo treci...
:P:P

I like to race, not to do laps alone.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
da, samo kaj se Hamo nalazi u gužvi na startu, a u 1. zavoju Austrije nerjetko su se događali incidenti 

Michael is faster than you!!
- kowalski
- Rezervni vozač
isuse vec 10 krugova smrdi iza mrtvog pereza koji ima valjda 15 krugova starije gume, žali boze mercedesa i ko mu ga dade. nije zvaka za seljaka davno su rekli
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- elder
- Svjetski prvak
- kowalski
- Rezervni vozač
današnja vožnja rozberga je teška sramota osim ako nema neki ekstremni problem
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- elder
- Svjetski prvak
Mislim da nema nikkvih problemakowalski je napisao/la:današnja vožnja rozberga je teška sramota osim ako nema neki ekstremni problem
Darkness rises when silence dies
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Top speed mu je 297...elder je napisao/la:Mislim da nema nikkvih problemakowalski je napisao/la:današnja vožnja rozberga je teška sramota osim ako nema neki ekstremni problem

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- kowalski
- Rezervni vozač
trebalo bi hamyja prvog u boks ove ture, ako botas otrese rosbyja izgubili su pobjedu
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
-
- Navijam za: Nico Rosberg
Kakva sramota covjek vozio onoliko brzo koliko mu je bilo potrebno za pobjedu. Perez je vozio solidnim tempom i da je on toliko spor bio sto onda Botas i hamilton nisu napali Rosberga? Kada je bilo potrebno pojacavao je i rutinski zavrsio trku.
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Kakva sramota, kako su ga sabotirali samo da nebi pobjedio pred Lewisovom domaćom publikom
ovaj post je za Danija

ovaj post je za Danija

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Sad slijedi sabotaža Hamiltona u Njemačkoj da dobije Nico doma 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Alonsista hasta la muerte..
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- vidc
- Veteran
koja baba od vozača 

-
- Legenda
svašta....
izgleda mi još više kao totalni šmokljasti štreber tužibaba )

Samo neka se trkaju.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
I u cemu je problem?? Iz fie su rekli da ce se to kaznjavat i covijek je izisao sa staze... I nico je samo to naglasio... Nevidim ikakav problem u tome sta je rekao...
McLaren u <3
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Nico je samo rekao sta je vidio,a to sto je vidio to je nedozvoljeno...nema tu sta puno da se pametuje...
Alonsista hasta la muerte..
- vidc
- Veteran
ne vidim ni ja problem... al eto...od svega on vidio samo to... čak se provalio da je renault brži na ravnom od ferrarija... a možda je ekran bio daleko pa nije vidio dobro 
u tom trenutku bilo je i više nego jasno da FIA neće to kažnjavat...

u tom trenutku bilo je i više nego jasno da FIA neće to kažnjavat...
- F1NAC
- Moderator
Ima srece vettel da je fia odlucila bit blaza na kaznama inace sigurno bi mu rekli da vrati poziciju ili kazna. Isto kao grosjean u mađarskoj i vettel u njemackoj 2012

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Legenda
Ma dajte, pa niko nije rekao da nije u pravu. ALi način na koji je to rekao je pre-pre komičan.
I drugo, dobro je primjetio da je Renault bio brži na pravcu. Vidjelo se i za vrijeme prijenosa. Ok, DRS, ali vjerpjatno i bolja izlazna brzina iz zavoja.
I drugo, dobro je primjetio da je Renault bio brži na pravcu. Vidjelo se i za vrijeme prijenosa. Ok, DRS, ali vjerpjatno i bolja izlazna brzina iz zavoja.
Samo neka se trkaju.
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
FIFA hoće zabraniti da Nico nosi ovakvu kacigu na VN Njemačke.
Meni to, osobno ne smeta, ali smeta mi to što je Nico tako čvrsto deklariran kao Nijemac. On ne može nikada biti Nijemac kao Seb, niti Schumacheri, Frentzen,.... itd.
Čim se sjetim, da mu je otac Keke Rosberg, za mene je Nico Rosberg - više Finac, nego Nijemac..... I to je - to.
http://www.motorsport.com/f1/news/fifa- ... met-454179" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni to, osobno ne smeta, ali smeta mi to što je Nico tako čvrsto deklariran kao Nijemac. On ne može nikada biti Nijemac kao Seb, niti Schumacheri, Frentzen,.... itd.
Čim se sjetim, da mu je otac Keke Rosberg, za mene je Nico Rosberg - više Finac, nego Nijemac..... I to je - to.
http://www.motorsport.com/f1/news/fifa- ... met-454179" onclick="window.open(this.href);return false;
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.