MICHAEL SCHUMACHER

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Zaključano
alonso is the best
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Alonso Ferrari

ga

Post Postao/la alonso is the best »

Schumi je najbolji i nitko neće moći oboriti njegove rekorde. On je najveći ali nesmijemo zaboraviti da on ne bi postigao to što je postigao da Senna nije poginuo.
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Re: ga

Post Postao/la Hamilton »

alonso is the best je napisao/la:Schumi je najbolji i nitko neće moći oboriti njegove rekorde. On je najveći ali nesmijemo zaboraviti da on ne bi postigao to što je postigao da Senna nije poginuo.

nikad ne reci nikad...
slika
alonso is the best
Početnik
Početnik

Re: ga

Hamilton je napisao/la:
alonso is the best je napisao/la:Schumi je najbolji i nitko neće moći oboriti njegove rekorde. On je najveći ali nesmijemo zaboraviti da on ne bi postigao to što je postigao da Senna nije poginuo.

nikad ne reci nikad...
Možda će ga netko i stići ali mislim da to neće biti u bliskoj budućnosti
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Re: MICHAEL SCHUMACHER

Post Postao/la Dr. DJ »

red_devil je napisao/la:MICHAEL legendo sretno u daljnjem životu. Hvala ti za sve dobre trenutke koje si mi podario sa propetim konjićem. Za mene si bio oduvijek najbolji vozač F1 od kad pratim F1 (1998.), jesi najbolji i zauvijek ćeš to biti. Nikad neću zaboraviti cilj u Suzuki 2000. i u Francuskoj 2002., konferenciju u Monzi 2000. kao ni kvalifikacijske krugove u Mađarskoj i Kini (2006.)... Žao mi je što nisam stariji da sam te gledao od 1991. Zbogom legendo, care, majstore, kralju, Bože...

Što se tiče mog daljnjeg gledanja F1, gledat ću je dok sam živ.
Što se tiče navijanja, za FERRARI ću uvijek navijati, u kakvoj god situaciji bio, za Kimija Raikkonena također.

Zamolio bih Vas da u ovoj temi stavljate najbolje njegove slike, video clipove, a posebno Vas molim da ne razvijate nikakvu raspravu koja će završiti kao OT. Ako imate nekakve stvari za raspravljat o njemu (kontroverze osobito), otvorite neku drugu temu i tamo se prepucavajte.

vidim da su se opet otvorile neke rasprave vezane za michaela....pa da vas podsjetim za čega je ova tema namijenjena..........
1982 UCV 1919
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Funny Michael

Post Postao/la -Briatore- »

monza
Početnik
Početnik

Post Postao/la monza »

Šmrc...

Kada Vas sve čujem kako plačete, ko da vam je ćaća umro,godinu poslije, dođe i meni suzu da pustim...
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

evo,malo ubijam vrijeme pa da bacim jedan kratak post i na ovu temu...
osoba sam koja nikad nije voljela Schumachera...necu sad nabrajat razloge,jer sam ih nebrojeno puta u postovima spomenuo...izrazito ga postujem,postujem njegove uspjehe,jer koliko god su mu neke stvari bile servirane,znao ih je iskoristiti,ili ih isprovocirati u svoju korist
kad je prosle godine suknuo dim u Suzuki iz njegovog Ferrarija,skocio sam od veselja...uglavnom,palo mi je na pamet tisuce razgloga zasto mu je to Bog odlucio vratiti
no,po jednoj sceni cu ga pamtiti...bas tog vikenda...bas poslije tog odustajanja...
to je njegov dolazak natrag u boks...mislim da je tu pokazao strahovitu velicinu...ono rukovanje sa svakim mehanicarem,kod je on njih tjesio i uvjeravao da su napravili sve sto su mogli...nije izgledalo kao da je on taj dan izgubio naslov...nije izgledao kao gubitnik,vec naprotiv...iako mi se nekad nije cinio velik u pobjedi,taj dan je bio strahovito dostojanstven u porazu...to mi je slika koja mi se urezala u pamcenje...
pokusavam tu zamisliti Kimija...on bi vjerojatno otiso na jahtu ili sa staze,svoje mehanicare ne bi ni pogledao...Fernandu bi pokrivio cijeli svijet(bilo s razlogom ili ne)...Hamilton bi tu glumio nesto tipa momcad je dala sve,al bilo bi nekak izvjestaceno...ovo je bilo nesto ful iskreno i to je stvar po cemu cu Michaela pamtiti :!:
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

goran007 je napisao/la:evo,malo ubijam vrijeme pa da bacim jedan kratak post i na ovu temu...
osoba sam koja nikad nije voljela Schumachera...necu sad nabrajat razloge,jer sam ih nebrojeno puta u postovima spomenuo...izrazito ga postujem,postujem njegove uspjehe,jer koliko god su mu neke stvari bile servirane,znao ih je iskoristiti,ili ih isprovocirati u svoju korist
kad je prosle godine suknuo dim u Suzuki iz njegovog Ferrarija,skocio sam od veselja...uglavnom,palo mi je na pamet tisuce razgloga zasto mu je to Bog odlucio vratiti
no,po jednoj sceni cu ga pamtiti...bas tog vikenda...bas poslije tog odustajanja...
to je njegov dolazak natrag u boks...mislim da je tu pokazao strahovitu velicinu...ono rukovanje sa svakim mehanicarem,kod je on njih tjesio i uvjeravao da su napravili sve sto su mogli...nije izgledalo kao da je on taj dan izgubio naslov...nije izgledao kao gubitnik,vec naprotiv...iako mi se nekad nije cinio velik u pobjedi,taj dan je bio strahovito dostojanstven u porazu...to mi je slika koja mi se urezala u pamcenje...
pokusavam tu zamisliti Kimija...on bi vjerojatno otiso na jahtu ili sa staze,svoje mehanicare ne bi ni pogledao...Fernandu bi pokrivio cijeli svijet(bilo s razlogom ili ne)...Hamilton bi tu glumio nesto tipa momcad je dala sve,al bilo bi nekak izvjestaceno...ovo je bilo nesto ful iskreno i to je stvar po cemu cu Michaela pamtiti :!:
Slažem se s tobom, mada moje, možemo tako reći, nesimpatije u početku prema Michaelu nisu bile toliko naglašene kao tvoje, ali isto tako, što mu je karijera sve više odmicala, ja sam ga više cijenio, a posljednje dvije, pogotovo u posljednjoj sezoni, želio sam više od ičega da se oprosti sa 8. naslovom. Ali eto, da li je to bila sudbina, da li mu se vratilo (a nije bio baš anđeo, kao što svi znamo) za neke stvari ono odustajanje u Japanu... uglavnom uvijek sam simpatizirao nekakvu zrelost, odnosno moje simpatije su išle u pravcu starijih vozača, jer kako kažu, za mlade ima vremena...
Uglavnom, moje mišljenje je da ćemo što više vrijeme bude odmicalo, uvidjeti (oni koji još nisu uvidjeli) njegovu veličinu.
Puno puta pogledam u nebo i zamislim se, ah, da je sada tu, da vidim onu crvenu kacigu u crvenom bolidu, da vidim onaj čuveni skok na podiju nakon osvojene (još jedne, 92,93 ili 94-te) veličanstvene pobjede...Ushićenje i predanost "poslu" koji je radio...(sad sam počeo kenjati :D).
Želim također potvrditi ono što si rekao o njegovom ponašanju nakon odustajanja u Japanu.
Ostavilo me totalno bez riječi.
monza
Početnik
Početnik

Post Postao/la monza »

A i meni dosadno, pa ću i ja štogod reći iako nakon Vas 2 i nema se šta napisati.

Evo tek sada kada ste Vi to spomenuli sjetih se i ja kako je zapravo dojmljiv bio njegov odnos prema svakom članu ekipe. Ali godinama mu nisam mogao oprostiti Imolu 94, kada je, dok sam ja vrtio sve moguće satelitske kanale pokušavajući doznati što je s Ayertonom, on skakao po podiju i veselio se. Dobro, valjda nije znao što se desilo al od tada nikako nisam mogao "probavit" Šumija. Iako, nema tog fana F1 koji ga ne voli ili bar ne respektira. Ja, za razliku od tebe Gorane 007, kada je Ferrari izgorio u Suzuki, prvi put da nisam skočio kada mu se desio peh.Iako ih, tada na moju žalost, kroz karijeru i nije imao previše. Čak sam pred kraj navijao da osvoji 8. Lani kada je objavio da odlazi, moram priznati da mi i nije bilo previše krivo, ali s vremenom naravno da shvatiš koji je to nenadoknadiv gubitak. Zamisli ga ove godine npr. u BMW-u. Ajme meni... Zapravo mislim da ukoliko se nekako ne vrati u Ferrari, momci iz Maranela opet krenuti silaznom putanjom. Ipak je on od Talijana napravio- Švabe.

A da se ona budala umjesto koje je uletio u Jordan, ko ga danas pamti, nije pomlatila s pandurom možda nikada ne bi pisali ove postove...
alonso is the best
Početnik
Početnik

hrt

Ja sam plakao iza zadnje utrke u Brazilu. Onakva Schumacherova vožnja me fascinirala. Imam sve utrke od prošle sezone na DVD ovima i čuvat ću ih cijeli život kao uspomenu na jednog jedinog i neponovljivog.
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

monza je napisao/la:A i meni dosadno, pa ću i ja štogod reći iako nakon Vas 2 i nema se šta napisati.

Evo tek sada kada ste Vi to spomenuli sjetih se i ja kako je zapravo dojmljiv bio njegov odnos prema svakom članu ekipe. Ali godinama mu nisam mogao oprostiti Imolu 94, kada je, dok sam ja vrtio sve moguće satelitske kanale pokušavajući doznati što je s Ayertonom, on skakao po podiju i veselio se. Dobro, valjda nije znao što se desilo al od tada nikako nisam mogao "probavit" Šumija. Iako, nema tog fana F1 koji ga ne voli ili bar ne respektira. Ja, za razliku od tebe Gorane 007, kada je Ferrari izgorio u Suzuki, prvi put da nisam skočio kada mu se desio peh.Iako ih, tada na moju žalost, kroz karijeru i nije imao previše. Čak sam pred kraj navijao da osvoji 8. Lani kada je objavio da odlazi, moram priznati da mi i nije bilo previše krivo, ali s vremenom naravno da shvatiš koji je to nenadoknadiv gubitak. Zamisli ga ove godine npr. u BMW-u. Ajme meni... Zapravo mislim da ukoliko se nekako ne vrati u Ferrari, momci iz Maranela opet krenuti silaznom putanjom. Ipak je on od Talijana napravio- Švabe.

A da se ona budala umjesto koje je uletio u Jordan, ko ga danas pamti, nije pomlatila s pandurom možda nikada ne bi pisali ove postove...
slazem se da mu je Gachot afera omogucila da uskoci u 5.najjaci auto na gridu...al najveci su najveci jer kod njih nema ali...oni se uvijek probiju i pokazu sto jesu..
nisam bio ni blizu toga da bih navijao za njegov 8.naslov,te iako je odvozio odlicnu utrku za kraj treba reci da je imao u Brazilu bolid koji je jeo konkurenciju...
i ne mogu ga zamisliti u BMW-u ove godine...to mi nije Schumacherovski....mogu ga zamislit jedino u Ferrariju bez Kimija
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

Potpis na ovo Goranovo mišljenje kako Micheala ne može smislit nigdje drugdje nego u Ferrariu.
Kod mene je ista situacija, imam osjećaj da bi izdao sve tamo ljude u Ferrariu i Tifose kada bi vozio za neku drugu momčad...ipak je proveo punih 11 godina sa njima.

No, ja sam došao do jednog zanimljivog zanimljivog podatka dok sam proučavao Michaelovu numerologiju, tj. često pojavljivanje broja 8 u njegovoj karijeri.
Dakle Schumi prošle godine nije osvojio OSMI naslov, jer mu je OSMOG listopada eksplodirao motor na stazi u obliku broja OSAM. To mu je inače trebala biti nevjerojatna OSMA pobjeda u sezoni. Jednu od ključnih pogrešaka napravio je u zavoju broj OSAM u Turskoj, a u Brazilu mu je pukla guma u OSMOM krugu nakon odlaska Safety cara. Zanimljivo je da zbroj znamenaka 2006. godine iznosi nevjerojatnih OSAM. Međutim da ne bi ovo ispala puka slučajnost, ja sam se zabavio još jednom ne baš najsretnijom godinom za Michaela... Uzeo sam npr. 1999, čiji zbroj znamenaka daje sada već apsurdnih 20 i OSAM, ta godina bila mu je OSMA cjelovita u Formuli 1, a na Silverstoneu mu je to, po svim mojim proračunima, bio OSMI nastup i što se desi??
Da sve ovo bude još malo nevjerojatnije za Hakkinenom je na toj utrci zaostajao OSAM bodova, a zbroj znamenaka datuma 11.7. iznosi prokletih OSAMnaest... Prema tome Schumi je završio karijeru jer mu se brojke igraju životom, ponovno u lovu na OSMI naslov i OSAM godina od nesretnog Stowe cornera shvatio je da je vrag odnio šalu, a osim toga i sam plemeniti Hamlet kaže da je božica Fortuna drolja... (al sam ga nakakio ovo zadnje...slika)
I da, zaključio je svoju veliku karijeru sa navršenih 30 i OSAM godina.
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

goran007 je napisao/la: nisam bio ni blizu toga da bih navijao za njegov 8.naslov,te iako je odvozio odlicnu utrku za kraj treba reci da je imao u Brazilu bolid koji je jeo konkurenciju...
Istina da je to bio najjači bolid, samo je pitanje da li bi neki današnji vozači to HTJELI napraviti, ne mogli nego htjeli ;) Zato je meni to bila utrka do yaya :)

@FICHO :thumbup:
.
Maher
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Maher »

Eto prošla je godina dana od zadnje njegove utrke i još ga nisam prebolio :(
SIMPLY THE BEST DRIVER EVER SAID GOOD BYE ON 22.10.2006
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

pa da se i ja nabacim malo na temu:
schumi je po meni najbolji vozač svih vremena,a stvarno ništa ne govori suprotno od toga...naravno tu se pokreću raznorazne diskusije i svađe,no to je jedna od odlika najvećih,ili ga volite ili ne volite,sredine nema. zato mi je simpa mali hamilton i tu se kod njega vidi veličina.jednostavno to je jedan od razloga zakaj sam glasao da u topicu dali se hami može uspoređivati sa sennom. al vratimo se sad na schumija...o njemu bih mogao pričati danima i danima...imao je ne tako dobrih poteza u karijeri,al imao je i veliko humanitarno srce,možda i najveće na gridu koje je ikad startalo. a svi ljudi griješe,a griješit je ljudski,samo kaj schumiju bih ja oprostio u sekundi i jerez,i monaco i 94, imolu. ne znam al u meni je ostavio takav dojam,i jednostavno je po meni bio mašina koja bi na kraju utrke eksplodirala od emocija(za razliku od kimija),i to je jedan od milijun razloga zašto sam ga volio.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Michael Schumacher je, po meni, za sada, najbolji vozač svih vremena. Neki će to možda osporavati zbog Imole 94. i tragične nesreće Ayrtona Senne, jer pitanje što bi bilo sa Michaelom da se to nije dogodilo. Ali to je samo jedno od tih brojnih pitanja u F-1 što bi bilo kad bi bilo. Dakle, Michael je svojim vožnjama od 94.-06. dokazao da on JE najbolji vozač na svijetu. Sedmerostruki svjetski prvak. Pa to je već postalo dosadno gledat. Kad unaprijed znaš pobjednika. Malo karikiram, naravno. Također je istina da je Schumacher u svojoj karijeri imao par ''ne skroz fair'' poteza, ali heb*ga on je bio pravi racer, i ispred svega mu je bila želja za pobjeđivanjem, pa ako je u toj želji i pogriješio i napravio neki krivi potez, ja mu ne mogu zamjeriti. Činjenica je da je imao narav rođenog pobjednika, i, kao što je spomenuto, humanitarno srce.
Michael hvala za sve....
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

A sto da kazem hvala mu za svu srecu sto sam prozivio gledajuci ga :D
Za mene ce ostati jedini u srcu
ploc
Početnik
Početnik

Post Postao/la ploc »

Gospodo sto ja nemogu zaboraviti a jako mi fali ove godine - Schumijevo
veselje poslije pobjede , boze moj njemu je svaka pobjeda (a i meni) bila ko prva - zivio je za pobjede . Nezna zasto ali svi ovi pobjednici danas smjesak dva i to je to ali ON , smjesak pa njegov skok smjesak zadovoljstva dok sviraju himne - LEGENDA
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

ploc je napisao/la:Gospodo sto ja nemogu zaboraviti a jako mi fali ove godine - Schumijevo
veselje poslije pobjede , boze moj njemu je svaka pobjeda (a i meni) bila ko prva - zivio je za pobjede . Nezna zasto ali svi ovi pobjednici danas smjesak dva i to je to ali ON , smjesak pa njegov skok smjesak zadovoljstva dok sviraju himne - LEGENDA
ja se još i danas okrenem kad negdje čujem one prve taktove njemačke himne---joj,to su bila vremena
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
LeoZGB
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la LeoZGB »

Od nekih sitnica, meni fali dirigiranje talijanske himne.
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
slika
LeoZGB
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la LeoZGB »

tex je napisao/la:neznam dal sam šta ranije ovdje napiso ali ču sad malo nešto otipkad
schumija ja nisam volio nikad, nikad za njega navijao ali nema sumnje da je on jedan od najboljih vozača formule 1 koji su vozili, pokazao da znao voziti ali i pokazao da je veliki emotivac i da voli pobjede više od svega. rasplakao se kad je dostigao sennin rekord u pol position, veselje nakon svake pobjede makar ona bila prva ili 100-ta, volije je voziti formulu 1. priznajem bio je podosta grubosti u njegovoj vožnji, prvo sa hillo, zati sa villnevom, i tako dalje, ali to ga činilo pa si ti ga moga voljeti ili ne, nema između ništa. on je bio takav da se ide dokraja makar to ga neki put znalo koštati pozicije, odustajanja i tako dalje
pravi vozač, legenda
Sorry ako griješim ali kaj nije plakao kad je ijednacio broj pobjeda?
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

LeoZGB je napisao/la:
tex je napisao/la:neznam dal sam šta ranije ovdje napiso ali ču sad malo nešto otipkad
schumija ja nisam volio nikad, nikad za njega navijao ali nema sumnje da je on jedan od najboljih vozača formule 1 koji su vozili, pokazao da znao voziti ali i pokazao da je veliki emotivac i da voli pobjede više od svega. rasplakao se kad je dostigao sennin rekord u pol position, veselje nakon svake pobjede makar ona bila prva ili 100-ta, volije je voziti formulu 1. priznajem bio je podosta grubosti u njegovoj vožnji, prvo sa hillo, zati sa villnevom, i tako dalje, ali to ga činilo pa si ti ga moga voljeti ili ne, nema između ništa. on je bio takav da se ide dokraja makar to ga neki put znalo koštati pozicije, odustajanja i tako dalje
pravi vozač, legenda
Sorry ako griješim ali kaj nije plakao kad je ijednacio broj pobjeda?

to je bilo kad je srušio sennu u broju pobjeda,a i za pole je bio jako emotivno raspoložen,samo kaj nigdje nemrem nać video da ti pokažem...al ne griješiš :D
LeoZGB
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la LeoZGB »

Da jako puno ljudi mu zamjera ponašanje na podiju, a covjek se samo jednom nasmijao i kolko ja znam to je bilo to.

A ovaj daljnji tekst nemojte krivo shvatit, ali meni puno intimnije i iskrenije djeluje odlazak na grob sa familijom u svom privatnom terminu nego ovi sprovodi gdje se skupi cijeli svjet pa ih se brdo dodze samo slikat da se vidi da su i oni bili tamo. Bas me zanima dal je itko od vozača ili F1 ljudi uopće bio na Senninom grobu a da nije bila godisnjica smrti ili neko grupno odlazenje. Po meni se Schumacher isao oprostit od senne kao od velikog rivala i velikog covjeka i sa obitelji mu je isao odat posljednju pocast u miru.
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

LeoZGB je napisao/la:Da jako puno ljudi mu zamjera ponašanje na podiju, a covjek se samo jednom nasmijao i kolko ja znam to je bilo to.

A ovaj daljnji tekst nemojte krivo shvatit, ali meni puno intimnije i iskrenije djeluje odlazak na grob sa familijom u svom privatnom terminu nego ovi sprovodi gdje se skupi cijeli svjet pa ih se brdo dodze samo slikat da se vidi da su i oni bili tamo. Bas me zanima dal je itko od vozača ili F1 ljudi uopće bio na Senninom grobu a da nije bila godisnjica smrti ili neko grupno odlazenje. Po meni se Schumacher isao oprostit od senne kao od velikog rivala i velikog covjeka i sa obitelji mu je isao odat posljednju pocast u miru.
bili su gotovo svi vozači i to kad je ko mogao,a takva stvar je sasvim normalna jer su mu odavali počast kao jednom od najboljih..dapače sad je nedavno bio lewis,pa su ga neki prozivali i pričali svašta...al to je druga tema,za one koji ne kuže neke stvari
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

LeoZGB je napisao/la:Da jako puno ljudi mu zamjera ponašanje na podiju, a covjek se samo jednom nasmijao i kolko ja znam to je bilo to.
Da odmah kazem da nikad nisam volio Schumachera, ali to u vezi podija u Imoli 1994. nema nikakve veze sa stvarnoscu jer vozaci nisu znali u kakvom je stanju Senna.
LeoZGB je napisao/la:A ovaj daljnji tekst nemojte krivo shvatit, ali meni puno intimnije i iskrenije djeluje odlazak na grob sa familijom u svom privatnom terminu nego ovi sprovodi gdje se skupi cijeli svjet pa ih se brdo dodze samo slikat da se vidi da su i oni bili tamo. Bas me zanima dal je itko od vozača ili F1 ljudi uopće bio na Senninom grobu a da nije bila godisnjica smrti ili neko grupno odlazenje. Po meni se Schumacher isao oprostit od senne kao od velikog rivala i velikog covjeka i sa obitelji mu je isao odat posljednju pocast u miru.
Slazem se. Hamilton je napravio totalni promasaj objavljujuci na sva zvona da zeli ici na Sennin grob.
slika
Zaključano