Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
F1NAC
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la F1NAC »

koji car naklon do poda na onom potezu, vidi se da grize ko lud grande fer !!! :klanjanje:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

slika
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

ova slika alonsa i HR zastave toliko me dirnula da bi zaista volio da bude prvak ove sezone.ali situacija je drugačija.50 i kusur bodova zaostaje za vettelom i samo kako kaže alonso čudo može preokrenuti situaciju.još sam negdje pročitao da ako ne budu ispred vettela u monzi i singapuru odustaju od titule.evo monza je izgubljena a mislim i singapur.
alonso je stvarno daje sve od sebe ali šlampavost vodečih ljudi na pit wallu kao i sama organizacija unutar momčadi nije dobra.
bolje da se okrenu prema sezoni 2014 jer nema smisla se ovako mučiti .meni je samo drago da zbog razvoja i dominacije red bulla će sezona biti neinteresantna,negledljiva i dosadna.a to znači berniu manje para.
slika
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

sve što je Massa trebao je da u T1 malo "promaši" kočenje...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Koja je Ferrari zvijer na početku. Alonso bi se u prvom krugu udaljio valjda 6, 7 sekundi da je prvi startao. Sad vidim da bi Alonso lako prestigao Webbera u drugom zavoju da ga ovaj nije zatvorio. Alonso je kočio posred zavoja, koliko vidim. I to tako da drži pun gas, i dva, tri puta pritisne kočnicu, taman da uspori koliko treba da ga ne udari. Kako se to već radi...
p.s. Moždaa baš i ne 6,7 - ali 3 do 4 sekunde bi uhvatio.
Samo neka se trkaju.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

@DM_275: What does Ferrari mean for you…?
@alo_oficial: It’s a way of living, my team, my 2nd family, my friends. - See more at: http://formula1.ferrari.com/news/tweet- ... ulGwR.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

http://metro.co.uk/2013/09/09/f1-debrie ... i-3956241/" onclick="window.open(this.href);return false;
(to što sam ovo postavio ne znači da vjerujem novinarima) ... :)
Samo neka se trkaju.
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Poznato je da Alonso voli da bude br. 1 u ekipi.
Svima je poznat okršaj sa Hamiltonom u Mclarenu 2007.

Zato će biti veoma zanimljivo ako Alonso i Kimi stvarno budu zajedno sljedeće sezone.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Walter je napisao/la:Poznato je da Alonso voli da bude br. 1 u ekipi.
Svima je poznat okršaj sa Hamiltonom u Mclarenu 2007.

Zato će biti veoma zanimljivo ako Alonso i Kimi stvarno budu zajedno sljedeće sezone.
Ali ono je bila druga okolnost. To je kao da dovedu Bianchija i Vettela u Ferrari i Bianchi se pokaže jednako brzim i jednako dobrim.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Ja uopće ne sumnjam da će moći funkcionirati s Kimijem. S takvom postavom, Ferrari je prvi kandidat za konstruktorski naslov iduće sezone (ako bolid bude donekle ravnopravan).
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

mislim da je konstruktorski naslov i Alonsu i Kimiju zadnji na pameti. zna se kakav je Alonso...još zamisli situaciju da ferrari napravi najbolji bolid koji više odgovara kimiju i kimi počne osvajat utrke...maranello će gorit!!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

vidc je napisao/la:mislim da je konstruktorski naslov i Alonsu i Kimiju zadnji na pameti. zna se kakav je Alonso...još zamisli situaciju da ferrari napravi najbolji bolid koji više odgovara kimiju i kimi počne osvajat utrke...maranello će gorit!!
Ma pusti ih neka se utrkuju i gotovo!
Obojica su toliko kvalitetni vozači da se neće međusobno izbaciti sigurno.
A šta se tiče bolida, svaki će se ionako prilagođavati svom vozaču.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Schumy.d je napisao/la: Ma pusti ih neka se utrkuju i gotovo!
Obojica su toliko kvalitetni vozači da se neće međusobno izbaciti sigurno.
A šta se tiče bolida, svaki će se ionako prilagođavati svom vozaču.
nije stvar u izbacivanju.
iako, moje mišljenje je da Kimi nema puno šansi protiv Alonsa, ali savršeno bih razumio Alonsov bijes da nakon 4 godine "patnje" u ferrariju dođe Kimi kojeg boli k...c za sve i počne pobjeđivat. ja mislim da to neće ići tako lako... možda unutar samog ferrarija dođe do podjele. Alonso ne preza od javnog kritiziranja, pa čak i vrijeđanja svog tima što vjerojatno ne sjeda najbolje ljudima koji su u tvornici i rade.
ne znam, možda Alonso totalno devastira Kimija i ništa specijalno se ne dogodi
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

ja bi ih iskreno, u slučaju da Ferrari složi pravi stroj, pustio nek se utrkuju...ako su oboje 1-2 ili ako su oboje na svakoj utrci na postolju onda nema straha od konkurencije...lijepo im reć: do polovice se utrkujte, a onda tko bude imao više bodova ide na osiguranje naslova, a drugi mu čuva leđa...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Zaboravljate da je Ferrari 2007. imao dva jaka vozača koja su se ravnopravno borila za naslov sa dvojcem iz McLarena. Tek negdje oko Monze je Massa mislim otpao.

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

vidc je napisao/la:mislim da je konstruktorski naslov i Alonsu i Kimiju zadnji na pameti. zna se kakav je Alonso...još zamisli situaciju da ferrari napravi najbolji bolid koji više odgovara kimiju i kimi počne osvajat utrke...maranello će gorit!!
a kakav je to Alonso? Mislis da Vettel ili Hamilton bi kao bili mirni da im stavis ovakvog nekog vozača uz bok. Ma jok. Haters gonna hate
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

nema se šta mislit, hamiltonu su doveli buttona i nije pravio baš neku strku...za vettela ćemo vidjet još, ali za alonsa se zna i u slučaju da kimi bude bolji svašta se može očekivat
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

vidc je napisao/la:nema se šta mislit, hamiltonu su doveli buttona i nije pravio baš neku strku...za vettela ćemo vidjet još, ali za alonsa se zna i u slučaju da kimi bude bolji svašta se može očekivat
nije jer su ga podrzavali, nije mu momcad okrenula leđa kao 2007 Alonsu. Al necemo se vracat na te teme
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

pa ok, podržavali su ga.misliš da će Alonso nakon Kimijevog dolaska imat jednaku podršku? Sumnjam da ferrari kupuje Kimija da bude Alonsov sluga kao Massa
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

vidc je napisao/la:pa ok, podržavali su ga.misliš da će Alonso nakon Kimijevog dolaska imat jednaku podršku? Sumnjam da ferrari kupuje Kimija da bude Alonsov sluga kao Massa
pa krenut ce ravnopravno u sezonu, kao svake sezone.
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

F1NAC je napisao/la:
vidc je napisao/la:pa ok, podržavali su ga.misliš da će Alonso nakon Kimijevog dolaska imat jednaku podršku? Sumnjam da ferrari kupuje Kimija da bude Alonsov sluga kao Massa
Zar ti stvarno vjeruješ da su Hamilton i Alonso ravnopravno krenuli u sezonu? Naravno da nisu i da je Alonso imao prednost. To se vidjelo već u Australiji sa taktikom rađenom za Alonsa.

slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

ne znam za mclaren 2007., ali prilično sam siguran da Massa i Alonso nikad nisu imali jednake šanse od kako su u Ferrariju, koliko god to pokušavali prikazat drugačije. Naravno da je Alonso bolji vozač i da ferrari to zna i nije imalo smisla davat jednak tretman kad se zna da će Alonso na kraju uvijek napravit bolji rezultata i skupit više bodova...
zanimljivi su mi motivi dovođenja Kimija... čitam da je Shell stao iza Kimija jer je direktor Shell-a finac i da bi Shell mogao dati još više love kao sponzor... s druge strane, ferrari ovime svjesno ugrožava svog Alonsa koji je u centru pažnje cijele ekipe... možda je ovo neka vrsta kazne Alonsu za godine pljuvanja po bolidima ferrarija i čak vrijeđanje vlastite ekipe.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Dani je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:
Zar ti stvarno vjeruješ da su Hamilton i Alonso ravnopravno krenuli u sezonu? Naravno da nisu i da je Alonso imao prednost. To se vidjelo već u Australiji sa taktikom rađenom za Alonsa.
Mislio sam na Ferrari, a to kolega vidc da massa i alonso nisu ravnopravni neznam bas. Massa svake sezone otkad je s Alonsom poprilicno zaostaje vec na polovici sezone . I ove godine su se u Australiji trkali nije bilo poruke da propusti Alonsa. Za McLaren me ne zanima a i logicno je da ces prednost dat iskusnom 2strukom svjetskom prvaku nego rookieu.
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Dani je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:
:lol: Dani,epic
...put u raj nije posut ružama...
Odgovori