Chuck Norris je napisao/la:Rezultat je dobar,ali igra nije bila.Ono po čemu smo poznati po našoj kombinatorici ja nisam vidio u igri.I ja ne znam gdje si ti vidio naše šanse,osim Perišićeve i polušanse Rakitića kad je pucao pored gola.Bili smo gotovo bezopasni za protivnički gol
Nije ni Francuska odigrala Bog zna kakvu utakmicu ali bili su dosta bolji i ne bi bilo nezasluženo da su pobjedili
Ja jednostavno nisam zadovoljan ovom igrom jer ova reprezentacija može i mora više
Ne, ja nisam htio reći da je Hrvatska bila puna šansi i bolja od Francuske, nego jednostavno da pobijem izjavu da su Francuzi imali 4,5 zicera i potpuno nas deklasirali. Naše prilike su bile u rangu Francuskih, ništa lošije. A sad, ako ćemo gledati sve udarce prema golu (NE U OKVIR), onda se slažem da su nas Francuzi uništili. Ovako ne.
Koje su to šanse Francuza osim šanse Remya i polušanse Benzeme?
@Toon Army:
Ja vjerujem u sposobnost Hrvatske. Nikad nisam ni rekao da se nećemo plasirati dalje ili da Bilić ne valja.
Ali reći da mi moramo biti u rangu Brazila ili Engleske je po meni smiješna izjava. Engleska liga je najbolja liga svijeta, a Brazilci su definitivno najbolji tehničari svijeta. Engleska i Brazil su puno veće zemlje od Hrvatske i imaju kvalitetnije igrače od jedne"male" Hrvatske, ali mi smo inače jako talentiran sportski narod i dobru imamo momčad koja može iznenaditi svakoga i koja se ne mora nikoga bojati. Ali, Brazil i Engleska su reprezentacije koje uvijek traže pobjedu i sve osim pobjede za njih je debakl.
Unatoč našoj dobroj momčadi, očekivati da nadigramo Francuze usred Pariza je malo optimistično, zar ne? Možda Domenechovu Francusku bi mogli, ali ovu teško...
A mi ako želimo vrhunsku reprezentaciju, onda i igrači moraju pokazati zašto su zvijezde i igrači nositelji u svojim momčadima. Modrić je u zadnjih 3,4 utakmice definitivno ispod nivoa. Ali ne samo on, nego i većina igrača. Da recimo Petrić zabija za repku isto kao što zabija za HSV i da Modrić igra kao u najboljim danima, onda bi mogli govoriti o pariranju najboljim repkama svijeta. To vrijedi i za ostale, po meni Šimunić skoro svaku utakmicu odigra kako zna, Kranjčar iako ne igra u klubu, u repki pruža dobre partije, Srna zna lošije odigrati, ali uglavnom ima kontinuitet dobrih igara za repku. Modrića nema već nekoliko tekmi, napadače praktički i nemamo (iako su dobri u klubovima), golmani prosječni itd.